نوشته هایmohsen ho

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11250

پاسخ : نوشته هایmohsen ho

خساپا هم خرید شد .... به نظر داستان چرخش ها و نوسانات ادامه دارهست ..... سهم به نسبت خودرو 10درصدی عقب هست

نظر

• فرهنگ سازان
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2014
      • 692

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
      کماکان خزامیای رشد نکرده و بیشتر افت کرده با تعداد سهم کم و شناوری مناسب تر در گروه خودرو نسبت به بقیه سهم ها ارزنده تر به نظر میاد و قابل بررسی.

امروز هم که ظاهرا راهش رو از لیدرهای گروه جدا کرده...

پ.ن : خرید منفی امروز میتونست عالی باشه هرچند جرات زیادی میخواست وقتی بزرگهای گروه در حال صف رفتن به صف فروش بودن !
      چرا تاپیک انقدر رفته پایین ؟!

خزامیا کماکان از نظر من بهترین و ارزان ترین خودرویی و البته شاید با معاملات امروز بهترین سهم بازار!!

نظر

• مدافع
        ستاره‌دار(5)
        • Oct 2020
        • 2446

درود

دوستان های وب چگونه میبینید؟

تو چه رنج قیمتی ورود مناسب میبینید؟

سپاس

نظر

• مدافع
          ستاره‌دار(5)
          • Oct 2020
          • 2446

در مورد های وب کسی نظری نداد

حالا چکاپا رو چگونه میبینید؟

از همین محدوده فعلی بالا میره یا اینکه به محدوده مشخص شده میرسد؟

نظر

• مدافع
            ستاره‌دار(5)
            • Oct 2020
            • 2446

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
            درود

سپاس
            درود

فاسمین دادم جاش های وب خریدم

نظر

• مدافع
              ستاره‌دار(5)
              • Oct 2020
              • 2446

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
              درود

سپاس
              از این منطقه ای که مشخص کردم عبور میکند؟

نظر

• azad.
                عضو فعال
                • Jun 2019
                • 962

سلام و عرض ادب
                میشه لطف کنید وثنو رو بررسی بفرمایید..ممنون

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

در اصل توسط Ahmad16 پست شده است View Post

امکانش هست نمودارش رو اینجا قرار بدید و امواج رو مشخص کنی محسن جان ؟

آخه چارت خاصی نداره!

اگر امکانش بود این چارت و موج شماری رتکو رو هم قرار بدید . با تشکر

درود ...

کل این تاپیک را گشتم , یک
                  چارت و نمودار پیدا نکردم ....

اما چرا به این تاپیک سر زدم ؟!

در
                  تاپیکی دیگر شرح خواهم داد ....
                  .

نظر

• ایرانی
                    ستاره دار(1)
                    • Jun 2011
                    • 2577

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                    درود ...

کل این تاپیک را گشتم , یک
                    چارت و نمودار پیدا نکردم ....

اما چرا به این تاپیک سر زدم ؟!

در
                    تاپیکی دیگر شرح خواهم داد ....
                    آدرس اشتباه اومدی بهرام خان.
                    صاحب تاپیک بنیادی کار است و با گزارشات و صورتهای مالی و رفتار معاملاتی سهم ها سر و کار داره، نه چند خط چارت و نمودار.
                    یک خط تحلیل بنیادی بهتر از صدها چارت و نمودار است.
                    mohsen ho کارش درسته.

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                      آدرس اشتباه اومدی بهرام خان.

صاحب تاپیک بنیادی کار است و با گزارشات و صورتهای مالی و رفتار معاملاتی سهم ها سر و کار داره، نه چند خط چارت و نمودار.

یک خط تحلیل بنیادی بهتر از صدها چارت و نمودار است.

mohsen ho کارش درسته
                      .

با محسن هو دیگر کاری ندارم , چون معادله و معمای گروه خودرو حل شد ...

آدرس اشتباهی را در تاپیکی دیگر خدمت شما عرض خواهم کرد ...

.

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

نمیدونم حقیقتا هدف بهرام خان از اینهمه شلوغ کاری و منم زدن و ریپلی ها و تخریب کاربران و اساتید سایت چی هست؟؟

اگر واقعا فکر کرده که قحط الرجال هست در این تالار که خودش نیز بخوبی میداند که این سایت بتنهایی به اندازه کل کانالهای تلگرامی اساتید و افراد با سابقه دارد
                        در کانالهای تلگرامی عمدتا ادمینهایی هستند با زیر 5سال سابقه و دهها هزار نفر افراد تازه کار
                        اما این جمع اکثرا حرفه ای و قدیمی و تحلیلگرهای قابل هستند و نگاه به سابقه بورسی و ثبت نام هر ایدی می اندازید بالای 5سال و 10سال است و کمتر کاربر اماتور یا سهامدار تازه وارد دارد

هدف ایشان جوسازی هم که نیست چون هرکس 2سال هم با این بازار اشنا باشد بخوبی میفهمد اینها ریالی بر روند تاثر ندارد و روندها به راه خودشان میروند

من چند تا فرضیه اینجا مینویسم
                        موضوع اینکه ما یه سهمی تحلیل کنیم کف انرا پیدا کنیم و بعد کمی صعود کند اینهمه جار و جنجال ندارد الان سهام زیادی در همین تالار هست که افراد زیادی تحلیل کردند رفته بالا حتی نقل و قول هم نمیکنند که بگویند ما گفتیم یا نهایتا یه نقل قول کنند
                        دیگه نام نمیبرم چون اساتید سایت زیاد هست فقط نمونه ان را میگم استاد شفاف سازی که بخوبی سهام بنیادی و مجامع دار را امسال معرفی کرد و همه را به سود رساند برخلاف بهرام که هنوز نتوانسته یک روند را درست و بدون حاشیه تحلیل کند و با ان بماند که اتفاقا همه را در سهام کوچک با جوسازی از ابتدای سال رو شاخص هموزن به زیان انداخت
                        دیگه برای ان اینهمه شلوغکاری در تالار و در همه مبحثها و من گفتم من گفتم ها راه نمیاندازند
                        و حقیقتا این رفتار بسیار عجیب و سوال برانگیز هست!!

خودرو شما از 250تحلیل کردی طبق مستندات پستها و رفته تا 150پایین الان داره برمیگردد بالا و هنوز هم جای اولش نیست
                        شانتاژهای که از پستهای چندسال قبل کاربران جهت تخریب انها انجام میشود برای اینکه خودمان را بالاتر ببریم اینها همه سوال برانگیز است

و آنرا محکوم میکنیم !!

باتوجه به این موارد و عدم روشن شدن پاسخ این سوالها فرضیه دوم مطرح میشود

که ایا بهرام خان قصد دارند با این تخریب دیگران و جوسازیهایی برای 20الا30درصد صعود از نام خود برند سازی کنند در تالار که در اینده با ان در سایر اپلیکیشنها vip پولی ایجاد کنند و برای خود به نوایی برسند؟؟

اگر پاسخ مثبت به این سوال هست از همینجا ما عملکرد ایشان را شفاف سازی میکنیم تا دیگران به اشتباه نیفتند

این بابا نه نمودارش درست بوده تا کنون نه تحلیل خاصی کرده هرچی بوده تخریب دیگران بوده
                        همین هفته قبل یهبار تحلیل کردند دلار نزولیه دیدند 200تومان صعود کرد تحلیل صعودی کردند بعد دیدند 300تومان اصلاح کرد تحلیل نزولی کرد!!!

