صنعت بیمه

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #61
    لزوم افزایش سرمایه بیمهها در شرایط تحریم / افزایش سرمایه 45 میلیاردی

    خبرگزاری فارس: مدیر عامل بیمه توسعه با اشاره به افزایش سرمایه شرکت از 42 میلیارد به 87 میلیارد تومان در آینده نزدیک گفت: افزایش سرمایه شرکتهای بیمه در شرایط تحریم لازم است.


    قدرتالله اسدی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» در خصوص افزایش سرمایه این شرکت با توجه به مصوبه جدید بیمه مرکزی گفت: در حال حاضر مقدمات این کار فراهم شده و افزایش سرمایه شرکت از 42 میلیارد به 87 میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفته است.
    مدیرعامل شرکت بیمه توسعه افزود: این افزایش سرمایه به تأیید بیمه مرکزی رسیده و هماکنون منتظر تأییدیه سازمان بورس و اوراق بهادار هستیم.
    وی با بیان اینکه این اقدام تا پایان ماه جاری صورت میگیرد، گفت: البته افزایش سرمایهای که مدنظر بیمه مرکزی است تاکنون به ما ابلاغ نشده و از چگونگی آن بیاطلاعیم.
    اسدی ادامه داد: در صورتی که افزایش سرمایه برای شرکتهای فعلی در نظر گرفته شود، همانند گذشته بیمه مرکزی فرصت مناسبی را در اختیار شرکتها برای این کار قرار میدهد.
    مدیر عامل بیمه توسعه تصریح کرد: همچنین شرکتهای سهامی عام در صورتی که نتوانند سرمایه خود را از طریق سهامداران خود افزایش دهند، میتوانند با پذیرهنویسی از طریق مردم این سرمایه را تأمین کنند.
    مدیرعامل بیمه توسعه در خصوص ضرورت افزایش سرمایه شرکتهای بیمه گفت: سرمایه و ذخایر شرکت پشتوانه عملکرد آن است و هرچه یک شرکت سهم نگهداری بالاتری داشته باشد، ریسک کمتری خواهد داشت و میتواند در قبولی اتکایی دیگر شرکتها نیز شرکت کند.
    وی با بیان اینکه ممکن است افزایش دادن سرمایه برای برخی از شرکتها مقدور نباشد، اضافه کرد: در شرایط تحریم با توجه به اهمیت فعالیت نفتکشها و ضرورت بیمه آنها این اقدام لازم است.
    اسدی در مورد ورود شرکتهای بیمه به بازار سرمایه گفت: ما در بیمه توسعه بر این باوریم تا زمانی که موقعیت شرکت تثبیت نشود وارد بورس تهران نمیشویم.
    به گفته وی، شرکتی که وارد بازار بورس میشود، باید به تعادل کامل رسیده باشد، در غیر این صورت به خریداران لطمه خواهد زد و اعتبار خود را نیز از دست میدهد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #62
      ارایه خدمات بیمهای تا سقف 50 هزار یورو برای مسافرتهای خارجی


      اعتبار- مدیر بیمههای عمر و پسانداز بیمه دانا با اشاره به ارایه بیمهنامه مسافرتی جدید برای مسافرتهای خارجی گفت: مسافران با خرید این بیمهنامه میتوانند از مزایای بیمهای تا سقف 50 هزار یورو بهرهمند شوند.

      به گزارش پایگاه خبری اعتبار، عباس رنجبر کلهرودی اظهار داشت: بیمه دانا از هفته جاری با گسترش ارایه خدمات بیمهای برون مرزی خود بیمهنامه مسافرتی جدیدی را برای مسافرین خارج از کشور عرضه میکند.
      مدیر بیمههای عمر و پس انداز بیمه دانا افزود: برای ارایه خدمات بیمهای مطلوب به مسافرین خارج از کشور، در قراردادی که با شرکت رایس شوتز منعقد شده هموطنانی که قصد سفر به خارج از کشور را دارند، میتوانند با خرید این بیمهنامه از طریق شعب و نمایندگان سراسر کشور بیمه دانا از خدمات بیمه مسافرتی جدید این شرکت برخوردار شوند.
      رنجبر ادامه داد: هدف از ارایه بیمههای مسافرتی، کمک به مسافرانی است که برای سیاحت، زیارت یا ادامه تحصیل و ضرورتهای شغلی به خارج از کشور مسافرت میکنند
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #63
        در گردهمایی ترویج بیمههای عمر بیمه معلم مطرح شد
        چشمانداز 10 ساله صنعت بیمه
        گروه بنگاهها - بیمه معلم طی مراسمی از نمایندگان برتر خود در فروش بیمههای عمر و کارگزارانی که همکاری خوبی با این شرکت داشتهاند با اهدای تندیس بلورین قدردانی کرد.

