کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اون افرادی که تو قیمتهای 140 -150 تومانی برای تو صف فروش قرار گرفتن از هم سبقت می گرفتند الان کجان! ..حالا رو قیمتهای بالای 200 تومان حجم مبنا رو پر نمیکنند..
عجب از این بازار !!
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
حالا یکی بیاید حجم مبنا را بدهد/ قانونا دو شنبه باید مشمول گره بشود
متاسفانه قانون گره در بازار ما سلیقه ایست و بسته به نظر ناظر و در نهایت جناب صحرایی داره .. در ضمن فکر میکنم خکمک تا دوشنبه فرصت معاملات با حجم بالا را بده..
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
متاسفانه قانون گره در بازار ما سلیقه ایست و بسته به نظر ناظر و در نهایت جناب صحرایی داره .. در ضمن فکر میکنم خکمک تا دوشنبه فرصت معاملات با حجم بالا را بده..
دوست عزیز / اون روزی که برای لغو کردن تقدم مداران پیش صحرایی بودم کلی در مورد گره صحبت کردم / قانون گره با تبصره های ان را دوباره مطالعه کنید / اگر صف خکمک داده نشود و با هر حجم معاملاتی هم صف داشته باشد مشمول گره میشود/
دوست عزیز / اون روزی که برای لغو کردن تقدم مداران پیش صحرایی بودم کلی در مورد گره صحبت کردم / قانون گره با تبصره های ان را دوباره مطالعه کنید / اگر صف خکمک داده نشود و با هر حجم معاملاتی هم صف داشته باشد مشمول گره میشود/
درود
دوست عزیز اگه مقدور هست لطفا قانون گره و تبصره های جدیدی که میفرمایید را در تاپیک مرقوم بفرمایید تا قابل استفاده برای بنده و دیگر دوستان قرار بگیرد.
سپاس
محمدرضا نجفيمنش دبير انجمن قطعهسازان ايران در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با بيان اينکه اجراي هدفمندي، افزايش قيمت گاز، برق و ماليات بر ارزشافزوده تاثير مستقيم در افزايش قيمت قطعات خودرو ميگذارد، اظهار داشت: زماني که وروديهاي کالايي با افزايش قيمت مواجه شوند، به طور مسلم قيمت تمام شده کالا نيز افزايش مييابد.
وي افزود: هنوز افزايش قيمتها اعمال نشده است ولي به احتمال زياد در ارديبهشت ماه شاهد افزايش قيمت قطعات خودرو خواهيم بود.
نجفيمنش تصريح کرد: البته افزايش نرخ ديه تاثيري در قيمت قطعات خودرو نميگذارد اما قطعا در قيمت تمام شده خودرو تاثيرگذار خاهد بود.
سعید مدنی در نشست مدیران ارشد گروه خودروسازی سایپا با بیان این که سال جاری سال بهره وری و نتیجه گرایی در سایپا خواهد بود اظهار کرد: تولید 650 هزار دستگاه خودرو در سال 93 به عنوان اولویت اصلی سایپا محسوب شده و تمامی بخش ها از قبیل زنجیره تامین و تولید کنندگان برای دستیابی به این هدف تلاش خواهند کرد.
وی افزود: استقرار دولت تدبیر و امید و برنامه ریزی و سیاست گذاری های اصولی وزارت صنعت، معدن و تجارت و همچنین سازمان گسترش و نوسازی صنایع موجب شده مقوله تولید در خودروسازی ها با ثبات و روند روبه رشد مواجه شود.
وی با اشاره به این که سیاست های داخلی مجموعه گروه سایپا در سال قبل نظیر کاهش هزینه ها، فروش کنترل شده دارایی های مازاد و راکد، افزایش حس مشارکت و مسئولیت پذیری کارکنان و همچنین هدایت سرمایه ها به تولید موجب بهبود کلی شرایط گروه خودروسازی سایپا شد، تصریح کرد: در سال جاری نیز ورود 3 یا 4خودرو جدید به سبد محصولات سایپا امکان جهش مجموعه را فراهم خواهد کرد.
مدنی در خصوص سایر برنامه های گروه سایپا برای سال جاری گفت: در زمینه تولید خودرو، شرکت های پارس خودرو، سایپا کاشان، زامیاد، سایپا دیزل، بن رو و ایران کاوه با برنامه ریزی های گسترده، تولید محصولات جدید و عمل به تعهدات خود را در دستور کار قرار خواهند داد.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به برنامه های ثمر بخش این گروه برای توسعه سبد محصولات افزود: خوشبختانه تولید محصولات جدید که در گذشته به عنوان یک نقطه ضعف محسوب می شد در حال حاضر مبدل به یک برنامه پویا و موثر در گروه شده و برهمین اساس امسال هم این روند ادامه خواهد یافت.
وی اظهار کرد: افزایش عمق داخلی سازی محصولات جدید به عنوان عامل رونق کسب و کار در شرکت های زنجیره تامین و سودآوری بیشتر برای گروه باید دردستور کار قرار گیرد.
مدنی در خصوص برنامه های گروه خودروسازی سایپا برای صادرات به بازارهای خارجی نیز گفت: امسال برنامه صدور 58 هزار دستگاه خودرو در دستور کار قرار دارد که این تعداد 5 برابر خودروهای صادر شده در سال 92 است.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در خاتمه با اشاره به احیای شورای سیاست گذاری صنعت خودرو همزمان با آغاز به کار دولت تدبیر و امید این اقدام را بسیار مفید و موثر دانست و گفت: وزارت صنعت معدن و تجارت با حذف قوانین ضد تولید ضمن ایجاد فضای مناسب برای تولید کننندگان داخلی امیدواری های زیادی را در زمینه بهبود کلی شرایط در سال جاری ایجاد کرده است.
بازار خکمک را باید باور کند
شاید اولین سهم با تعدیل مناسب سود برای 92 باشد
شرکت در صورت پیگیری از طریق موجودی مواد اولیه انبار شده اش و فروش تیپ62 به نرخ 44 هزار تومان که در گزارش 35 هزار تومان گرفته است تا 190 تومان سود می تواند بسازد و برای 93 حداقل 220 تومان
حداقل قیمت سهم باید اکنون 500 تومان (ارزش بازار 50 میلیارد تومان )و با اعلام سود 800 تومان حداقل قیمت سهم است (ارزش بازار 80 میلیارد تومان )
با سلام خدمت ظفر
فک میکنم شما سهام های آقای درخشانی رو تبلیغ میکنید و فونت درشت هم مینویسید
خکمک سهم خوبی هست ولی در گروه قطعه سازی از خکمک و خاذین بهتر هم هست دوست گرامی
البته خودم خاذین دارم ولی سهم خوب نیاز به این تبلیغات نداره
یادم باشد حرفی نزنم که به کسی برخورد ،نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد،خطی ننویسم که آزار دهد کسی را
با سلام خدمت ظفر
فک میکنم شما سهام های آقای درخشانی رو تبلیغ میکنید و فونت درشت هم مینویسید
خکمک سهم خوبی هست ولی در گروه قطعه سازی از خکمک و خاذین بهتر هم هست دوست گرامی
البته خودم خاذین دارم ولی سهم خوب نیاز به این تبلیغات نداره
با سلام
اقای درخشانی به گفته ی خودشون میانگین خریدشون 300 است که احتمالا بالاتر رفته است . . .
ولی جناب ظفر اگر به صفحات اول تاپیک خاذین بروید زیر 100 بوق ! می زدن . . .
اشتراک نظرها به خاطر شیره سهم هایی چون پاکسان و غبشهر و ... است !
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر