نوشته هایmohsen ho

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس باز قهار
    عضو فعال
    • May 2020
    • 1979

پاسخ : نوشته هایmohsen ho

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
    ساعت 11 جهت بازار عوض خواهد شد شاید هم زود تر به احتمال زیاد
    تایم اول فشار فروش بالا بود
    با صف زدن خودرو و خگستر شرایط تغییر کرد و فشار فروش کاهش

اما دوباره فشار فروش در حال افزایش و چند سهم رصد میکردم یه جورایی حس دستوری بودن برای منفی بورس هست و این دیگه کار روحانی نیست بیشتر گروه مخالف تمایل دارن بورس منفی و دلار صعودی باشه
    ولی دولت روحانی به خاطر کارنامه تحویل به دولت بعدی برعکس این موضوع رو میخاد
    آخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2021/06/09, 09:33.

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
      اگر غگل با سود تحلیلی عملیاتی 35 تومانی امسال با p/e حدودا 8 و p/s در حدود 1.5 تا 2 قیمتش پر هست پس بیش از نیمی از بازار و شاید 80 درصد بازار قیمتش پر هست و باید اصلاح کنه
      سهمی با فروش حدودا 900 تا 1000 میلیاردی
      گفتم غگل هم اصلاحی پولبک است و داره خودش اماده میکنه برای عبور از مقاومت 320 تومانی و حجم هم داره میخوره صف فروش هم شد اما مشخصه با برنامه هست
      دوست عزیز من هم نگفتم سهم بدیه یا گرانیه گفتم پره.

منظورم شما نیستید جدیدا مد شده برای ارزنده بودن سهم متوسل میشن به P/S

اگر نخواهید صورت های مالی بررسی کنید حداقل میشه یک نگاه به P/E کرد. اونجاس که معلوم میشه سهم چند چند است (حاشیه سود)

اگر به پی به اس بود خودرو بهترین سهم ایران با پی به اس حدود ۱

نظر

• فرهنگ سازان
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2014
        • 692

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
        فزرین صف خرید شد ..
        پله دوم وسوم هم درکیمیا تکمیل شد!
        کیمیا تا الان 10:57 بیش از 16 میلیون سهم معامله شده و قیمت این لحظه منفی 7درصد هست.

نکته جالب این هست که تا مثبت ده یعنی 17 درصد بالاتر فقط 3میلیون و چهارصد هزار تا سهم سفارش فروش هست ( تا این لحظه)

یعنی به نظر میاد احتمالا بالای سهم خالیه...

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4182

درود

نمونه بنیادی برگشت خوب تواین گروه زیاده ... فروس هم نگاه زدم .. حجم پرنکرده اما الان 20دررصد بالای رنجی هست که صف فروش قفله...

فرزین هم که فعلا 10درصد ازکفش فاضله گرفته .... بازار کاملا بنیادی رو هم وزن ها زومه
          فروس حجم بالا نخورده ولی 4 روز متوالی پایانی 5 منفی را تقریبا و بطور کامل پر کرده و برگشته
          فزرین با شعبده بازی و باند بازی تمام و کمال و بدون ذره ای کاستی برگشته فعلا . این از روز هم روشن تر است . در این قیمتها هم هرگز ارزنده نیست . پریشب هم گفتم
          فزرین دیروز شعبده بازی کامل بود . سهمی که دوشنبه 1682 صف فروش سنگین است و خریدار ندارد ، روز بعد باند نمیدونم جمیلی یا کی میافته توش و فقط و فقط از 1.5% منفی کمتر شروع میکنه و میزنه سنگین زیرش و صف میچینه !!!

من اگر از خود این باند هم که قصد چنین شعبده بازی دارند بطور مستقیم و دست اول رانت قوی هم داشته باشم ، بازم باید فکرامو بکنم که رکب نخورم چه برسد با تحلیل تریدی بخوام خرید کنم . تصمیم درست اینه که وارد این بازی ها نشد حتی اگر جا بمونی . سهمی که هیچی خریدار نداره و روی کاغذ باید 20% دیگه هم حخداقل بریزه را من هرگز روز بعدش با 1.5% منفی نمیخرم تازه اگر اول وقت بخرم . اگر اول وقت نخرم که باید برم رو قیمتی بخرم که روزهای متوالی قبلی هیچی خریدار نداشته !!!!

