در اصل توسط holy پست شده است
View Post
سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postاما عرایض ذکر شده و مقادیر فوق درصورتیست که بازار منفی همراه داشته باشیم والا در بازار مثبت این میزان افت را بعید مقداری بعید است و احتمال شروع رشد را زودتر میدانم.
دوستان فقط به این قسمت از مطلب دقت کنند قطعا" خیلی از مسائل مشخص میشه
دکتر جان واقعا" یه ایول مشت داره ریز بینی و دقتت . الحق که تحسین برانگیز بود
مثل همیشه
شخصیت مرد سرنوشت اوست
نظر
-
در اصل توسط گرگین خان پست شده است View Postتنها نگرانی بنده از عرضه صباتامین بروی سهم است.
دیروز عرضه نداشته
اگر امروز هم عرضه نکنه،سهم زودتر به هدفش خواهدرسید.
فکر کنم صبا تامین کار خودشو کرد .....
البته هر چی بیشتر اینجا معامله بشه بنظرم پایه های سهم رو این قیمتها محکم تر میکنه ...:-/یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postگرگین عزیز
فکر کنم صبا تامین کار خودشو کرد .....
البته هر چی بیشتر اینجا معامله بشه بنظرم پایه های سهم رو این قیمتها محکم تر میکنه ...:-/
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
جناب holy عزیز تحلیل های زیبای شما در عین کامل بودن بسیار آموزنده است
متشکرم@};-
تحلیل من از وصنعت در نمودار بدون اعمال سود نقدی این است که با رسیدن قیمت به حدود 142 با یک اصلاح روبرو خواهد شد مقدار اصلاح یا 130 است یا 123 اما با توجه به شکسته شدن مقاومت بلند مدت قاعدتا نباید از 126 پایینتر بیاید یا حداقل نباید زیز 126 تثبیت شود بعد از این اصلاح و عبور از 143 در میان مدت باید به قیمت حدود 195 دست پیدا کند.از طرفی 175 هم مقاومت بسیار مهمی است، من ترجیح میدهم 175 پیاده شوم و منتظر بمانم
اگر اصلاح فوق اتفاق نیفتد الگوی کاپ مورد نظر من اشتباه است و هدف، همان هدف الگوی سر و شانه است که جناب holy فرمودند
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postبا سلام و ارادت و تشکر از جناب holy عزیز
و تشکر مجدد از تحلیلهای زیباشون...واقعا لذت بخشه دیدن تحلیلهاتون...
محمد جان ارادتمندم ،وهمچنین سپاسگزار لطف شماسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
نظر