کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر نیومد از این فرصت فروش استفاده کن ... چون زیرشو گرفتند !
درود
ما بدون اطلاعات و تحلیل سهمی رو نمیخریم که حالا بخوایم خالی کنیم
دید بلند مدت هم داریم
هنوز هم چند درصدی در سود هستیم
توصیه من به شما اینه که به حرف دیگران گوش نکنید و خودتان تحلیل داشته باشید و به استراتژی پایبند!
تصمیم هیجانی به زیان منتهی خواهد شد...
درود
ما بدون اطلاعات و تحلیل سهمی رو نمیخریم که حالا بخوایم خالی کنیم
دید بلند مدت هم داریم
هنوز هم چند درصدی در سود هستیم
توصیه من به شما اینه که به حرف دیگران گوش نکنید و خودتان تحلیل داشته باشید و به استراتژی پایبند!
تصمیم هیجانی به زیان منتهی خواهد شد...
شما بنده را نمیشناسید
مثل اون رفیقی که سیگنال خرید در 850 میداد .. با 4 تا خط ...حتما پیداتان شود و غیبتان نشود ...
حرفی با شما ندارم
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
سهمی با پتانسیل بالا و ارزشمند، حفاری را اگر با بعضی از سهام بازار مقایسه کنیم الان باید تو صف خرید قفل شده باشه..
حفاری حداقل با بیش از 100 تومن سود(تا 30 درصد هم جای تعدیل داره) زیر 500 معامله میشه ولی بعضی ها برای خرید سهام زیانده هر روز میرن تو صف خرید/:.hmmsmiley.:/
به نظرم کف سهم همین جاهاست و از این پایین تر نمیاد ولی در صورت توافق هسته ای این سهم رشد خوبی خواهد داشت
در روزهای آینده از حفاری بیشتر خواهید شنید .چند روزیه حقوقی هم خریدار سهمه../:.smilingsmiley.:/
نمیدونم میشه به نمودار ها اعتماد کرد یا نه؟
من امروز دوباره خریدم:D
[COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]
نظر