پاسخ : رادياتور ايران (ختور)
رادياتور ايران (ختور)
Collapse
X
-
خمهر ارزش تحلیل و مقایسه نداشت؟[COLOR=#008000][I][B][SIZE=3][FONT=arial][SIZE=4][FONT=arial black]امیرالمومنین[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=arial][/FONT][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial]:[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#ff0000][I][B][SIZE=3][FONT=arial]شخص صبور هیچ وقت پیروزی را از دست نخواهد داد اگرچه طول بکشد.[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR][COLOR=#0099ff][I][B][SIZE=3][FONT=arial][/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR]
نظر
-
-
تحلیل بنیادی شرکت ختور
سهم در پیش بینی خود تولیدات زیر را در نظر گرفته است که همان طور که می بینیم در تولید اگر چه نسبتا موفق عمل کرده ولی در فروش چندان موفق عمل نکرده ...
علت این امر را می توان در ماهیت محصولات شرکت جستجو نمود که در فصول سرد سال فروش بیشتری را دارد.
میزان قیمت محصولات در پیش بینی و میزان واقعی شش ماهه تعییرات بسیار چشم گیری داشته به گونه ای که ...
هر کیلو رادیاتور مسی رو 48 تومن فروخته در حالی که توی سه ماهه35 تومن و توی پیش بینی 33 تومن پیش بینی کرده!!!
هر کیلو رادیاتور آلمینیومی رو 91 تومن فروخته در حالی که توی سه ماهه78 تومن و توی پیش بینی 57تومن پیش بینی کرده!!!
و هر کیلو مواد اولیه رو 110تومن فروخته در حالی که توی سه ماهه 65تومن و توی پیش بینی 64 تومن پیش بینی کرده!!!
که به نظر میرسد باتوجه به فروش مطابق پیش بینی و با فرض عدم تغییر نرخ مواد اولیه شرکت تعدیل بسیار مناسبی را داشته باشد...
تحلیل زیر با مفروضات زیر در نظر گرفته شده است...
افزایش قیمت محصولات با نرخ شش ماهه اول لحاظ شده
و میزان تولید خود را تماما بفروشد
در ضمن افزایش نرخ مواد اولیه نیز محاسبه نشده است.
برای سهم اینده بنیادی درخسانی رو در انتظار دارم...جالیه که شرکت هنوز گزارش پیش بینی نداده!!!بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
دوستان با مدیر امور مالی شرکت صحبت کردم....
گفتن پیش بینی گزارش شش ماهه رو حداکثر تا هفته اینده به سازمان ارسال می کنن....
سهم 65% توی شش ماهه پوشش داده ...
با توجه به پوشش بسیار مناسب و نرخ های فروش بسیار رویایی بنده برای سهم بسته شدن و تعدیل مثبت را پیش بینی می کنم...
با تشکرآخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2014/11/25, 10:38.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postدوستان با مدیر امور مالی شرکت صحبت کردم....
گفتن پیش بینی گزارش شش ماهه رو حداکثر تا هفته اینده به سازمان ارسال می کنن....
سهم 65% توی شش ماهه پوشش داده ...
با توجه به پوشش بسیار مناسب و نرخ های فروش بسیار رویایی بنده برای سهم بسته شدن و تعدیل مثبت را پیش بینی می کنم...
با تشکرأَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
-
در اصل توسط ائلچی پست شده است View Postدکتر ازشون نپرسیدی چرا سهمو با این همه اختلاف در قیمت فروش نبستن یا قرار هست چطور گزارشی بدن؟ البته میدونم که اینا اژدها هستن خودشون. /:.yead.:/
نه تنها چیزی که برای من مهم بود این بود که پیش بینیش بیاد ...!!
حالا چیز عجیبیه که گزارش خنثی بدن؟
مگر توی سه ماهه نمی تونستن تعدیل بدن...
توی سه ماهه هم کم نمی تونستن تعدیل بدن...
ولی خداییش نرخ هاش منو حیرت زده کرده...
چیکارش داری...
بذار کمی سنگین شم روش...
با ارامش و توی قیمت پایین تر بخرم بهتره اصلا...
اصلا بذار تعدیل منفی بده!!!بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
نظر
-
خوب بریم امشب گیر بدیم به پیش بینی شرکت!
شرکت دو محصول اصلی یعنی رادیاتور الومینومی و مسی تولید می کنه...
من فرقش رو از مهندسان شرکت پرسیدم و گفتن که رادیاتور مسی قدیم تر ها توی پیکان استفاه میشده و بهتره ولی گران تره وو امروزه توی ماشین های جدید از رادیاتور الومینومی استفاده میشه که ارزان تره و پژو و غیره عمدتا رادیاتور الومینومی دارن...
توان تولید شرکت برای رادیاتور مسی
در سال 91 ...1264 تن
در سال 92...1133 تن و
در پیش بینی 93 بر اساس گزارش سه ماهه 1294 هستش که معقول به نظر میرسه...
توان تولید شرکت برای رادیاتور آلومینومی
در سال 91... حدود 1میلیون و دویسته...