مثلا غشهداب .... روزهای قبل 358 قفل در صف فروش بدون خریدار ... مدتها رو 370 بدون خریدار ... خب اینم منطق من و تجربه ام میگه نباید رفت طرفش . حتی اگر باند قوی افتاده باشه توش . به درک
          یه شعبده بازی تمام و کمال در تکادو چند روز پیش سرم رفت هر چند با سود خارج شدم ولی شوکه شدم . 4 روز سرانه خرید بالای 100 میل و صف خرید سنگین بدون عرضه روز اخر ، و روز بعد با منفی و 2 ثانیه بعد صف فروش !!!!!!!!
          شرحش هم دادم . البته اون کوچک بود و راحت تر میشد بازیش بدی

این ولساپای مورد بحث روزهای قبل ...... 14 فروردین بر خلاف روند بازار و روند خود سهم که روز قبلش منفی 4 بود و داغون ، روز بعد 14 فروردین از مثبت شروع کرد و رفت تا 4 و 5 . بلافاصله زنگ زدم به دوستم گفتم کورش دارند خالی میکنند خالی کن تو هم . جو الکی بر خلاف بازار دادند گوش نکرد

این جو دادن های جمع کن بزن زیرش و شعبده بازی ها یه سریش برای خالی کردن است . البته قبلا و در قیمت های بالاتر خیلیییییییییی بیشتر بود ولی هنوزم هست و تمام نشده
          این ثپردیسی که مرا قفل کرد و بیچارم کرده ، باند حرامی که اون روز افتاد توش جو داد تا خالی کنه سر امثال من بدبخت و منم همون روز رفتم سود و حتی فرداش سودی بالاتر ولی یهو قفل شدم
          این جو دادن های یهوئی و غیر منتظره و خارج از تحلیل را من یکی دیگه هراس دارم طرفشون برم مگر اینکه با منطق تحلیل خودم جور در بیاد . جا موندنش از سود هم به درک

سهم باید با حجم خوردن متوالی و رو اصول تریدری طرفدار پیدا کنه نه باند بازی و شعبده بازی های اشکار . یا اینکه برگ برنده ای بنیادی رو کنه تا بشه خارج از تحلیل رفت طرفش

نظر

• سهامدار خرد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 2323

شاخض هم وزن امروز منفی درشت دیگه ای را داره میخوره به نسبت جو بازار

و ته مونده قفل شده های چندماه اخیر هم دارن به تعادل میرسن ... گروه زراعت هم هفته اتی احتمالا از قفل فروش دربیاد

گروه قندی و تک سهم های غذایی-ساختمانی- برقی -ریلی ... مونده و اکثر بازار ازحالت قفلی دراومده
            هنوزخیلی قفلی داریم

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4720

به نظر میاد کشرق هم نای بالا رفتن ندارد. انتظار این بود با قدرت بیشتری معامله شود

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11258

فزرین امسال تا 200 هم میتونه بسازه ... با مدل معاملاتش کاری ندارم ... اما بنیادی رنج ارزنده ای بود روز قبل!

کیمیا هم امسال تا200 وحتی بالاتر میتونه بسازه ... پس هیچ منطقی وجود نداره دوسهمی که هم روند بودند چنین تلورانسی بگیرند ازهم ... ..

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4182

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                  به نظر میاد کشرق هم نای بالا رفتن ندارد. انتظار این بود با قدرت بیشتری معامله شود
                  دوست فرهیخته و بسیار خوش فکر ( اینو جدی میگم . از نظرات سیاسی اجتماعی شما لذت میبرم ) ، حتما خودت هم میدونی کشرق سهمی بد قلق و بسیار بد معامله و با رنج های نوسانی بسیار محدود است . سهم فوق پیر مردی است . یا باید نرفت طرف اینطور موارد یا باید حوصله بسیار داشت
                  قصد ندارم بگم چیزی هالیم است . فقط نظر شخصی تجربی میدم با درصد خطا و تبادل نظر . فقط همین

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11258

شاخص هم وزن کف جدیدی را مجددا ثبت کرد!

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11258

درود تقریبا هرچی ازقبل وامروز بود نقد شد .... باما وخساپا .... امروز هم حریل و فزرین .....

کشرق هم فردا ببینیم چیکارمیکنه.... فعلا درواچ

بادلار23-24تومنی بازار در شاخص سازان پره ... باید بره تنفس...
                      بازار برگشت کانال 1150 ..... پایین های بازار و ریزش شدید هم وزن نگرانی نداره ... واخرین قفل شدگان هم باید ازاد بشن وطبیعتا قشارفروش به مابقی بازار منتقل میشه

اگر بازی جدیدی رو دلار ایجاد نشه وهمین حوالی23-24بمونه بازار زیرکف قبلی نمیره ... و این بالاپایین شدن ها نگرانی نداره

نظر

• masha
                        عضو عادی
                        • Oct 2020
                        • 43

آقا محسن گروه زراغت اگه امکان داره یه بررسی بفرمایید

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11258

در اصل توسط masha پست شده است View Post
                          آقا محسن گروه زراغت اگه امکان داره یه بررسی بفرمایید
                          گروه زراعت حجم پرنکرده مدت هاست ... براهمین کاری با گروهش نداریم

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11258

خرید ما در کیمیا تکمیل شد ... بسیاربعید هست سهم زیرکف امروز 1450بره .... ببینیم شنبه سهم جه میکنه

حجم به سمت20میل تا اخر وقت میره یحتمل

نظر

• سهامدار خرد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 2323

توی شاراک 80 درصدفروش مال حقوقی بوده
                              حواسها بهش جمع باشه

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5636

به نظر می رسه شاملا پایین تر از قیمت فعلی فروشنده آنچنانی نداشته باشه

نظر

در حال کار...
                                X