چگونه به اهداف خود برسیم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : چگونه به اهداف خود برسیم

سلام جناب رهنما،

یه پست گذاشته بودید که واقعا لذت بردم و الان هم می بینم که واقعا دارید به اون عمل می کنید.

در اون گفته بودید

وقتی که می خوام یک کار رو شروع کنم سعی می کنم عاشق کارم بشم ، عاشق محیط کارم بشم و بعد با جدیت و پشتکار به اون کار می پردازم تا موفق بشم.

خیلی قشنگ بود

و الان هم می بینم که دارید بهش عمل می کنید

و مطمئن هم هستم که این نوع پیگیری صد در صد به موفقیت می رسه

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post435830
    --------------------------------------------
    راستی فعلا از نظر اطلاعات بورسی کجای کار هستید؟ چه خریدا و فروشایی انجام دادید و چقدر سود/(زیان) بردید؟
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• rahnama
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 770

راستی فعلا از نظر اطلاعات بورسی کجای کار هستید؟ چه خریدا و فروشایی انجام دادید و چقدر سود/(زیان) بردید؟

با تتشکر از پیگیری شما.
      عرض کردم تا زمانیکه کاملا تجربه زیادی پیدا نکنم خرید عمده انجام نمی دهم. ضمن اینکه مطالعات من و ساعتهای که به بورس اختصاص داده ام به 15 ساعت رسیده است. من عاشقانه پیگیر هستم. به میان مدت و بلندمدت فکر میکنم.زیاد عجله ای برای سنگین شدن پرتفوی خود ندارم. خرید سهم همیشه هست . انشالله وضعیت کاری خود را در پایان سال اعلام خواهم کرد. فعلا رضایت کامل دارم.راجع به عمل کردن به گفته هایم عرض کنم. من تجربی نویسم نه تئوری نویس. تجربیاتم را در فالب تئوری می نویسم.وقتی مطلبی را عرض میکنم 100در100 خود به آن عمل کرده ام و نتیجه عالی آنرا هم گرفته ام.
      موفقتر باشید
      اینستاگرام من :
      منتظر شما عزیزان هستم.
      www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• rahnama
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 770

من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی /.:biggrinsmiley.:/بر لب دارم.

آخرین ویرایش توسط rahnama؛ 2014/01/26, 08:40.
        اینستاگرام من :
        منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
          عضو فعال
          • Jul 2012
          • 770

در اصل توسط rahnama1378 پست شده است View Post
          موفقیت

وقتی خود باور نداریم که موفق می شویم , چگونه می شود موفق بود.
          من ایمان دارم که موفق می شوم.
          وقتی کاری را که انجام می دهیم دوست نداریم , چگونه می توانیم ادعای موفق شدن را داشته باشیم.
          من دست به هر کاری بزنم عاشقانه ادامه خواهم داد.
          وقتی اعتماد بنفس کمی داریم , چگونه می توانیم ارتباط کاری بر قرار کنیم.
          روز بروز اعتماد بنفس من بیشتر و بیشتر می شود.
          وقتی هدفهای ما مکتوب نیست در پی چه موفقیتی هستیم.
          من تمام اهداف خود را مکتوب کرده ام.
          وقتی دیوار ذهنی ما بحدی بلند و مسحکم است چگونه می توانیم می شود و می توانم را به خود بقبولانیم.
          من تمام دیوارهای دهنی خود را نابود کرده ام و می توانم و می شود را جایگزین آنها کرده ام.
          اینستاگرام من :
          منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• znshi
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 193

با تتشکر از پیگیری شما.
            عرض کردم تا زمانیکه کاملا تجربه زیادی پیدا نکنم خرید عمده انجام نمی دهم. ضمن اینکه مطالعات من و ساعتهای که به بورس اختصاص داده ام به 15 ساعت رسیده است. من عاشقانه پیگیر هستم. به میان مدت و بلندمدت فکر میکنم.زیاد عجله ای برای سنگین شدن پرتفوی خود ندارم. خرید سهم همیشه هست . انشالله وضعیت کاری خود را در پایان سال اعلام خواهم کرد. فعلا رضایت کامل دارم.راجع به عمل کردن به گفته هایم عرض کنم. من تجربی نویسم نه تئوری نویس. تجربیاتم را در فالب تئوری می نویسم.وقتی مطلبی را عرض میکنم 100در100 خود به آن عمل کرده ام و نتیجه عالی آنرا هم گرفته ام.
            موفقتر باشید
            استاد ممکنه بگید در این 15 ساعت چه کتابها و منابعی رو مطالعه میکنید چون واقعا همت و تلاش شما برام حیرت آوره :)
            ما جوونا انقدر برای خودمون بهونه تراشی میکنیم

ولی من میدونم که انسانی هستم توانا خلاق و دوست داشتنی
            وشروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا
            دست بهرکاری بزنم تا نهایت رسیدن به موفقیت ادامه خواهم داد

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
            آخرین ویرایش توسط znshi؛ 2014/01/26, 16:30.

