نوشته هایmohsen ho

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hanny
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 395

پاسخ : نوشته هایmohsen ho

در اصل توسط پرریسک قدیمی پست شده است View Post
    درخواست مشاوره و راهنمایی
    سلام جنابmohsen hoعزیز
    ضمن تبریک سال جدید، آرزوی توفیق و سلامتی و سعادت و خوشبختی و موفقیت دارم برایتان.
    جنابmohsen hoعزیز
    مطالب شما شدید و عجیب ، آدم را به فرا گرفتن علم تحلیل ، تشویق میکند.راستش خیلی دوست دارم که علم تحلیل تکنیکالی را بطور کامل و جامع یاد بگیرم اما متاسفانه مشغولیت کاری و زندگی به هیچ عنوان تاکنون مجال چنین مهمی رو برایم فراهم ننموده است.
    هر روز که می گذرد علاقه ام به فراگرفتن و حرفه ای شدن در علم تکنیکال بیشتر و بیشتر میشود.
    جنابmohsen hoعزیز، از شما تقاضایی دارم که لطف بفرمایید هر آنچه که باید در موفق شدن در بازار بورس ایران را فرا بگیرم عایت بفرمایید و راهنمایی و ارشاد فرمایید.
    خیلی دوست دارم هم علم تحلیل تکنیکال را پیگیری کنم و هم تحلیل بنیادی را.
    اما ظاهرا" در کنار این تحلیلها نیز موارد دیگری هم لازمست فرا بگیرم تا بتوانم در بازار بورس ایران درصد موفقیتم را بالا ببرم.
    در سال 93 یکی از اهدافی که در سر دارم مهارت کامل داشتن در بورس است که امیدوارم با ارشادها و رهنمود های جنابعالی بتوانم این گام بزرگ را به درستی برداشته و موفق شوم.
    هدف بعدی که دارم این است که بتوانم در صورتیکه علم تحلیل را به درستی و صحت و کامل و جامع فرا گرفتم آنرا نیز در اختیار دیگران قرار دهم تا بتوانند انها نیز موفق باشند.
    در پایان از شما استدعا دارم لطف فرموده و تمامی منابع و موارد و جزوه -کتب- مورد نیاز است معرفی بفرمایید.
    امیدوارم که سال جدید را همانند گذشته بسلامتی و موفقیت پشت سر بگذارید.
    ارادتمند شما-سید جواد شمشیرگران

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11260

در اصل توسط پرریسک قدیمی پست شده است View Post
      درخواست مشاوره و راهنمایی
      سلام جنابmohsen hoعزیز
      ضمن تبریک سال جدید، آرزوی توفیق و سلامتی و سعادت و خوشبختی و موفقیت دارم برایتان.
      جنابmohsen hoعزیز
      مطالب شما شدید و عجیب ، آدم را به فرا گرفتن علم تحلیل ، تشویق میکند.راستش خیلی دوست دارم که علم تحلیل تکنیکالی را بطور کامل و جامع یاد بگیرم اما متاسفانه مشغولیت کاری و زندگی به هیچ عنوان تاکنون مجال چنین مهمی رو برایم فراهم ننموده است.
      هر روز که می گذرد علاقه ام به فراگرفتن و حرفه ای شدن در علم تکنیکال بیشتر و بیشتر میشود.
      جنابmohsen hoعزیز، از شما تقاضایی دارم که لطف بفرمایید هر آنچه که باید در موفق شدن در بازار بورس ایران را فرا بگیرم عایت بفرمایید و راهنمایی و ارشاد فرمایید.
      خیلی دوست دارم هم علم تحلیل تکنیکال را پیگیری کنم و هم تحلیل بنیادی را.
      اما ظاهرا" در کنار این تحلیلها نیز موارد دیگری هم لازمست فرا بگیرم تا بتوانم در بازار بورس ایران درصد موفقیتم را بالا ببرم.
      در سال 93 یکی از اهدافی که در سر دارم مهارت کامل داشتن در بورس است که امیدوارم با ارشادها و رهنمود های جنابعالی بتوانم این گام بزرگ را به درستی برداشته و موفق شوم.
      هدف بعدی که دارم این است که بتوانم در صورتیکه علم تحلیل را به درستی و صحت و کامل و جامع فرا گرفتم آنرا نیز در اختیار دیگران قرار دهم تا بتوانند انها نیز موفق باشند.
      در پایان از شما استدعا دارم لطف فرموده و تمامی منابع و موارد و جزوه -کتب- مورد نیاز است معرفی بفرمایید.
      امیدوارم که سال جدید را همانند گذشته بسلامتی و موفقیت پشت سر بگذارید.
      ارادتمند شما-سید جواد شمشیرگران
      باسلام وتشکر از شما
      همانطور که خدمت دوستان عرض شد از هفته اتی بحث اموزشی را درتاپیک مطرح خواهیم کرد
      ودیگر کاری تا 2-3ماه اتی با بازار نخواهیم داشت
      گفتنی ها گفته شده
      دوستانی که نیز به تازگی با این تاپیک اشنا شده اند
      درصفحات قبل بهترین ها برای خرید و...معرفی شده است

