سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1113

درود بر محمود جان عزیز
    محمود عزیز ،تحلیل زمانی سابقه خیلی قدیمی داره ،گن یکی از افرادی بود که تحلیل زمانی های خوب یا حتی افسانه ایی داشت ،اما در دوره حاضر رابرت ماینر از زمره افرادی هست که به اعتقاد من تحلیل زمانی رو به نحو بسیار عالی در تحلیلهاش دخالت میده و همچنین خانم کارولین برودن البته شاگردان دیگه ماینر هم که سبک ایشون رو در تحلیل دارند مثل آقای جیمی جانسون و ....
    اما تحلیل زمانی روشهای مختلفی داره که میتونه با نرم افزار و بدون اون انجام بشه
    1-داینامیک تریدر یه بخش تایم بند داره که البته واقعا زمانبر هست ولی خوب جواب میده و اینجا اسمش اینه که نرم افزار داره کار انجام میده ولی عملا بار بردوش تحلیلگر هست
    2-نرم افزار ادوانسد گت هم یه بخش بنام tci داره که اون بسیار سادست و خودش محاسبه میکنه ،البته طبیعی هست که از لحاط دقت با تایم بند قابل مقایسه نیست
    3-بعضی از الگوها مثل هارمونی تساوی یا همون ab=cd اصولا تساوی زمانی دارند یا میشه نقطه رسیدن به میدلاین چنگال رو با محاسبه طول نقطه ab و cd محاسبه کرد و خلاصه منظورمه این روش در بطن الگو تحلیل زمانیش نهفته یا مثلا الگوی ولفی هم همینطور یا الگوی کلاسیک مثلث خودمون
    4-تحلیل سنتی : دوستانی که سابقه چندین ساله دارند اصولا دوره های فراز و فرود بورس رو چندین بار تجربه کردند مثلا از حدود دی ماه بازار مثبت ،فروردین و اردیبهشت همینطور یا رسیدن اکثر سهام به هدف تا مجمع یا افت بعد مجمع و یا آذر ماه منفی و .... بر مبنای اون مثلا اگه الان اول اردیبهشت هستیم و هدف 300 تومن رو برای سهم ایکس داریم ،میگن که تا شب مجمع این سهم هدف را خواهد زد .
    5-روش تحلیل دستی :این روش روش علمی و دقیق و اصلی تحلیل زمانی هست که روش 1و2 هم از این روش استفاده میکنند و به اعتقاد من از هر روشی که ما استفاده میکنیم باید با این روش هم تست کنیم کار رو .
    اما روش کلی کار اینه که میایم برای رسیدن به زمان هدف در سقف ،سقفهای قبلی رو پیدا میکنیم و از اونها استفاده میکنیم (طبق گفته جناب ماینر ) یا سقف و کفها رو (طبق گفته خانم برودن)و از اونها نسبتهای فیبو زمانی رو حساب میکنیم چون تعداد سقف قبلا وجود داشته طبیعی هست که چندین نقطه هم بدست بیاد ،هرجا تعداد تلاقی نقاط بیشتر بود اونجا هدف خواهد بود
    اما همونطور که عرض کردم مشکل از اونجا پدید میاد که دامنه نوسان رو دائما تغییر میدن پس یک سری سقف و کفها با یک دامنه خواهد شد و یک سری با دامنه نوسان دیگه که این یه مقدار ارزش کار رو پایین میاره .
    6-الان یک روش دیگه هم به ذهنم رسید اون هم استفاده از نسبتهای زمانی در امواج الیوت هست ،مثلا زمانی که موج c طول میکشه معمولا اینجوری بدست میاد که ما زمان موج a رو حساب میکنیم مثلا
    اگر 10 روز بشه ،نسبتهای 0.62و1و1.62 هدف زمانی موج سی خواهد بود به عبارتی معمولاموج سی از 6 تا 16 روز طول خواهد کشید،البته هر موجی برای خودش نسبت زمانی خاص خودش رو هم داره.

