معاملات اين سهم تو چند روز گذشته خيلي مشكوكه
ذغالسنگ نگين طبس ( كطبس )
Collapse
X
-
-
-
با توجه به اينكه حدود 50 درصد شناور سهم تو اين يكماهه گذشته معامله شده به نظر ميرسه افزايش سرمايه خيلي نزديك شدهآخرین ویرایش توسط مصطفي رستمي؛ 2011/01/31, 12:13.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط mehrdadtaki پست شده است View Postآقای رستمی
منتظر خبرهای شما از طبس هستیم. فعلا که ظاهرا سهم در جا میزنه
همه اين درجا زدن ها با افزايش سرمايه جبران ميشود. هر چند سهم صعود خوبي داشته و هر چقدر در جا بزنه براي سهم بهتره و در واقع فنرش فشرده تر ميشه.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
همه اين درجا زدن ها با افزايش سرمايه جبران ميشود. هر چند سهم صعود خوبي داشته و هر چقدر در جا بزنه براي سهم بهتره و در واقع فنرش فشرده تر ميشه.
معاملات امروز هم دليل بر رسيدن اين خبر ميتونه باشه.تحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
عجب صفي شد!!!
بيش از 20 برابر حجم مبنا
حتما خبر افزايش سرمايه اومدخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
مبارك سهامدارانش ! از نمودار و كندل ايجاد شده ي ديروز، تشكيل صف امروز قابل پيشبيني بود كه اين امر نشان دهنده اينست كه خبر هميشه يك زنگوله به گردن خود دارد و قبل از ديده شدن صدايش شنيده ميشود.
همانطور كه پيشبيني شده بود ديروز پس از تست 625 سهام فروشنده ها تمام و منجر به تشكيل صف خريد امروز شد. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
امروز شاهد حجم بالاي معامله نماد كطبس بوديم كه در نمودار قيمت سهام مذكور كندل مرد آويزان نيز تشكيل شد. به نظر ميرسد خروج از سهم و شناسايي سود بهترين كار ممكن باشد. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
خدا رو شكر طبس رو قيمت 540 معرفي شد و امروز به 834 رسيد(بيش از 54 درصذ در كمتر از 2 ماه).
نوش جان همه دوستانخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
سلام
من لازم میدونم به نوبه خودم از استاد عزیز آقای رستمی کمال تشکر را داشته باشم.
حقیقتا بازده خوب و باور نکردنی داشت این سهم
امیدوارم بازهم از مطالب ارزشمند آقای رستمی بهره ببریم
نظر
-
در اصل توسط mehrdadtaki پست شده است View Postسلام
من لازم میدونم به نوبه خودم از استاد عزیز آقای رستمی کمال تشکر را داشته باشم.
حقیقتا بازده خوب و باور نکردنی داشت این سهم
امیدوارم بازهم از مطالب ارزشمند آقای رستمی بهره ببریم
دست تمامي دوستاني كه تو حركت جمعي ياور ما بودند و سهم رو حمايت كردند رو به گرمي ميفشارم.
ان شاا... اگر اوضاع سياسي داخلي به مشكلي بر نخوره فراوري طبسي ديگر خواهد بود .
البته فراوري رو تو حركت جمعي رو قيمتهاي 620 تومان به دوستان توصيه به خريد كرديم و امروز ان شاا... بالاي 700 ميشه . اگر بازار به اوضاع 2 روز گذشته واكنش منفي نشون نداد در خريد فراوري شك نكنيد.
باز هم از شما تشكر ميكنم دوست عزيزخدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
نظر