کود شیمیایی اوره لردگان (شلرد)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : کود شیمیایی اوره لردگان (شلرد)

خب اینم از صف خرید سنگین سهم که لحظاتی پیش بازار شناسان انجام دادند

من لایک و اینا رو نمیخواهم که منظورم از حرف بود که چقدر اشتیاق هست برای صحبتهای رانتی و پولی و حتی سیاسی و به تحلیل بورسی اهمیت داده نمیشود

حتی یکنفر از سهامداران سهم نیز منصرف شوند و بتوانند بالاتر خارج شوند برای بنده صدها لایک هست

شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

صف خرید امروز شلرد نیز مبارک سهامدارانش

تقریبا همه سبدم مثبته
      روزی همه دوستان زحمتکش باشد که با تحلیل و مطالعه به نبرد بازار میروند

نظر

• ققنوس14
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1544

محمد جان
        يه تحليل از گروه شيميائي لطف مي كني؟
        ممنون ميشم.
        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• توپ4گوش
          ستاره دار (1)
          • Nov 2020
          • 2505

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
          محمد جان
          يه تحليل از گروه شيميائي لطف مي كني؟
          ممنون ميشم.
          سلام شاخص گروه شیمیایی همراه شاخص کل از 20مرداد سال گذشته روند نزولی را شروع کرده بودند که امروز همانطور که در چارت میبینید از این روند نزولی خارج شده اند

اگر از سهام این گروه دارید میتوانید با رعایت یه حد زیان 10 درصدی صبر کنید

نظر

• eco777
            عضو فعال
            • Sep 2014
            • 678

حدود یک میلیارد دلار از درآمد های شرکتهای اوره ساز به شیوه های مختلف داره به ناحق بوسیله افراد نامعلومی تصاحب میشه .

مرثیه‌ای برای یک اوره‌ساز: در مجمع شیراز چه گذشت؟ | بورسان Bourseon

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
              شلرد بنظر میاد با قبول ریسک بازار برای بلند مدت فکر کنم گزینه خوبی هست

من قبلا یه بار 3سال سهامدارش بودم

چند روز قبل با خرید متوسط 560تومان وارد شدم ببینم چقدر دوام میارم بمانم در سهم؟ قیمت فعلی نیز 560 هست
              بعد که منفی شد رو 550 هم اضافه کردم الان رفتیم بالای 600 در سود کوتاه مدت خوبی هستم اما نفروختم!!

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

شلرد 680تومان!! سود خوبی داده کوتاه مدت اما نفروختیم!! کامالا نقد شونده بوده........

نظر

• eco777
                  عضو فعال
                  • Sep 2014
                  • 678

یک مدتی هست اومدم در یک شهری که تقریبا مردم اون شهر به امور کشاورزی می پردازن. درد و دل کشاورزان خیلی ناراحت کننده است.
                  شرکت خدمات کشاورزی از شرکت های اوره ساز، محصول را با کمترین قیمت ها خریداری می کند و در حالی در توجیه این اقدامش از واژه « حمایت از کشاورز» استفاده میکند که کشاورزان چیز دیگری را مطرح می کنند. یا کودی تخصیص نیافته و اگر هم تخصیص یافته متناسب با زمین زیر کشت نبوده و آنها مجبور به تامین کود از بازار آزاد هستند و یا اینکه کود کمتری استفاده می کنند که هم کمیت و هم کیفیت محصول را تحت تاثیر قرار می دهد. بعد چه اتفاقی خواهد افتاد؟ کمبود عرضه شکل میگیرد و این مصرف کننده است که زیان میکند و در مقابل سود قیمت های اعلامی عجیب شرکت خدمات کشاورزی معلوم نیست در جیب چه اشخاصی قرار میگیرد.
                  حالا این همه مشکل را بگذارید کنار رشد هزینه تولید کشاورزان و نظام توزیع فاسد که محصول را با حداقل قیمت از کشاورز میخرد و با حداکثر قیمت به مصرف کننده می فروشد !!!

