کمک فنر ایندامین ( خکمک )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zafar3000
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 1243

پاسخ : کمک فنر ایندامین ( خکمک )

1. تاپیک را منحرف نکنید
    2. اتمام بحث :جناب درخشانی ،جناب نادرعلی،جناب باقری ،جناب احسان ،جناب اسماعیلی ،جناب پرریسک ،جناب بهزادی ،سرکار محمدی ،کیوان عزیز ،جناب ساده ،وحید 20 گرانقدر و...............همه را من به عنوان حرفه ای ها و توانمندان بورس قبول دارم و خوشحال می شوم نظرات مشترک با ایشان داشته باشم و سود حلال مشترکی داشته باشیم
    3. صفحات جلوتر نحوه محاسبه سود 190 تومانی را از موجودی مواد و کالا اول دوره و افزایش قیمت کمک تیپ 62 به 44 هزار تومان نوشته ام(بنا به گفته گیوکی به جناب توکل بر خدا ) شما اگر تحلیلی داریدکه خلاف این محاسبات است بنویسید و یا اگر اطلاعاتی دارید از داخل شرکت که برخلاف این موضوع است بنویسید تا جواب بگیرید یا باعث جلوگیری از ضرر بقیه شوید
    من اینقدر به این موضوع اطمینان داشتم که به سازمان بازرسی کل کشور هم شکایت کرده ام و منتظر پاسخم
    4. سفته بازی در این کشور یک وجه دیگر هم دارد آنهم خرید سهم شرکتی که برای ایجاد آن حداقل باید 80 تا 100 میلیارد تومان هزینه کرد به قیمت 22 میلیارد تومان با دروغ بافی یا منفی بافی یا گزارشات غلط
    امیدوارم شما جز این افراد یا وابستگان آنها نباشید که گند موضوع در مجلس هم در آمده است

نظر

• جعفرزاده
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 5833

در اصل توسط javad.ghaderi پست شده است View Post
      با سلام خدمت ظفر
      فک میکنم شما سهام های آقای درخشانی رو تبلیغ میکنید و فونت درشت هم مینویسید
      خکمک سهم خوبی هست ولی در گروه قطعه سازی از خکمک و خاذین بهتر هم هست دوست گرامی
      البته خودم خاذین دارم ولی سهم خوب نیاز به این تبلیغات نداره
      دوست عزیز : حرفهای خاله زنک میزنیاااااااااااااااااااااااااا/ یکی هم با تحلیل صحبت میکند اینگونه تخریب میکنید / لطفا بگویید برای معرفی سهام شرکتی چگونه باید توضیح داد/

نظر

• zafar3000
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1243

کار به بالا و پایین این سهام ندارم
        آنچه که محاسبات من می گوید ارزش بازار 44 میلیارد تومان برای خاذین با فروش 250 میلیارد تومان و ارزش بازار 22 میلیارد تومان برای خکمک با حداقل موجودی مواد و کالای بالای 18 میلیارد تومان و فروش حداقل حداقل 80 میلیارد تومان جوک فعلی بورس است
        از نظر من وقتی ارزش بازار این سهام برای خاذین بالا 170 میلیارد تومان(1700 تومان ) در شرایط بدون تغییر در روند سود سازی فعلی و خکمک بالای 80 میلیارد تومان(800 تومان ) بدون تغییر در روند سود سازی برسد ،آنوقت باید از سرمایه گذاری در این سهام ترسید نه الان
        هرچند اعتقاد دارم که با اعلام سود تا آنموقع این دو سهم ،خیلی از مخالفان الان ،سهامدار خکمک و خاذین خواهند شد و با دادن تارگتهای 3000 تومان برای خاذین و 1600 تومان برای خکمک که حقشان است، مبحث را فعالانه اداره می کنند

نظر

• لولی بربط زن
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1862

ظفر جان
          خودت را ناراحت نکن

حرفه ای ها باید ارزش سهم هایی مثل خاذین و خکمک را بفهمند که فهمیده اند. روند سهم نیازی به ضد تبلیغ منفی بافان ندارد. زمان داور بین ما و آنهاست. صبر کن تا موج بازار یا همان موج عوام برسد، تارگت 3000 توامنی که خوب است تارگت 5000 تومانی میدهند. هر چند بقول شما در بلند مدت حقشان است به این قیمتها برسند.
          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• zafar3000
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 1243

دیروز حقوقی فروشنده حجم مبنا سایپا بوده است

نظر

• جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

((((((( تولید روزانه 2500 دستگاه خودرو در سایپا در سال 93 ))))))))))

خکمک برای تولید هر دستگاه خودرو در سایپا باید 1 دست کمک فنر تولید بکند / پس فعلا برای 93 روزانه 5000 عدد کمک فنر باید تولید بشود / از طرفی برای نمایندگی های خدمات پس از فروش و ایضا بازار ازاد نیز باید تولید کند / در نتیجه .....

