کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باسلام
فاذر در یک کانال بین220-250 درحال نوسان است
برای این که بتونه وارد روند صعودی بشه باید 250 را باقدرت بشکنه
به نظرم سهامداری گزینه خوبی درشرایط فعلی است
باسلام
195 -202 سطح مقاومتی قوی سهم است وبرای برگشت به کانال صعودی باید ازاین سطح عبور کنه
حمایتی قوی سهم نیز درمحدوده180می باشد
سهم یک رشد شارپ را در غالب موج3 به پایان رسانده وهم اکنون اواخر موج4می باشد
درصورت تثبیت بالای سطح اشاره شده توانایی رشد تاسقف قبلی را خواهد داشت
روی پس از شکست سد تاریخی خود درحال پولبک
به مقاومت شکسته شده می باشد
2238 تثبیت بالای سطح2200 این فلز را درمیان مدت به بالای2500خواهد رساند
بدرود تابعد
باسلام خدمت دوستان عزیز
فلز روی پس از شکست سطح 2300 وپولبک به ان
موفق شد سطح مهم 2330 را نیز از پیش رو بردارد
و به تارگت اعلام شده نزدیک شود
.................................................. ..........
درشرایط فعلی این فلز باسطح2380 درحال برخورد است ودرصورت شکست ان هدف 2500درکوتاه مدت قابل لمس خواهد بود اغلب شرکت های روی بودجه خود را با روی2000تومانی بسته اند!
درحال بررسی چند سهم جدید برای هفته اتی
بدرود تابعد
باسلام خدمت دوستان عزیز
فلز روی پس از شکست سطح 2300 وپولبک به ان
موفق شد سطح مهم 2330 را نیز از پیش رو بردارد
و به تارگت اعلام شده نزدیک شود
.................................................. ..........
درشرایط فعلی این فلز باسطح2380 درحال برخورد است ودرصورت شکست ان هدف 2500درکوتاه مدت قابل لمس خواهد بود اغلب شرکت های روی بودجه خود را با روی2000تومانی بسته اند!
درحال بررسی چند سهم جدید برای هفته اتی
بدرود تابعد
قیمت روی به2395رسید!
اگربتونه دراین سطح تثبیت بشه بزودی 2500 را خواهد دید
باسلام خدمت دوستان دیگه روی2300 را باید فراموش کرد وبه بالای2400 فکرکرد جالبه شرکت های رویی اغلب افزایش تولیدوکاهش فروش دارند که این بسیار مهم است
.................................................. ............ طبق محاسبات بنده هر50دلار افزایش نرخ روی 15درصد باعث افزایش سوداوری نمادهای این گروه میشه بافرض گزارشات جدید که تنها روی را50دلار از بودجه بالاتر گرفتند (2050) وبا احتساب روی2400 سود سهم های این گروه به شرح زیر است
فاسمین135
کاما375
فرزین185
کروی75
.................................................
فاصله بین بودجه وقیمت فعلی بیش از350 دلار می باشد
عرض کردم هر50دلار حدود15درصد سود شرکت های این گروه را افزایش می دهد
وبااحتساب 350تقسیم بر 7= 50
7*15=105 طبق محاسبه فوق درصورت تثبیت روی درقیمت های فعلی اغلب نمادهای گروه حداقل105درصد تعدیل خواهند داشت
محسن جان، نظرت در مورد کوتاه مدت خودرو چیه؟ به نظر نمیاد تا بعد از بستن پرونده حق تقدم بالایی داشته باشد. لطفا راهنمایی کنید؟ روی سهام رویی سوییچ کنم چطوره؟
محسن جان، نظرت در مورد کوتاه مدت خودرو چیه؟ به نظر نمیاد تا بعد از بستن پرونده حق تقدم بالایی داشته باشد. لطفا راهنمایی کنید؟ روی سهام رویی سوییچ کنم چطوره؟
Sent from my GT-I8552 using Tapatalk
باسلام
درمورد خودرو فکرکنم تا1هفته دیگه حق تقدم هایش عرضه بشه
در کوتاه مدت270حمایتی سهم و295مقاومت ان است
باتوجه به تاثیر گذاری که این سهم بربازار داره اجازه افت به ان نخواهند داد
در مورد سوییچ با گروه روی این گروه15درصدی از زمان معرفی شدن بالا امدند ولیکن نظرم بنده همچنان صعودی بودن این گروه است
.................................................. ....
