سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • norther_68
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 1306

پاسخ : سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )

وصنعت در حال بازگشایی میباشد امیدوارم سهامداران زیره 300 این سهم ارزنده را نفروشند و سهامداری کنند تا پاداش خوبی نصیبشان بشود وصنعت هنوز به سهامدارانش خیلی بدهکاره.تو این بازار مثبت زیره 300 تومان فروختن اشتباه محض میباشد.تا اخره هفته بازار مثبتی خواهیم داشت.

نظر

• norther_68
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 1306

بنده تو مچینگ بالاترین اردر رو برای خرید و حمایت از سهم گذاشتم دوستان میتونند برای حمایت از سهم اردر خرید بزارند تا سهم قیمت بالا باز بشه.در ادامه هم تا اخره هفته بازاره سبزی خواهیم داشت.خرید تو این قیمتها ارزنده و بی ریسک میباشد.

نظر

• vet
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1504

Re: پاسخ : سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )

در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post
        بنده تو مچینگ بالاترین اردر رو برای خرید و حمایت از سهم گذاشتم دوستان میتونند برای حمایت از سهم اردر خرید بزارند تا سهم قیمت بالا باز بشه.در ادامه هم تا اخره هفته بازاره سبزی خواهیم داشت.خرید تو این قیمتها ارزنده و بی ریسک میباشد.
        دوست عزیز بذار اونهایی که عجله دارن برای فروش پایین بفروشن
        لطف کن بردار سفارشت رو و بذار قیمت بیاد پایین تا با هم برداریم
        ممنون
        فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• norther_68
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 1306

افزایش سرمایه 100 درصدی شیران در مجمع به گفته مدیر عامل در اردیبهشت ماه.فروش امروز حقیقی ها امروز بخاطره اخرین روز تسویه حساب های اعتباری و نقد شدن میباشد از فردا وصنعت فروشنده نخواهد داشت.بنده امروز اخرین پله خریدم رو هم انجام دادم.

نظر

• vet
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1504

Re: پاسخ : سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )

افزایش سرمایه 100 درصدی شیران در مجمع به گفته مدیر عامل در اردیبهشت ماه.فروش امروز حقیقی ها امروز بخاطره اخرین روز تسویه حساب های اعتباری و نقد شدن میباشد از فردا وصنعت فروشنده نخواهد داشت.بنده امروز اخرین پله خریدم رو هم انجام دادم.
            عزیز عجله برای خرید نکن
            امیدوارم بیاد پایین تر و بشه بخریم
            شما هم انشاالله پول ها رو از اینور اونور جمع کن ی پله دیگه با هم بخریم
            حرکت به موقع توی بورس یکی از مهترین کار هاست البته این سهم رو دارم و مطمئنا نگه میدارم برای افزایش سرمایه اون ولی به نظرم صبر داشته باشیم از عجول ها بخریم خیلی بهتر باشه/:.ph34r-smiley.:/
            موفق باشید

نظر

• norther_68
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 1306

پاسخ : Re: پاسخ : سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )

در اصل توسط vet پست شده است View Post
              عزیز عجله برای خرید نکن
              امیدوارم بیاد پایین تر و بشه بخریم
              شما هم انشاالله پول ها رو از اینور اونور جمع کن ی پله دیگه با هم بخریم
              حرکت به موقع توی بورس یکی از مهترین کار هاست البته این سهم رو دارم و مطمئنا نگه میدارم برای افزایش سرمایه اون ولی به نظرم صبر داشته باشیم از عجول ها بخریم خیلی بهتر باشه/:.ph34r-smiley.:/
              موفق باشید
              دوست گرامی در پست صدرالذکر هم عرض کردن وصنعت دیگه بیش ازین پایینی نخواهد داشت.اردر های فروش امروز هم بخاطره اخرین روز تسویه حساب های اعتباری و اخرین روز نقد شدن کاری میباشد از فردا وصنعت فروشنده نخواهد داشت و باید بالا خرید کنیید.امروز بهترین فرصت خرید بود البته بنده امروز رو قیمت 290 تومان برای حمات از سهم ترید کردم و از فردا هم با توجه به کلیت مثبت بازار در مثبت 4 تا اخره هفته رو شاهد خواهیم بود.خبره مهم و تاثیر گذار افزایش سرمایه امروز مجمع شیران هم فردا محرک خوبی خواهد بود برای رشد وصنعت.

نظر

• vet
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1504

Re: پاسخ : Re: پاسخ : سرمايه گذاري صنعت ومعدن ( وصنعت )

