کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در تاپیکهای بالا عرض کردم سال 93 سال ذغالی هاست هر سهمی که چشم انداز خوبی داشته باشد و بخواهد رشد کند قطعا در مسیر رشد ازنظر تکنیکالی به نقاط مقاومت برخورد خواهد کرد بنده خیلی تکنیکالیست نیستم (بلد نیستم) از نظر فاند سهم چشم انداز خوبی دارد اگر طالب نوسان های زودگذر هستید نخرید اما اگر برای میان مدت(5-6ماهه)هستید توصیه اکید دارم بخرید
ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض
در تاپیکهای بالا عرض کردم سال 93 سال ذغالی هاست هر سهمی که چشم انداز خوبی داشته باشد و بخواهد رشد کند قطعا در مسیر رشد ازنظر تکنیکالی به نقاط مقاومت برخورد خواهد کرد بنده خیلی تکنیکالیست نیستم (بلد نیستم) از نظر فاند سهم چشم انداز خوبی دارد اگر طالب نوسان های زودگذر هستید نخرید اما اگر برای میان مدت(5-6ماهه)هستید توصیه اکید دارم بخرید
خواهر من مگه میشه سهم بدون ریسک
ولی میبینی که سهم از نظر تکنیکی خیلی عالی است
و غفران عزیز هم از نظر بنیادی تایید میکنند
هر چند خرید در این مرحله هم ساده نیست
امروز توجه کردید که تو مرز حجم مبنا عرضه شد
اینها همه گواه بر عالی بودن رونده
پرسود باشید
با تشکر از شما ولی شایعه الان همه جا پیچیده که تو گروه ک سفته بازی زیادی وارد شده
الان شما کفپارس و کفرا و کسرا رو چرا مستعد رشد میدونید مگه چی تولید میکنند ؟و چقدر میتونند سود دهیشنو بالا ببرن؟ با این پی به ای بالا؟
با تشکر از شما ولی شایعه الان همه جا پیچیده که تو گروه ک سفته بازی زیادی وارد شده
الان شما کفپارس و کفرا و کسرا رو چرا مستعد رشد میدونید مگه چی تولید میکنند ؟و چقدر میتونند سود دهیشنو بالا ببرن؟ با این پی به ای بالا؟
ممنون میشم توضیح بدین
مهشید خانم کفرا در شهریور 91 230 تومان بود الآن؟
کسرا در همان تاریخ زیر 1000تومان الان؟
این دو سهم (البته به نظر من)مستعد رشد بودند قبلا. اینا بخاطر چشم اندازی که آن موقع داشتند رشد خوبی کردند ولی کطبس نسبت به طرحهاشو نسبت به شاخص و.. چقدر رشد کرده؟؟
در تاپیک 853 توضیح دادم.
یکی از این موارد قرارداد 300هزارتنی شرکت با مجموعه احیاء هستش که شرکت اوائل امسال درمناقصه برنده شده ودرحال حاضر مشغول آماده سازی معادنفوق هستش .میتوانید به اطلاعیه های شرکت درکدال مراجعه کنید
مهمترین موضوع افزایش نرخ ذغاله که شرکتهای مصرف کننده اکثرا مافیای فولادسازهاست که نرخ داخلی آن پائین تر از نرخهای جهانیست مانند سیمان که با آزاد سازی صادرات سیمان چه تحولی درسیمانیها افتاده وخواهد افتاد. سناریو امسال سیمان سال آتی درذغالی ها خواهد بود
و....
روزنامه دنياي اقتصاد - شماره 1403 کد خبر: Den-539291
درحالحاضر مشكلي براي تامين خاک روي نداريم و براي تامين نياز مراجعهکنندگان آمادگي داريم.
اردشير سعدمحمدي، مديرعامل شركت تهيه و توليد موادمعدني، در گفتوگو با ايسنا، با بيان اين مطلب افزود: با توجه به ريزش معدن انگوران در سال گذشته هماكنون در شرايط بازسازي و پاكسازي اين معدن قرار داريم و ارتباط بين پلهها را برقرار کردهايم.
درحالحاضر مشكلي براي تامين خاک روي نداريم و براي تامين نياز مراجعهکنندگان آمادگي داريم.