در سال 92...باز هم همون نزدیکای 1 میلیون و دویست عدده..
ولی برای پیش بینی 93 با توجه به گزراش سه ماهه شرکت تنها 500 هزار عدد پیش بینی کرده که خنده داره!!!
شاید شما بگید که شرکت نمیتونه بفروشه که توجهتون رو به فروش همین محصول توی سال پیش جلب می کنم...
سال پیش توی گزارش شش ماهه شرکت 165 هزار عدد فروخته و تونسته تا اخر سال که ماه های سرد تر سال رو شامل میشه فروشش رو به 1 میلیون و 100 هزار عد بروسونه...
امسال شرکت توی شش ماهه 188 هزار فروخته و حدس زده میشه با افزایش تولید خودرو های داخلی این میزان به بالای 1 میلیون و 400 هزار عدد برسه!!!
هر شب گزارش بنیادی شرکت برام هیجان انگیز تر میشه...بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
نظر
-
خوب بریم توی نمودار ها....
نمودار اولی مربوط به ظرفیت تولید رادیاتور الومینومی شرکته که ظی سال های مختلف و در مقایسه با پیش بینی 93 اورده شده است...
میزان تولید رادیاتور الومینومی رو بسیارز پایین در نظر گرفته است...
نمودار دوم روند قیمتی رادیاتور مسی هستش که می بینیم پیش بینی بسیار محتاتانه بوده...
نمودار دوم روند قیمتی رادیاتور آلومینومی هستش که می بینیم بار هم پیش بینی بسیار محتاتانه بوده...
خوب شب خوش...برای امشب بسه دیگه....بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
نظر
-
نمی دونم این چه سازمان مسخره ای هستش که نمی تونه شرکت ها رو مجبور به ارائه گزارش توی زمان مناسب بکنه ....
گویا ناظرین سازمان این سهم رو فراموش کردند...
پیش بینی گزاش شش ماهه طبق گفته مدیر مالی شرکت باید این هفته بیاد که هنوز نیومده....بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
نظر
-
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1393/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت رادياتور ايران طی نامه شماره مورخ 1393/09/10 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1393/12/29 با سرمایه 140,000 میلیون ریال مبلغ 745 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
تعدیل مثبت 14.6 درصدی پیش بینی سود سالیانه و پوشش 56 درصدی سود در 6 ماهه
سایر اطلاعات:
1- اطلاعات شرکت اصلي :
1-1) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/92 را در تاريخ هاي 09/12/91 ، 29/02/92 (حسابرسي شده) و 02/05/92 مبلغ 18 ريال ، در تاريخ 16/07/92 مبلغ 68 ريال و در تاريخ هاي 11/10/92 ، 30/10/92 ، 28/12/92 و 07/02/93(حسابرسي شده ) مبلغ 226 ريال اعلام نموده بود که مطابق صورتهاي مالي حسابرسي نشده مبلغ 581 ريال و بر اساس صورتهاي مالي حسابرسي شده مبلغ 582 ريال به ازاي هر سهم محقق گرديد .
2-1) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/93 را در تاريخ هاي 10/12/92 و 28/12/92 (حسابرسي شده ) مبلغ 316 ريال و در تاريخ 05/05/93 مبلغ 650 ريال اعلام نموده بود . شرکت دلايل تعديل را " تغييرات در افزايش پيش بيني ها،افزايش درآمدهاي غير عملياتي وسود سپرده هاي بانکي وسودناشي ازتسعير ارز (بدليل روندنرخ ارز) " اعلام نموده است .
2- اطلاعات تلفيقي گروه :
1-2) مطابق صورتهاي مالي تلفيقي حسابرسي نشده و شده سود هر سهم تلفيقي سال مالي 1392 به ترتيب مبلغ 855 و 857 ريال محقق گرديد.
2-2)عليرغم پيگيريهاي بعمل آمده شرکت تاکنون اطلاعات پيش بيني شده تلفيقي سال مالي 1393 را ارايه ننموده است
نظر
-
این بچه بازیا چیه اینا در اوردن....
این همه افزایش نرخ و موجودی توی انبار دارن بعد گزارش رو مثه قبل و با پیش بینی قبل در اوردن ...
اینا در مورد ماها چی فکر کردن....
افزایش درامد غیر عملیاتی دیگه چیه!!!سود سپرده بانکی و تسعیر ارز رو می خواهیم چه کار...
برین گزارش بخونین ببینین نرخ سه ماهه و شش ماهه چند فروخته الان گزارش پیش بینی رو با همون قیمت قبلی فرستاده....
تعدیل 100% این شرکت رو تماما با سود عملیاتی پیش بینی می کنم...
من که تا بتونم اضافه می کنم...
کف این سهم از نظر من 1200 تومنه....
از مدیر مالی این شرکت با این همه هوش و شخصیت بعیده چنین گزارشی بده...
خودم هر روز توی سبد شخصی و زیر مجموعه ها اضافه می کنم...
بازار نمی فهمه چه طلایی جلو روشه....بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
نظر
نظر