حفاري شمال ( حفاري )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • Captain Nemo
    مدیر
    • آذر ۱۳۸۹
    • ۲۹۳۶

تصمیمات مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده

بدینوسیله به اطلاع میرساند مجمع عمومی عادی به¬طور فوق¬العاده شرکت حفاری شمال (سهامیعام) در تاریخ ۱۴/۰۲/۹۰ تشکیل شد. با توجه به مصوبات مجمع، اشخاص حقوقی و حقیقی زیر بهعنوان اعضای هیئتمدیره برای مدت دو سال انتخاب گردیدند:

اعضای اصلی:
    ۱) شرکت ملی نفت ایران
    ۲) آقای هدایت ا... خادمی
    ۳) آقای محمد عالمی
    ۴) شرکت سرمایه¬گذاری تأمین اجتماعی نیروهای مسلح (ساتا)
    ۵) شرکت سرمایه گذاری صبا تأمین

اعضای علی البدل:
    ۱) شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز تأمین
    ۲) شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی نفت
    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • آبان ۱۳۸۹
      • ۳۳۰۴

باسلام تحليلي كوتاه از حفاري(بعضي وقتا سهمو مفت ميدن ولي ما؟!)
      پیش بینی درآمد هر سهم این شرکت برای سال مالی جاری به مبلغ ۳۵۴ ریال می باشد.برای سال مالی جاری از ۳۳۳۴ میلیارد ریال درآمد پیش بینی شده مبلغ ۲۰۴۶ میلیارد ریال آن مربوط به درآمد دکل های خشکی می باشد و مابقی دکل های دریایی.

مدت زمان قرارداد دکل های خشکی ۱۰ ساله می باشد که عمدتا در سال ۹۶ به پایان می رسد؛ بدین ترتیب انتظار تغییر آنچنانی در درآمد آنها وجود ندارد اما می توان پیش بینی نمود که با کاهش هزینه ها تا حدودی سوداوری دکل های خشکی افزایش داشته باشد.

همچنین شرکت پیش بینی نموده است که برای سال جاری یک دکل خشکی دیگر را به ناوگان خود اضافه نماید که زمان ورود آن می تواند پیش بینی درآمد دکل های خشکی را افزایش دهد.

مارجین سود ناخالص شرکت در سال ۸۹ عدد ۴۴ درصد در نظر گرفته شده که اگر همین مارجین سود را برای سال ۹۰ با درآمد پیش بینی شده شرکت محاسبه نماییم این برآورد را می توان نمود که سود هر سهم شرکت برای سال ۹۰ تا ۴۵۰ ریال نیز رشد داشته باشد

قرارداد دکل های دریایی به طور معمول یک و یا دو سال می باشد. همچنین شرکت پیش بینی نموده است که دو کل دریایی را در سال جاری به ناوگان خود وارد نماید و در خلیج فارس فعال سازد. حفاری شمال این برنامه را دارد که دکل های دریایی را ظرف سال آتی در خلیج فارس به ۴ تا ۵ دکل برساند.

همان طور که گفته شد شرکت دو کل دریایی را در سال جاری به ناوگان خود اضافه می نماید که درآمد آنها در سال آتی حداقل به مبلغ ۱۱۰۰ میلیارد ریال خواهد بود و با توجه به مارجین سود این دکل ها و یک دکل خشکی که در سال جاری اضافه می شود سود هر سهم شرکت را در سال آتی می تواند تا ۳۰۰ ریال افزایش دهد، به عبارتی دیگر سود شر کت در سال آتی به ۷۵۰ ریال به ازاء هر سهم برسد.

نظر

• احتشام
        عضو عادی
        • اسفند ۱۳۸۹
        • ۱۵۸

چقدر این حفاری اینجا مظلوم واقع شده
        دوستان تکنسین نظرتون در مورد این توهم شبانه من چیه؟
        حفاری در موج ۳ از ۳ بزرگ
        موج یک از ۱۴۰ تا ۳۱۴
        موج ۲ از ۳۱۴ تا ۲۱۰ که دقیقا میشه فیبوی ۶۱
        ۲۱۰ شروع موج ۳ بزرگ
        موج ۱ از ۳ بزرگ از ۲۱۰ تا ۳۲۰
        موج ۲ از ۳ بزرگ از ۳۲۰ تا ۲۴۹ که همون فیبوی ۳۸ میشه
        و حالا موج ۳ از ۳ بزرگ
        هدف موج ۳ بزرگ ۴۲۰ برابر با فیبوی ۱۶۱
        البته اینم عرض کنم که من فیبو ها رو همینجوری با انگشتام حساب کردم. البته قبلا که یه خورده جوون بودم و حوصله داشتم با ماشین حساب فیبوها رو حساب می کردم ولی الان دیگه حسش نیست همینجوری چشمی با انگشت حساب میکنم.
        البته اینم بگم اون چیزی که برای من فعلا خیلی مهمه اینه که حفاری داره اون چیزی رو بدست میاره که بهش شدیدا احتیاج داره. اعتماد بازار
        معاملات این دو روز حفاری منو خیلی امیدوار کرد جدی میگم.

[COLOR="#FF۰۰۰۰"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]

نظر

• مجيد رادمنش
          مدیر (۶)
          • مهر ۱۳۸۹
          • ۴۹۰۲

دوستان عرضه بلوک ۵۰ درصدی روز چهارشنبه ۹۰/۲/۲۱ انجام میگیرد

http://www.irbourse.com/newsFiles/FILE/۹۶۷۲hafari۱.pdf
          یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• ع-خاکسار قیری
            عضو فعال
            • اردیبهشت ۱۳۹۰
            • ۴۲۴

بنظرم فارغ از هرگونه نوسان و معامله عمده یا....باهاش برویم مجمع بعد تقسیم سود و شروع بکار دکلهای جدید رو داریم و تعدیل بعد از انهم عرضه حفاری ملی که تاثیر خوبی رو این دارد خیلی کم ریسک و با چشم انداز خوب بنظر میاد
            اگر بخاد موج ۳ را شروع کرده باشد هدف حداقل ان ۴۹۰ تومان است که باید برای تایید ان مقاومت ۳۲۱ تومان برابر با ۳۳.۸ درصد فیبو و ۳۸۷ تومان برابر با ۶۱.۳ درصد را با موفقیت رد کند باتوجه به حجم معاملات تا زمانیکه بالاتر از ۲۵۹ تومان معامله میشود میشه بهش امیدوار بود+ بسویچ هم عالیه
            آخرین ویرایش توسط ع-خاکسار قیری؛ ۱۳۹۰/۰۲/۱۹، ۲۲:۲۵.
            ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
            تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد

نظر

• احتشام
              عضو عادی
              • اسفند ۱۳۸۹
              • ۱۵۸

در اصل توسط احتشام پست شده است مشاهده پست
              چقدر این حفاری اینجا مظلوم واقع شده
              دوستان تکنسین نظرتون در مورد این توهم شبانه من چیه؟
              حفاری در موج ۳ از ۳ بزرگ
              موج یک از ۱۴۰ تا ۳۱۴
              موج ۲ از ۳۱۴ تا ۲۱۰ که دقیقا میشه فیبوی ۶۱
              ۲۱۰ شروع موج ۳ بزرگ
              موج ۱ از ۳ بزرگ از ۲۱۰ تا ۳۲۰
              موج ۲ از ۳ بزرگ از ۳۲۰ تا ۲۴۹ که همون فیبوی ۳۸ میشه
              و حالا موج ۳ از ۳ بزرگ
              هدف موج ۳ بزرگ ۴۲۰ برابر با فیبوی ۱۶۱
              البته اینم عرض کنم که من فیبو ها رو همینجوری با انگشتام حساب کردم. البته قبلا که یه خورده جوون بودم و حوصله داشتم با ماشین حساب فیبوها رو حساب می کردم ولی الان دیگه حسش نیست همینجوری چشمی با انگشت حساب میکنم.
              البته اینم بگم اون چیزی که برای من فعلا خیلی مهمه اینه که حفاری داره اون چیزی رو بدست میاره که بهش شدیدا احتیاج داره. اعتماد بازار
              معاملات این دو روز حفاری منو خیلی امیدوار کرد جدی میگم.

