شنبه تا شنبه (بررسی اخبار و تحلیل محیط برای هفته پیش رو) سرمایه گذاری کوتاه مدت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن*
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 311

محیط درونی- بازار سهام

خبر=سایت طلا : در حالی که کاهش شدید قیمت طلا در سال 2013 میلادی زیان و ضرر سنگینی را به سرمایه گذاران بین المللی وارد کرده است بسیاری از کارشناسان اقتصادی بر این باورند که خرید سهام و سرمایه گذاری در بازار بورس بهترین سرمایه گذاری در سال 2014 خواهد بود.

1)به گزارش سایت طلا به نقل از پایگاه اینترنتی فول؛ قیمت جهانی طلا که اوایل امسال به بیش از 1703 دلار رسیده بود اکنون به کمتر از 1240 دلار رسیده و این مساله زیان و ضرر سنگینی را به سرمایه گذاران وارد کرده است.

2)بر اساس این گزارش قیمت طلا اواخر ژوئن نیز به کمتر از 1180 دلار رسید و قیمت های کنونی نیز تنها 50 دلار با آن رقم فاصله دارد. بسیاری از تحلیلگران اقتصادی بر این باورند که روند نزولی قیمت طلا در سال 2014 میلادی نیز ادامه خواهد یافت و بازار طلا مکان مناسبی برای سرمایه گذاری در سال آینده نخواهد بود.

3)کاهش قیمت جهانی طلا زیان و ضرر زیادی را نیز به شرکت های بزرگ معدنی و ارزش سهام آنها وارد کرده است. سرمایه گذاران بین المللی اکنون منتظر فرصت مناسبی برای خرید طلا هستند و همین امر موجب شده تا همه منتظر کاهش بیشتر قیمت ها باشند.

4)کاهش تقاضا برای خرید طلا موجب شده تا میلیاردها دلار از ارزش مبادلات طلا در بازارهای جهانی کاهش پیدا کرده و نقدینگی زیادی از بازار طلا به سایر بازارها به خصوص بازار سهام و بورس منتقل شود

سایت طلا : در حالی که کاهش شدید قیمت طلا در سال 2013 میلادی زیان و ضرر سنگینی را به سرمایه گذاران بین المللی وارد کرده است بسیاری از کارشناسان اقتصادی بر این باورند که خرید سهام و سرمایه گذاری در بازار بورس بهترین سرمایه گذاری در سال 2014 خواهد بود.

تحلیل خبر:
    1- اگر چه این خبر و تحلیل توسط کارشناسان خارجی برای محیط بیرونی می باشد ؛ اما کاملا مطابق با وضعیت کشور ما هم می باشد.
    2- روز های خوشی برای بازار سهام کشورمان دیده می شود.
    3- کاهش قیمت طلا می تواند برای سود آوری معادن تهدید باشد . اما آنچه برای افق بلند مدت کشورمان دیده می شود اکتشاف ، استخراج و سرمایه گذاری داخلی و خارجی می باشد که توسط وزیر صنایع اعلام شده است.
    /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

نظر

• محسن*
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 311

دوستانی که از این تاپیک دیدن می کنند توجه داشته باشند:

چون که به اول هفته جدید نزدیک می شویم:

جمعه
      ساعت 8 شب به بعد منتظر تحلیل های خوب شما برای هفته جاری می باشیم. از اون جا که هدف اصلی این تاپیک برانگیختن افکار شما برای مدیریت انواع سرمایه گذاری کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت می باشد شما می تواند با خوانندن اخبار همین این تاپیک و یا به استناد دیگر اخبار ها و منابع آن ؛ تحلیل های خوب و مفید خودتون رو برای دوستان در اینجا به اشتراک بگذارید.
      این کار منجر به این میشه که شما توانایی های خود را در پیش بینی هفته جاری و یا سرمایه گذاری های کوتاه مدت خودتون رو محک بزنید.

با تشکر از لطف شما
      محسن*
      /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

نظر

• محسن*
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 311

محیط بیرونی- مذاکرات هسته ای

خبر=سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه آمریکا اظهار داشت:
        بر اساس برنامه اقدام مشترک که در ‍ژنو به توافق رسیدیم، همچنان با تصویب تحریم های هسته ای جدید علیه جمهوری اسلامی ایران مخالفت خواهیم کرد.

