منم رو این سهم خیلی کار کردم و وضعیت سال مالی گذشتش دقیقا تو دستمه . متاسفانه شرکت در سال مالی گذشته زیاد خوب عمل نکرده و نزذیک 3.7 میلیارد فروشش از اونچه که در بودجه بود کمتره و ایران و فرانسه هم به دلیل اون فروش بلوکی کذایی وصنعت در سال گذشته همش 75 ریال در آورده در صورتی که شرکت انتظار تقسیم 16 تومنی سود از این زیر مجموعش بوده و از همه نگران کننده تر اینه که با وجود رشد زیاد ارزش سرمایه گذاری های وصنعت این مدیرای عشق:x ذخیره 6 میلیارد تومن دیگه نسبت به شش ماهه ذخیره برداشتن و در آخرین گزارش 91 میلیارد ذخیره اعلام کرده .:(
براورد من از سود سال مالی گذشته با ذخیره 254 ریال و بدون اون 294 ریاله .B-)
تنها امید به بنیادی این سهم میتونه برگشت ذخیره در گزارش پایانی حسابرس باشه چیزی که در شش ماهه هم شاهدش بودیم و میتونه سود خوبی رو نصیب سهامداراش بکنه .0:-)
اما از نظر تکنیکال و جو بازار منم نظرم روش مثبته و امیدوارم برگشت خودرو و بازگشایی شیران و واتی بتونه موتور محرکه خوبی برای رشد این سهم باشه .:))
براورد من از سود سال مالی گذشته با ذخیره 254 ریال و بدون اون 294 ریاله .B-)
تنها امید به بنیادی این سهم میتونه برگشت ذخیره در گزارش پایانی حسابرس باشه چیزی که در شش ماهه هم شاهدش بودیم و میتونه سود خوبی رو نصیب سهامداراش بکنه .0:-)
اما از نظر تکنیکال و جو بازار منم نظرم روش مثبته و امیدوارم برگشت خودرو و بازگشایی شیران و واتی بتونه موتور محرکه خوبی برای رشد این سهم باشه .:))
نظر