ما اجازه نمیدهیم این شخص به سرمایه سایت که همانا اساتید و کاربران و تحلیلگران قدیمی ان هست تا این حد حمله کند و فضا را برای یاوه گوییهای خود باز کند
                        این اساتید و منتقدان اگر نباشند ایشان همه را در لگنسازها یا سهامی که همیشه وقتی صف خرید هست میاد میگه در زیان میاندازد

از مدیریت سایت خواهشمندیم که ایدی ایشان را مسدود دائم نماید
                        آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/11/17, 19:46.
                        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                          نمیدونم حقیقتا هدف بهرام خان از اینهمه شلوغ کاری و منم زدن و ریپلی ها و تخریب کاربران و اساتید سایت چی هست؟؟

اگر واقعا فکر کرده که قحط الرجال هست در این تالار که خودش نیز بخوبی میداند که این سایت بتنهایی به اندازه کل کانالهای تلگرامی اساتید و افراد با سابقه دارد
                          در کانالهای تلگرامی عمدتا ادمینهایی هستند با زیر 5سال سابقه و دهها هزار نفر افراد تازه کار
                          اما این جمع اکثرا حرفه ای و قدیمی و تحلیلگرهای قابل هستند و نگاه به سابقه بورسی و ثبت نام هر ایدی می اندازید بالای 5سال و 10سال است و کمتر کاربر اماتور یا سهامدار تازه وارد دارد

هدف ایشان جوسازی هم که نیست چون هرکس 2سال هم با این بازار اشنا باشد بخوبی میفهمد اینها ریالی بر روند تاثر ندارد و روندها به راه خودشان میروند

من چند تا فرضیه اینجا مینویسم
                          موضوع اینکه ما یه سهمی تحلیل کنیم کف انرا پیدا کنیم و بعد کمی صعود کند اینهمه جار و جنجال ندارد الان سهام زیادی در همین تالار هست که افراد زیادی تحلیل کردند رفته بالا حتی نقل و قول هم نمیکنند که بگویند ما گفتیم یا نهایتا یه نقل قول کنند
                          دیگه نام نمیبرم چون اساتید سایت زیاد هست فقط نمونه ان را میگم استاد شفاف سازی که بخوبی سهام بنیادی و مجامع دار را امسال معرفی کرد و همه را به سود رساند برخلاف بهرام که هنوز نتوانسته یک روند را درست و بدون حاشیه تحلیل کند و با ان بماند که اتفاقا همه را در سهام کوچک با جوسازی از ابتدای سال رو شاخص هموزن به زیان انداخت
                          دیگه برای ان اینهمه شلوغکاری در تالار و در همه مبحثها و من گفتم من گفتم ها راه نمیاندازند
                          و حقیقتا این رفتار بسیار عجیب و سوال برانگیز هست!!

خودرو شما از 250تحلیل کردی طبق مستندات پستها و رفته تا 150پایین الان داره برمیگردد بالا و هنوز هم جای اولش نیست
                          شانتاژهای که از پستهای چندسال قبل کاربران جهت تخریب انها انجام میشود برای اینکه خودمان را بالاتر ببریم اینها همه سوال برانگیز است

و آنرا محکوم میکنیم !!

باتوجه به این موارد و عدم روشن شدن پاسخ این سوالها فرضیه دوم مطرح میشود

که ایا بهرام خان قصد دارند با این تخریب دیگران و جوسازیهایی برای 20الا30درصد صعود از نام خود برند سازی کنند در تالار که در اینده با ان در سایر اپلیکیشنها vip پولی ایجاد کنند و برای خود به نوایی برسند؟؟

اگر پاسخ مثبت به این سوال هست از همینجا ما عملکرد ایشان را شفاف سازی میکنیم تا دیگران به اشتباه نیفتند

این بابا نه نمودارش درست بوده تا کنون نه تحلیل خاصی کرده هرچی بوده تخریب دیگران بوده
                          همین هفته قبل یهبار تحلیل کردند دلار نزولیه دیدند 200تومان صعود کرد تحلیل صعودی کردند بعد دیدند 300تومان اصلاح کرد تحلیل نزولی کرد!!!