جناب یزدی سرکار خانم پانی این تشکراتون واسه من نه نون میشه نه آب یه نظری بدین لااقل :d
              [COLOR="#FF۰۰۰۰"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]

نظر

• ع-خاکسار قیری
                عضو فعال
                • اردیبهشت ۱۳۹۰
                • ۴۲۴

در اصل توسط آرش کمانگیر پست شده است مشاهده پست
                بنظرم فارغ از هرگونه نوسان و معامله عمده یا....باهاش برویم مجمع بعد تقسیم سود و شروع بکار دکلهای جدید رو داریم و تعدیل بعد از انهم عرضه حفاری ملی که تاثیر خوبی رو این دارد خیلی کم ریسک و با چشم انداز خوب بنظر میاد
                اگر بخاد موج ۳ را شروع کرده باشد هدف حداقل ان ۴۹۰ تومان است که باید برای تایید ان مقاومت ۳۲۱ تومان برابر با ۳۳.۸ درصد فیبو و ۳۸۷ تومان برابر با ۶۱.۳ درصد را با موفقیت رد کند باتوجه به حجم معاملات تا زمانیکه بالاتر از ۲۵۹ تومان معامله میشود میشه بهش امیدوار بود+ بسویچ هم عالیه
                دوستان این نکته هم توجه کنند که خصوصی سازی کمتر از ۲۰ میلیون دیگه از این سهم برای عرضه دارد اگر بخاد بیشتر بفروشد مالکیت ۵۰درصدی خودش را از دست خواهد داد!!
                ع- خاکسار قیری نویسنده کتاب تحلیل تکنیکال معامله گری حرفه ای در بازار سرمایه و کتاب در موقعیت یا سلام سرکار
                تحلیلهای اینجانب سیگنال خرید یا فروش نیست و مبنای معاملات شما نباید باشد

نظر

• farhad.fathi
                  کاربر فعال
                  • آذر ۱۳۸۹
                  • ۲۷۸

حفاری به نظر من باید منتظر واکنش سهم برای فردا بود به احتمال زیاد سقف ۳۲۰ تومن رو تو این چند روزه میزنه میره برای ۳۵۰ تومن

yahoo messenger: farhad.farhad۱۳۶۰ تبادل اطلاعات

نظر

• مجيد رادمنش
                    مدیر (۶)
                    • مهر ۱۳۸۹
                    • ۴۹۰۲

بعد از انجام جابجایی بلوک ۵۰ درصدی شروع روند رشد قیمت آغاز خواهد شد

و بدنبال آن اعلام تعدیل سود سال ۹۰

اینرا هم بدانید که شرکت در سال گذشته اقدام بخرید دو دستگاه حفاری دریایی نموده که در نیمه دوم امسال شاهد بهره برداری از آنها را خواهیم بود

همانطوریکه دوستان مطلعند عملیات دستگاه جک آپ بسیار پر سود تر از حفاری در خشکی است و روزانه حدود ۱۴۰ هزار دلار درامد هر دستگاه میباشد و

از این مبلغ حدود ۷۰ درصد سود خالص نصیب شرکت میشود یعنی روزانه حدود ۱۰۰ میلیون تومان

ضمنا قیمت خرید هر دستگاه جک آپ در سال گذشته مبلغ ۱۴۳ میلیون دلار بوده که در حال حاضر قیمت هر دستگاه حدود ۲۰۰ میلیون دلار است

یعنی خریدار بلوک ۵۰ درصدی حداقل ۶۰ میلیارد تومن فقط از بابت تفاوت قیمت سود نصیبش میشود

مراقب سهام ارزشمندتان باشید

نظر

• payan
                      عضو عادی
                      • فروردین ۱۳۹۰
                      • ۱۴۸

