الان كه 165 تومنه؟
سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )
Collapse
X
-
شاید واتی و ولصنم هنوز هم جای رشد داشته باشند .... اما واقعا وصنعت یه چیز دیگیست..
در مورد واتی نظری ندارم چون واقعا گیجم کرده و شاید من اشتباه میکنم نه بازار...ولصنم هم شاید تعدیل خوبی بده اما به نظرم تعدیلش با توجه به این پی بر ای تا حدی پیش خور شده...
اما وصنعت اهداف بالایی داره و فروش ایران فرانسه هم برای جلوگیری از بازی دادن سهم در زمان اصلاحه...
تعداد زیادی افراد نابلد به تازگی وارد بورس شدن و اینو میشه به سادگی با توجه به نوشته ها در فروم های پر بیننده دید.
از صمیم قلب امیدوارم این دوستان در مرداد ماه که شاید بازار متفاوتی رو شاهد باشن بازیچه افراد معلوم الحال نشن... حس میکنم بازی دادن ها در مرداد زیاد باشه.................................فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
در اصل توسط 3yh پست شده است View Postاز این به بعد پشت گوشتون رو دیدید وصنعت هم میبینید.....
این یعنی فعلا 49.3 تومان سود اگه خیلی محتاطانه هم در نظر بگیریم 40 تومان هم از سرمایه گذاری ها درمیاره
اگه پی بر ای 4هم بهش بدیم میشه حداقل 360 .......فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postاکثر پرتفوی وصنعت رشد خوبی داشته و در قیمت 110 تومان وصنعت از گزینه های کم ریسک برای میان مدت هست
و الان بیشترین صف خرید بازار رو به خودش اختصاص دادهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
قبلا حساب کرده بودم وصنعت 90 تومان امسال درمیاره اما هر چی جلوتر میریم این عدد داره بیشتر میشه ..
به نظر من امسال به راحتی قیمت 400 تومان رو میبینه...فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
بنام خداامروز شرکت سرمایه گذاری صنعت و معدن حجم خوبی معامله شد و باعث شد حجم بالای از سهام که در دست حقیقی ها بود جابجا شود و در این بین یک حقوقی بر حقوقیهای خودش افزود و نام آن حقوقی شرکت نوآوران مدیریت سبا می باشد.
نظر
-
رسیدن وصنعت به سود 100تومانی امسال دور از ذهن نیست
فعلا تا اینجا فقط از محل کاهش ذخيره از 955417 به مبلغ 215016 حدود 50تومان رو سود وصنعت اومده
بنابراین با وجود رشد وصنعت از 100تومان(که یکی از سهم های مفت بود که به وقتش اشاره شد)بازهم جای رشد دارد.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
-
امیدوارم هرچه زودتر این دوستانی که صف فروش راه انداختن از این سهم خارج بشنهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Postامیدوارم هرچه زودتر این دوستانی که صف فروش راه انداختن از این سهم خارج بشنفرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postصف فروش وصنعت هم مشکوک بود که البته با حجم خوبی جمع کردن
بنظرم برای ادامه رشد سهم این جابجایی مفید بود
از گروه صنعت و معدن فعلا فقط وصنعت رو دارمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postخب بالاخره را افتاد! >:D<
خیلی دوس دارم ببینم این کدوم حقوقی بود یهو 5میل عرضه کرد!!! تو 5میله اول 500تاش حقیقی بود سرعتشو عشق است :D
صندوق فعلا باید فکری به حاله خریداش تو فارس بکنه با این وضه گزارش دادن زیرمجموعه هاش! امیدش فقط به بندر امامه :Dاِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
نظر