اردشير سعدمحمدي، مديرعامل شركت تهيه و توليد موادمعدني، در گفتوگو با ايسنا، با بيان اين مطلب افزود: با توجه به ريزش معدن انگوران در سال گذشته هماكنون در شرايط بازسازي و پاكسازي اين معدن قرار داريم و ارتباط بين پلهها را برقرار کردهايم.
وي درباره واگذاري اين معدن به بخشخصوصي نيز عنوان کرد: شركت تهيه و توليد موادمعدني 100درصد دولتي بوده و هر موقع مسوولان امر در اين زمينه تصميمگيري و ابلاغ کنند، ما موظف به اجرا هستيم.
او درباره وضعيت معدن انگوران نيز گفت: در سالجاري تاكنون بالغبر 817هزار تن ماده معدني به 71 کارخانه دادهايم که اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 64درصد رشد نشان ميدهد؛ ضمن اينکه حدود 11ميليون تن در 8 ماه گذشته باطلهبرداري کرديم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 80درصد جلوتريم.
سعدمحمدي توضيح داد: در هشت ماه نخست امسال در ارتباط با سنگآهن از معادن مركزي (چغارت)، چادرملو، گلگهر، جلالآباد، سنگان و ميشدوان در مجموع حدود 13ميليون و 860هزار تن توليد داشتيم و ركورد توليد در آبان ماه با حدود دوميليون تن کنسانتره و دانهبندي شكسته شد که با روند فعلي در سال جاري از مرز توليد 20ميليون تن سنگآهن نيز خواهيم گذشت. وي با اشاره به اينکه اولويت تامين نياز سنگآهن با واحدهاي توليدكننده فولاد در کشور است، عنوان کرد: مازاد بر نياز شركتهاي فولادي داخل را صادر ميکنيم که در سالجاري تاكنون اين رقم حدود دوميليون و 900هزار تن بوده است. مديرعامل شركت تهيه و توليد مواد معدني درباره ميزان توليد ذغالسنگ نيز توضيح داد: در 8 ماه اول سالجاري از معادن کرمان، شاهرود و زيرآب در مجموع حدود 710هزار تن توليد ذغالسنگ داشتيم که 3درصد بيشتر از سال گذشته بود و با راهاندازي زغالسنگ طبس که آماده فعاليت شده است، اين ميزان طي ماههاي آينده افزايش مييابد.
مهدي آباد
او درباره وضعيت معدن روي مهديآباد نيز گفت: درحالحاضر عمليات باطلهبرداري در اين معدن در حال انجام است و قول ميدهم تا پايان سالجاري حداقل 20هزار تن خاک روي استخراج کنيم.
وي در پاسخ به اين سوال که چرا عمليات معدنکاري در معدن روي مهديآباد با تاخير زياد انجام شده است؟ تصريح کرد: به دلايل مختلف مسائل اكتشافي در آن منطقه به مدت زياد فعاليتها متوقف مانده بود و نهايتا پروانه معدن به نام شركت تهيه و توليد مواد معدني صادر شد که ما نيز مناقصه برگزار کرديم و پيمانكار ايراني آن انتخاب شد. سعدمحمدي در خصوص معدن طلاي زرشوران نيز گفت: مناقصه براي انتخاب پيمانكار اين معدن انجام شد و درحالحاضر طرفين در حال تدوين متن نهايي قراردادها هستند تا به توافق برسيم و پيمانكار ايراني آن با تكنولوژي ايراني کار خود را آغاز خواهد کرد؛ ضمن اينکه قرار است سالي 3 تن طلا از اين معدن استخراج شود.
[COLOR=#ee82ee][FONT=courier new][B]صبر، كليد رسيدن است و كاميابی سرانجام كسی است كه شکیبایی میورزد !!![/B][/FONT]
[/COLOR]
[SIZE=6]
بازم میگم به خریدها وفروشهای حقوقیهادر هر دو سهم ذغالی توجه کنید
نزدیک یکماه که اکثرا خریدهای حقوقی بیشتر از فروشهای حقوقی بوده
حقوقی ها چراغ خاموش وخزنده وآرام هر دو سهمو به نحوی جمع میکنندکه هرچه پائینتر بهتر
زمانی حقیقیها متوجه میشوند که هردو سهم قفل شده اند/:.rolleyessmileyani/:.ohno-smiley.:/
نظر