سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )
Collapse
X
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postسلام محمود خان عزیز
والا با توجه به مکثی که در حرکت ایجاد شده یه مقدار بعیده که تا 19 آوریل به هدف 170-175 برسیم البته ما سه تا هدف رو سهم داشتیم که تا به حال به دوتا رسیدیم ولی از اونجایی که این روش سقف رو به ما نشون میده میتونیم بگیم که به هدف اصلی هنوز نرسیدیم و باید منتظر بمونیم ،اما تا حالا من با دو روش بررسی زمانی انجام داده بودم این هم سومین روش هست که تصویرش رو میزارم ،اون هم
باز همین حدود 19 این ماه و 20 می رو نشون میده (البته با چند روز تلورنس که در تصویر مشخص هست)
اما در کنار این مسائل متاسفانه تغییر دامنه نوسان از 3.5 به 4 باعث شده یه قسمت از این بررسی با اون بخش دیگه مقداری تفاوت داشته باشه ولی با این تفاسیر من نهایت سعیم رو کردم جوری کف و سقفها رو انتخاب کنم تا این تغییر رو به حداقل برسونم ........
موفق باشینوقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
نظر
-
اگر روند بازار برگرده و مثبت بمونه و صبا تامین اجازه بده این سهم مستحق گره مثبت میباشد .... :dیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postجناب holy عزیز تحلیل های زیبای شما در عین کامل بودن بسیار آموزنده است
متشکرم@};-
تحلیل من از وصنعت در نمودار بدون اعمال سود نقدی این است که با رسیدن قیمت به حدود 142 با یک اصلاح روبرو خواهد شد مقدار اصلاح یا 130 است یا 123 اما با توجه به شکسته شدن مقاومت بلند مدت قاعدتا نباید از 126 پایینتر بیاید یا حداقل نباید زیز 126 تثبیت شود بعد از این اصلاح و عبور از 143 در میان مدت باید به قیمت حدود 195 دست پیدا کند.از طرفی 175 هم مقاومت بسیار مهمی است، من ترجیح میدهم 175 پیاده شوم و منتظر بمانم
اگر اصلاح فوق اتفاق نیفتد الگوی کاپ مورد نظر من اشتباه است و هدف، همان هدف الگوی سر و شانه است که جناب holy فرمودند
نظر
-
دوستان سلام
صبح زیبا و دل انگیز بهاریتان بخیر
خبرهای خوبی داره از وصنعت میرسه
سهامتون را مفت نفروشید ...... X-(
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postدوستان سلام
صبح زیبا و دل انگیز بهاریتان بخیر
خبرهای خوبی داره از وصنعت میرسه
سهامتون را مفت نفروشید ...... X-(
وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
نظر
-
در اصل توسط اقلیدس پست شده است View Postکاپیتان یعنی جدیدتر از خبرهایی که تا حالا شنیدیم؟
یه نامه دیگه داره میاد !!!!!
شما یه نگاه به وآتی و ولصنم بنداز
ولی این خبر را هنوز همگانی نشده .....:dیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
نظر
-
-
14 اردیبهشت 90
آگهی مزایده فروش سهام شهرک صنعتی کاوه
توسط شرکت سرمایه گذاری صنعت و معدن
قیمت پایه حدود چهار و نیم میلیارد تومان .
نظر
-
-
نظر