در اصل توسط باربد پست شده است
View Post
ذغالسنگ نگين طبس ( كطبس )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postنه قربان این چه حرفیه
این سهم نه به حرف من و امثال من بالا میره نه پایین میاد
فقط این وسط گاهی اطلاعاتی برخی دوستان دارند که برای دیگر دوستان عنوان میکنند
حالا این برای فقط اطلاع رسانیه
دلیل نمیشه ما بدون صبر بیاییم و کسی را متهم به دروغگویی کنیم
حالا این شخص هر کسی هست برای خودش محترمه
باید اجازه دهیم ببینیم ایا تارگت مورد نظر را سهم میبیند یا خیر
حالا هنوز هیچی نشده
خیلی از سهمها در کوتاه مدت این چالشها را داشته اند و در یک تارگت زمانی دیدیم چه شد و منتقدان کجا رفتند
من در مورد اینکه کطبس چند می شود و یا نمی شود بحثی ندارم
اما باز هم به همه دوستان میگویم بیایید به سمت خویش تن داری پیش برویم
حالا یکی کطبسش را 068 فروخته و میاد میگه چرا یکی دیگه گفته 1000
من فروختم و سهم شد 640
بخدا تو زندگیم هیچ وقت برای 6 درصد که هیچ
برای 60 درصد هم برادر مسلمانم را به سوال نکشیدم
اینجا سهمهایی توسط اساتید گفته شده که از تارگتهای 100 درصدی هم بالاتر دیده اند
کسی نیومد بگه من منم
کمنگنز از 950 تا 700 قفل شد و کسی اینطوری نگفت
که من 912 فروختم و سهم ریزش کرد
حالا این 6 درصد الحق ارزش توهین به یک هموطن را دارد
دیدم الان برای قشهد تاپیک زدند
یادمه قشهد در همین سال 90 روی 465 صف فروش بود
برای البرز و عبور از 380 صحبت میکنند
یادمه همین البرز از 230 تا 380 فقط فرصت تماشا داد
دیدم از قرار داد بیمه دی و قیمتهای 370 گفته میشه
یادم اومد با مشکلاتی که دوستان داشتند یک روز نوشتیم ودی 210 تومن خاطره خواهد شد
انصافا سهم نخریم برای اینکه بگیم من گفتم و وقتی ضرر کردیم بگیم اون گفته
همونجوری که کپشیر را روی 192 با معرفی دوست عزیزی میخری و تا 235 میره
تا صف فروش میشه جوری ننویسیم که عرق توی تن اون بنده خدا بمونه
اگر این سایت را همیشه دوست داشتم برای کاربرای فهیمش بود
با کم لطفی اینجا را نیز به مغلطه نکشیم
البته منظورم شخص خاصی نیست و کمی درد دل کردم همین
خیلی وقتها دوست دارم از احتمال صعود خیلی سهمها بنویسم
اما الحق ترس عجیبی از اینکار منعم میکند
اتفاقا من که متوجه حضور کم رنگت و اینکه با احتیاط میای و میری شده بودم . خب دلیلش هم میدونم و بهت کاملا حق میدم ;)
و در مورد این سهم یا هر سهم دیگه امیدوارم در مورد من سو تفاهم نشده باشه. لا اقل من اصلا با حرف دیگران نه سهم میخرم نه میفروشم. از اطلاعات دیگران ، از معرفی سهمها، از توصیه هاشون استفاده می کنم و در نهایت صرفا با تحلیل خودم اقدام به خرید یا فروش میکنم :) الان تازه فهمیدم چرا گفتی کیوان شما هم ؟! :)) من در تایید حرف شما ولی به صورت خنده حرف خودمو رسوندم که پاش هستم ;) چون سهم از نظر تکنیکی بهم جواب داده و خرید من از قبل بوده و من چندین روز دارم پله ای اضافه میکنم. حتی در یک پست دیروز به دوستان هم گفتم اگر سهم پایین هم بیاد به دلیل ارزش سهم من سهامداری میکنم.
