سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • motenaweb
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 226

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
    خب بالاخره را افتاد! >:D<
    خیلی دوس دارم ببینم این کدوم حقوقی بود یهو 5میل عرضه کرد!!! تو 5میله اول 500تاش حقیقی بود سرعتشو عشق است :D

آقا سلام

به نظر شما ولصنم و وصنعت امسال تارگت 6 ماهشون چقدر هست؟ 10 هزار تا از هر کدوم ارزشمند هست تا اخر سال نگه داریم؟
    سود هر کدام را چقدر پیش بینی می کنید و احتمال پرداختش کی هست؟

نظر

• هامد
      ستاره دار(7)
      • Aug 2012
      • 2611

در اصل توسط motenaweb پست شده است View Post
      آقا سلام

به نظر شما ولصنم و وصنعت امسال تارگت 6 ماهشون چقدر هست؟ 10 هزار تا از هر کدوم ارزشمند هست تا اخر سال نگه داریم؟
      سود هر کدام را چقدر پیش بینی می کنید و احتمال پرداختش کی هست؟
      سلام، وصنعت امسال سوده حاضل از فروشه سرمایه گذاریاش خیلی خوبه چن وخ پیش خبر 80 تومن تا الانو شنیدم! بحثه سوده بالای 100 تومن تا اخره ساله مالیشه! البته بره بلند مدت به نظرم سهمه بهتر خیلی باشه، پس اگه بتونه 400 تومن رو ببینه که احتمالا هم میبینه به نظرم شناسایی سود در اون مقطع بهترین اقدام باشه، ولصنم الان بحثه فروش شیرانه واتی اومده قضیش کمی متفاوته شاید تارگتای خیلی خوبی ببینه ، بدون در نظر گرفتن فروش شیران تا اخره سال احتمالا بالای 70 سود میسازه الان که بحثه فروش شیران هس داستان متفاوت شده باید ببینیم قیمت چن میخوره و چن درصدشو واتی میخاد بفروشه در کل احتماله اینکه 450 و قیمتای بالاتر رو ببینه هس و نظر خودمم الان شناسایی سود رو همون قیمتاس البته شاید قبلش اگه فرصته خوبی گیرم بیاد همشو با واتی عوض کردم ...
      اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

وصنعت در تیر ماه 22تومان از محل فروش سهام سود کرد
        An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• sinashavandi
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 364

آقا وحید این طور که معلومه باید فردا برا تعدیل ببنده

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Post
            آقا وحید این طور که معلومه باید فردا برا تعدیل ببنده
            فکر نکنم
            چون پیش بینی درامد نداده قبلا تا الان بخواد اونو تعدیل بده
            اعلام پیش بینی درامد برای شرکتهای سرمایه گذاری اختیاریه
            آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2013/07/29, 01:08.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• 3yh
              عضو عادی
              • Mar 2013
              • 265

روی 100 تومن پیشنهاد شد با دید 160 با توجه به محاسبه سود 40 تومنی در ان زمان.... در 160 دوباره خریداری شد با توجه به افزایش سفارس و احتمال آزاد شدن ذخیره .....در 250 هم خریداری شد با توجه به سود ناشی از فروش برج 4 که البته من نزدیک 18 حساب کرده بودم که 22 تومن اعلام شد ... فکر میکردم دیگه خبری نیست و قصد فروش در بالای 300 رو داشتم .... اما انگار باز خبری شده .... خبر فروش بلوک ایران خودرو که آگهیش هم اومد و خبر افزایش سرمایه و خبر فروش بلوک شیران توسط واتی که ان هم آگهی شده 4200 که برای واتی 3180 افتاده و برای وصنعت 1019ریال ....شاید بگید فروش بلوک فقط 5 ریال به ازای هر سهم برای وصنعت سود داره ... اما فقط همین رو بگم که خالی کردن 38 درصد از ایران خودروی همیشه در ضرر موجود در پورتفوی وصنعت ان هم با شناسایی سود برای سهامداران بیشتر از 5 ریال خواهد افتاد.....
              آخرین ویرایش توسط 3yh؛ 2013/07/31, 19:06.
              فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• yosef
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 440

