بازار حبابی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zorba
    ستاره دار(3)
    • Aug 2013
    • 3951

پاسخ : بازار حبابی

سلام علی آقا،
    خیلی سهما هست که خوبن.....
    مثلا همین وصنایی که نوشتم و خودم هم یک عدد ندارم 90 تومن ساخته امسال...سال مالیش تموم شد......374 تومنه.... 80 تومن که تقسیم کنه...میشه 297 تومن....پرتفوش بیشتر ونوینه.... گیریم سال دیگه 60 تومن بسازه...... پی به ای ش الان زیر 5 هست و من متوجه نمیشم که حبابش کجاست!
    لاستیکیها هم درجمع خوبن که آقا میثم یه زمانی بررسیشون کرد...اینا چه از افزایش دلار چه از کاهش دلار، سودشونو میبرن....
    پتروشیمی ها حتی به فرض افزایش قیمت خوارک باز هم دارن با پی به ای تحلیلی حدود سه و نیم و چهار معامله میشن....تازه با رفع تحریمها صادراتشون بیشتر و ساده تر هم خواهد شد و این یعنی سودسازی بیشتر...
    خودرویی ها هم قبل از تحریمها سودده بودن و الان بحث مشارکت خارجی هاست....میتونن تجدید ارزیابی داشته باشن و افزایش سرمایه بدن و زیانشون رو به صفر برسونن...
    تراز ارزی بعضی بانکها هم خوبه و این سودی که امسال ساختن در زمان تحریمهای شدید بوده.... در جمع نمیشه تصور کرد اقتصاد کشور رو به بهبود بره و بانکها از قِبلش سود خوبی نبرن.....وپاسار..ونوین وانصار..... اینا حبابی نیستند...
    اصلا حباب خیلی با رشد متفاوته و بورس به نظرم نسبت به بازاری موازی هنوز گاو شیرده تریه.... این گاو همیشه شیر داشته و شیر میده....اما گاهی مریض میشه...گاهی کمتر شیر میده و گاهی هم باردار میشه و گوساله ی شیری و یا گوشتی تحویل میده
    حالا شاید این گاو دیگه سال دیگه مثل امسال گوساله ای به دنیا نیاره...ولی شیردهیش رو که از دست نمیده.... مهم انتخابای درست و تحلیلیه
    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

در اصل توسط samanmba پست شده است View Post
      با سلام
      دوست خوبم با چه تحلیلی میفرمایید بازار کشش این عدد رونداره
      محض اطلاع میگم تارگت 5 ساله ایرانخودرو در سال 88 (یعنی 93) تولید و فروش 1150000 دستگاه بود که خوردیم به تحریمها
      من به واسته جایگاه شغلیم و حفظ حدودی که با لفظ محرمانه به من میرسد نمیتونم همه چیو توضیح بدم ولی در کل سرانه هر خودرو به ازای هر نفر در ایران حتی 1/3 ترکیه است بماند که نسبت به خیلی از کشورها 1 به 7 است(یعنی ایران به ازای هر 3 نفر یک خودرو هست ولی در ترکیه به ازای هر نفر یک خودرو)
      پس بازار فروش هست (در ضمن ایرانخودور الان برای جوینت شدن یکی از مهمترین معیارهاش صادرات محصول و قطعه به بازارهای هدف جوینتش هم هست)
      البته من فکر میکنم شما در کل بحثتون روی نحوه فروش هست که اونم حله(محرمانه)
      خوش رزق باشید

دوست گرامی
      تعداد خودروهای شخصی در کشور حدود 10-12میلیون است
      با 1.2میل که شما فرض کردید -1.2هم سایپا در نظر بگیریم میشود سالی 2.5میل تولید
      فرض کنید 15میل خودرو در حل حاضر درکشور وجود داشته باشد
      با تولید 2.5میل سالانه ،عمر مفید خودرو 6سال خواهد بود
      در کشور ما عمر مفید بالای 10سال است (عمر مفید را با ترکیه مقایسه نکنید)
      یعنی همین جا مازاد داریم
      بعد نظر شخصی بنده این است که خودروسازها قیمت را افزایش خواهند داد
      مردم با قیمت امروز نیز توانایی خرید ندارند
      در طول یکسال گذشته درآمد مردم متناسب با تورم رشد نکرد

