ذغالسنگ نگين طبس ( كطبس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

البته...
    اگر سهم تا 20% منفی هم باز شود (نه بیشتر ) من یقین میکنم که سیاهکاری بوده و نمودار هم فیل نمیشه و همچنان روند صعودی حاکمه /:) اونوقت باید در اونجا تازه اضافه هم بکنم !!
    مطمئنم یک جای کار ایراد شدید داره....هنوز به نگاه خودم اعتقاد دارم...به کمی زمان فقط نیاز دارم...منتظر میمونم.....
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

با سلام

پیرو قولی که داده بودم امروز مجددا" زنگ زدم تا با مدیر امور مالی ( آقای سعیدی ) صحبت کنم ، گفتند مرخصی 2 روزه گرفتند و دوشنبه میان سر کار

اینم از به بن بست خوردن پی گیری ما
      #:-s
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• 2691
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 320

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
        با سلام

پیرو قولی که داده بودم امروز مجددا" زنگ زدم تا با مدیر امور مالی ( آقای سعیدی ) صحبت کنم ، گفتند مرخصی 2 روزه گرفتند و دوشنبه میان سر کار

لابد اطلاعات رو هم فرستادن برا سازمان و تا ايشون از مرخصي برگرده اطلاعيه رو كدال نشسته و سهمم باز شده رفته <:-p

نظر

• riskman
          عضو عادی
          • Sep 2011
          • 208

امروز چرا داداش كوچيكه ( كشرق) فول مثبت بود ؟

نظر

• dpi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 578

با سلام

دوستان کطبس دار زیاد نگران نباشد و گول اون تعدیل منفی رو نخورید ان چیزی که عیان است صورت های مالی دستکاری شده و به زودی وضعیت درست میشه،مضاعف بر اون اینها هدفشون افزایش نرخ گرفتن هست و به همین خاطر وضعیت مالی شرکت رو بد نشون دادن بعد از افزایش نرخ همه چیز درست میشه.فقط یک کمی صبر کنید.ضمنا از بابک عزیز نیز برای پیگیرهایی که انجام می ده ممنونیم.دادش خبر گرفتی یه pm هم به ما بده چون من زیاد به سایت سر نمی زنم.

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

با سلام و احترام و عرض ادب

امروز بالاخره موفق شدم با مدیر امور مالی صحبت کنم

ایشان گفت ما از برج 7 به بورس اطلاع دادیم و معلوم نیست چرا بورس بعد از این همه مدت نماد را بسته

ایشان اذعان داشتند تعدیل بین 20 تا 30 درصد منفیه

البته گفتند که امکان داره بورس دلیل ما رو قبول نکنه و یا مجبور خواهیم شد متقاعدشون کنیم یا اینکه همون پیشبینی قبلی باشه.
              پرسیدم علت تعدیل منفی چیه؟؟

ایشان گفتند به رگه ای خوردیم که کیفیت زغالش پایینه ( البته نه به طور دائم و گفتند مقدار خاکسترش بالاست و گفتند در جدول فروش یه جریمه داریم و یه پاداش و با این کیفیت بهمون جریمه تعلق می گیره که باعث تعدیل منفی خواهد شد

من فکر کنم می خوان به طریقی سهمو بکشن پایین ، حالا نمی دونم خود بورس انشاء الله که موافقت نکنه

میگم دوستان نظرتون چیه که با سازمان بورس هم در این خصوص صحبت کنیم؟

دوستان حواسشون به این موضوع باشه

جناب سعیدی می گفت شاید هم سازمان بورس تعدیل رو قبول نکنه

دوستانی که سهامداراند لطفا" نظرشون را بفرمایند

با سپاس

من همیشه تا جاییکه بتونم پی گیری ها رو در خصوص هر سهمی که دوستان بخواهند انجام خواهم داد

من ارادتمند همه اعضاء بورسی هستم و برای تک تکشون آرزوی سلامتی و تندرستی دارم

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

با سلام و احترام و عرض ادب

امروز بالاخره موفق شدم با مدیر امور مالی صحبت کنم

ایشان گفت ما از برج 7 به بورس اطلاع دادیم و معلوم نیست چرا بورس بعد از این همه مدت نماد را بسته

ایشان اذعان داشتند تعدیل بین 20 تا 30 درصد منفیه

البته گفتند که امکان داره بورس دلیل ما رو قبول نکنه و یا مجبور خواهیم شد متقاعدشون کنیم یا اینکه همون پیشبینی قبلی باشه.
                پرسیدم علت تعدیل منفی چیه؟؟

ایشان گفتند به رگه ای خوردیم که کیفیت زغالش پایینه ( البته نه به طور دائم و گفتند مقدار خاکسترش بالاست و گفتند در جدول فروش یه جریمه داریم و یه پاداش و با این کیفیت بهمون جریمه تعلق می گیره که باعث تعدیل منفی خواهد شد