اطلاعیه فروش بلوک خودرو توسط وصنعت

اطلاعیه فروش بلوکی شیران توسط واتی :

سرمايه گذاري صنعت ومعدن (وصنعت) - بازار اول (تابلوي اصلي) بورس ارتباط بدون مشکل

سهامداران (در پایان روز) نکته هاي مرتبط با سهامداران عمده
                سهامدار سهم درصد
                بانك صنعت ومعدن-سهامي خاص- 889 M 59.250
                شركت سرمايه گذاري صندوق بازنشستگي نفت سهامي خاص 250 M 16.660
                شركت ليزينگ صنعت ومعدن-سهامي عام- 138 M 9.170
                شركت نوآوران مديريت سبا-سهامي خاص- 26 M 1.710
                شركت سرمايه گذاري ايران وفرانسه-سهامي خاص- 17 M 1.120

سرمايه گذاري آتيه دماوند (واتي) - بازار دوم بورس ارتباط بدون مشکل

سهامداران (در پایان روز) نکته هاي مرتبط با سهامداران عمده
                سهامدار سهم درصد
                بانك صنعت ومعدن-سهامي خاص- 657 M 65.730
                شركت ليزينگ صنعت ومعدن-سهامي عام- 170 M 17.010
                شركت سرمايه گذاري صنعت ومعدن-سهامي عام- 26 M 2.600

ولصنم چه شود ؟ >:D<
                آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• 3yh
                  عضو عادی
                  • Mar 2013
                  • 265

قبل افطار نوشته بودم الان خوندم دیدم نیاز به نگارش داره .... ویرایش بسته بود این جوری نگارش کردم.

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
                  روی 100 تومن پیشنهاد شد با دید 160 با توجه به محاسبه سود 40 تومنی در ان زمان.... در 160 دوباره خریداری شد با توجه به افزایش سفارس و احتمال آزاد شدن ذخیره .....در 250 هم خریداری شد با توجه به سود ناشی از فروش برج 4 که البته من نزدیک 18 حساب کرده بودم که 22 تومن اعلام شد ... فکر میکردم دیگه خبری نیست و قصد فروش در بالای 300 رو داشتم .... اما انگار باز خبری شده .... خبر فروش بلوک ایران خودرو که آگهیش هم اومد و خبر افزایش سرمایه و خبر فروش بلوک شیران توسط واتی که ان هم آگهی شده 42000که برای واتی 3180 افتاده و برای وصنعت 1019ریال ....شاید بگید فروش 96 میلیون ایران خودرو که برای وصنعت 2320 افتاده روی 2400 فقط 5 ریال به ازای هر سهم برای وصنعت سود داره ... اما فقط همین رو بگم که خالی کردن 38 درصد از ایران خودروی همیشه در ضرر موجود در پورتفوی وصنعت ان هم با شناسایی سود برای سهامداران بیشتر از 5 ریال خواهد افتاد.....
                  فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

• Masoud F
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 54

عرضه عمده سهام شركت ايران خودرو 92/5/16 10:03
                    كارگزاران محترم پيرو اطلاعيه شماره 42586/130 مورخ 1392/05/07 معاونت بازار،امروز چهارشنبه مورخ 1392/05/16 تعداد 000ر000ر96 سهم معادل يك درصد از سهام شركت اريان خودرو از طرف شركت سرمايه گذاري صنعت و معدن به صورت يكجا و نقد به قيمت پايه هر سهم 400ر2 ريال در نماد خودرو4 عرضه خواهد شد.خريدار يا خريداران لازم است نسبت به تكميل و ارائه فرم پيوست آگهي معامله عمده شركت مذكور منتشره در سايت بورس اوراق بهادار تهران جهت بررسي و رعايت ضوابط مربوط به شرايط متقاضيان خريد معاملات عمده سهام در بورس اوراق بهادار تهران قبل از ورود سفارش در سامانه به معاونت بازار اقدام نمايند. مديريت بازار