نظر

• zafar3000
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1243

حباب تعاریف مختلف دارد
        مثلا حباب هوا :D،حباب لامپ و......
        از نظر من هم سهمی که فروشش 10 است و ارزش بازارش 10+...حباب است مگر اینکه در حاشیه سود ناخالص بالایی قرار داشته باشد یا طرح توسعه داشته باشد یا زیر مجموعه قوی و....
        طرف میاد میگه چرا بالا رفته باید ازش پرسید برادر من به همان دلیل که پایین رفت با رفع همان دلیل بالا می آید
        می گویی حباب ؟؟؟
        می گویی سفته بازی ؟؟؟
        تو که هنوز نمی توانی بفهمی که امسال و سال دیگر و حتی سال بعد بازار در حال رساندن سهام به ارزش جایگزینشان است
        و این موضوع اینقدر برایت ثقیل است حقت است که از بازار جا بمانی.
        می گویی فقط سود را می خرم
        احسنت برتو که کم ریسکی پس به افراد پر ریسک که سود را پیش خرید می کنند نخند و بعد از درجا زدن یا حداقل سود گرفتن، از سهام کم ریسکت
        پیراهن....بلند نکن که آی حبابه این سود های چند برابری پر ریسک ترها و حسادت نکن
        آقا یکی بیاید حساب کند برای ایجاد کارخانه ای در نزدیک تهران( در 70000 متر زمین کیلومتر 14 کرج کنار دریاچه) با تولید 160 میلیارد تومان با حاشیه سود ناخالص 13 درصد که در بدترین شرایط حاصل شده است و در شرایط بهتر این مبلغ فروش تا حتی 2 برابر فعلی امکان رشد دارد و حاشیه سود هم تا 20 درصد
        چقدر باید هزینه کرد تا شاید این طرح 2 سال دیگر به بهره برداری برسد
        حالا همین را به شما حاضر و آماده با برند معتبر و قابل و قبول 45 میلیارد تومان می دهند در حالیکه زمین شرکت بالای 350 میلیارد تومان می ارزد
        حالا می خرید یا نه ؟؟؟/
        حالا چون زمانی 4 میلیارد هم خریدار نداشته است پس الان در 45 میلیارد تومان حباب است دلیل درستی است و این مثل تعریف جوکی با مزه برای اهالی بورس است
        از طرفی کارخانه ای با فروش 2000 میلیارد تومان در ارزش بازار 3000 میلیارد تومان بدون طرح توسعه و با ارزش جایگزینی 2500 میلیارد تومان ،فقط به صرف سود داشتن را می خرید اما این را نه ؟؟؟
        این تفاوت دیدگاه است که نوع سود را براساس ریسک در بازار تعریف می کند
        آیا خرده گرفتن بی جا فکر می کنید مانعی برای رشد سهم است
        با اطمینان می گویم خیر
        اینکه حمید بیاید یا سعید یا احسان یا کاظم یا بابک یا ..... فرق ندارد، زیر سهم گرفته خواهد شد و سفته بازان اصلی از سهم بیرون و شروع به آه و ناله و نفرین و حباب ......
        زمانی حفاری شمال کل ارزش دکلهایش 350 میلیارد تومان بود(350 میلیون دلار ) و فروشش 250 میلیارد تومان و سود ساز
        من با حرفهای عده ای که ادعای سود سازی سهم را داشتن وارد این سهم در قیمت 310 تومان شدم در حالیکه دقت نکردم ارزش بازار سهم می شود 750 میلیارد تومان
        همان موقع کاظم نادرعلی مطلبی زد که با این پول می توان دو تا شرکت حفاری مثل حفاری شمال با تکنولوژی روز زد اما بازهم دقت نکردم
        و شد آنچه نباید می شد و در 180 تومان از سهم خارج شدم اما بازهم اشتباه کردم چون زمانی خارج شدم که ارزش دکلهای قدیمی و جدیدش بالغ بر 600 میلیون دلار 3000تومانی (حداقل 2000 میلیارد تومان )شده است و من در ارزش بازار 450 میلیارد تومان سهامم را بعد از قریب 2 سال سهامداری مفت فروختم
        و بعد از این ضرر من فهمیدم چیزی برتر در بورس وجود دارد آنهم ارزش جایگزینی است که در کنار سود آوری شرکت اهمیت بسزایی دارد
        شاد باشید و حباب های واقعی را معرفی کنید (نه تخلیه حسادتان )
        با تشکر
        آخرین ویرایش توسط zafar3000؛ 2014/01/17, 01:20.