        به گزارش روابط عمومی بیمه معلم، مهندس محمود تدین مدیرعامل شرکت بیمه معلم در مراسم انتخاب نمایندگان برتر این شرکت، ضمن تقدیر از عملکرد ایشان، ارتقاي جایگاه برتر بیمه معلم را مدیون عملکرد مثبت شبکه فروش دانست و استراتژی آتی شرکت بیمه معلم را در افزایش سهم سود رشته بیمه عمر ارزیابی کرد. همچنین مجید بنویدی قائممقام شرکت بیمه معلم ضمن تشریح راهکارهای مدیریتی جهت نیل به اهداف شرکت، تداوم رشد را مرتبط با تعامل مثبت و سازنده با نمایندگان قلمداد کرد و اعلام كرد: کلیه شاخصهای عملکرد نمایندگان در حال مانیتورینگ میباشد. این گزارش میافزاید: سعید گیوه چی مدیر اشخاص بیمه معلم به عنوان متولی برگزاری همایش تقدیر از نمایندگان برتر، هدف از این گونه گردهماییها را ارتقاي سطح علمی و توان فنی در عرصه تکنیکهای فروش بر اساس نیازهای جامعه عنوان کرد. کارگزاران و نمایندگان برتر، تندیس بلورین و لوح تقدیر خود را با حضور مجید بنویدی قائممقام شرکت بیمه معلم و معاونین فنی و مالی از مدیرعامل این شرکت دریافت کردند. شاخصهای انتخاب نمایندگان برتر رشته بیمه عمر بر مبنای افزایش تولید حق بیمه و کاهش مطالبات از بیمهگذاران ارزشیابی شده بود.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #64
          عضو کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي: بيمه ها عملکرد مثبت خود را تبليغ کنند
          يکي از ضروريات هر جامعه اي وجود خدمات بيمه و بيمه گري است و استقبال از صنعت بيمه مي تواند به رشد و ترقي اقتصاد کشور منجر شود.
          حجت الاسلام سيد ناصر موسوي لارگاني، نماينده مجلس شوراي اسلامي با بيان اين نکته به بيمه آنلاين اظهار کرد: صنعت بيمه در کشور ما از قدمت بسياري برخوردار است ولي عدم فرهنگ سازي صحيح در اين زمينه سبب ايجاد فاصله ميان مردم و بيمه شده است.
          وي افزود: در سال گذشته تبليغات خوبي در زمينه آشنايي مردم با بيمه از سوي بيمه مرکزي و شرکت هاي بيمه اي خصوصي انجام شد و اگر حرفي از بيمه در مطبوعات و نشست هاي اقتصادي به ميان آورده مي شود نتيجه فعاليت هاي فرهنگي بيمه مرکزي و شرکت هاي بيمه اي در طول سال گذشته است.
          امسال نيز که با عنوان سال حمايت از توليد ملي، کار و سرمايه ايراني آغاز شد، بيمه ها تلاش خوبي در زمينه تحقق اهداف آن داشته اند ولي همچنان کاستي هايي در زمينه فرهنگ سازي احساس مي شود.
          اين عضو کميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي افزود: تبليغات يکي از ابزارهاي موثر در فرهنگ سازي به شمار مي رود و بهتر است شرکت هاي بيمه اي عملکرد مثبت خود را به گوش مردم برسانند.به طور مثال اگر جبران خسارت چشمگيري انجام شده است، به صورت مستند و حقيقي نمايش داده شود تا مردم نسبت به گفته هاي مديران بيمه اعتماد پيدا کنند.
          وي تصريح کرد: شرکت هاي بيمه بايد نمايندگان خود را نسبت به وظيفه سنگين خود توجيه کنند، زيرا برخورد يک بازارياب ساده يا مدير فني يک دفتر نمايندگي مي تواند به طور کلي وجهه صنعت بيمه را دگرگون کند.
          موسوي لارگاني افزود: همانطور که بخشودگي و يا تخفيف در برخي بيمه نامه ها وجود دارد، شرکت هاي بيمه شرايطي را براي مردم ايجاد کنند تا هر فرد با هر توان مالي بتواند خود و خانواده و اموال خود را بيمه کند.
          وي آينده صنعت بيمه را مثبت ارزيابي کرد و افزود: فرهنگ سازي نيازمند صبروحوصله است و مديران بايد نسبت به بازتاب مثبت فعاليت هاي فرهنگي خود اطمينان داشته باشند.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #65
            مدیر عامل بیمه رازی در گفتوگو با فارس مطرح کرد

            رضایت بیمهها از ابلاغیه دولت/ افزایش نظارت بیمه مرکزی با مصوبات جدید

            خبرگزاری فارس: مدیر عامل بیمه رازی با اشاره به اینکه با ابلاغیه جدید دولت، مالیات اضافه و گزاف از بیمهها اخذ نمیشود، گفت: آییننامه جدید اعطای نمایندگی، اختیارات بیمه مرکزی را در این زمینه افزایش داده است.






            یونس مظلومی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا»، در مورد احتساب مبالغی که از سوی شرکتهای بیمه تجاری بابت 10 درصد از حق بیمه شخص ثالث به حساب نیروی انتظامی و وزارت بهداشت واریز میشود به عنوان هزینههای قابل قبول مالیاتی اظهار داشت: تا پایان سال گذشته شرکتهای بیمه در هنگام اخذ حق بیمه از بیمهگذاران 10 درصد مربوط به وزارت بهداشت و 10 درصد مربوط به نیروی انتظامی را از آنها می گرفتند.
            مدیرعامل بیمه رازی افزود: از ابتدای امسال براساس قوانین جدید مقرر شد این هزینهها به صورت جداگانه از بیمه مردم اخذ نشود و این مبالغ در قالب حق بیمه پرداخت شود.


