سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 3yh
    عضو عادی
    • Mar 2013
    • 265

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
    تا وقتی بازار منفی باشه سرمایه گذاری ها هم با توجه به پورتفوشون که در بازار هست بالای چندانی نخواهند داشت مگر اینکه محرکی وجود داشته باشه ... این محرک برای
    برخی سرمایه گذاری ها نزدیک شدن زمان انتشار گزارش های 9 ماهه هست البته برخی سهام سرمایه گذاری ارزندگی بالایی دارند و فروش در این قیمت ها چوب حراج زدن به سهم محسوب میشه و این سهم ها با برخورد به حمایتشون قطعا برمی گردند......... اما وصنعت هنوز گزارش 6 ماهه خودشو نداده و احتمالا اواسط شهریور این گزارش روی کدال میاد.....
    خب وقتی بازار گزارش رو ببینه و سود 100 تومانی در 6 ماهه رو لمس کنه دیگه شاید محدوده 200 تومن خاطره بشه.... اما مشکلاتی هم از جانب واتی و شیران
    هست که باید بگم وصنعت اکثر این سهام رو فروخته و دیگه سهام پر اهمیت حساب نمیشن... سهام پر اهمیت در حال حاضر خودرو و سفارس هستند .....
    فردا روی 250 حمایت سهم هست .... البته اخر ماه هست و همیشه این موقع ها یه خورده بازار منفیه...
    بالاخره چیزی که منتظرش بودم اومد....گزارش 6 ماهه
    76 تومان 3ماهه به اضافه 23 تومان فروش برج 4 به اضافه سود برج4 که میشه چیزی بالای 110 تومان
    گزارش حتی من رو هم غافلگیر کرد .....
    به زودی تحلیل کامل وصنعت رو می زنم
    فعلا فقط تبریک :.thumbsupsmileyanim
    فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

انگار تا ملت نبینن باور ندارن پوشش رو
      همین پوشش با محاسبات ساده قابل پیش بینی بود و قبلا هم گفته شد که امسال وصنعت میتونه 100تومان رو بسازه
      ازاد شدن ذخایر که در گزارش صورت پرتفوی شرکت به صراحت اومده بود و همچنین فروش هایی زیادی که داشت
      ولی تا در کدال نشینه ملت در منفی سهمو میفروشن!!
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• 3yh
        عضو عادی
        • Mar 2013
        • 265

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        انگار تا ملت نبینن باور ندارن پوشش رو
        همین پوشش با محاسبات ساده قابل پیش بینی بود و قبلا هم گفته شد که امسال وصنعت میتونه 100تومان رو بسازه
        ازاد شدن ذخایر که در گزارش صورت پرتفوی شرکت به صراحت اومده بود و همچنین فروش هایی زیادی که داشت
        ولی تا در کدال نشینه ملت در منفی سهمو میفروشن!!
        واقعا تا چیزی لمس نشه کمتر کسی جرئت می کنه سمتش بره و این واقعیت بازاره...
        دقیقا تمام محاسبات ساده قبلی پابرجاست و ما هم بارها گفتیم تنها چیز جدید که در گزارش هست
        آزاد شدن ذخیره بیشتر هست..که از 215016به 141137 رسیده و من رو که نوید 105 تومن میدادم رو به به عددی بالاتر رسونده...
        فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• erfanslash
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 762

واتی 103 میلیون ولصنم داره+68 میلیون حق تقدم ..ولصنم هم 138 میلیون وصنعت داره

نظر

• 3yh
            عضو عادی
            • Mar 2013
            • 265

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
            شاید واتی و ولصنم هنوز هم جای رشد داشته باشند .... اما واقعا وصنعت یه چیز دیگیست..

در مورد واتی نظری ندارم چون واقعا گیجم کرده و شاید من اشتباه میکنم نه بازار..

تعداد زیادی افراد نابلد به تازگی وارد بورس شدن و اینو میشه به سادگی با توجه به نوشته ها در فروم های پر بیننده دید.

از صمیم قلب امیدوارم این دوستان در مرداد ماه که شاید بازار متفاوتی رو شاهد باشن بازیچه افراد معلوم الحال نشن... حس میکنم بازی دادن ها در مرداد زیاد باشه.................................
            دوست عزیز پستی که بالا گذاشتم برای زمانی است که واتی داشت 700 رو رد می کرد متاسفانه برخی در واتی متضرر شدن و این شاید تاوان طمع
            خودشون و البته بازی کثیف یه عده بود .... ان شاالله واتی هم متعادل خواهد شد...خودم هم در حال بررسیش هستم اگر به نتیجه ای رسیدم
            نظرم رو میگم...

نظر

• محمد 66
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 2938

خب امسال 100تومان میسازه ، پی به ای 4 بدیم میشه 400 بعلاوه 50 تقسیم سود در مجمع میشه 450 ، یعنی قیمت وصنعت تا قبل از مجمع باید برسه به 450 . یعنی در یک بازه زمانی 6 ماهه باید حدود 100 درصد رشد را تجربه کند . در ضمن ولصنم ، شیران و واتی و وصندوق سهامدار عمده وصنعت هستند که باعث تعدیل سود این 4 سهم نیز می شود .

