بازار حبابی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی نظامی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 1033

پاسخ : بازار حبابی

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
    اگر کسی این فایل ها رو دانلود کرده بود و گوش داده بود الان ...

توصیه می کنم اگر کسی گوش نداده یکبار گوش کنه به صحبت های دکتر ادیب ...

کسی که این سخنرانی رو گوش بده الان به جز خودش دنبال متهم نمی گرده ... چقدر بده که ما همش دنبال مقصریم ... یک روز صالح آبادی ... یک روز بهره مالکانه ... یک روز نرخ گاز ... لابد دست آخر هم شکست توافق هسته ای ...

نه بابا!

این حرفا کدومه ...

دنبال دلیل هستید این فایل ها رو گوش کنید!
    من دانلود کردم ولی گوش نکردم :D چه اشتباهی کردم:(( الان میرم گوش کنم

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
      من دانلود کردم ولی گوش نکردم :D چه اشتباهی کردم:((
      ...من گوش کردم ولی دانلود نکردم...پس بازم فایده نداره..../:.yead.:/
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• smj13
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 1185

این سایت شکایت به وزارت اقتصاده
        لطفا همگی برید شکایت کنید
        هرجور میتونید شکایت کنید ، فقط چند دقیقه طول میکشه...
        همه جا اطلاع رسانی کنید...
        http://www.mefa.ir/portal/Home/Defau...9-3d04ab3255ed
        هیـــچــگــونـــه توصیه ای به خرید و فروش ندارم !!!!

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
          ...قضیه رو اینقدر بغرنجو بزرگ نکنید خودتون هم در دامن زدن به این وضعیت مقصرید....تقریبا هر ساله با شدتو ضعف این شرایط رو در بازار داریم حالا یه خورده وضعیت حاد تر شده....
          ....میثم سفته باز....
          ....دید بلند مدت و بدون استرس داشته باشید به شما قول میدم از اواخر اسفند نه تنها این شرایط برمیگرده بلکه ضرر هاتونم جبران میشه....و سود خوبی میکنید....
          .....این اصلاح برای رشد مناسب در فروردین و اردیبهشت لازم بود و بنظر من این اصلاح حالا کمی با شدت کمتر طبیعی و لازمه...رویای سود یه شبه و زود زدن به جیمو فرار کردنو از سرتون بیرون کنید...حداقل ما ادمش نیستیم....
          ....ببینید من برای شما جم رو مثال میزنم....
          ....امثال 330 سود قطعی سهمه که به گفته مدیر امور سهام جا برای 10 درصد تعدیل هم داره....طبق شفاف سازی امروزش این گرانی گاز کوچکترین تاثیری بر ای پی اس شرکت نداره...اما از 2460 تا اینجا پایین اومده....و چون در فرابورس هم تشریف داره روزی 5 درصد منفی میخوره...با افزایش مقدار فروش وبرداشته شدن تحریمها و کلی اتفاقات خوب دیگه کف سود سال بعدش 420....
          ...خوب شما به این پی بر ای چند میدید...3 ماه دیگه میرید مجمع 300 حداقا سود نقدی سود سال بعد هم کف 420....3 ماه دیگه مجمعشه...آقا نمیدونید این گذر عمر با ادم چی میکنه....
          ...الان با سود 340 پی بر ای 5.5 هم بده خودت حساب کن.....
          ..نگران نباشید....
          گفتم سهام بزرگ و معروف رو که مشکلی ندارن ......

برای شما شاید هیچ اتفاقی نیوفتاده !!! اگه بلند مدت فکر میکنید جرات دارید از گروه کاشی یک سبد درست کنید ببنید چقد بازدهی میده.... ..اگه فکر میکنی ارزنده هستن

کسری 8 هزار تومن !! الان 5400 هم به زور میخرن

=====
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/02/10, 19:16.
          ///

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            گفتم سهام بزرگ و معروف رو که مشکلی ندارن ......