1)«آلن ایر» روز چهارشنبه در گفت و گوی با ایرنا افزود: واشنگتن بر اجرای برنامۀ اقدام مشترکی که در ژنو به توافق رسید، پایبند است.وی تصریح کرد: اضافه شدن نام افراد و نهادهایی به فهرست تحریم ها که هفته پیش صورت گرفت، به معنای تحریم های جدیدی نیست بلکه مربوط به اجرای تحریم های جاری و کنونی می شود.

2)سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: همانطور که باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا هم گفته است تا جایی که نظام سیاسی ما اجازه دهد، متعهدیم که از تصویب تحریم های جدید مربوط به مسایل هسته ای خودداری کنیم.

3)آلن ایر با بیان اینکه این تعهد باعث جلوگیری از اجرا تحریم های هسته ای موجود نمی شود، مدعی شد: در طول روند مذاکرات، به روشنی به طرف ایران گفته ایم که همچنان به اجرای تحریم های موجود می پردازیم و اقدام هفته گذشته با این امر سازگار است.

4)به گفته این سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، این امرهمچنین درباره تصویب تحریم های جدیدی که مربوط به مواردی غیر از موضوع هسته ای می شود، صادق است.

تحلیل خبر:
        1- کاخ سفید تلاش می کند خود را حامی مذاکره نشان دهد.
        2-"تا جایی که نظام سیاسی ما اجازه دهد، " این جمله می تواند در ادامه مذاکرات یک راه در رو از زیر بار توافق و یا مذاکره باشد.

نظر

• محسن*
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 311

محیط بیرونی- بازار طلای جهانی

خبر= فدرال رزرو آمریکا در پایان نشست دو روزه خود تصمیم گرفت تا با توجه به بهبود نسبی وضعیت اقتصادی این کشور بخشی از محرک پولی را متوقف کند.

1)به گزارش سایت طلا به نقل از رویترز؛ فدرال رزرو آمریکا تصمیم گرفته است تا محرک پولی 85 میلیارد دلاری را با 10 میلیارد دلار کاهش به کمتر از 75 میلیارد دلار کاهش دهد.
          2)بن برنانکی رئیس فدرال رزرو آمریکا نیز تاکید کرد، اگر وضعیت بازار اشتغال و رشد اقتصادی آمریکا طی سال آینده بهبود یابد کاهش محرک پولی ادامه خواهد یافت.
          3)وی در ادامه تصریح کرد، برای اتخاذ این تصمیم با سایر همکارانم به خصوص جانت یلن مشورت کرده ام و آنها نیز از این تصمیم حمایت کرده اند. دوره ریاست برنانکی بر فدرال رزرو آمریکا 31 ژانویه به پایان خواهد رسید و این آخرین نشست فدرال رزرو بوده که برنانکه در آن شرکت کرده است. قرار است جانت یلن معاون کنونی برنانکی جانشین وی شود.
          4)به اعتقاد کارشناسان اقتصادی فدرال رزرو آمریکا تا سال 2016 میلادی نرخ بهره را افزایش نخواهد داد و این پیام روشنی برای بازارهای بین المللی خواهد بود.

سایت طلا : فدرال رزرو آمریکا در پایان نشست دو روزه خود تصمیم گرفت تا با توجه به بهبود نسبی وضعیت اقتصادی این کشور بخشی از محرک پولی را متوقف کند.

تحلیل خبر:
          1- بطور طبیعی کاهش قیمت طلا در بازار جهانی منجر به کاهش قیمت در بازار داخلی می شود .

2- بطور طبیعی کاهش قیمت داخلی طلا منجر به رونق بازار بورس و بازار های دیگر همچون مسکن ، خودرو ، ارز و ... می شود .اما چون بازار های یاد شده با کاهش قیمت انتظاری مواجه است؛ در نتیجه قسمتی از پول فعال در بازار طلا به بازار بورس روانه خواهد شد.