دوست گرامی در پست صدرالذکر هم عرض کردن وصنعت دیگه بیش ازین پایینی نخواهد داشت.اردر های فروش امروز هم بخاطره اخرین روز تسویه حساب های اعتباری و اخرین روز نقد شدن کاری میباشد از فردا وصنعت فروشنده نخواهد داشت و باید بالا خرید کنیید.امروز بهترین فرصت خرید بود البته بنده امروز رو قیمت 290 تومان برای حمات از سهم ترید کردم و از فردا هم با توجه به کلیت مثبت بازار در مثبت 4 تا اخره هفته رو شاهد خواهیم بود.خبره مهم و تاثیر گذار افزایش سرمایه امروز مجمع شیران هم فردا محرک خوبی خواهد بود برای رشد وصنعت.
                بله شما درست میفرمایید و من هم خودم این سهم رو دارم و مجمع حاضر بودم و خدایش فکر نمیکردم با افزایش سرمایه ای که حرفش زده میشد این قدر خوب سود تقسیم کنه ولی ریسک نمیکنم
                قبل از خرید شما هم گقتم که اردرتون رو بردارید و بذارید بریزه و اگه این کار رو میکردید میتونسیتد پایین تر و با همان پول بیشتر بردارید
                انشاالله که بره بالا چون سودش به بنده هم میرسه و اگه ریخت باز هم خدا رو شکر چون بنده اضافه خواهم کرد
                لذا فکر میکنم هنوز یکم دیگه باید ریزش داشته باشه واین نظر شخصی من هست که ممکن هست رخ نده و من این فرصت امروز رو از دست داده باشم. که در اون صورت باز هم ناراحت نمیشم
                موفق باشید

نظر

• shemshal
                  عضو جدید
                  • Feb 2014
                  • 4

تصویب تقسیم سود نقدی 45 تومانی و افزایش سرمایه 100 درصدی در مجمع.به هیچ عنوان تا اخره پایان سال فروشنده نباشید که بازاره مثبتب خواهیم داشت انشالا وصنعت بالای 300 تومان بازگشایی خواهد شد و شیرینی خوبی به سهامدارانش خواهد داد.
                  سلام
                  من یکی دو تا سوال دارم اینکه من از 92/08/28 سهامدار وصنعت شدم این سود نقدی هم به من تعلق میگیره ؟ بعد نوشته بود از تاریخ 93/02/01 سود نقدی به حساب سهامداران حقیقی که در بانک صنعت و معدن و تجارت یا پاسارگاد حساب دارند واریز میشه حالا من که در بانک ملی حساب دارم چطور میشه ؟؟ این افزایش سرمایه ای که عرض کردید کی اعمال میشه ؟؟

نظر

• m.nouri
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 61

در اصل توسط shemshal پست شده است View Post
                    سلام
                    من یکی دو تا سوال دارم اینکه من از 92/08/28 سهامدار وصنعت شدم این سود نقدی هم به من تعلق میگیره ؟ بعد نوشته بود از تاریخ 93/02/01 سود نقدی به حساب سهامداران حقیقی که در بانک صنعت و معدن و تجارت یا پاسارگاد حساب دارند واریز میشه حالا من که در بانک ملی حساب دارم چطور میشه ؟؟ این افزایش سرمایه ای که عرض کردید کی اعمال میشه ؟؟
                    چون در زمان مجمع شما سهامدار بودي ، بنابراين سود به شما هم تعلق مي گيرد . افزايش سرمايه هنوز انجام نگرفته و در زمان انجام شدنش اطلاع رساني خواهد شد
                    براي گرفتن سود يا در بانكهاي معرفي شده حساب باز كنيد و يا در زمان تعيين شده به شركت مراجعه فرماييد

نظر

• norther_68
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 1306

[تبریک بابت تقسیم سود بالا شیران.
                      B]تقسیم سود 470 تومانی شیران در مجمع.شیران تقسیم سود 370 تومانی شده در مجمع را 470 تومان تصویب کرد.[/B]این تقسیم سود خوب هم محرک خوبی خواهد بود برای وصنعت.

نظر

• norther_68
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 1306

خبر مهم شیران

مجمع شیران به تقسیم سود 470 تومانی به ازای هر سهم رای داد.

در مجمع این شرکت شیمیایی هر چند حدود 63 درصد سود نقدی تقسیم شد، اما اعلام خبر موافقت سهامدار عمده با افزایش سرمایه 100 درصدی شرکت از محل انباشته مهمترین خبر بود.

در این مجمع درباره دلیل کاهش سود سال 93 نسبت به 92 اعلام شد برش های نفتی پالایشگاه اصفهان امسال برخلاف سال گذشته به خود پالایشگاه برگردانده خواهد شد و این مهمترین دلیل کاهش پیش بینی سود بود.
                        با اخبار ها مهم و تاثیر گذار در مجمع شیران فردا وصنعت دیدنی خواهدبود و تقاضا برای خرید بالا میباشد.در کناره این اخیار های خوب افزایش سرمایه خودرو هم اظافه کنیید.

نظر

• norther_68
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 1306

توقف نماد معاملاتي واتي 92/12/26 09:02
                          به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت سرمايه گذاري آتيه دماوند با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شد. مديريت بازار
                          اینم تعدیل واتی.یک دلیل پیدا کنیید برای این صف نشینان امروز.
                          تا دقایق دیگر بتدریج صف فروش اب خواهد رفت.

نظر

• norther_68
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 1306

افزایش سرمایه شیران هم رو کدال نشست مبارک باشه.دیگه واقعا خنده داره این صف فروش

نظر

• norther_68
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 1306

هر ان امکان داره بزنند زیره سهم و جارو کنند.فروش وصنعت هیچ توجیهی نداره با این همه اخبار های خوب دورو وره سهم

نظر

• norther_68
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 1306

حقوقی لحظه اخر داره خوشگل جمع میکنه.قدر زر را زر گر داند.فروشنده های امروز حسرت بزرگی خواهند خورد در اینده نزدیک.

نظر

در حال کار...
                                X