نظر

• ".احسان."
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2676

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
          حباب تعاریف مختلف دارد
          مثلا حباب هوا :D،حباب لامپ و......
          از نظر من هم سهمی که فروشش 10 است و ارزش بازارش 10+...حباب است مگر اینکه در حاشیه سود ناخالص بالایی قرار داشته باشد یا طرح توسعه داشته باشد یا زیر مجموعه قوی و....
          طرف میاد میگه چرا بالا رفته باید ازش پرسید برادر من به همان دلیل که پایین رفت با رفع همان دلیل بالا می آید
          می گویی حباب ؟؟؟
          می گویی سفته بازی ؟؟؟
          تو که هنوز نمی توانی بفهمی که امسال و سال دیگر و حتی سال بعد بازار در حال رساندن سهام به ارزش جایگزینشان است
          و این موضوع اینقدر برایت ثقیل است حقت است که از بازار جا بمانی.
          می گویی فقط سود را می خرم
          احسنت برتو که کم ریسکی پس به افراد پر ریسک که سود را پیش خرید می کنند نخند و بعد از درجا زدن یا حداقل سود گرفتن، از سهام کم ریسکت
          پیراهن....بلند نکن که آی حبابه این سود های چند برابری پر ریسک ترها و حسادت نکن
          آقا یکی بیاید حساب کند برای ایجاد کارخانه ای در نزدیک تهران( در 70000 متر زمین کیلومتر 14 کرج کنار دریاچه) با تولید 160 میلیارد تومان با حاشیه سود ناخالص 13 درصد که در بدترین شرایط حاصل شده است و در شرایط بهتر این مبلغ فروش تا حتی 2 برابر فعلی امکان رشد دارد و حاشیه سود هم تا 20 درصد
          چقدر باید هزینه کرد تا شاید این طرح 2 سال دیگر به بهره برداری برسد
          حالا همین را به شما حاضر و آماده با برند معتبر و قابل و قبول 45 میلیارد تومان می دهند در حالیکه زمین شرکت بالای 350 میلیارد تومان می ارزد
          حالا می خرید یا نه ؟؟؟/
          حالا چون زمانی 4 میلیارد هم خریدار نداشته است پس الان در 45 میلیارد تومان حباب است دلیل درستی است و این مثل تعریف جوکی با مزه برای اهالی بورس است
          از طرفی کارخانه ای با فروش 2000 میلیارد تومان در ارزش بازار 3000 میلیارد تومان بدون طرح توسعه و با ارزش جایگزینی 2500 میلیارد تومان ،فقط به صرف سود داشتن را می خرید اما این را نه ؟؟؟
          این تفاوت دیدگاه است که نوع سود را براساس ریسک در بازار تعریف می کند
          آیا خرده گرفتن بی جا فکر می کنید مانعی برای رشد سهم است
          با اطمینان می گویم خیر
          اینکه حمید بیاید یا سعید یا احسان یا کاظم یا بابک یا ..... فرق ندارد، زیر سهم گرفته خواهد شد و سفته بازان اصلی از سهم بیرون و شروع به آه و ناله و نفرین و حباب ......
          زمانی حفاری شمال کل ارزش دکلهایش 350 میلیارد تومان بود(350 میلیون دلار ) و فروشش 250 میلیارد تومان و سود ساز
          من با حرفهای عده ای که ادعای سود سازی سهم را داشتن وارد این سهم در قیمت 310 تومان شدم در حالیکه دقت نکردم ارزش بازار سهم می شود 750 میلیارد تومان
          همان موقع کاظم نادرعلی مطلبی زد که با این پول می توان دو تا شرکت حفاری مثل حفاری شمال با تکنولوژی روز زد اما بازهم دقت نکردم
          و شد آنچه نباید می شد و در 180 تومان از سهم خارج شدم اما بازهم اشتباه کردم چون زمانی خارج شدم که ارزش دکلهای قدیمی و جدیدش بالغ بر 600 میلیون دلار 3000تومانی (حداقل 2000 میلیارد تومان )شده است و من در ارزش بازار 450 میلیارد تومان سهامم را بعد از قریب 2 سال سهامداری مفت فروختم
          و بعد از این ضرر من فهمیدم چیزی برتر در بورس وجود دارد آنهم ارزش جایگزینی است که در کنار سود آوری شرکت اهمیت بسزایی دارد
          شاد باشید و حباب های واقعی را معرفی کنید (نه تخلیه حسادتان )
          با تشکر
          سلام بر zafar3000 عزيز،
          متاسفانه بعضي اوقات غبار كهنه كار بودن در بورس دامن گير خيلي ها مي شود، و نمي گذارد آنچنان كه بايد و شايد از بازار استفاده كنند. هرچه بهشان مي گويم عزيزان شما كه از افزايش قيمت سهام منتفع مي شويد، دور سهام پتروشيمي را براي سال 92 خط بكشيد،‌ در كتشان نمي روند كه نمي رود.
          خوشبختانه بازار بسيار باهوش شده است و البته پولدار. همين پولداري سهامداران حقيقي و حقوقي هم باعث شده، بسياري از سهام به ارزش ذاتي خود برسد.
          زماني كه بشهاب 300 توماني و زير 300 توماني ميخريدم، دقيقا هم به سود شركت خريد مي كردم و هم به ديد ارزش جايگزيني بسيار بالاي شركت. اما بازار فروشنده بود.
          تابستان 91 كه غبار ياس و افزايش روز به روز دلار،‌ موجب خروج پول از بازار شده بود، در قيمتهاي مناسب وارد بشهاب شدم،‌ صد البته ديد اصلي همين بحث ارزش جايگزيني بود. البته شركت از نظر سودسازي نيز در جايگاه خوبي قرار داشت.
          آنقدر سهام بشهاب جمع كرديم، تا به سهامدار بالاي 1% بشهاب در كنار پارس توشه در مرداد ماه رسيديم.
          آن موقع با 150 ميليون ميشد، سهامدار يك درصد شد، و الان بالاي 900 ميليون تومان. تازه اكنون سهم به ارزش واقعي نزديك شده است.
          اينكه تحليلتان بروز مي شود، جاي تحسين دارد، و در دگم گذشته نمي مانيد، جاي تقدير.