نظر

• rahnama
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 770

1- تحلیل تکنیکال کاربردی در بورس اوراق بهادار - جناب مهندس کریم عزتی فر
              2- تحلبل تکنیکال در بازار سرمایه - آقایان
              کامیار فراخانی فرد - رضا قاسمیان لنگرودی
              3- تمام تحلیلهای استاد behnam عزیز در تایپیک : http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2016
              4- تایپیک شنبه تا شنبه - تحلیلهای بنیادی توسط جناب محسن
              5- روزنامه دنیای اقتصاد و چند روزنامه دیگر .
              6- مطالعه مطالب چند انجمن دیگر بورسی
              7- نوشتن و مطالعه دو انجمنی که خود شما در آن انجمنها عضویت دارید.
              8- رفتن به تالار و بحث و گفتگو با عزیزانی که سالها در بورس فعالیت دارند.
              9- مطالعه مطالب دیگر اساتید عزیز انجمن .
              10- از سال 1378عضو ویرایشگرهای ویکی پدیا هستم. اخیرا ویرایشهای اقتصادی آنرا هم انجام می دهم. (با کاربری jahanagahi)
              و.....

هر کاری را که انجام می دهیم زمان را از دست می دهیم پس چه خوب است که عاشقانه باشد.
              اینستاگرام من :
              منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• znshi
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 193

1- تحلیل تکنیکال کاربردی در بورس اوراق بهادار - جناب مهندس کریم عزتی فر
                2- تحلبل تکنیکال در بازار سرمایه - آقایان
                کامیار فراخانی فرد - رضا قاسمیان لنگرودی
                3- تمام تحلیلهای استاد behnam عزیز در تایپیک : http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2016
                4- تایپیک شنبه تا شنبه - تحلیلهای بنیادی توسط جناب محسن
                5- روزنامه دنیای اقتصاد و چند روزنامه دیگر .
                6- مطالعه مطالب چند انجمن دیگر بورسی
                7- نوشتن و مطالعه دو انجمنی که خود شما در آن انجمنها عضویت دارید.
                8- رفتن به تالار و بحث و گفتگو با عزیزانی که سالها در بورس فعالیت دارند.
                9- مطالعه مطالب دیگر اساتید عزیز انجمن .
                10- از سال 1378عضو ویرایشگرهای ویکی پدیا هستم. اخیرا ویرایشهای اقتصادی آنرا هم انجام می دهم. (با کاربری jahanagahi)
                و.....

هر کاری را که انجام می دهیم زمان را از دست می دهیم پس چه خوب است که عاشقانه باشد.
                این فوق العاده است شما واقعا عاشقانه در تلاشید
                هرچیزی رو انسان عاشقانه بدنبالش باشه میتونه بدستش بیاره چون خدا بر من از من عاشقتر است

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

نظر

• rahnama
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 770

نابرده رنج گنج میسر نمی شود
                  مزد آن گرفت جان برادر که فکر کرد.
                  اینستاگرام من :
                  منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 770

خودرو:

در نوشتن اهداف , نوع خودرور مورد علاقه خود را مشخص کنید. نوع خودرو و مدل آن باید بر اساس باورها و توانائیهای شما باشد.
                    فردی از من سئوال کرد:
                    بنز را مجسم کنم یا پراید را ؟
                    عرض کردم: بر اساس توانائی خود و باورهایت انتخاب کن.

وقتی نوع خودرو در در دفترچه اهداف می نویسید لازم است که :
                    1- نوع خودرو
                    2- مدل خودرو
                    3- رنگ خودرو
                    کاملا در ذهنتان باشد. اگر بخواهید نتیجه بهتری بگیرید عکس خودو را در دفترچه اهدافتان قرار دهید.لازم شد به نمایشگاه بروید و به بهانه خرید سوار شوید.
                    (خیلی سخت است باور کردن این گفته ها. واقعا سخت است ولی باور کنید می شود و شما می توانید.) در انجمنی که من هستم چند نفر از عزیزان این انجمن هم حضور دارند و موارد را دیده و از افرادی که به اهدافشان رسبده اند مطلع هستند.
                    مطالعه و تمرین پستهای این انجمن را از دست ندهید.
                    اینستاگرام من :
                    منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• rahnama
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 770