برای شما شاید هیچ اتفاقی نیوفتاده !!! اگه بلند مدت فکر میکنید جرات دارید از گروه کاشی یک سبد درست کنید ببنید چقد بازدهی میده.... ..اگه فکر میکنی ارزنده هستن

کسری 8 هزار تومن !! الان 5400 هم به زور میخرن

=====
            ...دیگه میری حرفایی میزنی که مومنتوم آدم بهم بریزه...
            ....داش میثم ....سهمی مثل کسرا خوراک مقطع کوتاهی ورود و یه گین گیری با درصد ریسک بالاست...سهمی کوچیک که قابلیت اینو داره که بسرعت توسط افراد سودجو نوسانات شدید کنه....در حالیکه هیچ وقت حتی با تکنیک و تاکتیک نمیتونی کف و سقف اسنگونهسهام رو بدست بیاری چرا؟..اهان...بهت میگم....چون معمولا وضعیت اطلاع از سود سازی اینگونه سهام بیشتر پنهان و فقط توسط افراد خاصی که رانتهای قوی دارند دریافت میشه...پس نمیتونی پی بر ای قطعی بهش بدی چون اصولا نمیتونی ا پی اس رو بدرستی مشخص کنی.....
            .....ولی درم ورد سهام بزرگ با بنیادی موجه حتی در زمان عدم اقبال بازار این موضوع صادق نیست......چون بهر حال به ارزش ذاتی خودش خواهد رسید.....
            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
              ...دیگه میری حرفایی میزنی که مومنتوم آدم بهم بریزه...
              ....داش میثم ....سهمی مثل کسرا خوراک مقطع کوتاهی ورود و یه گین گیری با درصد ریسک بالاست...سهمی کوچیک که قابلیت اینو داره که بسرعت توسط افراد سودجو نوسانات شدید کنه....در حالیکه هیچ وقت حتی با تکنیک و تاکتیک نمیتونی کف و سقف اسنگونهسهام رو بدست بیاری چرا؟..اهان...بهت میگم....چون معمولا وضعیت اطلاع از سود سازی اینگونه سهام بیشتر پنهان و فقط توسط افراد خاصی که رانتهای قوی دارند دریافت میشه...پس نمیتونی پی بر ای قطعی بهش بدی چون اصولا نمیتونی ا پی اس رو بدرستی مشخص کنی.....
              .....ولی درم ورد سهام بزرگ با بنیادی موجه حتی در زمان عدم اقبال بازار این موضوع صادق نیست......چون بهر حال به ارزش ذاتی خودش خواهد رسید.....
              ما مخلص شما هم دكتر جان.در اصل و مقدمه اين تاپيك براي سهام كوچيك زده شد كه حواس ها جمع باشه كه سهمي بي رويه رشد نكنه....

ب. اميد روزهاي خوب
              ///

نظر

• warrior
                عضو عادی
                • Dec 2013
                • 138

دوستان میشه اسم تاپیک رو ادیت کنین به بازار حباب منفی..؟ فکر کنم الان با مسماتر باشه../:.yead.:/
                [COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]

نظر

• محمد 66
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2938

میزان منطقی رشد سالانه شاخص در یک کشور باید به چه میزان باشد ؟

10 تا 30 درصد + تورم = رشد شاخص در یک سال

مقدار تورم امسال را مرکز آمار و بانک مرکزی حدود 35 درصد محاسبه کرده اند که معمولا در آمارها میزان تورم کم محاسبه می شود و باید میزان منطقی تورم در کشور را در یکسال گذشته 40 درصد در نظر بگیریم .

حال با تورم 40 درصدی در یکسال گذشته که اگر میزان 30 درصد به آن اضافه کنیم می شود 70 درصد . یعنی رشد منطقی شاخص بورس ما در یکسال گذشته نباید از 70 درصد تجاوز می کرد و رشد بیش از 70 درصد حباب به حساب می آید .

با توجه به اینکه رقم شاخص در ابتدای سال 40000 بوده است اگر 70 درصد به آن اضافه کنیم ، در انتهای سال نباید رقم شاخص بیشتر از 68000 و نهایتا 70000 واحد باشد ، اگر شاخص بخواهد اصلاح قیمتی داشته باشد باید تا 70000 نزول کند و اگر بخواهد اصلاح زمانی داشته باشد باید حدود 3 ماهی در محدوده 80000 نوسان داشته باشد .