پيروز باشيد.
          آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
          کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• samanmba
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 450

در اصل توسط heydar";442534][B][COLOR="#0000CD پست شده است
            دوست گرامی
            تعداد خودروهای شخصی در کشور حدود 10-12میلیون است
            با 1.2میل که شما فرض کردید -1.2هم سایپا در نظر بگیریم میشود سالی 2.5میل تولید
            فرض کنید 15میل خودرو در حل حاضر درکشور وجود داشته باشد
            با تولید 2.5میل سالانه ،عمر مفید خودرو 6سال خواهد بود
            در کشور ما عمر مفید بالای 10سال است (عمر مفید را با ترکیه مقایسه نکنید)
            یعنی همین جا مازاد داریم
            بعد نظر شخصی بنده این است که خودروسازها قیمت را افزایش خواهند داد
            مردم با قیمت امروز نیز توانایی خرید ندارند
            در طول یکسال گذشته درآمد مردم متناسب با تورم رشد نکرد[/COLOR][/B]
            با سلام
            دوست عزیز همنطور که عرض کردم شما با طرح این مسئله که آیا ایرانخودرو و دیگر خودرو سازها میتونند با رشد تولید و همزمان رشد قیمت محصولات خود را در بازاری که به قول شما رو به اشباع است بفروشند؟
            خب فرضیه شما در گام اول دچار نقصان است چون تمام تحقیقات محیطی بیرونی و پیرامونی حاکی از وجود تقاضا تا بیش از 3 میل خودرو در سال است که البته این تقاضا نیز شرایط خود را دارد که در این مباحثه نمیگنجد
            از سوی دیگر تحریمها باعث شد خودرو سازها به افق نیز بیاندیشند(مثلا یکی شروط خودرو سازها برای شراکت صدور خودرو و قطعات از ایران یا سایتهای وابسته به بازارهای هدف است)یعنی اگر پژو خواهان همکاریست باید بخشی از صادرات خود را از طریق ایرانخودرو انجام دهد
            خب بالا یک قسمت را قرمز کردم
            به اون قرمزه به عنوان یکی از راهکارهای کسب سودهای خیلی زیاد نگاه کنید(حداقال 3-5 برابر خودرو) بله صادرات قطعات تحت لیسانس به تمام کشورهای مصرف کننده(هزینه انرژی پایین،هزینه دستمزد پایین و قیمت نسبت به خود محصول بیشتر)
            تا حالا فکر کردی چرا تو ایران عمر مفید زیاده چون قیمت قطعات پایینه و از طرفی قیمت محصول بالا و بر عکس تمام دنیا قیمت محصول پایین و قیمت قطعه بالا که این میشه که ترجیح میدن ماشینو عوض کنن نه تعمیر!!!!!!!
            به هر حال صدور قطعات تحت لیسانس علاوه بر درامد یک مزیت دیگه ه داره واون خدمات پس فروشه
            وای این قصه سره دراز داره که سالها روش کار شده بود و با ابطال تحریمها میشه ازشون خوب استفاده کرد(اینجا ایرانه و هر چیز دیگه ای هم میتونه اتفاق بیافته)
            در کل اگر تحریمها به صورت حقیقی برداشته شن باز هم تاکید میکنم به صورت حقیقی حداقال سرمایه گزاری تو این دسته حباب نیست
            هر چند خودم یه دونه خودور ندارم(ولی کلی وساپا دارم)(میگن مرغ همسایه غازه!!!) ولی حاظرم باز هم اگر ابهامی بود تو یکجلسه برای هر کسیکه خواست تا اون حدی که به من مربوط میشه توضیح بدم
            خوش رزق باشید