من فکر کنم می خوان به طریقی سهمو بکشن پایین ، حالا نمی دونم خود بورس انشاء الله که موافقت نکنه

میگم دوستان نظرتون چیه که با سازمان بورس هم در این خصوص صحبت کنیم؟

دوستان حواسشون به این موضوع باشه

جناب سعیدی می گفت شاید هم سازمان بورس تعدیل رو قبول نکنه

دوستانی که سهامداراند لطفا" نظرشون را بفرمایند

با سپاس

من همیشه تا جاییکه بتونم پی گیری ها رو در خصوص هر سهمی که دوستان بخواهند انجام خواهم داد

من ارادتمند همه اعضاء بورسی هستم و برای تک تکشون آرزوی سلامتی و تندرستی دارم
                ممنون بابک جان.
                سامان در تالار همسایه در مورد گزارش طبس گفته بود در میزان فروش پنهان کاری و دستکاری شده و عمدا سود را پایین نشان داده اند. حالا چطور میتونیم ما این مسائل را به ناظرین یا حسابرسین بورس اطلاع بدیم یا درخواست کارشناسی کنیم ؟! من زیاد در این مسائل وارد نیستم !

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                  ممنون بابک جان.
                  سامان در تالار همسایه در مورد گزارش طبس گفته بود در میزان فروش پنهان کاری و دستکاری شده و عمدا سود را پایین نشان داده اند. حالا چطور میتونیم ما این مسائل را به ناظرین یا حسابرسین بورس اطلاع بدیم یا درخواست کارشناسی کنیم ؟! من زیاد در این مسائل وارد نیستم !
                  با سلام

والله با کارشناس بورس میشه تماس گرفت و با ایشان در این خصوص صحبت کرد ، اگر خواستی من شماره تلفنشو برات گیر میارم

ولی در خصوص اینکه چی بگیم که متقاعد بشه که میخوان قیمت رو بکشن پایین موندم !!

یعنی چه جوری بهش اثبات کنیم؟

جالب اینکه خود مدیر مالی کطبس میگفت این رگه موقتیه !!! خب یعنی چی!!!

خودشون هم احتمالا" می دونن وقتی از ماه مهر فرستادند گزارشو و بورس تایید نکرده ، احتمال قبول نکرن هست

ولی خب اگه نمی خواست بورس قبول کنه نماد رو نمیبست !!

تعدیلهای بالای 20 درصد نمادش بسته میشه

طرف میگفت یه شفافشازی گذاشتیم که بیاد رو کدال

بابت همین دلیل تعدیل منفی

حالا کیوان جان یه نفر که تو این مسائل که وارد باشه با بورس صحبت کنه بهتره

نظر

• riskman
                    عضو عادی
                    • Sep 2011
                    • 208

متاسفانه آنچه كه حس مي شود سفته بازي واضح در اين سهم است !
                    سهم را بالا بردن و انداختن به مردم و دوباره پائين كشيدن !
                    الان خيلي دوست دارند با يه گپ منفي سهم رو باز كنند و بعد ....

نظر

• حامد
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1490

با سلام

والله با کارشناس بورس میشه تماس گرفت و با ایشان در این خصوص صحبت کرد ، اگر خواستی من شماره تلفنشو برات گیر میارم

ولی در خصوص اینکه چی بگیم که متقاعد بشه که میخوان قیمت رو بکشن پایین موندم !!

یعنی چه جوری بهش اثبات کنیم؟

جالب اینکه خود مدیر مالی کطبس میگفت این رگه موقتیه !!! خب یعنی چی!!!

خودشون هم احتمالا" می دونن وقتی از ماه مهر فرستادند گزارشو و بورس تایید نکرده ، احتمال قبول نکرن هست

ولی خب اگه نمی خواست بورس قبول کنه نماد رو نمیبست !!

تعدیلهای بالای 20 درصد نمادش بسته میشه

طرف میگفت یه شفافشازی گذاشتیم که بیاد رو کدال

بابت همین دلیل تعدیل منفی

حالا کیوان جان یه نفر که تو این مسائل که وارد باشه با بورس صحبت کنه بهتره
                      بابک جان بده من صحبت کنم فقط یه سوال ا ینکه اگه درمورد گذر ازرگه چه مدت زمان بر هست ویا اینکه جریمه روسود تاثیرگزاره ایا پاداش هم تاثیر گزاربود یا بین روئسا هاپولی میشد . کاش میشد
                      زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                      اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

در اصل توسط حامد پست شده است View Post
                        بابک جان بده من صحبت کنم فقط یه سوال ا ینکه اگه درمورد گذر ازرگه چه مدت زمان بر هست ویا اینکه جریمه روسود تاثیرگزاره ایا پاداش هم تاثیر گزاربود یا بین روئسا هاپولی میشد . کاش میشد
                        با سلام