فعلا به نظر بنده ساختمانی ها ورویی ها بیشترین رشد را خواهند داشت
برای تصمیم گیری درخصوص خودرو معاملات روز شنبه را زیر نظر داشته باشید
روند میان مدت راباتوجه به گزارشی که داد قطعا صعودی است ولیکن کوتاه مدت بستگی به شرایط بازار دارد
باسلام مجدد خدمت دوستان
در مورد پیشنهاد خرید خیلی از دوستان سوال کرده بودند
دیگر پیشنهاد خرید به طور عمومی اعلام نخواهم کرد چون گزینه جدیدی نیست
اگر مطالب2-3صفحه اخر را خوانده باشید سهم های ارزنده ای معرفی شده قبلا عرض کردم پیشنهاد خرید اعلام نخواهم کرد وتنها سهم هایی که زیر نظر دارم را درتاپیک خواهم نوشت فردا اخروقت چندسهم را که دراین چند روز مورد بررسی قرار دارم را درتاپیک قرار خواهم داد بگذریم .................................................. .........
روی جهانی فعلا2390 به بالا تثبیت شد وبه استقبال فردا رفت
باید ببینیم کوتاه مدت میتونه از سد مهم 2400 رد بشه ؟ مقاومت های این فلز درصورت شکست سطح فوق 2520 -2680 خواهد بود که به نظر بنده دراین نقطه شاهد تعادل دراین فلز خواهیم بود
باسلام مجدد خدمت دوستان
در مورد پیشنهاد خرید خیلی از دوستان سوال کرده بودند
دیگر پیشنهاد خرید به طور عمومی اعلام نخواهم کرد چون گزینه جدیدی نیست
اگر مطالب2-3صفحه اخر را خوانده باشید سهم های ارزنده ای معرفی شده قبلا عرض کردم پیشنهاد خرید اعلام نخواهم کرد وتنها سهم هایی که زیر نظر دارم را درتاپیک خواهم نوشت فردا اخروقت چندسهم را که دراین چند روز مورد بررسی قرار دارم را درتاپیک قرار خواهم داد بگذریم .................................................. ......... روی جهانی فعلا2390 به بالا تثبیت شد وبه استقبال فردا رفت
باید ببینیم کوتاه مدت میتونه از سد مهم 2400 رد بشه ؟ مقاومت های این فلز درصورت شکست سطح فوق 2520 -2680 خواهد بود که به نظر بنده دراین نقطه شاهد تعادل دراین فلز خواهیم بود
شب خوش تافردا
باسلام خدمت دوستان
با بازگشایی بازارهای جهانی قیمت فلز روی به بالای 2400 رسید
2416!!!
باشکست سطخ2380 کم کم تا2500 رشد خواهد داشت
گروه روی همچنان درراس بازار قرار خواهند داشت
گزارش خساپا هم دیروز منتشر شد سهم با سرمایه جدید سودهرسهم را برای سال جاری9ریال اعلام کرده که باافزایش جزیی نسبت به پیش بینی قبلی قبل از افزایش سرمایه همراه شده است
البته مفروضات درگزارش خساپا بسیار پایین در نظر گرفته شده ولیکن بازار انتظار بیشتری ازسهم درگزارش 3ماهه داشت
.................................................. ........
تقریبا تمام گزارشات این گروه برای سال جاری منتشر شد
که بهترین ان متعلق به خودرو بوده است خساپا درنظر دارد نرخ محصولات خودش را مجددا باافزایش روبرو کتد واین باعث افزایش تقاضا برای محصولات خودرو خواهد شد
نکات بسیاری درگزارش خساپا وجود دارد که در طی مطلبی کامل توضیح خواهم داد
سلام
آقا محسن ثغرب را هم تحلیل میذارید؟
بنظرتون شنبه برمیگرده تو کانال صعودی؟
ممنون
باسلام
احتمالا پولبکی تاسطح248 خواهد داشت وسپس اماده برای شکست 280
نمودار گروه ساختمانی هم نوید رشد بیشتری را
طی روزهای اتی می دهد
به نظر بنده از شنبه اخروقت روند سهم مجددا صعودی خواهد شد
نظر