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

وقتی ارزش پول ملی به 1/3 کاهش پیدا کرد معنیش اینه که همه ثروت کشور به 1/3 تقلیل پیدا کرده . وقتی پراید 8 میلیونی به 16 میلیون میرسه هنوز با معادل شدن قیمت با قبل از کاهش ارزش 1/3 می پول 8 میلیون فاصله دارد. قیمت کلیه کالاها و خدمات خودشون را به قیمت قبل از کاهش ارزش پول معادل سازی کردند. بورس هم به همین شکل عمل کرده . حالا اسم این می شود حباب؟ مسخره ترین حرف در این شرایط و وضعیت اقتصادی بکار بردن کلمه حباب است.اگر شاخص بورس نسبت به اول سال 91 سه برابر شده است از نظر ارزش با قبل از کاهش 300درصدی ارزش پول ملی تفاوتی نکرده است و در واقع می شود گفت که امروز هم شاخص همان 26هزار ابتدای سال 91 است با دلار 1200تومانی.بنابراین اگر هر سهمی در بازار رشد 400درصدی هم بکند کاملا معقول است.

نظر

• zafar3000
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 1243

2 تا از عزیزان>:D< در سایت آدان مطلب جالبی بیان کردند که نقل به مضمون می کنم
                1. محمد رضا عزیز :خودرویی ها هنوز به قیمت های زمان دلار زیر 1000 تومانشان هم نرسیده اند (حرف من :حالا بماند دلار 3000 تومان پیشکش)
                2.عزیزی دیگر :هر وقت صحبت از حباب است هنوز بازار رشدهای عجیب و قریب در پیش دارد ولی هر وقت همه عادت به رشدهای نجومی کردن و کسی صحبت از حباب نکرد و همه با خیال راحت سرمایه گذاری کردند دقیقا همان موقع حباب شده است
                شاد باشید

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

خوب تیکه هایی انداخته شد ......
                  ولی خوب منظور ما از حباب اینه که یه سهم اونقدر رشد کنه که تا 3-4 سال دیگه جای رشد براش نمونه .........این میشه حباب

در مورد بشهاب : فک نمیکنم قبل من کسی تحلیل این سهمو زده باشه.........( زمانی که دلار دوبل شد و لامپ گرون ) که اتفاقا جناب zafar3000 هم بعدش خرید .......یا در خاذین : پتاسیل سهم در پیام خصوصی گفته شد و اینکه چقدر میتونه بسازه !! البته در مورد سهم خاصی فک نمیکنم گفته باشم حبابه و تمام صحبتمان کلی بوده .......