والا حقیقتش الان دیگه روش تحلیل زمانی دیگه ایی به ذهنم نمیرسه ولی اگه بازهم یادم اومد حتما خدمتت عرض میکنم.....
    موفق باشی دوست عزیزم
    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• اقلیدس
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 219

دکتر holy جان میانگین خریدم 146 تومانه. به نظرتون فردا میانگینمو بیارم پایین؟ یا اینکه دنبال شکار بکام باشم؟
      وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
      در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده

نظر

• HOLY
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1113

در اصل توسط اقلیدس پست شده است View Post
        دکتر holy جان میانگین خریدم 146 تومانه. به نظرتون فردا میانگینمو بیارم پایین؟ یا اینکه دنبال شکار بکام باشم؟
        اقلیدس عزیز
        این سهم ، سهم مطمئنی هست ،اگه درصدش تو سبدشما زیاد نیست ،من اینو بیشتر میپسندم از نظر درصد بازدهی .............
        موفق باشی دوست من

نظر

• محمود شریعت
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 1358

درود بيكران بر استاد خوبم Holy
          ازين كه با حوصله و دقت فراوان به سوالهاي برادر كوچكتان پاسخ ميدهيد ممنونم و قدردان زحماتتان هستم
          بيصبرانه منتظر ادامه بحث تايپيك آموزشي هستم و چون دانش آموز صفر كيلومتر تمام درسها رو پيگيري ميكنم.
          موفق و پرسود باشيد

راستي اگر كتابي در اين مورد سراغ داريد البته ترجمه شده اش لطفا معرفي كنيد
          آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/04/17, 11:33.
          . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
          [/RIGHT]
          [/B][/SIZE]

نظر

• iq_son
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 705

در اصل توسط محمود خان پست شده است View Post
            ازين كه با حوصله و دقت فراوان به سوالهاي برادر كوچكتان پاسخ ميدهيد ممنونم و قدردان زحماتتان هستم
            بيصبرانه منتظر ادامه بحث تايپيك آموزشي هستم و چون دانش آموز صفر كيلومتر تمام درسها رو پيگيري ميكنم.
            موفق و پرسود باشيد

دوست عزیز
            بنده با کتاب تحلیل تکنیکال بازار سرمایه جان مورفی شروع کردم
            کتاب خوبیه من که راضیم
            ترجمه کامیار فراهانی
            سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• محمود شریعت
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 1358

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
              دوست عزیز
              بنده با کتاب تحلیل تکنیکال بازار سرمایه جان مورفی شروع کردم
              کتاب خوبیه من که راضیم
              ترجمه کامیار فراهانی
              ممنون از محببتون
              فكر كنم پنج شش باري اين كتابو خوندم اما در مورد هدف زماني بحث كاملي ارايه نكرده
              [/RIGHT]
              [/B][/SIZE]

نظر

• شاه جهان
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 42

سلام
                وصنعت داره درجا می زنه کی دوباره شروع می کنه
                ممنون
                شنگلاسیون[SIZE="7"][COLOR="magenta"][B]B-)[/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1113

موفق و پرسود باشيد

سلام بر محمود عزیز ،خواهش میکنم دوست من

محمود عزیز ،شما از با تجربه های سایت هستی ،ایشالا یک بخش رو برای شما کنار گذاشتم که زحمت تدریسش رو تو تاپیک اموزش بکشین .....
                  اما من در ارتباط با تحلیل زمانی حقیقتش فقط کتاب اول و دوم جناب ماینر و همچنین کتاب خانوم برودن رو میتونم معرفی کنم (البته به عنوان کتاب عالی والا کتابهای دیگه هم وجود داره ولی این ها چیز دیگه ایی هست ) که متاسفانه ترجمش فکر نکنم وجود داشته باشه.
                  یه مطلب کوچیکی هم تو تاپیک آموزشی در پست 107 زدم در ارتباط با تحلیل زمانی اونم محتصر هست ولی یه دید کلی میده ........
                  موفق باشی دوست عزیز

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1113

در اصل توسط شاه جهان پست شده است View Post
                    سلام
                    ممنون
                    سلام دوست من
                    شما وصنعت ،وتوصا ،وصنا و .... همه رو در کلیت بازار ببین ،زمانی که بازار منفیه و اکثر سهمها منفی میخورن نمیشه توقع رشد داشت ،البته مختصری از دلایلیش رو چند روز قبل تو تاپیک فاراک عرض کردم ،ولی مطمئن باش با حرکت بازار این سهمها هم راه خواهد افتاد .
                    موفق باشی دوست من

نظر

• محمود شریعت
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 1358

در اصل توسط شاه جهان پست شده است View Post
                      سلام
                      ممنون
                      امروز آخرين روز تسويه خريدهاي اعتباري بود. بخاطر همين بازار امروز هم رنگ قرمز داشت. اگر دقت كرده باشيد ميبينيد كه بعضا سهمها در منفي و در حجم هاي پاييني معامله شدن. اما اميد است از فردا رنگ بازار سبز سبز شود.
                      از فردا سرود
                      سبز سبزم، ريشه دارم
                      من درختي استوارم
                      ...