یادآوری

چند سال قبل مشکلی از نظر مالی برای من پیش آمد .مطالعات زیادی در رابطه با تفکر مثبت انجام دادم و کتابهائی از شاگتی گواین - آنتونی رابینز و ..... مطالعه کردم ویک دوره در کلاسهای آموزشی دکتر آزمندیان شرکت کردم. در آن زمان به این نتیجه رسیدم که :

گروه اول : بی تفاوت زندگی میکنند یعنی هدف ندارد و کلا هدف را نمی شناسند.برای داشتن هدف هم هیچ تلاشی انجام نمی دهند.لقمه نانی داشته باشند برایشان کافی است وشعارشان هم این است که پایتان را به اندازه گلیمتان دراز کنید.

گروه دوم: گروهی هستند که هدفهائی برای خود تعیین میکنند وسطحی از آن رد می شوندوزیاد هم اعتقادی به اینکه به این هدفها برسند نداردند.اینان بیشتر در رویا زندگی میکنند.ودر رویا خود را صاحب همه چیز می بینند.وزمانی هم که به رویای خود پناه می برند لبخند رضایت بخشی هم می زنند.وبا بقیه مسائلی که باید آنها را به هدفها و یا همان رویاهای خود برساند کاری ندارند.

گروه سوم :گروهی هستند موفق و فرق این افراد با افراد ناموفق در این است که اینان (گروه سوم)هدف دارند و هدفهای خود را می نویسند.هدفهایشان روشن است و اینان ایمان دارند که به اهدافشان می رسند.انگیزه دارند و با قدرت جلو می روند. مقداری در رابطه با هدف می نویسم.

هدف چیست؟

هدف چيست و داشتن آن چه ضرورتي دارد؟
                      يك هدف چه خصوصياتي بايد داشته باشد؟
                      آيا هدف بايد كمي باشد يا كيفي؟
                      چگونه مي‌توان هدفي را انتخاب كرد؟
                      بعد از آن‌كه هدف خود را انتخاب كرديم، در ارتباط با آن لازم است چه كاري انجام دهيم؟

و ...
                      در يك تعريف، هدف وضعيتي است كه مي‌خواهيم در آينده داشته باشيم. اگر خود نتوانيم وضعيت‌مان را در آينده تعيين كنيم،‌ ناچار محيط پيرامون‌مان، وضعيت را به ما تحميل مي‌كند. آنچه كه محيط بر ما حكم مي‌كند چه بسا با ما سازگاري نداشته باشد. پس چه بهتر كه خود، هدف مطلوب‌مان را معلوم كنيم و به سمتش در حركت باشيم.
                      انتخاب هدف، يكي از ضرورت‌هاي زندگي است كه اگر آگاهانه انجام نشود، نا‌آگاهانه صورت خواهد گرفت. يكي از ضرورت‌هاي انتخاب هدف، اين است كه تمركز ذهني را به همراه خواهد داشت.
                      برای نوشتن اهداف لازم است در جائی خلوت و به دور از صدا بنشینیم. تمام فکر خود را متمرکز کرده و خود را در آینده مجسم کنیم.میخوایم بدانیم که در آینده میخواهیم چه کاری انجام دهیم و چه چیزی داشته باشیم. یک برگ کاغذ و یک قلم ابزار ما برای نوشتن هدفهای ما است.خواسته هایمان را بر روی کاغذ بیاوریم.
                      افراد موفق بجای رویا تجسم دارند . تجسم خلاق . یعنی هد فهایشان را می بینند و حتی آنرا لمس میکنند.
                      میخواهیم بدانیم که در آینده میخواهیم چه کاری انجام دهیم و چه چیزی داشته باشیم. یک برگ کاغذ و یک قلم ابزار ما برای نوشتن هدفهای ما است.خواسته هایمان را بر روی کاغذ بیاوریم.

تجسم خلاق و تمرين اصلي تجسم خلاق:

مهمترین مسئله در رسیدن به اهداف تجسم خلاق است.من در این مطلب به طرز صحیح تجسم خلاق اشاره میکنم.امیدوارم با تمرین زیاد مسلط به تجسم صحیح شوید. احتمالا در اوایل کار مشکل در تجسم پیش خواهد آمد ولی بهیج وجه نباید نا امید شوید و تمرین را ادامه دهید.