نظر

• 3yh
                عضو عادی
                • Mar 2013
                • 265

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                خب امسال 100تومان میسازه ، پی به ای 4 بدیم میشه 400 بعلاوه 50 تقسیم سود در مجمع میشه 450 ، یعنی قیمت وصنعت تا قبل از مجمع باید برسه به 450 . یعنی در یک بازه زمانی 6 ماهه باید حدود 100 درصد رشد را تجربه کند . در ضمن ولصنم ، شیران و واتی و وصندوق سهامدار عمده وصنعت هستند که باعث تعدیل سود این 4 سهم نیز می شود .
                من موندم شما با این مدل تحلیل چرا تا به حال ورشکسته نشدید.....

نظر

• afshin75
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 26

من سوالی برام پیش اومده لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه. آیا قاعدتا سهم نباید قبل از این گزارش بسته میشد (یا حداقل بعد از آن)؟ آخه تعدیل که بنظر خیلی سنگین میاد

نظر

• Sam1362
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 208

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                    همونطور که در گزارش پرتفوی 1 ماهه منتهی به 92/04/31 می بینید، واتی هیچ سهمی از وصنعت نداره. ضمناً 95% از ارزش روز سرمایه گذاری ها و 95% از سود حاصل از سرمایه گذاری های واتی حاصل از شیرانه. بنابراین افزایش سود وصنعت که نهایتاً باعث افزایش سود ولصنم میشه و از اونجا میخواد به واتی 1 سودی برسونه در عمل تأثیری روی واتی نداره.
                    واسه دیدن واتی تا آخر مهر صبر کنید
                    فایل های ضمیمه شده
                    آخرین ویرایش توسط Sam1362؛ 2013/08/21, 14:05.
                    [COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]

نظر

• 3yh
                      عضو عادی
                      • Mar 2013
                      • 265

در اصل توسط afshin75 پست شده است View Post
                      من سوالی برام پیش اومده لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه. آیا قاعدتا سهم نباید قبل از این گزارش بسته میشد (یا حداقل بعد از آن)؟ آخه تعدیل که بنظر خیلی سنگین میاد
                      عزیز دل شرکت های سرمایه گذاری می تونن پیش بینی سودشو رو به بازار اعلام نکنن...
                      ولی موظف اند صورت وضعيت پورتفوهای دوره 1 ماهه و همچنین اطلاعات و صورتهاي مالي مياندوره اي دوره 3 ماهه 6ماهه و 9ماهه
                      رو اعلام کنند...
                      بنابراین تعدیل برای شرکتی که پیش بینی ارائه نداده معنی نداره...بنابراین وصنعتی که پیش بینی نداده هرگز جهت تعدیل بسته نمیشه...

نظر

• Sam1362
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 208

در اصل توسط afshin75 پست شده است View Post
                        دوست عزیز شرکت های سرمایه گذاری برای اعلام پیشبینی سود به سازمان بورس، مختارند. از طرفی تعدیل یعنی اینکه پیشبینی سود با تغییر عمده ای مواجه شده. بنابراین از اونجا که وصنعت پیشبینی سودی انجام نداده پس در واقع چیزی برای تعدیل وجود نداره!
                        اتفاقی که افتاده اینه : پوشش فوق العاده سود نسبت به عملکرد مدت مشابه سال پیش
                        [COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]

نظر

• محمد 66
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2938

من موندم شما با این مدل تحلیل چرا تا به حال ورشکسته نشدید.....
                          کجای کار ایراد داره بگو تا اصلاحش کنم ،

وصنعت 100 تومان نمیتونه برای امسال بسازه ؟ که با توجه به گزارش 6 ماهه 100 تومان به راحتی محقق خواهد شد .

سال گذشته قبل از برگزاری مجمع پی به ای وصنعت 4.5 بود ، اگر امسال هم قبل از برگزاری مجمع پی به ای 4.5 بدیم میشه حدود 450 . تازه امسال باید پی به ای بالاتر بدیم چون وصنعت کلی شنفت داره که طوفان راه انداخته ، کلی غگل داره که تعدیل های رویایی در پیش دارد ، وضعیت خودرویی و سیمانی هم که همه می دانند به چه شکل است .

در ضمن وصنعت سبدگردانی پرتفوی را هم در برنامه کار خود قرار داده است که کلی سود از این بابت کسب می کند ، کلی نوسان فقط روی سغرب و سفارس گرفت . شک نکن که امسال قمیت 500 را هم وصنعت به خود خواهد دید .

نظر

• نیکا
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Nov 2011
                            • 2122

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
                            سلام جالب است که ولصنم سود وصنعت رادر پیش بینی 25ریال دیده است با137 م سهم ......

نظر

• ( احمدي )
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 262

پوشش سود 76% !!! وصنعت امروز بورس رو شوكه كرد!!! واقعا سهم ارزشمنديه........
                              اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• 3yh
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 265

واقعا آدم بعضی پست های این صفحه از تاپیک رو می خونه..... می خواد با کله بره تو کیبورد....!!!
                                اگه دست من بود کل این صفحه رو پاک می کردم پر شده از هجویات......
                                دیروز به یه بنده خدایی تذکر دادم که چرا میگه خیلی کاربرای بورس آگاه نیستن .... اما مثل اینکه حق با ایشون بود...
                                .....................................
                                عزیزان اگه چیزی رو نمیدونید لطفا ننویسید...و این جوری روی اعصاب قدم نزنید...

نظر

در حال کار...
                                X