3- با اینکه مدیران بازار بورس پیشنهاد عرضه های سنگین دستوری به فعالان دولتی بازار سهام از سوی مقامات دولتی برای کنترل شاخص داده اند اما باید توجه داشت:
          الف- هرچه قیمت طلا بیشتر کاهش یابد پول بیشتر داخل بازار سهام خواهد شد.
          ب- هرچه چشم انداز سیاست بین الملل ایران زیباتر می شود ، پول بیشتر داخل بازار سهام خواهد شد.
          ج- هرچه تغییر قیمتها بیشتر باشد و رو به مثبت باشد، پول بیشتر داخل بازار سهام خواهد شد.
          د- هر چه نقدینگی بیشتر شود ،پول بیشتر داخل بازار سهام خواهد شد.
          ه- هرچه قیمت نرخ ارز بازار پایین بیاید فرار از بازار ارز بیشتر می شود در نتیجه ،پول بیشتر داخل بازار سهام خواهد شد.

تمامی این عوامل منجر به بوجود آمدن پدیده ای به نام "یورش" به بازار سهام می شود. چنانکه قبلا در بازار های مسکن ، طلا و ارز این موضوع اتفاق افتاده بود.

به عبارت ساده تر با تیرکمان مگسی نمی توان به جنگ اژده های هفت سر رفت.
          آخرین ویرایش توسط محسن*؛ 2013/12/19, 13:47.

نظر

• محسن*
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 311

محیط بیرونی- مذاکرات هسته ای

خبر=مذاکرات کارشناسی ایران وکشورهای 1+5 پس از حدود یک هفته توقف از ساعتی پیش در ژنو از سرگرفته شد.

بر اساس این گزارش، در پی توافق ژنو با عنوان طرح اقدام مشترک بین ایران و 1+5 و بر اساس توافق طرفین مذاکرات کارشناسی برای اجرای توافق از روز 18 آذر ماه در وین آغاز شده بود که این مذاکرات پس از 4 روز به دلیل تحریم های وزارت خزانه داری آمریکا بر علیه چند شرکت و شخص ایرانی از سوی تیم مذاکره کننده ایران متوقف شد.

تحلیل خبر:
            1) این مذاکرات ادامه مذاکرات قبلی می باشد که نا تمام ماند.
            2) مذاکره قبلی به منظور پیدا کردن ساز و کارهای اجرایی برای اجرای توافقات ژنو بود.
            3) در دور قبل ، تیم مذاکره کننده ایرانی ، متشکل از کارشناسانی در حوزه های سیاست خارجی ، تحریم ، انرژی اتمی و بانک مرکزی بودند.
            4) این مذاکره بر سر چگونگی برداشتن تحریم ها و گام های عملی دو طرف برای اجرای توافق اولیه می باشد ، و رسیدن به گام اول اجرا بسیار محتمل است..

نظر

• محسن*
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 311

محیط درونی- کالاهای اساسی

خبر=تغییرات قیمتی ۱۱ گروه خوراکی اعلام شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بانک مرکزی متوسط قیمت خرده فروشی برخی از مواد خوراکی در تهران را طی هفته منتهی به 22 آذر ماه اعلام کرد که بر اساس آن قیمت لبنیات طی یک سال گذشته 22.5 درصد، تخم مرغ 30.3 درصد، برنج 51.5 درصد، حبوب 57.5 درصد، میوه‌های تازه 25.6 درصد، سبزی های تازه 62.3 درصد، گوشت قرمز 38.6 درصد، گوشت مرغ 42.7 درصد، قند و شکر 23.3 درصد، چای 18.2 درصد و روغن نباتی 22.2 درصد افزایش یافته است.

همچنین در یک ماه گذشته قیمت لبنیات 1.4 درصد، تخم مرغ 1.5 درصد، برنج منفی 0.3 درصد، حبوب منفی1.9 درصد، میوه‌های تازه منفی 3.1 درصد، سبزی های تازه 3.7 درصد، گوشت قرمز 2.5 درصد، گوشت مرغ0.7 درصد، قند و شکر 0.6 درصد، چای منفی 0.6 درصد و روغن نباتی صفر درصد تغییر یافته است.

تحلیل خبر:
              در سایه کاهش قیمت انتظاری ارز و طلا ، مسکن و خودرو و دیگر کالاهای لوکس ؛ افزایش قیمت بیشتر کالاهای اساسی در سکوت انجام می شود.