از هفته اتی بحث اموزشی را اغاز خواهیم کرد و دیگر در مورد بازار نخواهیم نوشت

تنها سوالات دوستان پاسخ داده خواهد شد

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11260

در اصل توسط saeed_lonely پست شده است View Post
        سلام مجید (محسن) جان
        آقا این خمحرکه تا حالا یه 8 درصدی از بازار جا مونده
        دلیل اینجور قفل شدن چیه؟
        ورنا و خگستر که عرضه کننده های خوبی هستن چرا حداقل نصف حجم مبنا رو نمی دند حد اقل؟
        ما به 2% هم راضی هستیم
        یه موقع نشه ورق برگرده بقیه گروه متعادل شن این سهم هم بدون رشد دوباره منفی شه؟

خیر دوست عزیز بزودی سهم برای تعدیل مجدد بسته خواهد شد
        بازار ارزش این گروه را به مرور خواهد فهمید

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11260

دوستان زیادی در مورد روند مپنا پرسیده بودند
          برخلاف تصورات عموم بازار که از پایان اصلاح سهم میگویند
          بنده به معاملات سهم زیادخوشبین نیستم!!!
          در هر صورت دوستانی که قصد خرید این سهم را دارند تثبیت بالای 900 سیگنال خرید را صادر خواهد کرد
          بنده احساس می کنم اصلاح مپنا به پایان نرسیده است!!!!
          حمایتی بسیار فوی سهم 800تومان ومقاومت پیش رو سهم910 می باشد

شکست هرکدام سیگنال قطعی را صادر خواهد کرد
          آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2014/03/31, 20:20.

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11260

ثتران:
            یک باردیگر نگاهی به تکنیکال این سهم می اندازیم
            معاملات امروز ثتران می تواند نکات مثبت زیادی داشته باشد
            برگشت سهم ازسد280 تا261 را می توان پولبک به مقاومت پیش رو به حساب اورد
            در هر صورت اخبارخوشی از سهم به گوش می رسد!!!
            توصیه اکید به سهامداری دارم
            بازار به مرور به ارزندگی این گروه پی خواهد برد

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11260

دوستانی که درسایت تالار بورس با بنده درارتباط بودند
              متاسفانه بنده رمز خود را فراموش کرده ام وباتوجه به عدم فعال بودن ایمیل بنده
              فعلا امکان ارتباط درسایت فوق وجود ندارد

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 1656

محسن جان شنبه ازبانک صادرات بیام بیرون‌ این سهم اصلاقصد استارت نداره خبرجدیدی ازسهم نشنیدی
                بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11260

در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Post
                  محسن جان شنبه ازبانک صادرات بیام بیرون‌ این سهم اصلاقصد استارت نداره خبرجدیدی ازسهم نشنیدی
                  بله موافقم
                  این سهم به نظرمیاد خواب سرمایه است

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11260

کاربر youneast عزیز
                    نگاهی به پیام خصوصی خود داشته باشید
                    شما می توانید با کلیک بر روی گزینه صفحه شخصی من در بالای سایت بورسی
                    وسپس کلیک بر روی پیام بازدید کنندگان
                    پیام بنده را بخوانید
                    درصورت مشاهده ممنون میشوم اطلاع دهید

موفق باشید

نظر

• ahmadreza
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 1294

محسن جان به نظرتون چقدر طول ميكشه فاذر بتونه به سقف قبلي برسه؟

نظر

• انتظاری
                        عضو عادی
                        • Feb 2014
                        • 65

سلام آقا محسن ورود به سهام خودرویی رو به صلاح میدونید یا احتمال داره چند روزی اصلاح کنن؟

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11260

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
                          محسن جان به نظرتون چقدر طول ميكشه فاذر بتونه به سقف قبلي برسه؟
                          قبلا هم عرض کردم دوست عزیز
                          فاذر درصورتی که 300را باقدرت بشکنه طی2هفته سقف قبلی را میزنه
                          300 سد مهمی برای سهم است

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11260

در اصل توسط انتظاری پست شده است View Post
                            سلام آقا محسن ورود به سهام خودرویی رو به صلاح میدونید یا احتمال داره چند روزی اصلاح کنن؟
                            باسلام
                            دراین گروه نیز سهم هایی وجود دارد که دراین قیمت ها بسیار ارزنده می باشند
                            به نظر بنده خساپا در نبود خودرو بهترین گزینه فعلی گروه برای خرید است
                            احتمالا شنبه فرصت دهد
                            ممکن است اصلاحی داشته باشند ولیکن خساپا هرعرضه ای فرصت خرید بادیدمیان مدت می باشد

