نوشته هایmohsen ho
Collapse
X
-
پاسخ : نوشته هایmohsen ho
در اصل توسط پرریسک قدیمی پست شده است View Postدرخواست مشاوره و راهنمایی
سلام جنابmohsen hoعزیز
ضمن تبریک سال جدید، آرزوی توفیق و سلامتی و سعادت و خوشبختی و موفقیت دارم برایتان.
جنابmohsen hoعزیز
مطالب شما شدید و عجیب ، آدم را به فرا گرفتن علم تحلیل ، تشویق میکند.راستش خیلی دوست دارم که علم تحلیل تکنیکالی را بطور کامل و جامع یاد بگیرم اما متاسفانه مشغولیت کاری و زندگی به هیچ عنوان تاکنون مجال چنین مهمی رو برایم فراهم ننموده است.
هر روز که می گذرد علاقه ام به فراگرفتن و حرفه ای شدن در علم تکنیکال بیشتر و بیشتر میشود.
جنابmohsen hoعزیز، از شما تقاضایی دارم که لطف بفرمایید هر آنچه که باید در موفق شدن در بازار بورس ایران را فرا بگیرم عایت بفرمایید و راهنمایی و ارشاد فرمایید.
خیلی دوست دارم هم علم تحلیل تکنیکال را پیگیری کنم و هم تحلیل بنیادی را.
اما ظاهرا" در کنار این تحلیلها نیز موارد دیگری هم لازمست فرا بگیرم تا بتوانم در بازار بورس ایران درصد موفقیتم را بالا ببرم.
در سال 93 یکی از اهدافی که در سر دارم مهارت کامل داشتن در بورس است که امیدوارم با ارشادها و رهنمود های جنابعالی بتوانم این گام بزرگ را به درستی برداشته و موفق شوم.
هدف بعدی که دارم این است که بتوانم در صورتیکه علم تحلیل را به درستی و صحت و کامل و جامع فرا گرفتم آنرا نیز در اختیار دیگران قرار دهم تا بتوانند انها نیز موفق باشند.
در پایان از شما استدعا دارم لطف فرموده و تمامی منابع و موارد و جزوه -کتب- مورد نیاز است معرفی بفرمایید.
امیدوارم که سال جدید را همانند گذشته بسلامتی و موفقیت پشت سر بگذارید.
ارادتمند شما-سید جواد شمشیرگران
همانطور که خدمت دوستان عرض شد از هفته اتی بحث اموزشی را درتاپیک مطرح خواهیم کرد
ودیگر کاری تا 2-3ماه اتی با بازار نخواهیم داشت
گفتنی ها گفته شده
دوستانی که نیز به تازگی با این تاپیک اشنا شده اند
درصفحات قبل بهترین ها برای خرید و...معرفی شده است
از هفته اتی بحث اموزشی را اغاز خواهیم کرد و دیگر در مورد بازار نخواهیم نوشت
تنها سوالات دوستان پاسخ داده خواهد شد
نظر
-
در اصل توسط saeed_lonely پست شده است View Postسلام مجید (محسن) جان
آقا این خمحرکه تا حالا یه 8 درصدی از بازار جا مونده
دلیل اینجور قفل شدن چیه؟
ورنا و خگستر که عرضه کننده های خوبی هستن چرا حداقل نصف حجم مبنا رو نمی دند حد اقل؟
ما به 2% هم راضی هستیم
یه موقع نشه ورق برگرده بقیه گروه متعادل شن این سهم هم بدون رشد دوباره منفی شه؟
خیر دوست عزیز بزودی سهم برای تعدیل مجدد بسته خواهد شد
بازار ارزش این گروه را به مرور خواهد فهمید
نظر
-
دوستان زیادی در مورد روند مپنا پرسیده بودند
برخلاف تصورات عموم بازار که از پایان اصلاح سهم میگویند
بنده به معاملات سهم زیادخوشبین نیستم!!!
در هر صورت دوستانی که قصد خرید این سهم را دارند تثبیت بالای 900 سیگنال خرید را صادر خواهد کرد
بنده احساس می کنم اصلاح مپنا به پایان نرسیده است!!!!
حمایتی بسیار فوی سهم 800تومان ومقاومت پیش رو سهم910 می باشد
شکست هرکدام سیگنال قطعی را صادر خواهد کردآخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2014/03/31, 20:20.
نظر
-
ثتران:
یک باردیگر نگاهی به تکنیکال این سهم می اندازیم
معاملات امروز ثتران می تواند نکات مثبت زیادی داشته باشد
برگشت سهم ازسد280 تا261 را می توان پولبک به مقاومت پیش رو به حساب اورد
در هر صورت اخبارخوشی از سهم به گوش می رسد!!!