در بورس گوشت گرون بشه ما میایم میزاریم قیمت جدید گوشت رو مثلا تو صورت های زمگسا ....بعد اثراتش رو بررسی میکنیم .....اگر رشد شارپی میخواستید که کسی در پکویر و پاسا و شبندر شفارس دارویی ها به گرد ما هم نمیرسه ....حالا همون ها رو با قبل داریم مقایسه میکنیم که به کجا چنین شتابان و نگران سه سال اینده بازار سرمایه .............بعد میگن که کهنه کار ها نمیتونن باید و شاید در بازار سود کنن !! /.:biggrinsmiley.:/

========
                  در مورد ارزش جایگزینی و دارایی ها >> ما خودمون اینکاره ایم >> هر جا که سهم کم بیاره میگن دارایی هاش فلانه .........اگه به ارزش دارایی ها باشه پس به فولاد مبارکه چه ارزشی میدین و چرا اون تکون نمیخوره ولی اهسته و پیوتسه بالا میره .......؟ اگه به ارزش دارایی ها باشه که همین فولاد باید 1000 تومن حداثل قیمتش باشه .....چند سال پیش فولاد هرمزگان رو چند خرید؟
                  ====

حالا یه سوال دیگه؟ شزنگ پتانسیل رشد بیشتره یا خاذین اگر بر اساس فروش به میزان سرمایه بخوایم مقایسه کنیم؟
                  منتظر نظرهایتان هستیم ؟
                  من اگه بخوام شزنگ رو اون جوری که خودم میخوام تحلیل کنم میتونم به قیمت 7000 تومن هم برسم .........و یک تحلیل فوق خوشبینانه بدم !! ولی خوب این کارو نمیکنم .....حالت های بدش رو هم در نظر میگرم ....اگه بخوایم همیشه حالت خوش بینانه رو حساب کنیم که میتونیم بگیم خیلی سهم ها خیلی بیشتر از این چیز سود میسازن :

مثلا من چون شپاس دارم بیام بگم که شپاس ظرفیت تولید قیرش 4 میلیون تن قیره که واقعا هم هست .....ولی خوب وقتی با نصف تولید داره کار میکنه و من میدونم چه خبره ...ایا درسته که بیام سود شرکتو با این ظرفیت حساب کنم؟
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/17, 22:51.
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

تکته دیگه دیگه میگن تحریم ها رو بردارن خودرو مثلا 1 میلیون دستگاه خودرو تولید میکنه خوب بر این اساس ما به سود بالای 120-140 تومنی شرکت میریسم و با پی برای مثلا 6 سهم 800 تومن رو هم میتونه ببینه !!

خوب اگه به تحلیل کشکی باشه منم میگم شپاس 4 میلیون تن قیر تولید میکنه و 2000 تومن سود میسازه با پی بر ای 6 قیمتش میشه 12000 تومن ........یعنی 4 برابر قیمت فعلی .....ولی خودرو میتونه به دو برابر قیمت فعلی برسه ...در مجمع امسال هم سود نمیده ....پس شپاس میتونه 6 برابر بشه با قیمت فعلی .......ول خوب ما سعی میکنیم بر اساس واقعیت پیش بینی کنیم

خوب این موارد بالا رو هر دو شرکت میتونن بهش برسن و بر اساس اینا تحلیل زد ولی ایا واقعا میرسن؟

====

در مورد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها:

موقعی که به نفع سهم هست میگن که مثلا افزایش سرمایه در صورت های مالی زیان سهمو کم میکنه !!

ولی خوب نمیگین که سرمایه زیاد میشه سود سازی ها کم میشه !!! :D اینا رو نمیگن فقط نکاتی که در منافعشون هست میگن ..... در مورد افزایش سرمایه کسی این قسمت دوم رو گفته روی سهمی که داشته بوغ میزده؟

ولی کی به کیه با یه خبر افزایش سرمایه یه سهمو دو الی 3 برابر میکنن در صورتی که نمیارزه .........چرا قبلش نبود!!و الان این اتفاق افتاد....البته در بورس چون همه چی روی کاغذ است یه افزایش سرمایه چون زیان رو مثلا نصف میکنه قیمت سهم مستونه دوبل هم بشه در صورتی که در شرکت چیزی تغییر نکرده !! و سرمایه مثلا 5 شده 10 ......:D به همین راحتی میشه در بازار سود کرد ....

اینا گفته شد که باز نگن ندانسته حرف میزنه ....شاخص 110 هزار هم بزنه >>> ما نگران اینده بازاریم ........چون هنوز شروعی نکردیم و حالا حالا ها اومدیم که باشیم و اهل در رفتن هم نیستیم ......