ما شما را دوست داریم باربد جان و همیشه از نظرات شما استفاده میکنیم. نگران اینکه یکی بیاد یک حرفی هم بزنه نباشید. حرف و حدیث همیشه هست مهم اینه که ما از تجربیات شما محروم نشیم ;)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
این خرید پله ای کطبس که خوب جواب داده،کطبس کمنگنز دیگر هست! دیگه نمی خوام مثل کمنگز از دستم بپره
روز جمعه در یکی از سایت ها تحلیلی از کطبس خواندم که سراپا اشتباه بود
در تحلیلش نوشته بود که چون ذغال سنگ فقط در صنعت ذوب آهن کاربرد دارد و ذوب آهن اصفهان که خریدار اصلی ذغال سنگ است خریدش رو از کطبس کاهش داده
بابا یه نفر نیست به این بگه که صادرات نمرده که!! دستش هم بمونه صادرات میکنه!
نظر
-
-
-
در اصل توسط محاد پست شده است View Post99% در حوالی 610 باید منتظر بود
برنگشت سقوط آزاد
مطمئناً امروز جمع می شد چون اگه جمع نمی کردن
فردا با اون حجم فروش زیر 610 بسته می شد
این سهمو فقط ما نخریدیدم هستند کله گنده هایی
که نمی ذارن سرمایشون به باد بره
هر وقت دیدین عمده ها و کله گنده های بازار با حجم زیاد خالی می کنن
اونوقت بدونین وقت به قول دوستمون سقوط ازاده نه الان
نظر
-
بااين گزارشات خداييش حيفه ااين تاپيك اون پايينها خاك بخوره دلم براش ميسوزه خيلي غريب مونده
در گزارش 6 ماهه منتشر شده ؛ شركت توانسته است با پوشش مناسب و خوب 61% (درصد) سود عملياتي را پوشش دهد.( با فرض فروش 185 هزار تن و نرخ فروش 56 هزار تومان پيش بيني كرده است كه در شش ماهه اول 130 هزار تن با نرخ 49 هزار تومان فروش داشته است.)
حال اگر در كل سال دو برابر شش ماهه با نرخ بودجه (بالاتر از نرخ فروش شش ماهه) فروش داشته باشد؛ حدود 2 ميليارد به سود خالص شركت اضافه خواهد شد.
نكته مهم اينكه قیمت فروش در 6 ماهه اول علی الحساب بوده و گفته شده 23% بهای فروش در حقیقت بالاتر است اگر این موضوع واقعا" محقق شود عایدی و سود عملياتي كطبس از 47 تومان می تواند به 75 الي 80 تومان هم برسد.
از طرف ديگر شركت اعلام كرده كه احتمال دارد در شش ماهه دوم سال با كاهش تقاضا مواجه باشد.
موضوع ديگر اينكه ؛ شركت قصد فروش يكي از زيرمجموعه هاي خود را دارد.
طبق نامه اي شركت در تاريخ 6 آذر به سازمان بورس اعلام كرده است كه بر اساس تصميم هيئت مديره شركت مقرر گرديده كه در راستاي رشد و توسعه فعاليتهاي عملياتي 20 درصد از سهام شرکت فرآوری ذغال سنگ پروده طبس به قيمت كارشناسي به فروش برسد، از آنجا كه اين معامله در شرف انجام بوده و تاثير با اهميتي در EPS شركت خواهد گذاشت(حدود 1000 ريال) مراتب را جهت استحضار و اطلاع به بازار و بسته شدن نماد طبق صلاحديد جنابعالي اعلام ميگردد. بديهي است به محض انجام معامله و روشن شدن اثرات دقيق معامله ، اطلاع رساني به موقع صورت خواهد گرفت.
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
طبق شنيده ها، فروش فرآوري ذغالسنگ پرورده طبس با قيمت كارشناسي ميتواند به اندازه 120 تومان به ازاي هر سهم براي كطبس عايدي سود داشته باشد.
از طرف ديگر شركت قرار است علاوه بر فروش 20 درصد سهم مالكيت خود در فرآوري؛ يكي از زيرمجموعه ها يعني درصد مالكيت خود را در شركت معدن تكافر را به فروش برساند.زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
يكي از برنامه هاي شركت تكادو به عنوان سهامدار عمده كطبس اين است كه براي تقويت مالي و رشد و توسعه فعاليتهاي عملياتي شركتهاي زيرمجموعه ؛ شركتهاي وابسته آنها را به فروش برساند.
اگر روند فعاليتهاي شركتهاي بورسي ( كمنگنز ، كطبس ، كترام ، كاذر ) زيرمجموعه هاي تكادو را در اين چند ماهه زير نظر داشته باشيم؛ متوجه خواهيم شد كه براي تقويت مالي خود به دنبال كسب حداكثري درآمدهاي متفرقه هستند.