توصیه اکید به سهامداری دارم
بازار به مرور به ارزندگی این گروه پی خواهد برد
نظر
-
محسن جان شنبه ازبانک صادرات بیام بیرون این سهم اصلاقصد استارت نداره خبرجدیدی ازسهم نشنیدیبهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی
نظر
-
کاربر youneast عزیز
نگاهی به پیام خصوصی خود داشته باشید
شما می توانید با کلیک بر روی گزینه صفحه شخصی من در بالای سایت بورسی
وسپس کلیک بر روی پیام بازدید کنندگان
پیام بنده را بخوانید
درصورت مشاهده ممنون میشوم اطلاع دهید
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط انتظاری پست شده است View Postسلام آقا محسن ورود به سهام خودرویی رو به صلاح میدونید یا احتمال داره چند روزی اصلاح کنن؟
دراین گروه نیز سهم هایی وجود دارد که دراین قیمت ها بسیار ارزنده می باشند
به نظر بنده خساپا در نبود خودرو بهترین گزینه فعلی گروه برای خرید است
احتمالا شنبه فرصت دهد
ممکن است اصلاحی داشته باشند ولیکن خساپا هرعرضه ای فرصت خرید بادیدمیان مدت می باشد
نظر
-
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postدوستان زیادی در مورد روند مپنا پرسیده بودند
برخلاف تصورات عموم بازار که از پایان اصلاح سهم میگویند
بنده به معاملات سهم زیادخوشبین نیستم!!!
در هر صورت دوستانی که قصد خرید این سهم را دارند تثبیت بالای 900 سیگنال خرید را صادر خواهد کرد
بنده احساس می کنم اصلاح مپنا به پایان نرسیده است!!!!
حمایتی بسیار فوی سهم 800تومان ومقاومت پیش رو سهم910 می باشد
شکست هرکدام سیگنال قطعی را صادر خواهد کرد
1-دیروز 2بار صف فروش سهم جمع شد و کلن 33میلیون سهم معامله شد و کاملن صف فروش جمع آوری شد
2-همونطور که میدونید حقوقی ها خیلی زرنگ تر از ما حقیقی ها ن ودقیقن میدونن دارن چه کار میکنن ,حقوقی 4میلیون صف فروش آخر وقت رو جمع کرد,به نظرشماچرا؟قطعن حقوقی اگه میدونست میتونه شنبه پایینتر بخره دیروز خرید نمیکرد پس وقتی میاد تو 2دقیقه آخر 4میلیون سهم خریداری میکنه یعنی اینکه دیگه سهم پایینتر از این نمیاد.
3-دیروز بار اول صف فروش سهم جمع شد ,سهم داشت متعادل شد ولی حقوقی برای اینکه سهمو ازدست حقیقی دربیاره سهمو دوباره صف فروش کرد و دیدید که آخر وقت چه جوری صفو جمع کرد وبه حقیقی ها رکب زد.
به این دلایل من اصلاح رو حداقل تو چند روز آینده پایان یافته میدونم.
البته این فقط نطر شخصی منه و خالی از اشتباه نمیتونه باشه وهمواره برای شما هم ارزش خاصی قائل بوده و هستم.
اینم بگم من حتی یک عدد سهم رمپنا و بمپنا در پورتفوی خود ندارم.توصیه ای به خرید و فروش ندارم .
نظر
-
در اصل توسط hamzeh پست شده است View Postولی من حداقل تو کوتاه مدت اصلاح سهم رو پایان یافته میدونم.به چند دلیل:
1-دیروز 2بار صف فروش سهم جمع شد و کلن 33میلیون سهم معامله شد و کاملن صف فروش جمع آوری شد
2-همونطور که میدونید حقوقی ها خیلی زرنگ تر از ما حقیقی ها ن ودقیقن میدونن دارن چه کار میکنن ,حقوقی 4میلیون صف فروش آخر وقت رو جمع کرد,به نظرشماچرا؟قطعن حقوقی اگه میدونست میتونه شنبه پایینتر بخره دیروز خرید نمیکرد پس وقتی میاد تو 2دقیقه آخر 4میلیون سهم خریداری میکنه یعنی اینکه دیگه سهم پایینتر از این نمیاد.
3-دیروز بار اول صف فروش سهم جمع شد ,سهم داشت متعادل شد ولی حقوقی برای اینکه سهمو ازدست حقیقی دربیاره سهمو دوباره صف فروش کرد و دیدید که آخر وقت چه جوری صفو جمع کرد وبه حقیقی ها رکب زد.
به این دلایل من اصلاح رو حداقل تو چند روز آینده پایان یافته میدونم.
البته این فقط نطر شخصی منه و خالی از اشتباه نمیتونه باشه وهمواره برای شما هم ارزش خاصی قائل بوده و هستم.
اینم بگم من حتی یک عدد سهم رمپنا و بمپنا در پورتفوی خود ندارم.
بنده نیز معتقد هستم مپنا شنبه مثبت و تاصف خرید نیز پیش خواهد رفت
ولیکن این به معنی پایان اصلاح سهم نیست
به نظر بنده مپنا کوتاه مدت تا880 دوباره رشد داشته باشه
واز سطج فوق به سمت775 حرکت خواهد کرد
نوشته های فوق تصورات بنده از کوتاه مدت سهم می باشد
امیدوارم مپنا خودش وبازار راباهم بالا برد
درضمن همانطور که قبلا عرض کردم مپنا دربلندمدت به هیچ سهامداری ضرر نخواهد زد حتی ان هایی که درسقف قیمتی خریده اند
موفق باشید
نظر
نظر