راحت بنشينيد يا دراز بكشيد.از نوك انگشتان پا شروع كنيد به شل كردن و رها كردن عضلات ،تا به فرق سر برسيد و احساس كنيد با هر نفسي كه آهسته و عميق از شكم مي كشيد ، همه ي فشار ها از اجزاي بدن شما بيرون ميرود.از يك تا ده بشمريد و به خودتون تلقین کنید كه با هر شماره آرام آرام تر مي شويد.وقي در همه ي اجزاي بدنتا ن احساس راحتي كرديند ، خواسته ي خودتان رو به شكل دلخواهتان مجسم كنيند.ببينيد همه چيز دقيقا" مطابق ميل شما است . اگر چيزي كه مي خواهید يک شئ است خودتان را در حال لذت بردن از ان شئی مجسم كنيد.اگه يك وضعيته، خودتون رو شاد در اون وضعيت ببينيد.به خودتون بگيد: اكنون اين يا چيزي بهتر، به شيوه ي كاملا" رضايت بخش، و از راه هايي بسيار هماهنگ، به خير و صلاح همه ي افراد، براي من متجلي مي شود. اين تمرين رو فقط تا وقتي براتون شادي بخش است انجام بدهيد. طول مدت آن مهم نيست.اما بهترين زمان انجام این حرکت آلفاي بعد از خواب است .اشارات زیادی شده است که قبل از خواب هم این حرکت را انجام دهید ولی تجربه من در این است که قبل از خواب باعث بی خوابی می شود . در زمان خواب فقط به خواب فکر کنید.در زمان خوردن غذا به غذا و در زمان کار به کار.
                      اگر زود از تجسم خلاقتون نتيجه نگرفتين ، دلسرد نشين. يادتون باشه ما انديشه هاي منفي سالهاي زيادي رو به دوش مي كشيم كه در بخش نيمه ي تاريك وجود ياد مي گيريم اون ها چي هستن.
                      اما به طور خلاصه بايد بگم در آلفا همه چيز رو به اون شكلي كه دوست داريد باشه، ببينيد يعني تجسم كنيد.لازمه اینکار تمرین است و تمرین.
                      (راهنما)
                      اینستاگرام من :
                      منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• nikravesh32
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 148

جناب راهمنای عزیز بسیار زیبا مینویسید و نوشته ها و مطالبتون بسیار دلنشین است واقعا جای بسی خوشحالیست که اینقدر پویا و فعال هستید انشالله همیشه سلامت و موفقتر باشید

نظر

• rahnama
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 770

در اصل توسط nikravesh32 پست شده است View Post
                          جناب راهمنای عزیز بسیار زیبا مینویسید و نوشته ها و مطالبتون بسیار دلنشین است واقعا جای بسی خوشحالیست که اینقدر پویا و فعال هستید انشالله همیشه سلامت و موفقتر باشید
                          جنا ب نیک روش عزیز سپاسگرارم. امیدوارم عزیزان این مطالب را مرور فرمایند.
                          اینستاگرام من :
                          منتظر شما عزیزان هستم.

نظر

• znshi
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 193

موفقیت

نوشتن اهداف یکی از مهمترین موارد رسیدن به آن است.

بارها نویسنده های خارجی و ایرانی در رابطه با این موضوع مطلب می نویسند و حتی از این راه ثروتمند شده اند .
                            همه افرادی که این کتابها را می خوانند چنان دچار احساسات شده که با عشق و علاقه و به امید رسیدن به اهدافشان چنان غرق در مطالعه می شوند که انگار همین لحظه می توانند میلیاردر شوند.حتی برای نوشتن اهداف اقدام هم میکنند.ولی متاسفانه بعد از مدتی سرد شده و کتاب دیگری و از نویسنده دیگری را برای مطالعه در نظر می گیرند.
                            فیلم راز را می بینند چنان احساسی برخورد میکنند و هیجان زده می شوند که انگاری همین الان با این مسئله آشنا شد اند. صدای موزیک و صحبت چند نفر وی را به هیجان می آورد. باز بعد از گذشت چند روز سرد شده و از اینکه هنوز درجا می زند نسبت به این مسئله باور خود را از دست می دهد.