نظر

• ساسان
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 728

آشی که شور شده است! ۱۳۹۲/۱۱/۲۱ (۱۴:۵۴)
                    جستجو
                    نیما آزادی
                    21 بهمن 1392

چیزی که در 4 سال اخیر ذهن بازار را به شدت معطوف خود نموده مدیریت شاخص کل بورس تهران هست. همواره سیاست های کنترلی بازار به گونه ای بوده که این شائبه را ایجاد نموده که سازمان بورس اوراق بهادار و تیم مدیریتی در صدد آن هستند که به نحوی با مدیریت صنایع و رفتار حرکتی سهم ها شاخص کل را مدیریت کنند. باز و بسته شدن نمادها، در روزهای خاص، بستن گروهی نمادها به صورت دستوری یا غیر دستوری، جمع اوری صف های فروش به صورت دستوری و خرید از صف فروش هم به شکل دستوری بر این شائبه ها بیشتر دامن زده است. اما این روزها بازار به دلیل کاهش بی سابقه در 4 سال اخیر حساسیتش نسبت به یک سری پارامترها افزایش یافته است. در این بین برخی از تحلیل گران از شاخص 75 هزار واحدی و برخی از شاخص 65 هزار واحدی سخن می رانند، سوال اینجاست این اعداد شاخص معادل چه قیمتی از سهام فعال در بورس می باشد؟

در شکل زیر لیست 23 سهم بزرگ که 58% ارزش بازار کل بورس تهران را شامل می شود را آوردیم. به طور میانگین قیمت سهام این 58% کل بازار بورس حدود 20% افت کرده است و سهامی که در لیست نیست و جزو سهام کوچک بازار محسوب می شود بین 20 تا 4050% افت کرده اند که در حالت خوش بینانه محض میزان ریزش را همان 20% در نظر می گیریم یعنی به طور طبیعی همه سهم های بازار در این مدت اخیر از سقف های قبلی خود حداقل 20% افت نموده اند.

در این بین اگر نگاهی به مهندسی شاخص کل بیندازیم می بینیم که شاخص کل در این مدت از سقف خود حدود 9.8% ریزش نموده است، سوال اینجاست که آن 10% بیشتری که سهام ریختند از کدام محل جبران شده است!! در حالیکه با این اعداد سهام عدد واقعی شخص باید 71 هزار واحد باشد چرا این عدد بالای 80 هزار درج می شود؟

سوالاتی که وجود دارد:

1. لطفاٌ سازمان بورس پاسخگو باشد که چگونه سهامی بورس تهران به طور میانگین بیشتر از مقداری که شاخص کل ریزش می کند می توانند ریزش کنند؟
                    2. برای یک بار هم که شده شفاف سازی صورت گیرد که آیا صحبت هایی که در خصوص مهندسی شاخص مطرح بوده و همیشه ذهن معامله گران را درگیر کرده واقعیت دارد یا خیر؟
                    3. رویکرد فروش دستوری ای خرید دستوری چه سودی برای بازار داشته و آیا این رویه مورد تایید هست یا خیر؟
                    4. بحث مهمی در خصوص سهام شناور آزاد و رابطه اش با شاخص کل بورس تهران مطرح هست آیا وقت آن نشده یک مقدار اصلاح در خود شاخص ایجاد شود؟

تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• daryadel120
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 578

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                      آشی که شور شده است! ۱۳۹۲/۱۱/۲۱ (۱۴:۵۴)
                      جستجو
                      نیما آزادی
                      21 بهمن 1392

http://hamfekran.com/analysis/1392/1...A7%D8%B3%D8%AA

چه طرز فکر اشتباهی دارن این تحلیل گرای ما ... وا مصیبتا!

برادر من! مگه همه ی سهام درست در یک نقطه از زمان در سقف و کف بوده اند که دارید اینگونه تحلیل می کنید؟؟؟ مثبت و منفی های سهام شاخصی و غیر شاخصی همپوشانی داشته با هم ... خواهش می کنم این تحلیل های آبکی رو اینقدر نقل قول نکنید ...
                      برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

با سلام
                        این تایپیک،تایپیک خوبیست و تجربه ای گرانبها در آن نهفته است>:D<

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          بازار اگه افت نکنه رشد زیادی هم نداره ..../.:biggrinsmiley.:/

کافیه 100 میلیارد از این بازار خارج بشه که پیش بینی من اینه که میشه .....بعد میبینیم سهم هایی که پی بر ای بالا داره حباب داره یا نه .......