ما اجازه نمیدهیم این شخص به سرمایه سایت که همانا اساتید و کاربران و تحلیلگران قدیمی ان هست تا این حد حمله کند و فضا را برای یاوه گوییهای خود باز کند
                          این اساتید و منتقدان اگر نباشند ایشان همه را در لگنسازها یا سهامی که همیشه وقتی صف خرید هست میاد میگه در زیان میاندازد

از مدیریت سایت خواهشمندیم که ایدی ایشان را مسدود دائم نماید

درود

متاسفانه من هم هرچه سعی کردم حتی با ملایم ترین بیانات و... حتی در پیام خصوصی.... خلاصه با هر شیوه ای که به نظرم رسید... کاملا دوستانه و صمیمانه راه اشتباهشان را متذکر شوم

ولی به قول دوست عزیز Dexterous که دقیقا به من هشدار دادند! و این پیشبینی را کرده بودند:D هنوز دو روز از حرفها نگذشته بود! تا شرایط عوض شد...صددرصد و کامل به همان رویه خودشان برگشتند!

ظاهرا ایشان برای ادامه رویه غلط شان مصر هستند که خود این امر نشاندهنده یک اشکال اساسی تر از این حرفهاست!

چه اشکال ایشان فریبکاری باشد! چه نباشد...چه اشکال شخصیتی باشد...یا نباشد...یا هرچه هست، درست شدنی نیست. چرا که همچنان صددرصد خود را برای چنین رفتار و سوپرتحلیل گری و تخریب دیگران(متاسفانه تخریب سابقه دارها بشتر!) محق میدانند

بقیه را نمیدانم ولی ظاهرا چاره ای جز نادیده گرفتن شان پیدا نکردم. شاید هم حق با ایشان است و ما همگی بر جهل و نادانی ....:D

خداوند همگان را به راه راست هدایت کناد! آمین:D

آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/11/17, 20:19.
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

درود

آقا محسن گروه بیمه رو چگونه میبینید؟

با تشکر

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

در اصل توسط b4city پست شده است View Post

من فقط افتادم پشت سفته بازها و خریدم و هرچند میدونستم این یهو منفی و قفل میشه همچون سایر سفته بازی های بازار پایه ، در این شکی نداشتم ولی فکر نمیکردم با این وضعیت که با صف دیروز ببنده و امروز منفی و یهو 2 ثانیه بعد قفل در صف فروش . گفتم امروز یه بالا میزنه و فرصت خروج با سود بیشتر از دیروز میده که نشد . فاجعه عمقش بیشتر از حد تصور بود
                              ورود به اینطور دغل بازی ها و سفته بازی ها از قمار واقعی هم بدتر است

هر چند 100 هزار سهم بیشتر ندارم ولی خیلی خرابه اعصابم . فقط از اینکه بازیچه شدیم و شخصیت و روح و روان و جسم و همه چیمون را گرفتند و داغونمون کردند
                              خودت میفتی پشت سفته بازها و بعد می‌گویی بهرام و ساسان رستمی کمونیست هستند ...!!

بعد فحش می‌دهی به آقای بازار و کسی که گفت سهام بخرید ....

نهایتا یقه ی بهرام را میگیری که از شاخص ۲۹۰ در بازار نگهت داشت تا ۲ میلیون ...

هرچه پول در جیبت هست از صدقه سر همان سوپر پیش بینی بهرام بود ...

شمال ( ایرج سابق ) مستقیم در کامنتی در تالار بورس گفت : بهرام هرچه دارم نتیجه ی اون ابرپیش بینی بود ...

بسیاری را در سایت نگهداشتم و جیب شان پر پول شد ...

ظاهرا پاسخ نیکی بدی است ....

این اثبات شد برای بنده ....
                              .

نظر

• دفتردار
                                عضو فعال
                                • Feb 2013
                                • 855

روز خوبی بود..
                                بهتراز آنی که انتظار داشتیم.
                                خاصه شستا با قدرت 12 برابری خریداران و قدرت 2 برابری خریداران در فولاد.

نظر

در حال کار...
                                X