ذغالسنگ نگين طبس ( كطبس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفي رستمي
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1159

با عرضه همه سهم ها از جمله خساپا و كچاد و استقامت كطبس (كه حتي به اندازه حجم مبنا هم معامله نشده) و نشان از قدرت سهم داره منتظرم تا كطبس عرضه بشه تا تك سهم بشم
    خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• حامد24
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 2532

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
      با عرضه همه سهم ها از جمله خساپا و كچاد و استقامت كطبس (كه حتي به اندازه حجم مبنا هم معامله نشده) و نشان از قدرت سهم داره منتظرم تا كطبس عرضه بشه تا تك سهم بشم
      چه تفاهمی ;;)
      یل یاتار ، طوفان یاتار
      یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• امپراتور7
        کاربر فعال
        • Mar 2011
        • 1043

جناب رستمی فکر میکنم هدف اول سهم 600 باشه و تا 550 به شخصه اضافه میکنم فروشنده ها خشک شدن از این سهم حتی خریدار ها هم وقتی میبینن عرضه ای انجام نمیشه تو صف نمیرن پس بیشک در صورت عرضه صف شاهد صف مجدد خواهیم بود ;)
        به جان خودت بیفت!
        خودت خودت را بساز!
        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

چرا كسي نميفروشه؟ دريغ كه طبس هاي نازنين ام از دستم رفت
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• امپراتور7
            کاربر فعال
            • Mar 2011
            • 1043

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
            چرا كسي نميفروشه؟ دريغ كه طبس هاي نازنين ام از دستم رفت
            دوست عزیز ما روز بازگشایی سعی کردیم با تعداد سهمی که یکی از دوستان داشت پایین باز بکنیم (زیر 410) ولی خریدارن خیلی تشنه بودند و 416 قیمت خورد باز هم واقعا عالی بود قیمت بازگشایی حدود 70 درصد سهم روز بازگشایی رو گروهی خریدیم خیلی از بچه ها هم جا موندن و هنوزم تو صف هشتن و قصد خرید دارن . واقعا عرضه کننده بسیار کمی داره باید یه شوری بزاریم برای دادن حجم ! جناب رستمی حامد جان بسم الله نفری چند تا بدیم از یکشنبه حجم بخوره البته اگر خودم افتادم اول صف بیشترم دادین دادین :d
            به جان خودت بیفت!
            خودت خودت را بساز!

نظر

• مصطفي رستمي
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1159

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
              دوست عزیز ما روز بازگشایی سعی کردیم با تعداد سهمی که یکی از دوستان داشت پایین باز بکنیم (زیر 410) ولی خریدارن خیلی تشنه بودند و 416 قیمت خورد باز هم واقعا عالی بود قیمت بازگشایی حدود 70 درصد سهم روز بازگشایی رو گروهی خریدیم خیلی از بچه ها هم جا موندن و هنوزم تو صف هشتن و قصد خرید دارن . واقعا عرضه کننده بسیار کمی داره باید یه شوری بزاریم برای دادن حجم ! جناب رستمی حامد جان بسم الله نفری چند تا بدیم از یکشنبه حجم بخوره البته اگر خودم افتادم اول صف بیشترم دادین دادین :d
              فكر ميكنم چند تا از دوستاني كه تو حركت جمعي شركت دارند سهم را خريدند . دوستاني كه سهم را دارند لطفا اينجا اعلام كنند تا ببينيم در مجموع چند تا داريم . ولي فكر ميكنم كه راه حل بهترش اين باشه كه زنگ بزنيم به ناظر بازار و از ايشون بخواهيم كه سهم را لااقل با گره بالا بيارند تا سهم روان بشه يا اينكه از سهامداران عمده بخواهيم كه حجم بدهند. با اين وضعيتي كه داره فكر نميكنم زير 600 روان بشه . اگر قرار باشه سهم را هم فقط و فقط ما حجم بديم كه فايده نداره و سهم از دستمون در مياد . دوستان بفرمايند كه نفري چند تا دارند تا ببينيم چه كنيم . من خودم حدود 3 تا حجم مبنا دارم .(حجم مبناي جديد)

نظر

• امپراتور7
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 1043

جناب رستمی با یکی از دوستان صحبت کردم یکشنبه بخشی از حجم رو بده میخواد سبدش رو سبک بکنه البته حالا قطعی نیست ولی قول دادن که بدن بخشی رو با این دو برابر شدن حجم مبنا واقعا مشکل بشه این سهم رو برد بالا .
                در ضمن جناب رستمی طبق قانون جدید گره سهم هایی که زیر 100 میلیون سهم دارن وارد گره نمیشن مگر با نظر ناظر الان قلرست چندین مدت هست صف هست و وارد گره نمیشه .
                حالا اگر من با اون دوستمون به توافق رسیدم برای دادن بخشی از حجم بقیه رو هم هر کدوم یه گوشه از کار رو بگیریم فکر کنم حل بشه
                به جان خودت بیفت!
                خودت خودت را بساز!