ضمنا امروز یکی پیام خصوصی داد که از بازار خارج بشم >> گفتم که هیچ بازاری به گرد بورس نمیرسه و در بازار منفی با به موقع نقد شدن میتونید از بازار مثبت هم بیشتر سود ببرید به شرطی که ارزش واقعی یه سهمو بدونید>> و شاید توصیه به نقد شدن کنیم ولی خروج کلی هرگز ....حتی در زمان جنگ
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/17, 23:30.
                    ///

نظر

• parvaz
                      عضو فعال
                      • Feb 2010
                      • 555

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                      خوب تیکه هایی انداخته شد ......
                      ولی خوب منظور ما از حباب اینه که یه سهم اونقدر رشد کنه که تا 3-4 سال دیگه جای رشد براش نمونه .........این میشه حباب

در مورد بشهاب : فک نمیکنم قبل من کسی تحلیل این سهمو زده باشه.........( زمانی که دلار دوبل شد و لامپ گرون ) که اتفاقا جناب zafar3000 هم بعدش خرید .......یا در خاذین : پتاسیل سهم در پیام خصوصی گفته شد و اینکه چقدر میتونه بسازه !! البته در مورد سهم خاصی فک نمیکنم گفته باشم حبابه و تمام صحبتمان کلی بوده .......

در بورس گوشت گرون بشه ما میایم میزاریم قیمت جدید گوشت رو مثلا تو صورت های زمگسا ....بعد اثراتش رو بررسی میکنیم .....اگر رشد شارپی میخواستید که کسی در پکویر و پاسا و شبندر شفارس دارویی ها به گرد ما هم نمیرسه ....حالا همون ها رو با قبل داریم مقایسه میکنیم که به کجا چنین شتابان و نگران سه سال اینده بازار سرمایه .............بعد میگن که کهنه کار ها نمیتونن باید و شاید در بازار سود کنن !! /.:biggrinsmiley.:/

========
                      در مورد ارزش جایگزینی و دارایی ها >> ما خودمون اینکاره ایم >> هر جا که سهم کم بیاره میگن دارایی هاش فلانه .........اگه به ارزش دارایی ها باشه پس به فولاد مبارکه چه ارزشی میدین و چرا اون تکون نمیخوره ولی اهسته و پیوتسه بالا میره .......؟ اگه به ارزش دارایی ها باشه که همین فولاد باید 1000 تومن حداثل قیمتش باشه .....چند سال پیش فولاد هرمزگان رو چند خرید؟
                      ====

حالا یه سوال دیگه؟ شزنگ پتانسیل رشد بیشتره یا خاذین اگر بر اساس فروش به میزان سرمایه بخوایم مقایسه کنیم؟
                      منتظر نظرهایتان هستیم ؟
                      من اگه بخوام شزنگ رو اون جوری که خودم میخوام تحلیل کنم میتونم به قیمت 7000 تومن هم برسم .........و یک تحلیل فوق خوشبینانه بدم !! ولی خوب این کارو نمیکنم .....حالت های بدش رو هم در نظر میگرم ....اگه بخوایم همیشه حالت خوش بینانه رو حساب کنیم که میتونیم بگیم خیلی سهم ها خیلی بیشتر از این چیز سود میسازن :

مثلا من چون شپاس دارم بیام بگم که شپاس ظرفیت تولید قیرش 4 میلیون تن قیره که واقعا هم هست .....ولی خوب وقتی با نصف تولید داره کار میکنه و من میدونم چه خبره ...ایا درسته که بیام سود شرکتو با این ظرفیت حساب کنم؟
                      یه مطلبی امروز داشتم میخوندم تو حسابداری گردش داراییها بسیار مطلب مهمی است که از تقسیم فروش به داراییها
                      بدست می آید و این عدد بدست آمده در صنایع سنگین مثل ماشین سازی عدد کمی هست و نمیشود با توجه به داراییهای ثابت مشهود همه شرکتها به یک صورت قیمت سهم رو بالا برد . به نظرم استدلال به این روش تا حدی میتونه درست باشه اما بعد از این همه رشد دیگه نمیتونند بر اون منوال افزایش قیمت بگیرند. مگر اینکه اتفاقات خوبی در سود دهی براشون بوجود بیاید که فعلا همه چی بر علیه اینهاست با این گزارشات خیلی بد خودروییها به نظرم شاید از نظر ارزش داراییهاشون پایین چندانی نداشته باشند و فعلا تو این قیمتها دست و پا میزنند. (نظر شخصی )

