کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دیدم زیر +1 می دهند گفتیم ما هم بگیریم .... والا
هیچی دیگه پول ندارم. . . هیچی
یا وهاب ...
امروز منفی 4 برداشتم ! ... پولش هم از فروش یک سهم دیروز جور کردم .... امروزم فروش زدم یک سهمی برای شبنه ، وقتی فروخته شد که خکمک صف شده بود دیگه...
جالبه خرید زیر +1 درصد 2 شنبه هم امروز تو سود بود !
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
امروز به خودم می گفتم اگر پول داشتم یک میلیون سهم را از صف فروش جمع کنم سهم مسیرش عوض می شود . واقعا در صف فروش بودن یک کار احمقانه است . چون سهمی که یک میلون و ششصد هزار سهمش خرید شود معلوم است که روندش عوض می شود .باتشکر .دوستان کسی از افزایش سرمایه اش خبر ندارد ؟ ممنون
امروز به خودم می گفتم اگر پول داشتم یک میلیون سهم را از صف فروش جمع کنم سهم مسیرش عوض می شود . واقعا در صف فروش بودن یک کار احمقانه است . چون سهمی که یک میلون و ششصد هزار سهمش خرید شود معلوم است که روندش عوض می شود .باتشکر .دوستان کسی از افزایش سرمایه اش خبر ندارد ؟ ممنون
با سلام وعرض ادب
برنامه گروه سايپا تزريق 40 ميليارد تومان نقدينگي به ايندامين است..........زمان آن بستگي به طي كردن مراحل قانوني دارد..............انشا...... به زودي محقق مي شود
با سلام وعرض ادب خدمت همراهان خكمك
دوستان تثبيت قيمت بالاي275 تومان به سرعت قيمت سهم را به حدود 350 تومان نزديك خواهد كرد......................در اين منطقه حسابي سهم از چنگ سهامداران بيرون خواهند كشيد(به اصطلاح خشك كردن سهم) توصيه اكيد اينست كه دچار هيجانات نشويم چرا كه اين رالي خكمك كه در حال استارت هست با برنامه از پيش تعيين شده گروه سايپا وبراي بالابردن قيمت نماد جهت افزايش سرمايه مديريت مي شود......بنده خيلي اهل تارگت نيستم ولي در اين نماد به سودهاي 30 40 درصدي هم قانع نمي شوم.....پر سود باشيد.
با سلام
فروشنده هاي امروز در كف كانال صعودي سهم هايشان را تقديم حرفه اي هاي بازار خواهند كرد......................باور بفرمائيد همين الان كه در حال تايپ اين مطلب هستم براي اين افراد كه بدون تحليل در امواج بازار شناور مي شوند ناراحت هستم .........ولي كاريش نميشه كرد متاسفانه قانون عرضه و تقاضا همينه ..............................
با سلام وعرض ادب خدمت همراهان خكمك
دوستان تثبيت قيمت بالاي275 تومان به سرعت قيمت سهم را به حدود 350 تومان نزديك خواهد كرد......................در اين منطقه حسابي سهم از چنگ سهامداران بيرون خواهند كشيد(به اصطلاح خشك كردن سهم) توصيه اكيد اينست كه دچار هيجانات نشويم چرا كه اين رالي خكمك كه در حال استارت هست با برنامه از پيش تعيين شده گروه سايپا وبراي بالابردن قيمت نماد جهت افزايش سرمايه مديريت مي شود......بنده خيلي اهل تارگت نيستم ولي در اين نماد به سودهاي 30 40 درصدي هم قانع نمي شوم.....پر سود باشيد.
با سلام
فروشنده هاي امروز در كف كانال صعودي سهم هايشان را تقديم حرفه اي هاي بازار خواهند كرد......................باور بفرمائيد همين الان كه در حال تايپ اين مطلب هستم براي اين افراد كه بدون تحليل در امواج بازار شناور مي شوند ناراحت هستم .........ولي كاريش نميشه كرد متاسفانه قانون عرضه و تقاضا همينه ..............................
يعني اين 3 كد دارن جارو مي كنن سهم رو؟ يا كدهاي بيشتر زير يك درصد لب مرزي خودشون رو مخفي كردن..................... با جهش سهم به سمت 350 تومان بالاخره دستشون رو خواهد شد...................صبر گران بها ترين ويژگي براي چشيدن لذت موفقيت است
نظر