بعضی دارویی ها 20 درصد ریختن فک کنم سه هفته قبل هشدار داده بودم که خوشتون نیاد بالا رفتن هم حدی داره:D بابت تعدیل هم پیش خور کردن شاید تیپیکو موج دیگه ای برای این گروه بیاره :D

فعلا یه 2000 واحد + یه 1400 واحد منفی داشته بازار ..در دو روز ...:(

حالا اگه یه مقدار پول از بازار خارج بشه .....اون موقع خواهید دید که سهم خریدن بچه بازی نیست و دیگه وقتی سوال کنم به چند درصد راضی هستید نمیگید 200-300 درصد در سال :D
                          ت
                          این روزهای قرمز عادی میشه.... و باید برای خرید سهم بیشتر تحقیق کرد ........
                          حیدر جان حالا که تاپیکو بالا اوردی ...خودمونیم عجب پیش بینی دقیقی کرده بودم .....تقریبا ۷ .۸ ماه پیش....اون صد میلیارده خارج شد طبق پیش بینی من و بازار به این روز افتاده.........هاها

الات بازار از کمبود نقدینگی رنج میبره....

........

الان اگه بخوام نظر بدم : تا وقتی تحریم ها برداشته نشه و نتیجه مذاکرات مشخص نشه اوضاع همینه.

الان ریسک دیگه ای هم باید با این شرایط منطقه برای بازار در نظر بگیریم به دلیل حرکات داعش...

ریسک دیگه بازار که هنیشه بوده و هست اوضاع داخلی کشور...

ریشه داعش اگه کنده بشه اوضاع بازار بهتر میشه.....تحریم ها برداشته بشه اوضاع بازار بهتر میشه...و بر عکس!!!!

داعش این قد برای من ریسکش مهمه که از نظر من با از بین رفتنش پی بر ای بازار رو یک واحد بالا میبره!!! و اگه خبری از شکست و غقب نشینیش و از بین رفتنش بیاد خواهید دیدکه اوضاع بازار بهتر میشه....شزایط منطقه تاثیر زیادی روی ورود و خروج نقدینگی در بازار داره....
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/08/29, 12:03.
                          ///

نظر

• حسابرس1
                            عضو عادی
                            • Jun 2014
                            • 93

بهشت آینده
                            سلام -شرمنده که مزاحم وقت شما شدم-نظر شما را در مورد تک سهم شدن رو این سهم را میخواستم بدونم؟ صورت های مالی این شرکت داد میزنه که اینده روشنی در راه است -عمده مبلغ راست تراز نامه را دارایی در جریان تشکیل داده و باتوجه به اینکه این شرکت قبل از بهره برداری است بیشر زیان این شرکت را هزینه های مالی تشکیل داده که در شرکت های قبل از بهره برداری تمامی هزینه های قبل از بهره برداری جز بهای تمام شده دارایی می باشد-ی جورایی اگر این شرکت هزینه های مالی را در بهای تمام شده دارایی هالحاظ مینمود هیچ گونه زیانی نداشت.در این بازار نابسامان خرید این سهم در این قیمت خیلی کم ریسک هست.
                            اگر زحمت نباشه میتونم نظر شخصی شما را بدونم
                            [CENTER] [B][COLOR=#92D050][FONT=&amp]زندگی زیباست ای زیبا پسند---------------------- زنده اندیشان به زیبایی رسند[/FONT][/COLOR][/B]
                            [/CENTER]

نظر

• azarpad
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 232

اوضاع بانك ها اصلا جالب نيست . همين روزها هست كه اخبار بسيار بدي از تجارت و پارسيان بياد كه همه بازار ها رو شوكه ميكند .

دولت اميد با ركودي كه ايجاد كرده موجب ورشكستگي بانك ها را فراهم خواهد كرد .

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط حسابرس1 پست شده است
                                بهشت آینده
                                سلام -شرمنده که مزاحم وقت شما شدم-نظر شما را در مورد تک سهم شدن رو این سهم را میخواستم بدونم؟ صورت های مالی این شرکت داد میزنه که اینده روشنی در راه است -عمده مبلغ راست تراز نامه را دارایی در جریان تشکیل داده و باتوجه به اینکه این شرکت قبل از بهره برداری است بیشر زیان این شرکت را هزینه های مالی تشکیل داده که در شرکت های قبل از بهره برداری تمامی هزینه های قبل از بهره برداری جز بهای تمام شده دارایی می باشد-ی جورایی اگر این شرکت هزینه های مالی را در بهای تمام شده دارایی هالحاظ مینمود هیچ گونه زیانی نداشت.در این بازار نابسامان خرید این سهم در این قیمت خیلی کم ریسک هست.
                                اگر زحمت نباشه میتونم نظر شخصی شما را بدونم
                                جدیدا نگاه نکردم...تا پارسال هم جز کسانی بودم.که گفتم سمت این سهم نرید...چرا که همش بازیه . اینده ای نداره....حالا دوباره نگاش میکنم و نظرمو میگم
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X