نظر

• rahnama
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 770

آقا محسن عزیز ممنون از چنین تایپیک زیبا و با ارزش.
                اینستاگرام من :
                منتظر شما عزیزان هستم.
                www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• محسن*
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 311

در اصل توسط rahnama1378 پست شده است View Post
                  آقا محسن عزیز ممنون از چنین تایپیک زیبا و با ارزش.
                  سلام دوست عزیز
                  متشکرم از لطف شما
                  اما من در عجبم کسی نه حرفی ، نه فعالیتی ، نه انتقادی ، نه پیشنهادی!!!

امیدوارم شما رو بیشتر بیینم در اینجا
                  در ضمن این 100 مین ارسال من به این سایت بود که همراه ابراز دوستی محبت برای همه عزیزان به خصوص شما دوست عزیز می باشد.

نظر

• rahnama
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 770

احمد مهدوی، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پتروشیمی در گفت‌وگو با روزنامه دنیای اقتصاد قیمت ۵/۵ تا ۷ سنت را قیمتی مناسب برای خوراک گاز پتروشیمی ها ذکر کرد و گفت: در صورتی که قیمت از این رقم بالاتر تعیین شود، سرمایه‌گذاری خارجی در ایران محدود شده یا از بین می‌رود. مهدوی اضافه کرد: وقتی آمریکا در حال تبدیل شدن به یکی از صادرکنندگان گاز جهان است، تعیین قیمت بالای گاز کار نادرستی است. دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پتروشیمی تصریح کرد: در حال حاضر با دستور وزیر نفت، کمیته‌ای متشکل از وزارت نفت، مجلس، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پتروشیمی به دنبال بررسی نرخ خوراک با قیمت قابل رقابت در منطقه است.

با اجازه استاد محسن عزیزم :
                    احتمالا حداقل افزایش برای خوراک پتروشیمی ها در نظر گرفته می شود که در نهایت با افزایش قیمت در صادرات جبران خواهد شد.در بخش داخلی هم محصولات افزایش قیمت خواهند داشت.
                    اینستاگرام من :
                    منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 770

در اصل توسط محسن* پست شده است View Post
                      سلام دوست عزیز
                      متشکرم از لطف شما
                      اما من در عجبم کسی نه حرفی ، نه فعالیتی ، نه انتقادی ، نه پیشنهادی!!!

امیدوارم شما رو بیشتر بیینم در اینجا
                      در ضمن این 100 مین ارسال من به این سایت بود که همراه ابراز دوستی محبت برای همه عزیزان به خصوص شما دوست عزیز می باشد.
                      استاد عزیز بحدی تحلیلهای شما جالب و مفید و موثر در آگاهی است که همه دوست داریم فقط نوشته های شما را ببینید. من هم در پست بالا جسارت کردم.
                      اینستاگرام من :
                      منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• محسن*
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 311

در اصل توسط rahnama1378 پست شده است View Post
                        احمد مهدوی، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پتروشیمی در گفت‌وگو با روزنامه دنیای اقتصاد قیمت ۵/۵ تا ۷ سنت را قیمتی مناسب برای خوراک گاز پتروشیمی ها ذکر کرد و گفت: در صورتی که قیمت از این رقم بالاتر تعیین شود، سرمایه‌گذاری خارجی در ایران محدود شده یا از بین می‌رود. مهدوی اضافه کرد: وقتی آمریکا در حال تبدیل شدن به یکی از صادرکنندگان گاز جهان است، تعیین قیمت بالای گاز کار نادرستی است. دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پتروشیمی تصریح کرد: در حال حاضر با دستور وزیر نفت، کمیته‌ای متشکل از وزارت نفت، مجلس، شرکت ملی صنایع پتروشیمی و انجمن صنفی کارفرمایان صنعت پتروشیمی به دنبال بررسی نرخ خوراک با قیمت قابل رقابت در منطقه است.

