کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فاسمین امروز را با صف ببنده الگویی باهدف490 ایجاد خواهد کرد
وگردش هم خرید شد
بدرود
خوب فاسمین باصف بسته شد عرضه های حقوقی دراین سهم خیلی جالبه وگردش هم به نظزمن فردا برگرده 175را ردکنه میره برای200 ساختمانی ها پولبک خود را زدند بزودی استارت جدیدی خواهند داشت خودرو هم فردا به حمایتی خود خواهد خورد
باسلام
باما1140 مقاومت داشت که امروز شکست مقاومت بعدی 1280 است که ان جا را رد کنه
تاسقف قبلی حدود1600رشد داره
درکل این گروه میان مدت عالی هستند وانتظار رشد شارپی ازاین هادارم
باسلام خدمت دوستان
امروز همانطور که عرض شدمقداری کمی وگردش خرید شد زیر5درصد سبد اگر بالای200 بره قبل ازافزایش سرمایه میفروشم
همین محدوده باشم باسهم به افزایش سرمایه خواهم رفت گروه روی هم زیاد درمورد ان ها صحبت کردیم مقاومت های مهمی راباحجم سنگین شکستند خودرویی ها امروز روز خوشی را نداشتند صف فروش خودرو هم خیلی مشکوک بود
نوع معاملات بازار نشان میده کم کم میخواهد لیدری و... را کنار بگذارد وهرگروهی براساس پتانسیلش رشد داشته باشه
کوتاه مدتی ها حدضرر265خودرو را رعایت کنند فردا باصف بسته بشه کوتاه مدتش دوباره پیچیده میشه
ساختمانی ها بعد از اتمام این تعطیلات رالی10-20درصدی خواهند داشت فعلا سهامداری
یکی ازسهم هایی که این روزها به نظر بنده مفت معامله میشه بیمه دانا است
این سهم را درواچینگ لیست قرار میدهیم بادید میان مدت امروز از سد اولین مقاومت خود گذشت وتا140راهی نداره
باتوجه بهpeپایین به نظرم توانایی رشد تا200رابادید میان مدت داره فردا عرضه باشه گزینه خوبی است
باسلام خدمت دوستان عزیز
برای امروز سهم های زیر را درواچینگ لیست بادید میان مدت قرار دهید فاسمین-کروی-باما-وبیمه-دانا-وگردش-البرز-تاپیکو-وساخت-ثتران-ثباغ
امروز وفردا فرصت های خرید خوبی ایجاد خواهد شد
بازار ازهفته اتی رالی پرقدرتی را اغاز خواهد کرد
باسلام خدمت دوستان عزیز امیدوارم روز خوشی را سپری کرده باشید
امروز مقداری وبیمه خرید شد خریدهای حقوقی دربیش از10روزکاری متداول حرف های زیادی داره ساختمانی ها همانطور که عرض کردم برگشتند رالی10-20درصدی درپیش خواهند داشت خودرو از سد حمایتی خودش برگشت بازهم احتمالا به استقبال290 بره فاسمین سهم طلایی این روزهای سبد امروز پرحجم بود تا500راهی نیست اهداف بالایی متصورم دانا بادید بلندمدت گزینه خوبی است 125را بشکنه خریدنی میشه وگردش همچنان درگیر سد170
بین سهم هایی که معرفی شد عموما امروز مثبت بودند سبد بنده به ترتیب الویت:فاسمین-وبیمه-خودرو-وگردش
چندتک سهم تاپ برای فردا زیر نظردارم خودم نقدینگی ندارم ولیکن بازدهی خوبی دارند
[QUOTE=mohsen ho;526819]باسلام خدمت دوستان عزیز امیدوارم روز خوشی را سپری کرده باشید
امروز مقداری وبیمه خرید شد خریدهای حقوقی دربیش از10روزکاری متداول حرف های زیادی داره ساختمانی ها همانطور که عرض کردم برگشتند رالی10-20درصدی درپیش خواهند داشت خودرو از سد حمایتی خودش برگشت بازهم احتمالا به استقبال290 بره فاسمین سهم طلایی این روزهای سبد امروز پرحجم بود تا500راهی نیست اهداف بالایی متصورم دانا بادید بلندمدت گزینه خوبی است 125را بشکنه خریدنی میشه وگردش همچنان درگیر سد170
بین سهم هایی که معرفی شد عموما امروز مثبت بودند سبد بنده به ترتیب الویت:فاسمین-وبیمه-خودرو-وگردش
چندتک سهم تاپ برای فردا زیر نظردارم خودم نقدینگی ندارم ولیکن بازدهی خوبی دارند[/Hrh
نظر