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

در پرتفوی وصنعت کلی سهام سیمانی ( سفارس ،سپاها ،سمازن ، سغرب و سدور و سکرما ) و خودرویی ( خودرو ، خساپا ، وساپا ، ولساپاو پارس خودرو ) و شنفت و غگل وجود دارد و که همگی صف خرید هستند آنوقت وصنعت صف فروش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بورس ایران باید در عجایب دنیا ثبت شود .
                      تازه وصنعت جدیدا نوسان گیری و سبد گردانی هم میکند که خیلی در سود شرکت تاثیر گذار است . امسال بالای 60 تومان قابلیت سود سازی دارد و با توجه به روند رو به رشد زیرمجموعه ها و سبدگردانی شرکت سال آینده 100 تومان هم میتواند سود بسازد .

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

وصنعت :
                        بعد از خروج از چنگال ، پولبک به آن داشته است که بعد از اتمام آن شاهد صعود مجدد در سهم خواهیم بود .

نظر

• 3yh
                          عضو عادی
                          • Mar 2013
                          • 265

یه نگاهی به سیمانی ها بندازید بعد یه نگاهی به خودرویی ها بندازید.... بعد یه نگاه به پورتفوی وصنعت و 105 تومان سودی که تا حالا برای امسال سیو کرده...بعد یه نگاه به قیمت الانش

بعدشم دیگه خودتون میدونید

نظر

• 3yh
                            عضو عادی
                            • Mar 2013
                            • 265

در اصل توسط 3yh پست شده است View Post
                            یه نگاهی به سیمانی ها بندازید بعد یه نگاهی به خودرویی ها بندازید.... بعد یه نگاه به پورتفوی وصنعت و 105 تومان سودی که تا حالا برای امسال سیو کرده...بعد یه نگاه به قیمت الانش

بعدشم دیگه خودتون میدونید
                            آقا مثل اینکه حرف ما به گوش دوستان رسید ...اقا صبر کنید من خودم 248 نشسته بودم..../:.yead.:/

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

سیمان صف خرید ، خودرو صف خرید بعد دیروز وصنعت صف فروش بود تازه امروز هم شناور بود . عجب !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• 3yh
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 265

تا وقتی بازار منفی باشه سرمایه گذاری ها هم با توجه به پورتفوشون که در بازار هست بالای چندانی نخواهند داشت مگر اینکه محرکی وجود داشته باشه ... این محرک برای
                                برخی سرمایه گذاری ها نزدیک شدن زمان انتشار گزارش های 9 ماهه هست البته برخی سهام سرمایه گذاری ارزندگی بالایی دارند و فروش در این قیمت ها چوب حراج زدن به سهم محسوب میشه و این سهم ها با برخورد به حمایتشون قطعا برمی گردند......... اما وصنعت هنوز گزارش 6 ماهه خودشو نداده و احتمالا اواسط شهریور این گزارش روی کدال میاد.....
                                خب وقتی بازار گزارش رو ببینه و سود 100 تومانی در 6 ماهه رو لمس کنه دیگه شاید محدوده 200 تومن خاطره بشه.... اما مشکلاتی هم از جانب واتی و شیران
                                هست که باید بگم وصنعت اکثر این سهام رو فروخته و دیگه سهام پر اهمیت حساب نمیشن... سهام پر اهمیت در حال حاضر خودرو و سفارس هستند .....
                                فردا روی 250 حمایت سهم هست .... البته اخر ماه هست و همیشه این موقع ها یه خورده بازار منفیه...
                                آخرین ویرایش توسط 3yh؛ 2013/08/20, 11:18.

نظر

در حال کار...
                                X