            * شرکتهای بیمه تنها واسطه دریافت مبالغ هستند


            مظلومی تصریح کرد: شرکتهای بیمه در صورتی که به روال سالهای گذشته این هزینه را دریافت میکردند این مبالغ را در درآمد خود ثبت میکردند بنابراین اگر این دو رقم 10 درصدی به عنوان هزینههای قابل قبول مالیاتی محسوب نمیشد، در آن صورت شرکتهای بیمه هم مکلف به پرداخت آن مبالغ بودند و هم باید 25 درصد این مبالغ را به عنوان مالیات میپرداختند.
            وی ادامه داد: در واقع در آن صورت باید بابت درآمدی که نداشتند هم مالیات پرداخت میکردند.اما خوشبختانه با این ابلاغیه دولت دیگر شرکتها بابت این دو هزینه مالیات پرداخت نمیکنند.
            وی با اشاره به یک مثال گفت: اگر ما برای مثال 100 واحد حق بیمه دریافت کنیم، از این مقدار 80 واحد آن برای شرکت است و باید مالیات از 80 واحد گرفته شود و مابقی آن به شرکت تعلق ندارد و ما تنها مأمور وصول آن هستیم.

            مظلومی گفت: زمانی که این هزینهها به حساب درآمد شرکتها واریز میشود، طرف مقابل آن به لحاظ حسابداری باید در هزینههای قابل قبول مالیاتی ثبت شود.


            *آییننامه جدید نمایندگی نقش بیمه مرکزی را پررنگ کرد


            مدیرعامل بیمه رازی در خصوص آییننامه 75 شورای بیمه در مورد اعطای نمایندگی بیمه گفت: این آییننامه در واقع همان آییننامه 29 قدیم شورای عالی بیمه است که قبل از آییننامه 57 اعطای نمایندگی تصویب شده بود.
            وی گفت: در آییننامه 57 تمام اختیارات جذب نماینده به شرکتهای بیمه وگذار شده بود، اما در آییننامه جدید مجدداً به شرایط قبل(آییننامه 29) بازگشتیم و مجدداً اختیارات بیمه مرکزی در این مورد و نظارت آن افزایش پیدا کرد.
            مظلومی با انتقاد از نحوه جذب نماینده در برخی شرکتها گفت: برخی از شرکتهای بیمه بدون دقت و به طور لجام گسیخته اقدام به جذب نماینده کردند که این کار به صنعت بیمه ضربه میزند و امیدواریم با تصویب این آییننامه، وضعیت در این زمینه بهبود پیدا کند.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #66
              براي اولين بار در ايران توسط بيمه نوين
              «افزايش و افت قيمت خودرو» بیمه ميشود

              گروه بنگاهها - غلامعلي غلامي مديرعامل شرکت بیمه نوین گفت: شركت بيمه نوين به عنوان اولين شركت بيمه خصوصي كه موفق به كسب گواهينامه و تنديس رعايت حقوق مصرفكنندگان در كشور شده است، با هدف ارتقاي اصل مشتريمداري و شناسايي نياز مشتريان و نيز تنوع بخشي به خدمات بيمهاي خود با بهرهگيري از تجربه كارشناسان خويش، اقدام به طراحي دو پوشش جديد بيمهاي در رشته بيمه بدنه اتومبيل كرده است.

              به گزارش روابط عمومي بيمه نوين،اين دو پوشش عبارتند از: بيمه افزايش قيمت اتومبيل كه در روزهاي اخير در بازار اتومبيل شاهد آن هستيم و نيز بيمه افت قيمت اتومبيل كه پس از وقوع حادثه و خسارت براي دارندگان اتومبيل حادث ميشود.
              غلامي در پاسخ به پرسش خبرنگار ما، مبنيبر توضيحات بيشتر در اين مورد افزود: متاسفانه با توجه به نوسان قيمت اتومبيل در وضعيت بازار كنوني اغلب بيمهگذاران با كسري مبلغ بيمه شده نسبت به مبلغ واقعي و ارزش روز خودرو مواجه ميشوند كه اين امر باعث ميشود كه نتوانند ارزش واقعي اتومبيل خود را در سوانحي كه خسارت كلي واقع ميشود، از بيمهگر دريافت كنند؛ در حالي كه با خريد اين پوشش اضافي – در زمان خريد بيمهنامه - ديگر اين مشكل براي آنها به وجود نخواهد آمد و ميتوانند خسارت كلي خود را حتي اگر از مبلغ مندرج در بيمهنامه بيشتر باشد به نسبتي كه پوشش اضافي خريداري كردهاند، تا سقف مبلغ روز اتومبيل خويش دريافت كنند. بيمه افت قيمت هم براي اولين بار در صنعت بيمه كشور توسط اين شركت ارائه ميشود. با توجه به اين پوشش بيمهاي بيمهگذار ميتواند كاهش ارزش اقتصادي و قيمت اتومبيل خود را كه معمولا پس از وقوع خسارت حادث ميشود، به نسبتي كه بيمه ميكند، از شركت دريافت كند.شماره تلفن 23047000 و 5 7777 222 - 021 آماده پاسخگويي به سوالات شما ميباشد.


