ذغالسنگ نگين طبس ( كطبس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

رستمي سرمايه جديد اگه دو برابر بشه پس قيمت بايد نصف بشه. اگه ميتونيد يه محاسبه يا طريقه محاسبه را بفرماييد؟
    اين هفته باز نميشه ؟
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• مصطفي رستمي
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1159

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
      رستمي سرمايه جديد اگه دو برابر بشه پس قيمت بايد نصف بشه. اگه ميتونيد يه محاسبه يا طريقه محاسبه را بفرماييد؟
      اين هفته باز نميشه ؟

دوست عزيز
      زمانيكه افزايش سرمايه از محل اندوخته است و ما پولي پرداخت نميكنيم قيمت تئوريك بازگشايي همان است كه شما ميفرماييد و در صورتيكه به قيمت نصف باز بشه ميگيم بدون افزايش قيمت باز شده.
      دوست عزيزمون جناب mohseni تو تاپيك مسابقه سوال كردند كه اطلاعات جديدي از سهم هست يا خير . من زياد اطلاعاتي ندارم ولي افزايش سرمايه شركت با توجه به اينكه از محل اندوخته بوده به ثبت رسيده و در حال حاضر دوستاني كه سهم رو داشتند تعداد سهامشون به 2 برابر رسيده. سازمان منتظر اعلام سود شركت با توجه به افزايش سرمايه و با سرمايه جديد است . با توجه به اينكه خلاصه تصميمات مجمع خيلي زود تو سايت كدال قرار گرفت من فكر ميكنم كه شركت ميخواد تعديل اعلام كنه.
      خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• مصطفي رستمي
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1159

سود جديد شركت بعد از افزايش سرمايه به بورس ارسال شده است . افزايش سرمايه ها هم ثبت شده و ان شاا... فردا سهم باز ميشه.

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

جناب رستمي فردا چند قراره باز بشه؟
          سود اعلامي چنده؟

نظر

• مصطفي رستمي
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1159

جناب رستمي فردا چند قراره باز بشه؟
            سود اعلامي چنده؟
            دوست عزيز
            هر كاري كردم بهم نگفتند كه سود را چند اعلام كرده اند.همچنان دارم پيگيري ميكنم.

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
              دوست عزيز
              هر كاري كردم بهم نگفتند كه سود را چند اعلام كرده اند.همچنان دارم پيگيري ميكنم.
              جناب رستمي من فردا نمي تونم آنلاين خريد كنم به نظرت قيمت تابلو براي خريد بزارم يا نه؟

نظر

• مصطفي رستمي
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1159

جناب رستمي من فردا نمي تونم آنلاين خريد كنم به نظرت قيمت تابلو براي خريد بزارم يا نه؟
                دوست عزيز
                ابتدا ببينيم كه سود سال اينده را چند اعلام كرده اند و بعد تصميم گيري كنيم.
                تو تاپيكهاي ديگه دوستان دارند بحث سر تكنيكال و فاندامنتال ميكنند.
                همينجا اعلام ميكنم اين سهم يكي از بهترين سهم هاي بازار از نظر فاندامنتاله . من به همه دوستاني كه بلند مدتي كار ميكنند و درواقع سهم را ميخرند و اصلا پيگيرش نيستند اكيدا توصيه كردم كه اين سهم را بخرند و اصلا هم به معاملاتش كار نداشته باشند(البته از قيمتهاي 540-550 تومان اين توصيه را داشتم) . هنوز هم معتقدم اين سهم تو 3 سال اينده بالاي 3000 تومان (جداي از دي پي اسي كه ميده) ارزش دارد(البته با سرمايه قبليش)

نظر

• مصطفي رستمي
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1159

اين هم سود سال 90 با سرمايه جديد .(473 ريال) .
                  ان شاا... فردا باز ميشه . بازار هم كه خدا رو شكر خوبه

نظر

• Amo Hoseian
                    عضو عادی
                    • Oct 2010
                    • 212

با سلام به دوستان عزیز
                    اطلاعات مالی نگین چون نگینی بر کدال
                    1) شرکت پيشبيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/88 را در تاريخهاي 19/12/87، 26/12/87 و 22/04/88 مبلغ 237ر1 ريال و در تاريخهاي 05/05/88 ، 02/08/88 و 26/08/88 مبلغ 814 ريال، در تاريخهاي 13/11/88 و 19/12/88 مبلغ 541 ريال و در تاريخ 29/02/89 (در صورتهاي مالي 12 ماهه 88 حسابرسي نشده) مبلغ 468 ريال اعلام نمودهاست که مطابق صورتهاي مالي حسابرسي شده ساليانه مبلغ 562 ريال محقق گرديده است و شرکت دليل اين تغييرات را اعلام ننموده است.

2) پيشبيني عملکرد سال مالي منتهي به 29/12/89 در مقايسه با عملکرد واقعي سال مالي قبل به ترتيب فروش 50 درصد افزايش، بهاي تمامشدة کالاي فروشرفته 42 درصد افزايش، سود عملياتي 96 درصد افزايش و سود پس از کسر ماليات 71 درصد افزايش نشان ميدهد.

3)شرکت پيشبيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/89 را با سرمايه 000ر30 ميليون ريال در تاريخهاي 28/11/88 ، 20/12/88 (حسابرسي شده)، 27/04/89 مبلغ 608 ريال، در تاريخ هاي 27/07/89 و 02/09/89 مبلغ 849 ريال و در تاريخ 29/10/89 مبلغ 959 ريال اعلام نموده است.

4) مزيد اطلاع، شرکت اعلام نموده است که هيئت مديره در نظر دارد معادل 70 درصد سود پيش بيني شده را جهت توزيع بين سهامداران به مجمع عمومي عادي ساليانه پيشنهاد نمايد. شايان ذکر است در اطلاعات ارسالي مورخ 27/04/89 شرکت اعلام نموده بود پيشنهاد هئيت مديره مبلغ 425 ريال سود به ازاي هر سهم جهت تقسيم به مجمع عمومي عادي ساليانه مي باشد.

5) مزيد اطلاع ، به موجب مصوبه مجمع عمومي فوق العاده مورخ 15/12/89، سرمايه شرکت از مبلغ 000ر30 ميليون ريال به مبلغ 000ر60 ميليون ريال از محل سود انباشته افزايش يافت.
                    [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• arak_bourse
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 3802

جناب رستمي پس چند باز ميشه؟ با اين حساب

نظر

• مصطفي رستمي
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1159

جناب رستمي پس چند باز ميشه؟ با اين حساب
                        دوست عزيز
                        بستگي به حمايت سهامداران عمده داره . با توجه به اينكه سهام شناور بالايي نداره اميدوارم كه شاهد حمايتش باشيم. البته دوستان خودمون (همه كساني كه تو چند روز اخر سهم را خريدند) هم تعداد سهامشون كم نيست . اگر همه همت كنيم فكر ميكنم بتونيم سهم را بالا بازش كنيم

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

من دوست دارم پايين باز بشه تا بتونم بخرم
                          به هر حال هركي به فكر خودشه ديگه
                          رنج قيمتي فكر مي كني چند باشه؟

نظر

• مصطفي رستمي
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1159

من دوست دارم پايين باز بشه تا بتونم بخرم
                            به هر حال هركي به فكر خودشه ديگه
                            رنج قيمتي فكر مي كني چند باشه؟
                            جواب اين سوال رو فردا ميدم:dd:

نظر

• arak_bourse
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 3802

فردا ايا از اول وقت ميشه دستور خريد به قيمت تابلو گذاشت؟يا بايد تا آخر وقت صبركرد
                              البته فروشنده ها جوگير نشن من 1000 تا بشتر نمي خوام

نظر

• مصطفي رستمي
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1159

فردا ايا از اول وقت ميشه دستور خريد به قيمت تابلو گذاشت؟يا بايد تا آخر وقت صبركرد
                                البته فروشنده ها جوگير نشن من 1000 تا بشتر نمي خوام
                                از زمانيكه نماد سهم باز ميشه و ميشه قيمت وارد كرد ميتونيد بخريد .

نظر

در حال کار...
                                X