کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ديروز به بيش از 151 نفر از دوستاني كه تو حرگت جمعي تشريف دارند اس ام اس دادم كه بتونيم 48000 تا حجم طبس را پر كنيم!!!
يعني هيچ كسي سهم را نداره؟؟؟
كلا 15000 تا سهم معامله شده!!!!
ممنونم از دوستان كه همكاري نكردند!!
متوجه شدم كه چند نفر از دوستان شماره هايي كه دادند بابت حركت جمعي صحيح بوده و پيگير بودند! و تو اين حركت با ما همراه بودند!!!
خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
متوجه شدم كه چند نفر از دوستان شماره هايي كه دادند بابت حركت جمعي صحيح بوده و پيگير بودند! و تو اين حركت با ما همراه بودند!!!
حيف كه ندارم وگرنه حجم كه هيچي همه صفو ميدادم! :d
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
جناب رستمی من شرمندم از طرف همه
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
فكر نميكنم اين حركت را ادامه بدهم. از اين به بعد فقط با برخي از دوستان به صورت تلفني در تماس خواهم بود(حالا امروز سبك و سنگين ميكنم كه چه كنم) . ولي اگر خاطر دوستان باشه سهم را از 530 قبل از افزايش سرمايه معرفي كردم . رو 800 هم همه دوستان وارد سهم شدند. روز بازگشايي هم صفحات قبل تاپيك بخونيد داد زدم كه سهمتون رو نفروشيد!!! و خدا رو شكر دوستان سود كردند . ولي امروز روز مهمي بود كه دوستان همكاري نكردند
جناب رستمی کسی حاظر نیست سهمشو بفروشه در واقع کسی دلش نمیاد از این سهم جدا بشه>:d<
بنده که به شخصه حاضر نیستم این کارو بکنم از طرفی منتظرم تا صف خریدش عرضه بشه تا روش تک سهم بشم :)
جناب رستمی نمیدونم این چه اخلاقیه حالا اگر صف عرضه بشه به خدا همه این دوستان حاضرند برند تو صف فروش و بفروشند .
ناظر بازار هم انگار قتل انجام دادیم و داره باز جویی میکنه ایا من به عنوان سهامدار طبس نمیتونم خواستار رفع مشکل سهم بشم چرا سهم هایی که خودشون دارند فوری میره گره امروز فولاژ یعنی یک نفر نبود 100 تا عرضه کنه بره گره به خدا من به کارگزار گفتم بده ناظر اجازه نداد اصلا سهم ممنوع شد
این قانون نانوشته گره رو یکی از یه جایی پیدا کنه انگار فقط خودشون میدونن . دیگه چقدر صبر کنیم !!!!
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
جناب رستمی نمیدونم این چه اخلاقیه حالا اگر صف عرضه بشه به خدا همه این دوستان حاضرند برند تو صف فروش و بفروشند .
ناظر بازار هم انگار قتل انجام دادیم و داره باز جویی میکنه ایا من به عنوان سهامدار طبس نمیتونم خواستار رفع مشکل سهم بشم چرا سهم هایی که خودشون دارند فوری میره گره امروز فولاژ یعنی یک نفر نبود 100 تا عرضه کنه بره گره به خدا من به کارگزار گفتم بده ناظر اجازه نداد اصلا سهم ممنوع شد
این قانون نانوشته گره رو یکی از یه جایی پیدا کنه انگار فقط خودشون میدونن . دیگه چقدر صبر کنیم !!!!
امپراتور عزیز...قانون نوشته شده ولی دوستان در انجامش سلیقه ای عمل میکنن
شکر خدا هر روز هم یه تبصره به این قانون اضافه میشه!!!!
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
دوستان کطبسی
اقایان رستمی مصطفی 70امپراطور وحید20 و ... حجم طبس یادتون نره ;)
حجم را بايد سهامداران عمده بدهند.
من با تكادو و معادن منگنز و بوعلي و صبا تامين هم صحبت كردم . قرار شده بررسي كنند!!!
با اقاي صحرايي(ناظر بازار) هم صحبت كردم تا راهي براش پيدا كنند تا از اين گره رها بشيم . با اين وضعيتي كه ايجاد شده ظاهرا هيچ فروشنده اي تا 700 تومان نداره;)
نظر