با اجازه استاد محسن عزیزم :
                        احتمالا حداقل افزایش برای خوراک پتروشیمی ها در نظر گرفته می شود که در نهایت با افزایش قیمت در صادرات جبران خواهد شد.در بخش داخلی هم محصولات افزایش قیمت خواهند داشت.
                        از فعالیت شما خوشحال شدم. لطفا بنده رو فقط "محسن* " خطاب کن چون این بهترین اسمه و القاب و عنوانی دیگه در شان اساتید بنده می باشد نه بنده حقیر.
                        با تشکر

لطفا لینک خبر رو هم بگذارید
                        آخرین ویرایش توسط محسن*؛ 2013/12/19, 22:46.

نظر

• rahnama
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 770

هر عزیزی که بمن مطلبی بیاموزد استاد من است. من همیشه خود را یک دانشجو می دانم.
                          عزیزان خواهش میکنم در این تایپیک مشارکت فرمائید. ایمان دارم به راحتی می توانید با مطالعه پستهای این تایپیک خود سهام مورد نظرتان را تجزیه و تحلیل فرمائید.
                          اینستاگرام من :
                          منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
                            عضو فعال
                            • Jul 2012
                            • 770

هاشمی: کری به ظریف گفته تخلف آمریکا‌ را جبران می‌کنیم

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: وزیر امور خارجه آمریکا در گفت‌وگوی اخیر با وزیر خارجه ایران قول جبران تخلف آمریکایی‌ها را در ژنو داده است.

به گزارش فارس، اکبر هاشمی‌رفسنجانی عصر امروز در دیدار با مردم کرمان در مصلای امام علی (ع) این شهر اظهار داشت: وزیر امور خارجه آمریکا اخیرا با وزیر امور خارجه ایران گفت‌وگو کرده و گفته ‌که مسئله تخلف آمریکایی‌ها را در ژنو جبران می‌کنیم و شما به مذاکرات خود ادامه دهید.

وی با ابراز امیدواری از اینکه دولت تدبیر و امید موفق شود تا تحریم‌ها را از بین ببرد، عنوان کرد: ما بدون امتیاز گرفتن، امتیازی نمی‌دهیم و مراقب هستیم و به قول روحانی بازی برد برد است.

هاشمی‌رفسنجانی تصریح کرد: آنها تمایل دارند تا با ایران کار کنند، زیرا ایران موقعیت خوبی دارد و ملت ما وفادار هستند و با چند سال تحریم و گرانی به نظام وفادار ماندند.

هاشمی‌رفسنجانی گفت: بعد از اینکه آمریکا پس از توافق ژنو چند تحریم جدید را انجام داد، مذاکره کننده‌های ما آن قدر مقاوم هستند که جلسه را به هم زده و به ایران بازگشتند.

نتیجه:
                            با توجه به این خبر قانون برنده برنده مورد نظر رئیس محتر م جمهوری تحقق پیدا کرده است.منتظر بازار خوب خریدو فروش سهام باشیم.
                            اینستاگرام من :
                            منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• محسن*
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 311

rahnama1378 ؛ دوست عزیز ؛ لطفا لینک خبر رو بگذار تا دوستان با خیال آسوده خبر رو پیگیری کنند.

با تشکر

نظر

• rahnama
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 770

دولت به توسعه بورس می اندیشد
                                روند رو‌به رشد بورس در سال جاری علاوه بر امیدهایی که در صحنه اقتصادی کشور ایجاد کرده، ضرورت‌هایی را در جهت حرکت هماهنگ دستگاه‌های اقتصادی کشور گوشزد می‌کند. تجربه سال‌های گذشته بازار سرمایه نشان داده صعود این بازار نیازمند تدوین برنامه‌هایی مشخص است تا حرکت سرمایه‌گذاران در این مسیر با اطمینان بیشتری صورت گیرد. این در شرایطی است که بستر روان سیاسی و آرامش‌بخش واقعی اقتصاد در کنار حرکت نقدینگی از بازارهای سفته بازی به این بخش باعث شده است دولت و بخش خصوصی از لزوم اهتمام در این بازار سخن بگویند.

نظر شخصی من:
                                کاش تدبیری اندیشه شود تا عزیزانی که برای اولین بار وارد بورس می شود کاملا توجیه شده و راهنمائیهای لازم به آنها بشود.
                                هم بورس می تواند بازار داغی داشته باشد و هم عزیزان بقول معروف کلاس اولی کمتر ضرر بکنند.
                                اینستاگرام من :
                                منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

در حال کار...
                                X