              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #67
                تامین اجتماعی زیر بار ادغام نمیرود؛ تجمیع بیمهها باید تسریع شود

                |جامعه| بیمههای کل کشور باید تا پایان عمر این دولت تجمیع شوند اما هنوز بر سر مسایل بسیاری با هم درگیرند. اینکه دبیرخانه این سازمان باید در کدام وزارتخانه تشکیل شود تنها معضل این مسیر نبوده است. بعد از کشمکش طولانی بین وزارت بهداشت که خود را متولی سلامت مردم میداند و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که مُصر بود این سازمان در آن وزارتخانه تشکیل شود و در نهایت قرار شد که دولت جای آن را تعیین کند اما حالا نوبت به تجمیع بیمههاست و طبق آنچه دولت مصوب کرده است بیمههای خدمات درمانی، تامیناجتماعی و بیمه نیروهای مسلح و عشایر و روستاییان باید تجمیع شوند که البته تامیناجتماعی از پذیرش آن سر باز میزند؛ ثروتمندترین صندوق بیمهای کشور که حتما حضور یا عدم حضور آن در این سازمان بر سرنوشت این صندوق اثر مستقیمی خواهد گذاشت.
                در این ارتباط عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه براساس برنامهریزیهای انجام شده تجمیع بیمهها باید تا پایان دولت دهم انجام شود، گفت: هماکنون در اجرای قانون برنامه پنجم اظهارات شخصی افراد هیچ جایی ندارد.
                محمدحسین قربانی در گفتوگو با خانه ملت ضمن اشاره به اظهارات مسوولان سازمان تامیناجتماعی مبنی بر مستثنا بودن این سازمان از تجمیع بیمههای درمانی تصریح کرد: بر اساس قانون سازمان بیمه ‏سلامت ایرانیان از ادغام بخشهای ‏بیمه درمانی تمامی صندوقهای ‏موجود درمانی تاسیس و تمامی امور، وظایف و ‏فعالیتهای مربوط به بیمه سلامت ‏در این سازمان متمرکز میشود.
                نماینده مردم آستانهاشرفیه در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه هدف اصلی تشکیل سازمان بیمه سلامت ایرانیان، ارایه بیمه پایه یکسان به ‏تمامی مردم است، گفت: بهطور حتم با تشکیل این سازمان تمام بیمههای تکراری حذف و بیمهای یکسان برای همه مردم صادر میشود.
                وی درباره فواید تشکیل سازمان بیمه سلامت ایرانیان توضیح داد: ارایه خدمات درمانی یکسان به بیمهشدگان، جلوگیری از هدر رفتن منابع در نظام مالی سلامت و تحت پوشش قرار دادن بیمهای تمام مردم از مهمترین فواید تشکیل این سازمان بهشمار میرود.
                قربانی با اعلام اینکه با تشکیل بیمه سلامت به تدریج باید زمینه تجمیع بیمهها فراهم شود، افزود: بهطور حتم صحبت مسوولان سازمان تامیناجتماعی قابل احترام است اما همه باید بر اساس قانون عمل کنند.
                این نماینده مجلس نهم با بیان اینکه بر اساس برنامهریزیهای انجام شده تجمیع بیمهها باید تا پایان دولت دهم انجام شود، گفت: هماکنون در اجرای قانون برنامه پنجم اظهارات شخصی افراد هیچ جایی ندارد.
                عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بر لزوم تسریع در اجرای قانون برنامه پنجم و تجمیع بیمهها تاکید کرد و افزود: تمامی عدالت در سلامت، توزیع یکسان بیمه و خدمات درمانی است.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #68
                  رشد 61 درصدي بازار بیمه در نيمه اول امسال

                  رییسکل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: در 6 ماه نخست امسال، شاهد رشد بیش از 61 درصدی در بازار بیمه کشور بودیم. به گزارش بیمه آنلاین سید محمد کریمی افزود: این در حالی است که در سال 90 نیز رشد صنعت بیمه در کشور 45 درصد بوده است و بر اساس دادهها رشد بیمه کشور در رتبه دوم جهان قرار دارد.

                  وی اضافه کرد: رشد صنعت بیمه در کشور در حالی صورت میگیرد که بسیاری از کشورها به دلیل بحرانهای اقتصادی دچار رشد منفی هستند. وی گفت: صنعت بیمه کشور نه تنها تحریمها را دور زد، بلکه سد آنها را شکست. کریمی که در جمع کارکنان بیمه مرکزی و خانوادههای آنان سخن میگفت با اشاره به تدوین آییننامهها، توسعه فرهنگ بیمه، افزایش ضریب نفوذ بیمه، ارزیابی رضایت مشتریان، توجه به توسعه بیمههای زندگی و ایجاد سامانه بیمه مرکزی و اجرای سیستم کدینگ را از دستاوردها و اقدامهای سالجاری برشمرد و گفت: از دستاوردهای دیگر صنعت بیمه میتوان به عملکرد صندوق تامین خسارت بدنی اشاره کرد که حداقل به 17 هزار پرونده رسیدگی کرده که بخش عمده آنها مربوط به پرداخت دیات از پرداخت دیه پنج میلیون تومانی گرفته تا 511 میلیون تومانی بوده است.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #69
                    رئيس كميسيون بهداشت مجلس مشكلات بيمهها را تشريح كرد
                    احتمال توقف خدمات بيمه درمان تكميلي


                    هيچكس نميگويد درميان بيقانوني بيمهها و واكنش بيمارستانها چه بلايي سر بيماري ميآيد كه بايد هر روز هزينه سرسام آوري را براي به دست آوردن سلامت خود بپردازد؟ بيمارستانهاي خصوصي در حالي از پذيريش بيماران طرف قرارداد بيمههاي تكميلي سرباز ميزنند كه خود معتقد هستند با توجه به گراني ارز تاسال آينده دوام نخواهند آورد!