(بعنوان نمونه، كمنگنز كه سود پيش بيني شده اوليه خود را از 50 تومان تا محدوده 200 تومان افزايش داده است و كاذر عليرغم زيان عملياتي 6 ماهه، سود غير عملياتي بالايي را روز گذشته به بازار اعلام كرد.)
همانطور كه گفته شده از برنامه هاي شركت تكادو اين است كه در راستاي توسعه فعاليتهاي عملياتي؛ بنيه مالي شركتهاي زيرمجموعه را تقويت بخشد.
البته بايد توجه داشت كه بخش اعظم اين سودهايي كه شناسايي ميشود؛ غير عملياتي بوده و از فروش زيرمجموعه ها حاصل ميشود.
بر طبق آمار و داده هاي رسمي سازمان بورس در هفته گذشته تقريبا بيش از 25 درصد خريداران در نماد كطبس حقوقي ها بودند و صد درصد فروشندگان حقيقي ها و 25 درصد مالكيت از حقيقي به حقوقي انجام شده است.
در هفته گذشته در بين شركتها معدني و كاني هاي غير فلزي؛ كطبس بيشترين خريدار را در بين شركتهاي حقوقي و صندوق ها داشته است.
باتشكرازكاوه عزيززنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
فعلا که صف خرید هست. و به نظر من دست کم تا بالای 620 صف خرید قطعی هست.[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر
-
واقعا عجب بازار بدون تحليلي داريم.
قيمت كاما === 2200 تومان
قيمت كبافق === 1800 تومان
قيمت كمنگنز === 1400 تومان كه با توجه به تعديل چشمگيري كه داشته، احتمالا در محدوده قيمت هاي بيش از 2000 تومان بازگشايي خواهد شد.
و آنگاه
قيمت كطبس با اينهمه اخبار خوب پيرامون سهم و صنعت خاص و انحصاري در بورس و كمترين p/e نسبت به بقيه و مصون ماندن از تغييرات نرخ ارز و قيمت هاي جهاني، با قيمت خنده دار و نازل 630 تومان
واقعا بايد بعضي وقتها به شعور و فهم بازار شك كرد !!!!
اگر مثلا همين فردا گزارش قطعي فروش پرورده فرآوري به بورس اعلام بشه
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
و سهم براي تعديل سود بسته شود و در قيمتهاي بالا بازگشايي شود، همين جماعت صف نشين كه به صف نشيني عادت دارن، براي خريد از همديگر سبقت خواهند گرفت و براي بهتر قرار گرفتن در صف خريد به كارگزار التماس خواهند كرد.
فقط به چند سوال بنده پاسخ دهيد؟؟ در حال حاضر در بين شركتهاي معدني كداميك از آنها مستعد رشد و جهش فوق العاده است؟ كداميك از آنها تعديل 300 درصدي آن قطعي است؟ كداميك از آنها خود شركت به سازمان بورس اعلام كرده كه تعديل سود 300 درصدي و سود غير عملياتي خواهيم داشت؟ كداميك از آنها در 6 ماهه 61 درصد پوشش داشته است؟ كداميك از آنها نسبت به سال گذشته افزايش نرخ فروش 24 درصدي و در 6 ماهه اول سال بيش از 72 درصد نسبت به پيش بيني اوليه توليد داشته است؟
واقعا عجب بازار بدون تحليلي داريم؟
خيلي زود، روزي فرا خواهد رسيد كه قيمت هاي 650 و 700 تومان كطبس به خاطره ها خواهد پيوست، همانطور كه كمنگنز 700 توماني به خاطره ها پيوست و الان تصور كمنگنز 2000 توماني عادي و طبيعي شده است.
روزي فرا خواهد رسيد، جماعت صف نشين كه به صف نشيني عادت دارند در صف خريد كطبس بالاي 1000 تومان از همديگر سبقت خواهند گرفت.
با تشكر از كاوه عزيز در بوركس كه اين تحليل زيبا را نوشته است
نظر
-
فروش سهم پرورده 120 تومان سود غیر عملیاتی نصیب شرکت خواهد کرد تا اخرسال نیز شرکت حداقل 20 درصد تعدیل سود خواهد داشت که با محاسبات من تا اخر سال حداقل سود پوشش داده شده 170 تومان خواهد بود جال دوستان مختارند با تخلیل خود به خرید اقدام نمایند. در ضمن چیزی تا بسته شدن سهم نمونده است شاید هفته اتی آخرین هفته معاملات باشد.
نظر
نظر