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط parvaz پست شده است View Post
                        یه مطلبی امروز داشتم میخوندم تو حسابداری گردش داراییها بسیار مطلب مهمی است که از تقسیم فروش به داراییها
                        بدست می آید و این عدد بدست آمده در صنایع سنگین مثل ماشین سازی عدد کمی هست و نمیشود با توجه به داراییهای ثابت مشهود همه شرکتها به یک صورت قیمت سهم رو بالا برد . به نظرم استدلال به این روش تا حدی میتونه درست باشه اما بعد از این همه رشد دیگه نمیتونند بر اون منوال افزایش قیمت بگیرند. مگر اینکه اتفاقات خوبی در سود دهی براشون بوجود بیاید که فعلا همه چی بر علیه اینهاست با این گزارشات خیلی بد خودروییها به نظرم شاید از نظر ارزش داراییهاشون پایین چندانی نداشته باشند و فعلا تو این قیمتها دست و پا میزنند. (نظر شخصی )
                        خودرویی ها یک حرکت دیگه دارن .......فرصت خوبی هم هست خودشون رو نشون بدن:

دیگر بهانه ای باقی نمیمونه : تحریم ها درست 2 ماه قبل سال مالی جدید خودرویی ها برداشته میشه . ببینیم ایران خودرو میتونه سال بعد 140 الی 200 تومن بسازه !! البته من مشکلی با خودرویی و هیچ سهم دیگه ندارم ولی خوب میخوایم ببینیم میتونه 1 میلیون دستگاه تولید کنه یا نه :D و اینقدر نقدینگی داره یا من اشتباه میکنم ..انشالله که بتونه و اگه بتونه تارگت 800 هم میدیم بهش>> تارگت قبلی در عین مخالفت 400 بود که هنوز نرسیده بهش:D
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/17, 23:26.
                        ///

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

خودرویی ها مشکل فروش دارن
                          ایران خودرو بر فرض مثال یک میلیون دستگاه هم که تولید کنه که نمیتونه باز برای فروش یک میلیون دستگاه به مشکل میخوره
                          ملت توان خرید ماشین رو ندارن با این قیمتها
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• zafar3000
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1243

سلام بر میثم عزیز
                            1. شزنگ ارزش بازارش حداقل باید بالای 60 میلیارد تومان باشد و قطعا انتقال سهم از بازار پایه به این موضوع کمک می کند ولی خچرخش از اون هم مفت تر است البته اگر بشود خرید
                            2. شپاس را بنداز کنار سال دیگر بعد از افزایش سرمایه بالای 3 تومان بفروش
                            3. خاذین هنوز هم مفت است به خصوص برای آنهایی که دنبال هیات مدیره کارخانه اند
                            شاد باشید

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
                              سلام بر میثم عزیز
                              1. شزنگ ارزش بازارش حداقل باید بالای 60 میلیارد تومان باشد و قطعا انتقال سهم از بازار پایه به این موضوع کمک می کند ولی خچرخش از اون هم مفت تر است البته اگر بشود خرید
                              2. شپاس را بنداز کنار سال دیگر بعد از افزایش سرمایه بالای 3 تومان بفروش
                              3. خاذین هنوز هم مفت است به خصوص برای آنهایی که دنبال هیات مدیره کارخانه اند
                              شاد باشید
                              سلام
                              الان ارزش بازار شزنگ 13-14 میلیارد تومنه ....خچرخش هم میتونه به 300-200 برسه ولی گیر نمیاد.

========
                              نظرت در مورد غپاک چیه ؟ 550-570 حمایت خوبی میشه و در این قیمت خریدارم و میدونم بازیگرش هم در این قیمت منتظره اگه برسه
                              ======
                              خودرویی زامیاد مارو بسه و نوسان روی همین سهم : سهم امروز نشون داد خشک شده شاید دوشنبه صف خرید شد :D از 30 دی تحریم ها برداشته میشه !!!
                              زامیاد امروز خیلی کم معامله شد !!
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/18, 15:19.
                              ///

نظر

• abstract
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1506

خودرو باز شدي ميثم جان .
                                مدتيه احساس ميكنم عملكرد بورس داره با بنگاه معاملات ملكي هم جهت ميشه
                                بايد ببينيم فلان شركت چند متر زمين تو كجاي تهران داره . بعد اين زمينها قيمت روزشون چقده . /.:biggrinsmiley.:/ از اونجا ميشه به ارزش يك شركت پي برد :D

نظر

در حال کار...
                                X