کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این دو روزه 14 درصد کل سهام شرکت دست به دست شد که برا ادامه رشد سهم لازم بود.اخر وقت هم مجددا اندازه 1.7 درصد سهام شرکت تقاضای خرید اومد که بازار تموم شد.
تنها 5 روز معاملاتی زمان مونده برا شرکت در افزایش سرمایه 221 درصدی از تجدید ارزیابی خکمک و چون قیمت فعلی سهم پایین هست قطعا سهم بازم بالا میره تا زمان توقف.
فردا اگر سهم منفی شد به نظرم فرصت خرید باشه
امروز هم در قيمت هاي 2820 ريال اضافه كردم...........شركت در افزايش سرمايه و فروش در قيمت هاي بالاي 1600 ريال .................... اين پست را روزي كه در صف هاي خريد سهامم را فروختم بالاخواهم آورد.............
هركس استراتژي خودش را دارد دوستان،اين نوشته قصد انتقال هيچ توصيه اي را ندارد.................
دوستان مراقب باشيد سهام با ارزشتان را از چنگتان بيرون نكشند........................ تازير 300 تومان هر عرضه اي جمع آوري خواهد شد به ديد شركت در افزايش سرمايه....(موثق موثق موثق)
زير 420 تومان بسته بشه براي مجمع شركت در افزايش سرمايه قطعا منطقي و سودآور خواهد بود.................. همون روزبازگشايي بازار هجوم مياره و 30 تا 40 درصد روز اول مثبت خواهد شد....انشاالله در كنار هم سود خوبي نصيبمان گردد اين بازار كمتر چنين فرصت هايي را ايجاد مي كند حداكثر استفاده را خواهيم برد.............
دوستان همانطور که دو روز قبل خدمتتان اطلاع رسانی شد هر عرضه ای زیز 300 تومان جمع آوری می شود .....حرکت آخر امروز نیز در همین راستا بود.............
بالا آمدن کدهای حقیقی و خرید آنها در این قیمت ها ، تصدیقی است بر این قاعده که همیشه افراد صبور و با ذکاوت دستاورد بیشتری دارند ........ عجول ها با گین کمتر سهامشان را تقدیم دانه درشت ها می کنند و سود اصلی را این افراد می برند................. امروز که معاملات را نگاه می کردم در فکرم این بود که چه بازی جالبی است از یک طرف عده ای با گمان اینکه نکنه تو سهم گیر کنیم سراسیمه فروش می زدند و عده ای آن طرف این موضوع را فرصت می دانستند و با عجله جمع آوری می کردند..............به هر حال تا بوده همین بوده............
روسیه ابراز اطمینان کرد که مذاکرات درباره برنامه هسته ای ایران به انعقاد توافق نامه منجر خواهد شد.به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ از صحبت های مذاکره کننده هسته ای اصلی روسیه که در گفتگوهای مربوط به برنامه هسته ای ایران در چارچوب گروه پنج به علاوه یک ( آمریکا، روسیه، چین، فرانسه، انگلیس و آلمان) شرکت می کند، چنین استنباط می شود که مسکو در خصوص انعقاد توافق نامه درباره مسئله هسته ای ایران پیش از پایان مهلت سی ام ژوئن اطمینان دارد.سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه، در گفتگو با خبرگزاری ریانووستی اعلام کرد : ما بیش از هر زمان دیگری اطمینان داریم که قبل از پایان مهلت تعیین شده برای حل و فصل مسئله هسته ای ایران، مذاکراتی که در این باره صورت می گیرد به امضای توافق نامه منجر خواهد شد.
معاون وزیر امور خارجه روسیه که اصلی ترین مذاکره کننده این کشور در گروه پنج به علاوه یک است، افزود : ما از این که می بینیم هر دیداری که در رابطه با برنامه هسته ای ایران برگزار می شود با پیشرفت های جدید همراه است، خوشحال هستیم .سرگئی ریابکوف این مطالب را کمی پس از نشست هایی که روز یکشنبه و دوشنبه در ژنو سوئیس با حضور جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا ، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و مذاکره کنندگان دیگر کشورهای عضو گروه پنج به علاوه یک برگزار شد، بیان کرد.