نظر

• hamzeh
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 397

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                              دوستان زیادی در مورد روند مپنا پرسیده بودند
                              برخلاف تصورات عموم بازار که از پایان اصلاح سهم میگویند
                              بنده به معاملات سهم زیادخوشبین نیستم!!!
                              در هر صورت دوستانی که قصد خرید این سهم را دارند تثبیت بالای 900 سیگنال خرید را صادر خواهد کرد
                              بنده احساس می کنم اصلاح مپنا به پایان نرسیده است!!!!
                              حمایتی بسیار فوی سهم 800تومان ومقاومت پیش رو سهم910 می باشد

شکست هرکدام سیگنال قطعی را صادر خواهد کرد
                              ولی من حداقل تو کوتاه مدت اصلاح سهم رو پایان یافته میدونم.به چند دلیل:
                              1-دیروز 2بار صف فروش سهم جمع شد و کلن 33میلیون سهم معامله شد و کاملن صف فروش جمع آوری شد
                              2-همونطور که میدونید حقوقی ها خیلی زرنگ تر از ما حقیقی ها ن ودقیقن میدونن دارن چه کار میکنن ,حقوقی 4میلیون صف فروش آخر وقت رو جمع کرد,به نظرشماچرا؟قطعن حقوقی اگه میدونست میتونه شنبه پایینتر بخره دیروز خرید نمیکرد پس وقتی میاد تو 2دقیقه آخر 4میلیون سهم خریداری میکنه یعنی اینکه دیگه سهم پایینتر از این نمیاد.
                              3-دیروز بار اول صف فروش سهم جمع شد ,سهم داشت متعادل شد ولی حقوقی برای اینکه سهمو ازدست حقیقی دربیاره سهمو دوباره صف فروش کرد و دیدید که آخر وقت چه جوری صفو جمع کرد وبه حقیقی ها رکب زد.
                              به این دلایل من اصلاح رو حداقل تو چند روز آینده پایان یافته میدونم.
                              البته این فقط نطر شخصی منه و خالی از اشتباه نمیتونه باشه وهمواره برای شما هم ارزش خاصی قائل بوده و هستم.
                              اینم بگم من حتی یک عدد سهم رمپنا و بمپنا در پورتفوی خود ندارم.
                              توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11260

در اصل توسط hamzeh پست شده است View Post
                                ولی من حداقل تو کوتاه مدت اصلاح سهم رو پایان یافته میدونم.به چند دلیل:
                                1-دیروز 2بار صف فروش سهم جمع شد و کلن 33میلیون سهم معامله شد و کاملن صف فروش جمع آوری شد
                                2-همونطور که میدونید حقوقی ها خیلی زرنگ تر از ما حقیقی ها ن ودقیقن میدونن دارن چه کار میکنن ,حقوقی 4میلیون صف فروش آخر وقت رو جمع کرد,به نظرشماچرا؟قطعن حقوقی اگه میدونست میتونه شنبه پایینتر بخره دیروز خرید نمیکرد پس وقتی میاد تو 2دقیقه آخر 4میلیون سهم خریداری میکنه یعنی اینکه دیگه سهم پایینتر از این نمیاد.
                                3-دیروز بار اول صف فروش سهم جمع شد ,سهم داشت متعادل شد ولی حقوقی برای اینکه سهمو ازدست حقیقی دربیاره سهمو دوباره صف فروش کرد و دیدید که آخر وقت چه جوری صفو جمع کرد وبه حقیقی ها رکب زد.
                                به این دلایل من اصلاح رو حداقل تو چند روز آینده پایان یافته میدونم.
                                البته این فقط نطر شخصی منه و خالی از اشتباه نمیتونه باشه وهمواره برای شما هم ارزش خاصی قائل بوده و هستم.
                                اینم بگم من حتی یک عدد سهم رمپنا و بمپنا در پورتفوی خود ندارم.
                                ممنون دوست عزیز
                                بنده نیز معتقد هستم مپنا شنبه مثبت و تاصف خرید نیز پیش خواهد رفت
                                ولیکن این به معنی پایان اصلاح سهم نیست
                                به نظر بنده مپنا کوتاه مدت تا880 دوباره رشد داشته باشه
                                واز سطج فوق به سمت775 حرکت خواهد کرد
                                نوشته های فوق تصورات بنده از کوتاه مدت سهم می باشد
                                امیدوارم مپنا خودش وبازار راباهم بالا برد
                                درضمن همانطور که قبلا عرض کردم مپنا دربلندمدت به هیچ سهامداری ضرر نخواهد زد حتی ان هایی که درسقف قیمتی خریده اند

موفق باشید

نظر

در حال کار...
                                X