نظر

• arak_bourse
                  کاربر فعال
                  • Nov 2010
                  • 3802

حناب رستمي فكر مي كني زير 600 اگر فرضت خريد داد بازم ارزش خريد داره يا ممكنه اصلاح داشته باشه.
                  دمتون گرم بچه ها صف رو بديت بزاريد يه كم ما هم بخريم.
                  امپراتور جان اين دوستتون چندتا سهم داره كه مي خوات كمي از صف روبده.؟
                  تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• امپراتور7
                    کاربر فعال
                    • Mar 2011
                    • 1043

اراک بورس عزیز گفتم بخشی از حجم رو بده فکر کنم به اندازه دو حجم مبنا داشته باشه دقیق نمیدونم . اگر بقیه دوستان هم کمک کنن حجم رو بدیم عالی میشه البته من با کد دیگرم سفارش خرید میدم اگر تو حجم بیافتم خودم میدم میشه کد به کد پول کارگزارم بعدا با جناب رستمی که فکر میکنم از همه بیشتر دارن حساب میکنیم ;)
                    به جان خودت بیفت!
                    خودت خودت را بساز!

نظر

• diesel29
                      عضو عادی
                      • Aug 2025
                      • 126

رستمی جان عزیز حیف که دیر باهات اشنا شدم از سهام دار بودن کطبس قافل موندم
                      [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• مصطفي رستمي
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1159

اراک بورس عزیز گفتم بخشی از حجم رو بده فکر کنم به اندازه دو حجم مبنا داشته باشه دقیق نمیدونم . اگر بقیه دوستان هم کمک کنن حجم رو بدیم عالی میشه البته من با کد دیگرم سفارش خرید میدم اگر تو حجم بیافتم خودم میدم میشه کد به کد پول کارگزارم بعدا با جناب رستمی که فکر میکنم از همه بیشتر دارن حساب میکنیم ;)
                        فكر خوبيه . منم همين كار رو ميكنم . اگر سر خط بودم حجم رو ميدم

نظر

• امپراتور7
                          کاربر فعال
                          • Mar 2011
                          • 1043

فكر ميكنم چند تا از دوستاني كه تو حركت جمعي شركت دارند سهم را خريدند . دوستاني كه سهم را دارند لطفا اينجا اعلام كنند تا ببينيم در مجموع چند تا داريم . ولي فكر ميكنم كه راه حل بهترش اين باشه كه زنگ بزنيم به ناظر بازار و از ايشون بخواهيم كه سهم را لااقل با گره بالا بيارند تا سهم روان بشه يا اينكه از سهامداران عمده بخواهيم كه حجم بدهند. با اين وضعيتي كه داره فكر نميكنم زير 600 روان بشه . اگر قرار باشه سهم را هم فقط و فقط ما حجم بديم كه فايده نداره و سهم از دستمون در مياد . دوستان بفرمايند كه نفري چند تا دارند تا ببينيم چه كنيم . من خودم حدود 3 تا حجم مبنا دارم .(حجم مبناي جديد)
                          جناب رستمی من یه اندازه یه حجم مبنا دارم البته حجم مبنای قدیم
                          باز هماهنگ کنیم . ولی فکر کنم اگر یه حجم بخوره فروشنده بیاد رو سیستم و دیگه برای روزای بعد نیازی به ما نباشه
                          آخرین ویرایش توسط امپراتور7؛ 2011/03/31, 18:15.
                          به جان خودت بیفت!
                          خودت خودت را بساز!

نظر

• مصطفي رستمي
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1159

جناب رستمی من یه اندازه یه حجم مبنا دارم البته حجم مبنای قدیم
                            باز هماهنگ کنیم . ولی فکر کنم اگر یه حجم بخوره فروشنده بیاد رو سیستم و دیگه برای روزای بعد نیازی به ما نباشه
                            اگز 3 تا مثبت هم بخوره فروشنده نمياد

نظر

• حامد24
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2532

با جناب رستمی موافقم
                              در شرایط فعلی این سهم توانایی رشد تا محدوده های 700تومان رو خواهد داشت وبنظر نمیرسد تا ان زمان فروشنده ی چندانی در سهم دیده شود.
                              احیانا اگر تا ان زمان هم صف خریدش عرضه شود به شخصه باز هم خریدارم.
                              یل یاتار ، طوفان یاتار
                              یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• امپراتور7
                                کاربر فعال
                                • Mar 2011
                                • 1043

جناب رستمی منظورم به اندازه حجم مبنا بود یا لااقل نصف حجم چون خیلی از افراد خبر از افزایش سرمایه ندارن و اینکه اغلب سود خوبی شناسایی کردن
                                یه نکته دیگه امار تی اس ای رو نگاه میکردم اون روز ها که 24 هزار حجم میدادن کار یک حقوقی بود(زیر 1 درصد) نمیدونم چرا متوقف کرد این کارش رو !!
                                به جان خودت بیفت!
                                خودت خودت را بساز!

نظر

در حال کار...
                                X