کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هنوز مانده تا بازار به عمق این صنعت پی ببرد
البته بازهم عرض میکنم دوستانی که قصد خرید دارند فقطوفقط لیدرهای این گروه را خریداری کنند
محسن جان تاکید شما بر خرید خودرو و سایپا است یا خکمک و خاذین ؟
دیروز من پرسیدم شما گفتید خاذین و خکمک پتانسیل های خوبی دارن
ممنون میشم توضیح بیشتر بدید
محسن جان تاکید شما بر خرید خودرو و سایپا است یا خکمک و خاذین ؟
دیروز من پرسیدم شما گفتید خاذین و خکمک پتانسیل های خوبی دارن
ممنون میشم توضیح بیشتر بدید
خکمک را190 معرفی شد فردا میره بالای 260
خاذین هم میان مدت باگزارشات بعدی میتونه درمرحله اول تا500بره
درشرایط فعلی بنده خودرو را از بقیه گروه بیشتر می پسندم
خودرو باقیمت های فعلی گروه خودرو باید حداقل400باشه
.................................................. .........................
آقا محسن آبسال رو حدود 5 درصد تو ضررم به نظرت بفروشم 270 ثتران بگیرم یا صبر کنم حسابرسی شده آبسال بیاد....
دوست عزیز اصلا نوسانگیری نکن منم خریدم میانگین 490 تازه با قیمت امروز سر به سر هستم خریدم هم سنگینه ولی به سهم اعتقاد دارم و نگه میدارم و تو این بالا پایین شدنها سهممو دست نزدم چون باید یه کارمزد بابت فروش بدی و دوباره یه کارمزد بابت خرید حالا خود دانی وضع شرکت خوبه و سود ده هم هست
[QUOTE=amir2007dkn;497086]دوست عزیز اصلا نوسانگیری نکن منم خریدم میانگین 490 تازه با قیمت امروز سر به سر هستم خریدم هم سنگینه ولی به سهم اعتقاد دارم و نگه میدارم و تو این بالا پایین شدنها سهممو دست نزدم چون باید یه کارمزد بابت فروش بدی و دوباره یه کارمزد بابت خرید حالا خود دانی وضع شرکت خوبه و سود ده هم هست
آبسالم زیاد نیست سهم اصلیم ستران و ثترانه آبسال رد برای گزارش 12 ماهه اش گرفته بوده چون پوشش 90 درصد 9 ماهه داده بود...موفق باشید ممنون از راهنمای شما
به گزارش سایپانیوز،با توجه به تاکید وزیر صنعت معدن و تجارت در بازدید از سایپا مبنی بر افزایش تیراژ تولید در سال جاری و برنامه ریزی انجام شده در این زمینه گروه خودروسازی سایپا توانست در ماه های ابتدایی سال به این مهم دست یابد و تعداد خودروی تولیدی خود را از مرز 2000 دستگاه بگذراند.
مهندس مدنی مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا نیز که به دفعات یکی از راه های نجات صنعت خودرو از مشکلات موجود را افزایش تولید اعلام کرده است، با صدور دستور ویژه به تمامی شرکت های زیر مجموعه گروه سایپا خواهان تلاش بیشتر در جهت افزایش تولید گروه شد که ما حصل آن رسیدن به تیراژ تولید بیش از 2000 دستگاه در روز شده است.
این تعداد تولید بیانگر ایجاد یک روند خوب و صعودی است و نشانگر گذر گروه خودروسازی سایپا از مشکلات تحریم و کاهش تولید است که در سال های اخیر برای صنعت خودرو کشور ایجاد شده است و قطعا تلاش و همت تمامی کارکنان این گروه در این افزایش تولید تاثیر گزار بوده و نمایانگر رسیدن به روزهای اوج در زمانی نه چندان دور است.
گفتنی است در بازدیدی که وزیر صنعت معدن و تجارت از شرکت سایپا انجام داد وی ضمن قدردانی از تلاش های انجام شده در این گروه خودروساز، تاکید بر تلاش و اهتمام بیشتر در جهت افزایش تولید در راستای رشد و توسعه صنعت خودروسازی کشور داشته است.
عضو شورای رقابت گفت: با مکانیزم و فرمولی که شورای رقابت برای تعیین قیمت خودرو تعیین کرده تنها 3 تا 4 درصد افزایش در قیمت خودرو را شاهد خواهیم بود.
علی مددی اظهار کرد: شورای رقابت جلسات متعددی با خودروسازان، قطعهسازان و فعالان حوزه خودرو برگزار کرده و نتایج آن چهارشنبه با اعلام قیمت خودرو از سوی شورای رقابت برای عموم مردم اطلاعرسانی میشود.
وی با اشاره به موقعیت کنونی خودرو در کشور افزود: شورای رقابت در تعیین قیمت خودرو هم منافع خودروسازان به عنوان مجموعههای تولید تاثیرگذار در اشتغال و اقتصاد کشور و هم منافع مصرفکنندگان این حوزه یعنی مردم را لحاظ خواهد کرد.
مددی در عین حال قیمت کنونی خودرو را حبابی اعلام کرد و گفت: قیمت کنونی خودرو قیمت واقعی نیست و قیمت حبابی است که خودروسازان آن را بوجود آوردهاند و ابن قیمتها باید تثبیت شود.
نماینده مردم میانه در مجلس شورای اسلامی به مردم مژده داد که این قیمت باید پایین بیاید و به قیمت واقعی برسد و سپس براساس قیمت واقعی شاهد افزایش 3 تا 4 درصدی قیمت خودرو خواهیم بود.
مددی خودروسازان را موظف به تمکین قیمت خودرو تعیین شده توسط شورای رقابت کرد و گفت: باید قیمت حبابی کنونی شکسته و خورو با قیمت واقعی به مصرفکننده عرضه شود.
............................................. این خبر تاثیر زیادی درسودسازی این گروه خواهد داشت
نظر