                    ادامه از صفحه اول: همچنين دستجردي هم ميگويد: «بیمههای تکمیلی اکنون به حوزه دولتی بيمارستانهاي وزارت بهداشت ۳۰۰میلیارد تومان بدهکارهستند، از همین رو هیچ بعید نیست به بخش خصوصی هم۱۵۰میلیارد تومان بدهکار باشند.» در نهايت هم دستجردی با بیان اینکه امیدوار هستیم بیمههای تکمیلی بدهیهای خود را بپردازند، ميگويد: «ما بیمه مرکزی را به عنوان مسئول این قضایا مورد سوال قرار میدهیم.»

                    او ميگويد: «از دکتر کریمیکه از افراد ارزشمند وخدمتگزاربیمه مرکزی هستند و ریاست آنجا رابه عهده دارند میخواهیم مدیریت و ساماندهی در این زمینه اتخاذ کنند و مطالبات بخش دولتی و خصوصی را در اسرع وقت بپردازند.»

                    دستجردي همچنين در واکنش به اقدام برخی سازمانهای بیمهگر که به گفته رئیس هیات مدیره بیمارستان آتیه اقدام به کشیدن چک بیمحل میکنند و درمواجهه با اقدام برخی از بيمارستانهاي خصوصی مبنیبر معلق کردن قراردادشان با بیمههای تکمیلی تا زمان تسویه حساب، میگویند که بدهیهایتان راپرداخت نمیکنیم، ميگويد: «به هیچ عنوان چنین برخوردهایی شایسته بیمهها نیست وبه نظرمیآید اگرچنین اتفاقی افتاده است دوستان حتما شکایتشان را به مراجع ذیربط نسبت به این سازمانهای بیمهگرخصوصی اعلام کنند.» شهرياري هم اين برخورد را بسيار خطرناك ميداند و ميگويد: «مسئوليت از هر دو سو روي دوش بيماري گذاشته ميشود كه هيچ سازماني حاضر به حمايت از آن نيست.»



                    25 بيمارستان طلبكار

                    به گفته دکتر خلیل علیزاده، رئيس هیات مدیره بیمارستان آتیه، بیمههای تکمیلی به ۲۵ بیمارستان خصوصی بدهکار هستند. او ميگويد: «بدهی بیمههای تکمیلی به بيمارستانهاي خصوصی بسیار زیاد شده، به طوری که قادر به پرداخت بدهیهای خود نیستند، این در حالی است که طبق قرارداد باید ظرف یک ماه پس از ارسال اسناد تسویه حساب کنند.»

                    علیزاده با ابراز تاسف از اینکه بیمههای اصلی که بیشترین حجم بیمار را دارند قادر به پرداخت بدهیهای خود به بیمارستانها نیستند، ميگويد: «بدهی بیمههای تکمیلی به بيمارستانهاي خصوصی به حد بسیار خطرناکی رسیده است.»

                    به گفته او مشکل پرداخت نشدن بدهی از سوی بیمههای تکمیلی چه مدیریتی و چه نقدینگی باشد به هر صورت بيمارستانهاي خصوصی دارند به طور نقدی به آنها سرویس میدهند چون پرستاری که در این بیمارستانها مشغول به کار هستند حقوق خود را سرماه نقدی دریافت میکنند و همچنین بقیه اقلام دارو و تجهیزات همه به صورت نقدی پرداخت میشود. علیزاده با يادآوري اینکه بیمههای تکمیلی، حتی قادر به پرداخت نسیه بدهیهای خود نیستند، ميگويد: «با توجه به وضعیتی که ارزش پول مرتب کاهش مییابد، پولی که بعدها بیمههای تکمیلی به بيمارستانهاي خصوصی پرداخت خواهند کرد آن مبلغی نیست که خرج کردهاند.»

                    علیزاده با تاکید براینکه بیمههای تکمیلی با گردن کلفتی این برخورد را نشان میدهند، ميگويد: «اگر هم بيمارستانهاي خصوصی بخواهند اقدام قضایی و حقوقی علیه آنها انجام بدهند خیلی زمان میبرد. بهطور مثال اگر بیمارستانی یک میلیارد تومان طلبکار باشد امروز که اقدام به شکایت کند اگر خیلی قدرت داشته باشد ممکن است دادگاه دوسال دیگر به نفعش رای بدهد و این درحالی است که هیچ کس نمیداند یک میلیارد تومان تا دوسال دیگر چقدر ارزش دارد.»البته هيچكس نميگويد درميان بيقانوني بيمهها و واكنش بيمارستانها چه بلايي سر بيماري ميآيد كه بايد هر روز هزينه سرسامآوري را براي به دست آوردن سلامت خود بپردازد؟ بيمارستانهاي خصوصي در حالي از پذيريش بيماران طرف قرارداد بيمههاي تكميلي سرباز ميزنند كه خود معتقد هستند با توجه به گراني ارز تا سال آينده دوام نخواهند آورد!



