کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
محسن جان برا خريد كوتاه مدت روز شنبه روي كدوم سهم نظر داري؟؟تشكررر
باسلام
دوست عزیز کوتاه مدت سهمی معرفی نمیکنم واغلب نمادهای مدنظر بلندمدتی هستند
دراین چند روز بارها پتایر را عرض کردم فرصت خرید است وروز کاری قبل هم پتایرح را بهترین فرصت برای خرید اعلام کردم بگذریم
با دید میان مدت
گروه لاستیک با الویت پتایر وپکویر
گروه روی با الویت فاسمین وکروی
بقیه بازار فعلا تارایه گزارشات 6ماهه خبری نخواهد بود
در مورد گروه روی تعدیل های سنگنی باقیمت فعلی روی در6ماهه شاهد خواهیم بود
سلام آقا محسن
نظرتون در مورد کگاز چیه؟
به نظر من با شکست مقامت 612 که امروز اتفاق افتاد میره برای 680.
ممنون میشم شما هم نظر بدید!
کگاز اگر بازار اخروقت به این شدت منفی نمی شد قطعا باصف می بست
بالای610 تثبیت شود تا700بانوسان خواهد رفت .................................................. ..............................
مدتی نسبتا طولانی نیاز به استراحت دارم دوستان اگر سوالی داشتند درخصوصی گاهی اوقات درخدمت خواهم بود
باسلام خدمت دوستان عزیز
در مورد سبد سوال شده بود صبح عرض کردم سبد بنده تکمیل شده ودیگه مدت ها کاری با بازار ندارم
گروه لاستیک و روی وبرخی تک سهم ها به نظرم بهترین های بازار بادید میان مدت خواهند بود
همانطور که عرض کردم پس ازتکمیل سبد کمتر بازار را دنبال میکنم کم کم این تاپیک را هم به ان پایین می فرستیم
پتایر وحقش امروز حجم خوبی زدند قیمت 450تومانی امروز سهم یادگاری باشه برای روزی که دوباره تاپیک را بالا خواهم اورد
باسلام
روند سهم تقریبا صعودی است وبتونه بالای550 تثبیت بشه میتونه تا600 پله اول بره
معاملات 2روز اتی را زیر نظر داشته باشید
کگاز اگر بازار اخروقت به این شدت منفی نمی شد قطعا باصف می بست
بالای610 تثبیت شود تا700بانوسان خواهد رفت .................................................. ..............................
مدتی نسبتا طولانی نیاز به استراحت دارم دوستان اگر سوالی داشتند درخصوصی گاهی اوقات درخدمت خواهم بود
هر چند گفتنی ها گفته شده
برای تمام دوستان ایام خوشی را ارزومندم
بدرود
درود بر شما
......................
ديروز در قيمتهاي مختلف حدود 500هزارتاي پتاير و مقداري هم پکرمان بر داشتم.گروه لاستيک و پلاستيک بعنوان تنها صنعتي که مقاومت تاريخي صعودي شکونده حرف براي گفتن زياد خواهد داشت.
موفق باشيد.
نظر