حمید کوشکی(تحلیل کاربردی)

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

شلرد بنظر میاد با قبول ریسک بازار برای بلند مدت فکر کنم گزینه خوبی هست

من قبلا یه بار 3سال سهامدارش بودم

چند روز قبل با خرید متوسط 560تومان وارد شدم ببینم چقدر دوام میارم بمانم در سهم؟ قیمت فعلی نیز 560 هست
                    فردا میرویم بالای 700تومان یه صعود 40درصدی کردیم که سیگنال فروش هم ندارد

حد زیان میاوریم 650

شلرد رو بنده هفته قبل برداشتم میانگین خرید حدود 560تومان هست همزمان نیز اینجا نوشتم هنوز خریدم تکمیل نشده از منفیهای سهم استقبال میکنیم و فردا در جمع خریداران هستیم

سهم از دوهزارتومان ریزش کرده تا 550تومان!! در ریزش بازار نیز نقد شوندگی خودش را عالی حفظ کرده و روزهای قفل شدن بسیار کمی داشته

حجم معاملاتش الان بسیار پایین امده که نشاندهنده این هست که خریداران بقصد بلند مدت میخرند و فروشنده ها نیز دیگه برایشان نمیصرفد پایینتر بفروشند یا قصد نگهداری بلند مدت دارند

یه نگاه نیز به قیمت همگروهی هایش تولیدکنندگان اوره و امونیاک میکنیم

پترو شیراز قیمت 5100 تومان

شپدیس 10هزارتومان
                    کرمانشا 3هزارتومان

خراسان 6هزارتومان

اما شلرد باتکنولوژی جدید و مدرن و متصل به 5خط لوله گاز سراسری 560تومان !!شرکت افتتاح هم شده و در حال تولید است اوره و امونیاک رو هر دو تولید میکرده است که کمپرسور خط تولید اوره خراب شده دادند تعمیر کنند یکی دوهفته اینده خط تولید اوره نیز شروع میکند

بازار فقط بیرحمی نداره از این دست و دلبازیها هم دارد که این نوع سهام این قیمت را بدهد

من تحقیقاتی که کردم همین بود نظرم بقیه هم بررسی کنند با نظر خودشان تصمیم به خرید یا فروش سهم بگیرند هرکه باید زحمت بکشد و نهایتا قورباغه خودش را قورت بدهد و فردا بدهکار کسی نشویم بازار بورس متعلق به بالغین هست و افرادی که بدون دهن بینی این ان معامله میکنند و میتوانند خودشان تصمیم بگیرند و این افراد هستند که دائم میتوانند در بازار باشند

لذت ببرید باور کنید نصف خریدهام نیز تکمیل نشده البته باید سبد داشت و نهایتا 20درصد سبد باشد و خیلی دوست دارم پایینتر بیاد هیچکس نمیاد قبل از تکمیل خرید بخصوص سهم بلند مدتی در باره ان قلم فرسایی کند اعتقادی به جو سازی ندارم واسه همین نوشتم

اینا بماند یادگار اینجا
                    #شلرد
                    #گزارش_فعالیت_ماهانه #دوره_1_ماهه منتهی به 1400/03/31

▪️ شرکت کود شیمیائی اوره لردگان طی عملکرد 1 ماهه منتهی به 1400/03/31 معادل 1,406,279 میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده که نسبت به دوره 1 ماهه مشابه ماه قبل 362% افزایش داشته است.

▪️«شلرد» با سرمایه ثبت شده 9,000,000 میلیون ریال طی عملکرد 3 ماهه سال مالی منتهی به 1400/12/29 مبلغ 2,317,450 میلیون ریال درآمد فروش داشته که نسبت به مدت مشابه ماه قبل 154% رشد داشته است.

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

کولاک سهام سبد شلرد نازنین بوده حد زیان میاوریم 690 و صبر میکنیم

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

سهمی همانند شلرد نیز در سبد داریم در بازه کمتر از دوماه با 50درصد سود!!

با شلرد رفتم مجمع هیچ سودی هم نداره برای تقسیم اما خب سیگنال فروش هم نداشت پس رفتم مجمع!!!

آخه سهمی که حمایت رو نمیشکند چرا باید فروخت؟؟ کوتاه مدت هم که باشیم باز باید اولین حمایت بشکند بعد فروخت میانمدت و بلند مدت که میشود حمایت دوم و سوم!!