                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #70
                      دوران طلایی در صنعت بیمه را میگذرانیم
                      رییس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران گفت: بیمه یک تعاون بزرگ اجتماعی است و مسئولان نظام عزم خود را جزم کرده اند تا در این جهاد تعاون شرکت کنند.



                      به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مهندس سیدمحمد کریمی، در سمینار سراسری شرکت های سرمایه گذاری سهام عدالت کشور، ضمن اعلام این مطلب افزود: توزیع عادلانه ثروت و جلوگیری از تکثر سرمایه و انباشت آن نزد گروهی خاص با مفهوم عدالت در هم آمیخته است و مقام معظم رهبری نیز در پیام نوروزی خود به این موضوع اشاره ظریفی داشتهاند.


                      رییس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران امنیت سرمایه گذاری ها را در گرو توسعه فرهنگ بیمه، ارزیابی کرد و گفت: با توسعه فعالیت های اقتصادی و گسترش سرمایه گذاری ها، ظرفیت سازی در صنعت بیمه از ضرورت های مهم کشور به حساب میآید.


                      وی با قدردانی از عملکرد دست اندرکاران سهام عدالت ، آنان را افرادی انقلابی، مومن و مخلص دانست و خاطرنشان کرد: بیمه در واقع مکمل شایسته ای برای سرمایه گذاری هاست و ورود شرکت بیمه دانا به مقوله بیمه سهام عدالت به نوعی بیمه عدالت به شمار می رود و ما این هم افزایی را به فال نیک میگیریم.


                      کریمی، در بخش دیگری از سخنان خود، رقابت پذیری را از مولفه های مهم صنعت بیمه دانست و گفت: صنعت بیمه ، دوران طلایی و روند رو به رشد خود را ادامه می دهد و به همین خاطر بخش خصوصی علاقمند است که در این بخش سرمایه گذاری کند.


                      وی اعلام آمادگی بخش خصوصی برای راه اندازی شرکت های بیمه ای جدید را گواهی بر این ادعا دانست و افزود: خوشبختانه فرهنگ بیمه در کشور در حال نهادینه شدن است و ما نیز می کوشیم با اتخاذ تصمیمات و تمهیدات و مشوق های کافی ، بسترهای مناسب تری را برای فعالیت هر چه بیشتر بخش خصوصی فراهم کنیم.


                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #71
                        ميرزايي به موج خبر داد:

                        آغاز فاز جديدي از صلاحيت مديران صنعت بيمه

                        خبرگزاري موج -
                        معاون طرح و برنامه بيمه مرکزي گفت: جهت گيري بيمه مرکزي بيشتر روي تاييد صلاحيت مديران صنعت بيمه است نه سلب.

                        حبيب ميرزايي معاون طرح و برنامه بيمه مرکزي در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري موج، اعلام کرد: صلاحيت مديران صنعت بيمه با شفافيت در حال انجام است.
                        وي افزود: تاييد صلاحيت مديران صنعت بيمه از ابتداي آزاد سازي تعرفه ها و خصوصي سازي شرکت هاي بيمه اي آغاز شد و با شفافيت هر چه تمام تر همچنان در حال انجام است.
                        معاون طرح و برنامه بيمه مرکزي ضمن بيان اين نکته که، بررسي صلاحيت بيمه گران يکي از ابزارهاي نظارتي بيمه مرکزي است، گفت: وقتي مجوز فعاليت به يک موسسه بيمه اي داده مي شود، تاييد و سلب صلاحيت مدير عامل، قائم مقام و معاونين فني موسسات بيمه اي از طريق بيمه مرکزي انجام مي گيرد، به طوريکه صلاحيت مدير عامل و قائم مقام بيمه مرکزي در هيات عامل بيمه مرکزي به لحاظ تخصص و سابقه و تحصيلات مورد بررسي قرار مي گيرد و مجوز تاييد صلاحيت آنان صادر مي شود.
                        وي ادامه داد: صلاحيت مديران و معاونين فني نيز به لحاظ داشتن اطلاعات فني در کميته و کارگروه تاييد صلاحيت مديران فني مورد بررسي قرار مي گيرد.
                        به گفته وي، اگر مديري از طرف بخش نظارتي بيمه مرکزي به جهت عدم رعايت مقررات مربوطه به اين کميته معرفي شود، اين کميته همان طور که اختيار تاييد صلاحيت را دارد، مي تواند براساس مجموعه گزارش هاي واحد نظارتي بحث تاييد صلاحيت وي را مورد بازنگري قرار دهد و از وي سلب صلاحيت کند.
                        ميرزايي ضمن بيان اينکه، در بخش تاييد و سلب صلاحيت مديران شرکت هاي بيمه اي، جهت گيري بيمه مرکزي بيشتر روي تاييد بوده است نه سلب، گفت: بيمه مرکزي خيلي در موضوع سلب صلاحيت وارد نشده است.
                        به گفته وي، بعضا بحث هايي به لحاظ حقوقي وجود دارد که سلب صلاحيت يک فرد از مصاديق جرائم کيفري مي باشد و نهاد نظارتي نمي تواند اين کار را انجام بدهد اما در هر صورت تا کنون مسئله و کيس خاصي پيش نيامده که بيمه مرکزي روي اين مسئله ورود کند.
                        وي گفت: علي رغم اينکه در بانکها قبل از تصويب قانون برنامه پنجم اين اختيار شفاف ديده نشده بود و در قانون برنامه پنجم بحث صلاحيت مديران بانکي پيش بيني شد اما در صنعت بيمه اين مسئله از ابتداي آزاد سازي و خصوصي سازي وجود داشت.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #72
                          رييس کل بيمه مرکزي ايران:پرداخت 18 درصد سود به دارندگان حسابهاي پسانداز بيمه