را خواهيد شنيد
                      در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                      سلام بر محمود عزیز ،خواهش میکنم دوست من

محمود عزیز ،شما از با تجربه های سایت هستی ،ایشالا یک بخش رو برای شما کنار گذاشتم که زحمت تدریسش رو تو تاپیک اموزش بکشین .....
                      اما من در ارتباط با تحلیل زمانی حقیقتش فقط کتاب اول و دوم جناب ماینر و همچنین کتاب خانوم برودن رو میتونم معرفی کنم (البته به عنوان کتاب عالی والا کتابهای دیگه هم وجود داره ولی این ها چیز دیگه ایی هست ) که متاسفانه ترجمش فکر نکنم وجود داشته باشه.
                      یه مطلب کوچیکی هم تو تاپیک آموزشی در پست 107 زدم در ارتباط با تحلیل زمانی اونم محتصر هست ولی یه دید کلی میده ........
                      موفق باشی دوست عزیز
                      ممنون سيد. خيلي آقايي ...
                      آره. تايپيك آموزشي رو ديدم. خيلي خوب و مفيد بود. (تحليل زماني را ميگم)
                      فكر نميكنيد بنده براي آموزش كمي كم تجربه باشم؟
                      [/RIGHT]
                      [/B][/SIZE]

نظر

• HOLY
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1113

امروز آخرين روز تسويه خريدهاي اعتباري بود. بخاطر همين بازار امروز هم رنگ قرمز داشت. اگر دقت كرده باشيد ميبينيد كه بعضا سهمها در منفي و در حجم هاي پاييني معامله شدن. اما اميد است از فردا رنگ بازار سبز سبز شود.
                        از فردا سرود
                        سبز سبزم، ريشه دارم
                        من درختي استوارم
                        ...

را خواهيد شنيد

ممنون سيد. خيلي آقايي ...
                        آره. تايپيك آموزشي رو ديدم. خيلي خوب و مفيد بود. (تحليل زماني را ميگم)
                        فكر نميكنيد بنده براي آموزش كمي كم تجربه باشم؟
                        شما اطلاعات خیلی خوبه دوست من بعد هم یه کار جمعی میخوایم انجام بدیم همه با هم مشارکت میکنیم تا بهترین نتیجه رو بگیریم ،موفق باشی محمود عزیز

نظر

• محمود شریعت
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 1358

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                          شما اطلاعات خیلی خوبه دوست من بعد هم یه کار جمعی میخوایم انجام بدیم همه با هم مشارکت میکنیم تا بهترین نتیجه رو بگیریم ،موفق باشی محمود عزیز
                          خيلي مخلصيم
                          در حد توان و بضاعتم همه جوره در خدمتم
                          [/RIGHT]
                          [/B][/SIZE]

نظر

• احتشام
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 158

در اصل توسط پاپیلو پست شده است View Post
                            احتشام جون برفکیه ..
                            پاپیلو جان کجاش برفکیه عزیز جان
                            تصویر ما که صاف صافه
                            یه سر برو پشت بوم شاید آنتن چرخیده
                            نمودار به این واضحی میگه برفکیه؟عه
                            [COLOR="#FF0000"][B]اکثر مردم ترجیح می دهند فرشتگانی سقوط کرده باشند تا شامپانزگانی تکامل یافته، به همین سبب به مذهب بیشتر از علم علاقه مندند [/B][/COLOR]

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

وصنعت:

شکست خط روند نزولی و احتمال پول بک به آن (بدبینانه افت تا 126-127 در صورت تکمیل شدن پول بک)

[IMG][/IMG]

در نمودار پایین( اگه چنگال آبی اعتبار داشته باشه ) حمایت در 132 معادل میدل لاین چنگال
                              در چنگال قرمز هم درگیری سهم با میدل لاین چنگال در 150 تومان دیده میشود که در صورت صعود سهم و عبور از میدل لاین , سقف چنگال در محدوده 220 تومان قرار دارد.
                              [IMG][/IMG]

نظر

• گرگین خان
                                عضو فعال
                                • Oct 2010
                                • 1095

بنده زمانی فاراک را 190خریدم وتا250 رفت نفروختم ودوباره در اصلاح سهم رو207تومن مجددا خریداری کردم.(چون به هدفم نرسیده بود)

در باب وصنعت هم سهم را 132تومن خریدم وتا150رفت اما نفروختم.طبق استراتژی خودم اگر مجددا سهم را به قیمت 132تومن بدهند اضافه خواهم کرد ومنتظر رسیدن تارگت خواهم بود.

نظر

در حال کار...
                                X