4سهم سبد متوقف شده اند برای مجمع شلرد شخارک فملی ونیرو!!

اینهم نقل و قول میکنم برای سهامدارانش نمیدونم کی نوشته چقدر درسته!!

برخی تحولات بنیادی سهم #شلرد در طی ۳ ماه اخیر و رویدادهای پیش رو
                        ۱- فروش داخلی و صادراتی اوره و آمونیاک تولیدی و دادن گزارش های مربوطه در کدال
                        ۲- پذیرش محصول آمونیاک شرکت در بورس کالا
                        ۳- پذیرش محصول اوره شرکت در بورس کالا
                        ۴- پیشنهاد هییت مدیره در رابطه با افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها وشروع کارهای کارشناسی مربوطه
                        ۵- رشد قیمتی های جهانی اوره و آمونیاک شرکت و توام با سود آوری شرکت از حین حیث در اینده ای نزدیک
                        ۶- احتمال درخواست از بازار پایه به بازار بالاتر طی برنامه های آتی شرکت
                        ۷- امضای قرارداد و شروع به کار طرح توسعه اوره ملامینه شرکت در فازی جدید که لازم به ذکر هست میزان سهام خود شرکت از این طرح و فاز جدید تولید اوره ملامینه ،۲۰٪ هست

*شایان ذکر هست شرکت مجوز تا ۸۰٪ صادرات از ظرفیت تولیدی و اسمی رو دارا میباشد که نکته بسیار مهمی در جهت هرچه بیشتر سودآوری شرکت در آینده بحساب می آید

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

خبر فوری ! : تولید اوره پتروشیمی لردگان آغاز شد!!مقایسه کنید قیمت سهام شرکتهای تولید کننده اوره با تکنولوژی قبل از انقلاب همچون شیراز!! با پترو شلرد با تکنولوژِی جدید و بروز!! و متصل به سه خط لوله گاز سراسری !!

لینک لایو مجمع هم اکنون لینک

نظر

• توپ4گوش
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 2505

نقل و قول :

مجمع عمومی پتروشیمی لردگان برگزار شد/ افزایش سرمایه شلرد در دستور کار

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت کود شیمیایی اوره لردگان در سالن اتاق بازرگانی شهرکرد برگزار شد.
                            به گزارش روابط عمومی پتروشیمی لردگان، در این مجمع که با حضور ارکان مجمع و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همزمان به صورت برخط برگزار شد، مدیرعامل این شرکت به ارایه گزارشی در خصوص عملکرد شرکت در سال مالی منتهی به اسفند ۱۳۹۹ پرداخت.
                            محسن محمودی با اشاره به افتتاح و راه‌اندازی پتروشیمی لردگان در سه ماهه سوم سال ۱۳۹۹ ابراز امیدواری کرد که سال آینده عملکرد مالی شرکت مبتنی بر فروش محصولات، کاملا مثبت و با سودآوری مناسب باشد.
                            در این مجمع گزارش حسابرس قرائت شد و صورت‌های مالی به تصویب رسید.
                            همچنین درباره افزایش سرمایه شلرد از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت، مقرر شد پس از مجمع و اخذ گزارش کارشناسان رسمی دادگستری در این خصوص و با تاکید بر رعایت صرفه و صلاح سهامداران نسبت به بررسی و نهایی کردن افزایش سرمایه اقدام شود.
                            بودجه مسئولیت اجتماعی این شرکت نیز به مبلغ سه میلیارد و چهارصد میلیون تومان تصویب شد.
                            در این مجمع روزنامه دنیای اقتصاد و روزنامه محلی سالدران به عنوان روزنامه‌های رسمی شرکت کود شیمیایی اوره لردگان، انتخاب شدند.
                            در این مجمع، سودی تقسیم نشد.

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

دیروز صفر تابلو باز شد بعد مجمع

الان نیز منفی یک هست در 750تومان که بنظرم ارزنده است و سهامداری میکنیم

نظر

• توپ4گوش
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 2505

صف خرید مبارک دوستان

ممنونم که صبر کردید و امدید مجمع شرکتی که سود مجمع هم نداشت

حد زیان را میاوریم 700تومان و صبر میکنیم هرگاه بازار نا ملایم شد

نظر

در حال کار...
                                X