                          رييس کل بيمه مرکزي ايران از پرداخت 18 درصد سود علي الحساب به حسابهاي پسانداز بيمه خبر داد.
                          سيد محمد کريمي در گفت وگو با خبرنگار بانک و بيمه ايسنا، اظهار کرد: در حال حاضر به حسابهاي پس انداز در شرکتهاي بيمه 18 درصد سود علي الحساب مي دهيم و در پايان سال سود دوران مشارکت که تا 26 درصد هم رسيده و بيشتر از سيستم بانکي است به بيمهگذار پرداخت مي شود.
                          وي افزود: يکي از بيمههاي ما بيمه عمر است و هم اکنون ساز و کاري را فراهم کردهايم که افراد پس انداز خود را تحت عنوان يک حساب به بيمه انتقال دهند و اصطلاحا در يک شرکت بيمه پس انداز کنند.
                          کريمي درعين حال از پرداخت غرامت به بيمه شدگان حادثه ديده خبرداد و گفت: در صورتي که براي فردي بيمهنامه صادر شد ولي فرداي صدور بيمهنامه دچار حادثه يا فوت شود به ميزان بيمهنامهاي که برايش صادر شده است پنج ميليون تومان تا 100 ميليون تومان هر چه که باشد به خانوادهاش غرامت پرداخت مي شود.
                          به گفته رييس کل بيمه مرکزي ايران داشتن پسانداز بيمه و سرمايهگذاري در شرکتهاي بيمهاي مزاياي بسياري دارد که از جمله آنها مي توان به کسب سود، غرامت، سرمايهگذاري و اطمينان و آرامش خاطر ناشي از بيمه نامه اشاره کرد.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #73
                            بیمه دانا کارکنان دانشگاه علوم پزشکی را پوشش داد

                            اکو ویژن - بیش از 20 هزار نفر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان تحت پوشش بیمه دانا قرار گرفتند. به گزارش اکو ویژن، آقای بهشتی نژاد رئیس شعبه نقش جهان اصفهان گفت: در پی انعقاد توافق نامه و قرارداد جامع بیمه ای با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،کلیه بیمه های این دانشگاه اعم از بیمه های درمان تکمیلی،عمر و حوادث گروهی کارکنان،بیمه های خودرو دانشگاه و کارکنان اعم از شخص ثالث و بدنه، بیمه آتش سوزی ساختمانهای اداری،انبار و مراکز درمانی دانشگاه و بیمه های مسوولیت پس از برگزاری مناقصه بین شرکت های مختلف بیمه با عاملیت شرکت نمایندگی حامی گستر ملل به بیمه دانا واگذار شد.


                            وی افزود: با انعقاد این قرارداد،همایشی در روز 12 مهر ماه در تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی با حضور 350 نفر از مسوولان،رابطین و کاربرهای دانشگاه علوم پزشکی به منظور تبیین و تشریح شرایط قرارداد جامع بیمه ای بر گزار شد که در آن آقایان جبل عاملی رئیس هیأت مدیره بیمه دانا،کارگشا مدیر بیمه های درمان،دکتر ضیایی پزشک معتمد و معاون شعبه نقش جهان و سید قلعه مدیرعامل شرکت نمایندگی حامی گستر ملل،سخنان جامعی در خصوص معرفی خدمات شرکت بیمه دانا و توانایی های قابل توجه این شرکت در بین شرکت های بیمه و نیز تشریح ویژگی های قرارداد منعقد شده ایراد کردند.


                            در این همایش آقایان دکتر سلطانیان معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی و فاضلی مدیر خدمات پشتیبانی دانشگاه نیز شرایط مناقصه،جایگاه ویژه بیمه دانا در مناقصه مذکور و سابقه درخشان این شرکت را در بین شرکت های بیمه گر تشریح کردند.


                            گفتنی است: اجرای بیمه نامه های اموال و اشخاص به ترتیب به عهده شعب نقش جهان و زاینده رود خواهد بود.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #74
                              طرح برگشت نظام تعرفه» روي ميز شوراي عالي بيمه
                              احتمال تعليق «آزادسازي نرخ حق بيمه»
                              لیلا اکبرپور- برخي اخبار تاييد نشده از احتمال لغو قريبالوقوع «نظام نظارت مالی» (آزادسازی نرخ و شرایط) و استقرار دوباره نظام تعرفه در بازار بیمه کشور حكايت دارد.

