ای جونم صف خرید.به قوربون اون قد و بالات بابک پناهی.ایشالا پیر شی جوون.
سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )
Collapse
X
-
-
دوستان نگران ریزش قیمتی سفارس بودند الان سهم داره روان معامله میشه
البته یه ریزش کوچولو کرد ولی بزودی سبز خواهد شد .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
یافتم یافتم( اورکا. اورکا)
من یه چیزی کشف کردم
از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون من تا حالا مومنتوم رو اینجوری بررسی نکرده بودم. شکل زیر مومنتوم وصنعت رو نشون میده. در مومنتوم وصنعت من یک عدد کلیدی پیدا کردم اگه اشتباه نکنم عدد 90 باید باشه. همون حمایت سفید رنگ. این عدد به قدری مهمه که در یک سال گذشته 6 بار مومنتوم بعد از برخورد به اون تغییر جهت داده به سمت بالا فقط یک بار مومنتوم زیر این عدد اومده و دقیقا زمانیه که قیمت اون سقوط وحشتناک رو کرد( از 145 به 90) در بقیه موارد هر وقت مومنتوم به 90 خورده سهم روند صعودی گرفته. فردا پسفردا مومنتوم میخوره به همین خط. بقیش دیگه با خودتون.
به جان خودم نباشه به جان غلام من یه نابغم. چرا قدر منو نمیدونین شما؟.من جای شما بودم میگفتم احتشام جان . احتشام نازنین. احتشام عزیز اون شماره حساب سیباتو بده لااقل ازت تشکر کنیم.
[COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]
نظر
-
مرسی احتشام نازنین
هر دفعه یه چیز جدید از وصنعت رو میکنیوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
نظر