چکار کنیم که این موارد اشاره شده شما پیش نیاید؟
                            راهنما جواب می دهد:
                            نفس عمیقی بکشید.بدن خود را شل کنید. شل شل .
                            باز نفس عمیقی بکشید.
                            یک کاغذ و یک خودکار را آماده کنید.
                            اهداف خود را بنویسید. هر چه که دوست دارید.
                            مادی
                            معنوی
                            با ریز جزئیات.
                            کمی وبرایش کنید. دوباره بخوانید.
                            مگر نمی خواهید به اهدافتان برسید.
                            پس دوباره نوشته خود را مطالعه کنید.
                            جملاتش را تصحیح کنید.
                            روزانه یکبار آنرا بخوانید.
                            حالا برای رسیدن به اهداف باور و ایمان خود را قوی کنید. سخت است . خیلی سخت. شاید به اینکار خود بخندید. بخندید مسئله ای نیست . هر چقدر دوست دارید بخندید.
                            اینجا دیوار ذهنی پیدا می شود.
                            آقا اجازه؟ دیوار ذهنی یعنی چه . اینی که گفتی یعنی چه؟
                            جواب داد: دیوار ذهنی می گوید نمی شود . نمی توانم. ولی چون ما کمی مطالب روانشناسی نوین را خوانده ایم می گوئیم می شود . می توانم.
                            البته خود نیز چندان باوری به این مسئله نداریم.چون این دیوار ذهنی را از دوران کودکی در ما ایجاد کرده اند و خود نیز با جان و دل پذیرفته ایم.

منبع http://forums.boursy.com/showthread.php?p=443011
                            استاد رهنما
                            آخرین ویرایش توسط znshi؛ 2014/01/28, 00:42.

نظر

• znshi
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 193

ما در این انجمن ثبت نام کرده ایم. مطالب زیادی از عزیزان انجمن یاد گرفته ایم.ضمن اینکه کتابها خوانده ایم. پس کمی باور داریم که می توانم. می شود.
                              حالا نقش جملات تاکیدی برجسته می شود.تکرار این جملات تاکیدی ذهن را فرا می گیرد. ذهن کم کم باور میکند. فقط کافی است که ذهن کاملا آنرا باور کند. تجسم شروع می شود. لابلای حرکت کاری جملات زیر را مرتبا تکرار فرمائید:
                              1- من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم.
                              2- من سزاوار بهترین ها هستم.
                              3- از راه شگفت خدا , پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شوم.
                              4- من خودم را دوست دارم و به خود افتخار می کنم.
                              5- هر چه بیشتر می بخشم بیشتر می ستانم و احساس شادمانی می کنم.
                              6- سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی است.
                              7- من ایده های بزرگی در سر دارم و آنها را به واقعیت تبدیل می کنم.
                              8- من انسانی توانا ، خلاق و دوست داشتنی هستم.
                              9- تمام بدهی های من از راه شگفت خدا بی درنگ و بطور کامل پرداخت می شود.
                              10- سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی است.
                              11- روز بروز اعتماد بنفس من بیشتر و بیشتر می شود.
                              12- رابطه من با خانواده روز به روز بهتر و بهتر می شود.

این جملات تاکیدی را با توجه به موضوع اهداف بارها و بارها تکرار فرمائید.

استاد رهنما
                              آخرین ویرایش توسط znshi؛ 2014/01/28, 00:42.

نظر

• znshi
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 193

تجسم یعنی عکسبرداری و فیلم برداری ذهن از تک تک اهداف.
                                کمی تار است. تکرار جملات تاکیدی باعث می شود روشنتر شود.

اعتماد بنفس را قوی میکند. یاد مطلب ای کاش می افتد:

ای کاش
                                بارها عرض کردم اگر زمان مرگ وقتی در اختیار ما قرار گیرید می گوئیم:
                                ای کاش اعتماد بنفس زیادی داشتم.
                                ای کاش از کسی خجالت نمی کشیدم.
                                ای کاش انسانهای بالا دست را از خودم بالاتر نمی دیدم.
                                ای کاش اهدافم را بسیار بزرگ انتخاب میکردم. و از مسیر رسیدن به اهداف لذت میبردم.
                                ای کاش کار را ارجح بر خانواده نمی دانستم.
                                ای کاش می دانستم چه ارزش بالائی داشتم.
                                ای کاش . ای کاش.
                                ای کاش جوری زندگی میکردم که الان نگویم ای کاش .
                                پس از این مطلب درس میگیرد.
                                آماده برای پذیرش.
                                1 الی سه ماه نیاز است که این مطالب را بخود بقبولاند. باور کند . ایمان بیاورد .
                                ایده ها چون جرقه از ذهنش خارج می شود.
                                وقتی به اولین هدفش رسید . حتی کوچک باور و ایمانش بیشتر می شود.

ای کاش عزیزان این خلاصه شده مطالب رسیدن به اهداف را به دقت خوانده و عمل نمایند.

استاد رهنما

نظر

در حال کار...
                                X