                              در حالي كه بازار بیمه میرود تا با حذف تعرفهها سومین سال مالی خود را پشت سر بگذارد، زمزمههای بازگشت نظام تعرفه به بازار شنیده میشود.
                              آزادسازی که در سال 88 با طرح «حذف تعرفه» طی سه مرحله در شورایعالی بیمه کلید خورد، امروز به محل مناقشه موافقان و مخالفان نظام تعرفه تبدیل شده است.
                              بیمه مرکزی ایران که در دوره مدیریت قبلی، مصمم بود تا با اجرای درست نظارت مالی بر فعالیت بیمهگران بازار رقابتی را کنترل کند، با تدوین «آییننامه نظارت مالی بر شرکتها» آزادسازی را کلید زد.
                              براساس رويكرد و سياستهاي بيمه مركزي در قالب طرح تحول در صنعت بيمه ابتدا تعرفه رشتههايي آزاد شد كه درصد كمتري از سبد بيمهاي كشور را تشكيل ميدادند و هدف از اين سياست جلوگيري از كاهش ضريب نفوذ بيمه در كشور اعلام شد.
                              نقش نرخشکنی در آزادسازی آزادسازی و حذف تعرفههاي بیمهای زمانی در شورایعالی بیمه مطرح شد که «گلایه از نرخ شکنی رقبا» حرف اکثر فعالان بازار بیمه بود.
                              در واقع این بازار نه در زمان نظام تعرفه طبق نرخهاي مصوب رفتار میکرد و نه در زمان آزادسازی ميتواند با ارائه نرخ و شرایط اصولی فعالیت کند.
                              ابلاغ سیاستهای کلی اصل 44 و حمایت از بخش خصوصی در دل شرکتهای بیمه که همگی در صف مقابل بیمه ایران تنها شرکت بیمه دولتی قرارگرفته بودند، امیدی تازه بخشید و تقریبا بیشتر بیمهگران خواستار آزادسازی در بازار بیمه شدند. مدیرعامل وقت بیمه ایران پس از ابلاغ سیاستهای کلی اصل 44 خواستار احیای ماده 30 شد که البته مورد قبول واقع نشد و بیمه ایران در همان سال 3 درصد از بازار خود را از دست داد. با تغيير اعضاي هياتمديره و مديرعامل بيمه ايران ميرفت كه پرتفوي اين شركت دولتي در معرض تعديل قرار گيرد؛ اما مديرعامل جديد بيمه ايران و اقدام او براي حفظ وجهه بيمه ايران در بازار، تمام معادلات را بر هم زد و بيمه ايران پررنگتر از قبل ظاهر شد.
                              این درست همان شرایطی بود که عبدالناصر همتی رییس کل سابق بیمه مرکزی پیشبینی کرده بود.
                              همتی روز گذشته در گفتوگو با خبرنگار
                              «دنیای اقتصاد» در این خصوص باردیگر یادآورشد:
                              «من با حذف یک باره تعرفهها مخالف بودم.»
                              وی وجود شرکتهای بیمه بزرگ با سرمایه و ذخایر قابل توجه در بازار و توان رقابت آنان در حذف شرکتهای تازه وارد را دلیل اصلی این مخالفت عنوان کرد و گفت: دلیل دیگر نیز کمبود نیروهای متخصص در شرکتهای بیمه خصوصی تازه تاسیس بود که توان فنی آنان را در ارزیابی ریسکها و ارائه نرخ و شرایط بیمه نامهها به شدت کاهش میداد. همتی ادامه داد: در واقع وجود تعرفه ابزاری برای جلوگیری از زیان شرکتهای بیمه به خصوص تازه تاسیسها بود. او درخصوص نظام آزادسازی در صنعت بیمه یادآورشد: بیمه مرکزی در آن زمان هم که با مسوولیت اینجانب هدایت میشد به کاهش قیمتها اعتقاد داشت و طی دو مرحله تعرفه رشتههای باربری و آتش سوزی کاهش پیدا کرد و برعکس رشته شخص ثالث تعدیل شد و کمی افزایش یافت تا توازن در بازار حفظ شود.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #75
                                كسب جايزه مديريت سلامت اداری توسط بيمه پارسيان

                                گروه بنگاهها - بيمه پارسيان موفق به كسب جايزه مديريت سلامت اداری شد. به گزارش روابط عمومي بيمه پارسيان، در راستاي برنامه ششم از 10 برنامه تحول نظام اداري كشور و فرمان هشت مادهاي مقام معظم رهبري در خصوص مبارزه با مفاسد اقتصادي از حضور شركت بيمه پارسيان در دومين دوره نظام ارزيابي مديريت سلامت اداري تقدير شد و اين سازمان در سطح دو پيشرو در مديريت سلامت اداري قرار گرفت.

                                جايزه مديريت سلامت اداري به منظور شناسايي و تقدير از سازمانهايي كه در حوزه زيرساختي انگيزشي و توانمندسازي عملكرد مناسبي داشتهاند، در نيمه دوم سال 1389 طراحي شده و تاكنون دو دوره از اين نظام ارزيابي با اهداف سنجش توانمنديهاي موجود در سازمان جهت مديريت سلامت اداري، سنجش نظامهاي انگيزشي موجود در سازمان جهت پرهيز از توسعه فساد اداري و سنجش نظامها، ساختارها و فرهنگسازي اجرايي شده است كه بيمه پارسيان يكي از شركتهاي تقدير شده در دوره دوم بود.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X