نظر

• مسعود اب
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1502

شنیده ها از خکمک

آخرین شنیده ها از این سهم بدین شرح می باشد :
                توانایی تعدیل مثبت بالای ۶۰۰ درصدی سود هر سهم در سال ۹۳ با فرض افزایش ۵ درصدی نرخ فروش محصولات.
                بمنظور موفقیت
                تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• zafar3000
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1243

خکمک و خروج نوسانگیران با سود مناسب
                  ارزش بازار امروز 24 میلیارد تومان

نظر

• abstract
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 1506

اين سهم كاملا همگرا با سايپا حركت ميكنه . و فعلا ميره تا استراحت و اصلاح

نظر

• جعفرزاده
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 5833

در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
                      شنیده ها از خکمک

آخرین شنیده ها از این سهم بدین شرح می باشد :
                      توانایی تعدیل مثبت بالای ۶۰۰ درصدی سود هر سهم در سال ۹۳ با فرض افزایش ۵ درصدی نرخ فروش محصولات.
                      یعنی سال 93 را بالای 30 اعلام خواهد کرد / ان وقت ....

نظر

• Aiming
                        ستاره دار(18)
                        • Jul 2012
                        • 2641

این حجم معامله برای خکمک لازم بود ...

در آستانه تشکیل صف خرید مجدد :x

پ.ن: دوستان کم ریسک و کم تجربه وارد اینگونه سهام نشوند.
                        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• hanny
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 395

خكمك صف خريد

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

اولین سهمی که صف خرید شد بعد از جمع اوری خودرو / خکمک میباشد :.thumbsupsmileyanim

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

بیش از 8 درصد شرکت امروز معامله شده! که فکر میکنم در تاریخش بی سابقست
                              باید دید خریداران جدید اونهم با این حجم برنامشون چیه
                              من هم در حد توان و با قبول ریسک خریدم
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• جعفرزاده
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 5833

کاهش 5 تا 7 درصدی هزینه تولید با پرداخت مطالبات معوقه قطعه سازان

به گزارش خبر خودرو، عضو هیات مدیره انجمن قطعه سازان با اشاره به عدم پرداخت مطالبات قطعه سازان گفت : هم اکنون عدم پرداخت مطالبات به موقع قطعه سازان موجب تشدید مشکل نقدینگی در این حوزه از صنعت شده به طوری که در حال حاضر بسیاری از قطعه سازان در شرایط بد اقتصادی و مالی قرار گرفته و در آستانه ورشکستگی هستند.

ایرج یزدان بخش در گفتگو با خبرنگار خبر خودرو، با اشاره به عدم حمایت از صنعت قطعه سازی کشور افزود : در این مدت دولت نه تنها از صنعت قطعه سازی حمایت نکرده ، بلکه با اعمال برخی سیاست ها مانع فعالیت برخی از شرکتهای خودروساز نیز شده است. وی گفت : در صورت پرداخت مطالبات قطعه سازان ، شرکتها با باز پرداخت تسهیلات بانکی ، از فشار بهره های سنگین بانکی رها شده و در این راستا قادر خواهند بود بین 5 تا 7 درصد قیمت قطعات تولیدی را کاهش دهند.

یزدان بخش با اشاره به اینکه صنعت خودرو محرک اصلی و اولیه صنعت و اقتصاد کشور محسوب می شود ، تاکید کرد : اشتغال موجود در صنعت خودرو نشان اهمیت صنعت خودرو است به همین جهت باید با تغییرنگاه به این صنعت ، در جهت رفع مشکلات آن حرکت نمود.

وی افزود : هم اکنون تنها 60 درصد قیمت خودرو نصیب خودروساز می شود و 40 درصد مابقی سهم دولت است.
                                (((((((( قطعه سازان همانند تجهزاتی ها که مطالبتشان را از دولت گرفتند - از خودرو سازان گرفته و موجودی نقدی انها بالا رفته است و...و...)))))))))

نظر

در حال کار...
                                X