حقیقتش چون کیوان نخواست من هم پیگیری نکردم

فردا پی گیری میکنم شماره تلفن مسئول مربوطه به سهم کطبس رو در بورس گیر میارم و میدم خدمتتون تا تماس بگیرید

در کل همونطور که جناب آقای riskman هم گفتند می خواهند قیمت سهم رو پایین بکشند و از ما بهترون بخرند و بعدش که خوب جمع کردند مجددا" سهمو حرکت بدن

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

با سلام

حقیقتش چون کیوان نخواست من هم پیگیری نکردم

فردا پی گیری میکنم شماره تلفن مسئول مربوطه به سهم کطبس رو در بورس گیر میارم و میدم خدمتتون تا تماس بگیرید

در کل همونطور که جناب آقای riskman هم گفتند می خواهند قیمت سهم رو پایین بکشند و از ما بهترون بخرند و بعدش که خوب جمع کردند مجددا" سهمو حرکت بدن
                          ای!!! چرا حرف تو دهن من میگذاری ؟!؟ من کی گفتم نمی خوام!!! @-)

من که گفتم خودم وارد نیستم کسی هم نمی شناختم معرفی کنم !!

نظر

• hossein sh
                            ستاره دار(1)
                            • Mar 2012
                            • 688

در اصل توسط بابک 52 پست شده است
                            با سلام

شرمنده کیوان جان

باور بفرمایید منظور خاصی نداشتم

من ارادت خاصی نسبت به شما دارم قربان

درسته شما نفرمودید

ولی چون جوابی در پست من ندادید من اینطوری برداشت کردم

خودم فردا ته و توی قضیه رو در میارم

مخلصیم
                            سلام بابک جان

این قضیه گزارش کطبس، بدون شک بی ارتباط با تکادو نیست. به دلیل اینکه تا بوده همین بوده.

اگر ته توشو دربیارین که نقش تکادو هم به نوعی معلوم بشه، نورعلی نوره.

سر همین گزارش کطبس، من تمام کاذرهامو فروختم.....

ممنون

نظر

• Godfathers
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 256

گزارش روی کدال 40 درصد تعدیل منفی داد.
                              سود از 370 ریال به 227 ریال

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
                                گزارش روی کدال 40 درصد تعدیل منفی داد.
                                سود از 370 ریال به 227 ریال

با سلام

متاسفانه پیشبینی که کرده بودم درست از آب دراومد

شرکت پيشبيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 30/12/91 را در تاريخ هاي 03/12/90 ، 24/12/90 (حسابرسي شده) و 31/04/91 مبلغ 370 ريال و در گزارش جدید 227 ریال اعلام نموده است که دلايل تغييرات را عمدتاً کاهش نرخ فروش محصول ناشي از افت کيفيت ماده معدني استخراج شده (به دليل درصد بالاي خاکستر و تعلق جريمه به قيمت پايه) و افزايش هزينه هاي توليد اعلام نموده است.

با سلام

امروز زنگ زدم امور سهام و کلی پی گیری ، طرف میگفت بالای 20 درصد تعديل منفی داده

خلاصه گفتم چقدره دقيقا"؟ قرار شد شنبه زنگ بزنم از آقای سعيدی ( مدير امور مالی ) بپرسم

ولی فکر کنم متاسفانه حدود 35 تا 40 درصد تعديل منفی داده باشه و از 370 ريال به حدود 240 ريال رسيده باشه
                                اینها همش کار خودشونه

تولید افزایش پیدا کرده

میخوان قیمت سهمو بکشن پایین و از دست سهامداهای حقیقی در بیارن ، بعدش ببرن قیمتو بالا

جالبه که در گزارش مورخ 1391/07/16 که توسط شرکت روی کدال قرار گرفته بوده ، عینا" عنوان شده بوده که :

حال با عنایت به شرایط فعلی معدن که دسترسی به زغال سنگ کیفیت بالا در سال جاری مقدور نیست و تعلق جرایم کیفی و نیز زمان قراردادها مه از 15 تیر تا 14 تیر سال بعد می باشد و سه ماهه نخست سال ........ ، به نظر می رسد در پیشبینی قبلی سود اعلام شده به آن سازمان تغییر قابل توجهی به وجود نیاید.

یکی نیست بگه آخه زغال سنگ افزایش قیمت داشته ، تولیدتون هم که افزایش داشته

و خودتون در گزارش روی کدال گفتید که کیفیت زغال سنگ موجب میشه سود بیشتری نداشته باشید و سودتون هم تغییر قابل توجه نمی کند

حالا هنوز یه ماه هم نشده اومدید 40 درصد تعدیل منفی می دهید!!!!

اون گزارش چی بود ؟ این تعدیل منفی چیه؟؟

گزارش مورخ 1391/07/16 در خصوص عدم تغییر سود:

آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/11/01, 15:42.

نظر

در حال کار...
                                X