نوشته هایmohsen ho

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11250

پاسخ : نوشته هایmohsen ho

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
    غگل مدتهاس شناوریش توسط عده اب جمع شده و اصلاح زیادی هم کرده و چون زیر درصدی هستند مشاهده نمیشه
    ارز ۴۲۰۰ حذف بشه سود خوبی میسازه شاید بالای ۵۰ یا ۸۰
    میدونن مفته این سهم
    در ضمن فروش بالای شرکت و سوددهی خوب نشان داده که ۲۲۰ مفت بود

پتایر تازه دارن جمع میکنند
    درود

پتایر نیازه بره سمت صف فروش واون جا حجم معاملاتش بره بالای100تا ...1-2روز به این شکل پیش بره کف میزنه سهم

255-250 تلاقی حمایت های متعددی برا سهم هست ...

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      در این بازار قبلا هم دوستان زیاد گفتند ، واقعا من به این نتیجه رسیدم که در بازار خراب چه اصراری به سود کردن است ؟؟؟؟
      اکثر بچه های این سایت و حتی سابقه قدیم ترهاش هم فکر میکنم به همین صورت باشند که اگر از ابتدای سال تا کنون هیچ کاری نمیکردند و نقد می موندند بهتر بود وضعیتشون از الان
      واقعا چه اصراری داریم در بازار خراب خرید کنیم ؟

بخصوص سهم هائی که واقعا خطرناک هم هستند . سفته بازی محض !
      وکادو همون روزی که خریدم گفتم سفته بازی از منفی کامل رفت تا مثبت کامل
      دیروز حجم را حقوقی پر کرد و حقیقی فروشنده نبود با اینکه بازار هم خراب بود !!! 4 روز مداوم سرانه خرید بالای 100 میلیون و کلوز بازار با 4 میلیون صف خرید بسته شد

شما جای من بودی دیروز در صف خرید با اون سرانه خرید و اون قفل بودن سهم و عدم فروش ، میفروختی ؟؟؟
      امروز با منفی شروع کرد و چشم بر هم زدن صف فروش /.:blinksmiley.://:.offtopic.:/

کل سودمون که رفته احتمال زیاد و ممکنه یه چیزی هم از جیب باید بذارم روش
      این نتیجه اصرار من و شما و دیگران است که در بازار بی در و پیکر خرید فروش کنیم ( خطابم از شما ، کلی است نه شخص خاص )
      بیفور جان وکادو رو دیدم گفتید دارین. روی NAV پایینش مانور میدن. پرتفوش اصلاح بشه رو اون NAV نمیشه اتکا کرد. دیروز میخواستم بگم گفتم بابا با این نسبت ها شاید میخوان

روش بازی کنند. ممکن باعث بشم مصمم به فروش بشی بره بالا شرمندت بشم.

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

در نماد حفاری تعداد سهام هنوز اپدیت نشده
        به لیست سهامداران عمده نگاه کنید . اولین سهامدار عمده 45% سهم دارد و 2 میلیادر تعداد ان است در حالی که تعداد سهام جدید 9 میلیارد است و 45% از ان بیش از 2 میلیارد میشود . یعنی هنوز اپدیت نشده و مطابق با قبل از افزایش سرمایه است . اولین نشانه از اپدیت شدن اینه که لیست سهامداارن عمده اپدیت شود
        تورو خدا زشته هر کدوم ادعای چندین سال سابقه بورسی و کارشناسی هم دارید مثلا. سهمی که افزایش سرمایه ش ثبت نشده معلومه تو لیست دارایی سهام دارا نمیشینه، مگه تو پورتفوی من نشسته که تو لیست سهام دار عمده ثبت بشه؟ اون تعداد سهام (۹ میلیارد) و ای پی اس و پی ای هست که اپدیت میشه در صفحه اصلی tse بلافاصله بعد از مجمع.

الان یعنی شما داری از ایشون دفاع میکنی و میگی ایشون درست گفتن و ۲۰۰ سود هر سهم مربوط به قبل از افزایش سرمایه و سود فعلی هر سهم حفاری با سرمایه جدید به گفته ایشون ۱۲۰ تومن هست؟ اگه رفتم وقت گزاشتم و گزارش ها رو اوردم بعدش میاد همینجا از اطلاعات نادرستی که دارید به مخاطب میدید عذر خواهی کنید؟

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4097

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
          تورو خدا زشته هر کدوم ادعای چندین سال سابقه بورسی دارید مثلا. سهمی که افزایش سرمایه ش ثبت نشده معلومه تو لیست دارایی سهام دارا نمیشینه، مگه تو پورتفوی من نشسته که تو لیست سهام دار عمده ثبت بشه؟ اون تعداد سهام (۹ میلیارد) و ای پی اس و پی ای هست که اپدیت میشه در صفحه اصلی tse بلافاصله بعد از مجمع.