افزایش ۵/۳۷ درصدی حفاری در فروردین ماه سال جاری

مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت حفاری شمال از افزایش ۵/۳۷ درصدی حفاری توسط دستگاه های حفاری این شرکت در فروردین ماه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
                      به گزارش روابط عمومی شرکت حفاری شمال، علیرضا اظهر؛ مدیر برنامه ریزی تلفیقی این شرکت جمع کل متراژ حفاری صورت گرفته توسط دستگاه های حفاری خشکی و دریایی شرکت حفاری شمال در فروردین ماه سال جاری را پنج هزار و ۷۳۶ متر اعلام کرد و گفت: این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که چهار هزار و ۱۷۰ متر بود، ۵/۳۷ درصد افزایش نشان می دهد.
                      وی افزود: این مهم در حالی صورت گرفته است که در فروردین ماه سال گذشته دستگاه حفاری ۱۱۸ هنوز دچار حادثه نشده و تعداد دستگاه های حفاری خشکی فعال در شرکت حفاری شمال ۹ دستگاه بود ولی در فروردین ماه سال جاری تعداد دستگاه های حفاری فعال در این بخش هشت دستگاه بوده است.
                      اظهر تصریح کرد: طی فروردین ماه سال جاری دستگاه های حفاری خشکی شرکت حفاری شمال در مجموع موفق به حفر سه هزار و ۷۳ متر چاه شده اند که این میزان مربوط به انجام عملیات حفاری عمودی با دو هزار و ۷۸۸ متر و انجام عملیات حفاری انحرافی با ۲۸۶ متر بوده است.
                      وی ادامه داد: در این بخش دستگاه حفاری ۱۱۱ شرکت حفاری شمال که در حال حفاری چاه ۶۲ خانگیران است، با حفر یک هزار و ۱۸۰ متر چاه، فعالترین دستگاه این شرکت در نخستین ماه سال ۱۳۹۰ بوده است، ضمن این که دستگاه ۱۱۴ نیز ضمن به اتمام رساندن انجام عملیات حفاری در چاه شماره ۹ وراوی در نهم فروردین ماه، پس از انجام جابجایی، حفاری چاه ۱۳ دالان را در ۲۶ فروردین ماه آغاز کرده است.
                      مدیر برنامه ریزی تلفیقی شرکت حفاری شمال خاطرنشان کرد: در بخش دریا نیز دستگاه حفاری ایران خزر در کشور ترکمنستان موفق به حفر دو هزار و ۶۶۳ متر چاه شده که تمامی این میزان به صورت حفاری عمودی بوده است.
                      منبع : www.ndco.ir
                      تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

• مجيد رادمنش
                        مدیر (۶)
                        • مهر ۱۳۸۹
                        • ۴۹۰۲

امروز چهارشنبه ۹۰/۲/۲۱

تعداد ۵۰۱ ر ۷۰۲ ر ۳۰۲ ر ۱ سهم معادل( ۵۰ درصد + یک سهم ) از سهام شرکت حفاري شمال توسط سازمان خصوصی سازي به وکالت از طرف شرکت ملی نفت ایران به صورت یکجا و نقد و یا نقد و اقساط (طبق شرایط اعلامی) به قیمت پایه هر سهم ۷۳۲ ر ۳ ریال عرضه خواهد شد .

حفاري شمال : تولدي ديكر

نظر

• mohseni1353
                          كاربر فعال
                          • دی ۱۳۸۹
                          • ۱۰۱۰

تبريك به سهامداران حفاري صف خريد شد

نظر

• mohseni1353
                            كاربر فعال
                            • دی ۱۳۸۹
                            • ۱۰۱۰

لینک حفاری شمال برای معامله عمده http://www.tsetmc.com/loader.aspx?Pa...۸۰۵۹۷۳۷۰۲۹۱۷۲۹

نظر

• مجيد رادمنش
                              مدیر (۶)
                              • مهر ۱۳۸۹
                              • ۴۹۰۲

عجب رقابتيه براي بلوك:d

نظر

• mohseni1353
                                كاربر فعال
                                • دی ۱۳۸۹
                                • ۱۰۱۰

مجيد جان چند خالي كنيم به نظر شما

نظر

در حال کار...