کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ثشرق:
معاملات اخر وقت امروز امیدواری ها را برای شکست سطح325تومانی بیشتر کرد
به نظرمیاد سهم بزودی یک موج قوی صعودی درپیش خواهد داشت
وهدف سهم نیز درمرحله اول405خواهد بود
آقا محسن اگه شرایط و اوضاع سیاسی مناسب باقی بمونه فک میکنید تا آخر سال 93 ثتران چند تومان خواهد بود.میدونم سوال راحتی نیست اما یه پیش بینی است.
خود من 500 تومن میبینم.
آقا محسن اگه شرایط و اوضاع سیاسی مناسب باقی بمونه فک میکنید تا آخر سال 93 ثتران چند تومان خواهد بود.میدونم سوال راحتی نیست اما یه پیش بینی است.
خود من 500 تومن میبینم.
بنده تارگت سهم را برای شهریورماه حدود550 میبینم
وتا اخر سال حداقل700-800 خواهد بود
خود من 500 تومن میبینم.
بنده تارگت سهم را برای شهریورماه حدود550 میبینم
وتا اخر سال حداقل700-800 خواهد بود
فاز دوم هدفمندی یارانه ها بر بازار مسکن تاثیر مثبت دارد
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها، قدرت خرید مردم بالا رفته و تقاضای موثری در بازار مسکن ایجاد می شود.
به گزارش قدس آنلاین ˈموید حسینی صدرˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در راستای اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها، پرداخت یارانه و وام به بخش مسکن، در این بازار، تغییر، حرکت و جنبشی ایجاد می شود.
نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در سال جدید با فروش نفت و گاز، بازار مسکن نیز از این موضوع متاثر می شود و فروش این فرآورده ها بر بازار مسکن تاثیر مثبتی می گذارد.
وی به تاثیرات مثبت بخش مسکن و ساخت و ساز در بخش های دیگر کشور اشاره کرد و گفت: این تاثیرات را به صورت کلان در تمام ایران خواهیم داشت و همه بخش ها از آن تاثیر می پذیرد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به تاثیر اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها بر قیمت مصالح ساختمانی ادامه داد: حرکت در بخش ساختمان و حتی مصالح ساختمانی نظیر آهن آلات در نهایت باعث می شود اقتصاد ما در این حوزه جهش عظیمی داشته باشد.
این نماینده مجلس یادآور شد: اگر ساختمان سازی رونق پیدا کند، به دنبال آن گردش پول محقق می شود در این شرایط حتی کارگران ساختمانی نیز می توانند از این رونق اقتصادی و افزایش گردش مالی بهره مند شوند.
وی افزود: بازار مسکن به صورت زنجیروار به تمامی بخش های اقتصادی کشور متصل است از این رو تصمیمات در این خصوص باید با دقت نظر بیشتری اجرایی شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با ابراز امیدواری از بروز اتفاقات مثبت و خوب در بازار مسکن در سال 93 ادامه داد: اجرای گام دوم هدفمندی یارانه ها تبعات خوبی داشته و من این موضوع را بسیار خوب ارزیابی می کنم.
ثتران:
نمودار وموج شماری این سهم همگی برخلاف تصورات بنده می باشند!!!!
منفی دو روز اخیر ثتران را میتوان پایان موج2از3 عنوان کرد
به نظر بنده بزودی موج3از3صعودی قوی ترین موج صعودی دراین سهم اغاز خواهد شد
وحالا حالا ها این موج ادامه خواهد داشت
بهتر است دراین موج سهامداری کنید چون درصورت نوسان گیری از سود اصلی بازخواهید ماند!
دوسناریو برای کوتاه مدت سهم متصورم:
1-صعود مجددسهم تا275 وسپس برگشت کوتاه تا245 وسپس صعود تا340 که کل این رفت وبرگشت ها حدود1ماه خواهد بود
2-شکست سد290تومانی و اغاز روند صعودی پرقدرت باهدف 420تومان
نوشته های فوق در مورد کوتاه مدت سهم می باشد ودربلندمدت قیمت ثتران بسیار فراتر ازقیمت های فعلی خواهد بود
این سناریوهای سهم برای کوتاه مدت بود
بنده با معاملات امروز یک سناریوی دیگر نیز برای سهم متصورم
شب خدمت دوستان اعلام خواهد شد
بنده باوجود گروه خودرویی وساختمانی
هیچ توجه ای به بقیه بازار ومخصوصا گروه بانکی ندارم
این گروه خوراک بلندمدتی هاست
بانک دی 207مقاومت داره رد کنه تا230-250رشد می کنه
حمایتی سهم نیز 185می باشد
نظر خاصی در مورد این سهم ندارم
نظر