i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
Collapse
X
-
پاسخ : i!i!i! تاپيک تحليلهاي تکنیکال (i!i!i! (SMJ13
ثتران
همچنان بالای موئینگ 22 روزه خودش آخرین کندل را میزنه ، ثتران تا دو الی سه روز کاری دیگه به ته ترند صعودی خودش میرسه و اونجا دو حمایت محکم یکی کف ترند و دومی حمایت موئینگ 22 روزه را داره ...
بنظر خریدش روی 275-280 تومن مناسب باشه با هدف سقف ترند 390 تومن ...
هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
در اصل توسط tvihn پست شده است View Postعلی جان سلام خسته نباشی ، تصاویری که گذاشتی من نمیتونم ببینم !
اگه وقت داشتی ثتران رو هم یه بررسی همه جانبه بکن ، ممنون ;)
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Postبانک دی هم سیگنال خرید داده و بنظر میرسه هدفش لمس 230 تومن باشه ...
بنظرم شنبه بازار به سمت بانکی ها شیفت کنه و بانک دی هم راس خریدها قرار بگیره ...ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط smj13 پست شده است View Postثتران
همچنان بالای موئینگ 22 روزه خودش آخرین کندل را میزنه ، ثتران تا دو الی سه روز کاری دیگه به ته ترند صعودی خودش میرسه و اونجا دو حمایت محکم یکی کف ترند و دومی حمایت موئینگ 22 روزه را داره ...
بنظر خریدش روی 275-280 تومن مناسب باشه با هدف سقف ترند 390 تومن ...
نظر
-
وساخت هم اگر حقوقیش خودش را شرحه شرحه کنه ، تا دو ماه دیگر 525 تومن را خواهد دید ...
شنبه هم فکر میکنم براحتی مثبت باشه ، وساخت دیگه پایینی نداره و فروشنده ها توی این سهم خالی کردند ، وقت رشد است...هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!
نظر
-
-
سلام
امروز وارد وساخت شدم دیگه ازشنبه وقت خودنمایی وساختبهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی
نظر
-
سلام سید جان
فاذر چطوره امروز واردش شدم شنبه بدمش حد ضررشو و تاچند تومان ک شد بدمش ب نظرتون
بانشکر فراوان از سید عزیز:xبهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
میشه نمودار خبهمن رو هم یه بررسی بکنید فک کنم وضعیت بدی نداشته باشه!توصیه ای به خرید و فروش ندارم .
نظر
نظر