در عجبم از تحلیل فروشندگان خکمک/.:blinksmiley.:/
284/3.21 = 88 قیمت تئوریک سهم در روز بازگشایی بعد افزایش سرمایه!سهم با این قیمت از هر ریزش احتمالی در امان خواهد بود.حتی اگر توافقی هم در کار نباشه!ولی بر عکس در صورت اعلام توافق،خریدار فعلی براحتی سود 100 درصدی میتونه بدست بیاره
منفی 4 فردا هم مساویست با قیمت 86 پس از افزایش
تنها 3 روز کاری تا توقف نماد فرصت هست.ببینیم بعد افزایش سرمایه چه کسی پشیمون میشه.خریداران فعلی یا فروشندگان;)
در عجبم از تحلیل فروشندگان خکمک/.:blinksmiley.:/
284/3.21 = 88 قیمت تئوریک سهم در روز بازگشایی بعد افزایش سرمایه!سهم با این قیمت از هر ریزش احتمالی در امان خواهد بود.حتی اگر توافقی هم در کار نباشه!ولی بر عکس در صورت اعلام توافق،خریدار فعلی براحتی سود 100 درصدی میتونه بدست بیاره
منفی 4 فردا هم مساویست با قیمت 86 پس از افزایش
تنها 3 روز کاری تا توقف نماد فرصت هست.ببینیم بعد افزایش سرمایه چه کسی پشیمون میشه.خریداران فعلی یا فروشندگان;)
چرا از 88 تومن كمتر باز نميشه؟ شما اگه غيب گو بودي هيچ وقت فروم نويس نميشدي
فروم نویسی بنده بیشتر از روی علاقه و به اشتراک گذاری نظرات شخصیمه.در مورد این سهمم نیازی به غیبگویی نیست.فعلا هم که از زمان معرفی تا کنون 40 درصد در این بازار منفی رشد داشته.(و بعد افزایش هم رشد خواهد داشت)
سوالتون هم نشون میده که تازه کاری!چند سال بگذره حتما متوجه میشی چرا این سهم کمتر از 88 بازگشایی نمیشه
فروم نویسی بنده بیشتر از روی علاقه و به اشتراک گذاری نظرات شخصیمه.در مورد این سهمم نیازی به غیبگویی نیست.فعلا هم که از زمان معرفی تا کنون 40 درصد در این بازار منفی رشد داشته.(و بعد افزایش هم رشد خواهد داشت)
سوالتون هم نشون میده که تازه کاری!چند سال بگذره حتما متوجه میشی چرا این سهم کمتر از 88 بازگشایی نمیشه
از توضیحات شما کاملا قانع شدم که سهم زیر 88 باز نمیشه بعضیا غیب میگن دیگه /:.yead.:/
بر اساس هر ادله ای سهم بخواهد زیر 130 باز شود (زیر 88 پیش کش شما) باید بر اساس همون ادله خیلی سهم های دیگه برون تو زباله دان !
من خودم خاذین هم دارم ..... در مورد رشدش بحثی هم نمی کنیم .... ولی یک خاذینی می توند شتابان تر از بقیه سهم های گروه برود بالا ولی دیگه یک سهمی مثل خکمک نمی توند خلاف گروه (که بقیه بورسم آویزان ان است) اینقدر مفت شود ....
تمام قطعه ساز های از یک پایه ی قیمتی به بالا هستند و خکمک نمی تواند در قیمت مفت باشد و این مفت بودن حتما مورد اشتیاق بازار قرار می گیرد و اشتیاق هم منفی خوردن نمی اورد !
موضوع مهم توافق را هم داریم ..... اساسا فرضیا عدم توافق خودش اینقدر بزرگ است که سهامداری من تو خکمک توش گم است که من بخواهم خکمک بعد از عدم توافق را بهش فکر کنم !!!
ولی توافق ؟ خکمک ؟ خ یعنی خودرو ! قیمت ؟!؟
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
خکمک در روز اول در قیمت های 110 تا 115 تومان حداقل با 20 درصد مثبت بازگشایی خواهد شد................... مثبت ومنفی به سمت 160 تومان حرکت خواهد کرد...............
نظر