الان یعنی شما داری از ایشون دفاع میکنی و میگی ایشون درست گفتن و ۲۰۰ سود هر سهم مربوط به قبل از افزایش سرمایه ست؟ اگه رفتم وقت گزاشتم و گزارش ها رو اوردم بعدش میاد همینجا از اطلاعات نادرستی که دارید به مخاطب میدید عذر خواهی کنید؟

چرا بحث را می پیچونی ؟ من گفتم تعداد سهام اپدیت نشده و 100% درست گفتم خلاص شد و رفت ولی حرفی از سود نزدم . سودش را نمیدونم قبل از افزایش سرمایه چقدر بوده و الان چقدر است ؟ ایا سود نصف شده و اپدیت است یا نه اینو نمیدونم . ایا سود حفاری قبل از افزایش سرمایه دو برابر الان بوده ؟ اگر بوده که سود اپدیت است
          شما هم داری همینو میگی دیگه در حالی که دیشب میگفتی سهام اپدیت شده . اشتباه میگفتی دیگه . در این یه مورد بپذیر اشتباه گفتی

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11250

بله مقایسه غگل و پتایر صرفا با سود سازی ، مقایسه چندان منطقی نیست
            غگل با 85% ریزش از سقف بعد از افزایش سرمایه اش و بازدهی منفی و بسیار نامناسب سهامداران بلند مدتیش در بازه یک ساله ، انگیزه برای خرید و صعودش بالا بود ولی پتایر از سقف مرداد 15% ریزش دارد
            بلند مدتی هاش هنوزم در سود هنگفت هستند . سود سازی ها و اینطور دلائل درست است ولی در این شرایط کافی به نظر نمیرسد برای چنین مقایسه ای
            درود

اگر نسبت ها رو تو سهم دقت کنید مشخصه طرف خرید باحوصله داره میخره وبه نسبت درشت ترهست ... هرکی ازقبل داشته سهم را .. طی جمع شدن های مکرر اوایل سال و روزهای قبل خارج شده

با نرخ فعلی همین الان سهم 60درصدی تقریبا از سقف ریخته ... البته تعصبی به سهم نیست ...فعلا260 خوب دارن میخرن

درضمن درصد ریزش ملاک نیست ... خمحرکه 1/8شده و همچنان باکوچک ترین نسیمی در بازار میره صف فروش!

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

چرا بحث را می پیچونی ؟ من گفتم تعداد سهام اپدیت نشده و 100% درست گفتم خلاص شد و رفت ولی حرفی از سود نزدم . سودش را نمیدونم قبل از افزایش سرمایه چقدر بوده و الان چقدر است ؟ ایا سود نصف شده و اپدیت است یا نه اینو نمیدونم
              شما هم داری همینو میگی دیگه در حالی که دیشب میگفتی سهام اپدیت شده . اشتباه میگفتی دیگه . در این یه مورد بپذیر اشتباه گفتی
              مگه اصلا قرار بود اونم آپدیت شه؟

اصلا در مورد قیمت سهم مگه کسی صحبت کرد، اینکه چقدر سود ساخته به قیمت سهم و اینکه از سقف چقد ریخته ربط داره؟

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4097

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                درود

اگر نسبت ها رو تو سهم دقت کنید مشخصه طرف خرید باحوصله داره میخره وبه نسبت درشت ترهست ... هرکی ازقبل داشته سهم را .. طی جمع شدن های مکرر اوایل سال و روزهای قبل خارج شده

با نرخ فعلی همین الان سهم 60درصدی تقریبا از سقف ریخته ... البته تعصبی به سهم نیست ...فعلا260 خوب دارن میخرن

درضمن درصد ریزش ملاک نیست ... خمحرکه 1/8شده و همچنان باکوچک ترین نسیمی در بازار میره صف فروش!
                درود
                درصد ریزش ملاک نبودن که کاملا درست است و از گفته های خودم قبلا است و بارها روش تاکید شده در این هیچ بحثی نیست
                مقایسه خمحرکه بی بنیاد با غگل هم چندان مناسب نیست . غگل ریزش بالا با وضعیت بنیادی مناسب است و با کل ریزش های 85% دیگر بازار کلا زمین تا اسمان فرق دارد
                پتایر هم ممکنه همین 60-250 بتونه کف سازی کنه

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

بحث نکنید سود ۱۹۹ تومان حفاری با سرمایه جدید

یک کدال نگاه کردن سخت نیست

منتها نظر بازار این که برای سال ۱۴۰۰ حدود ۱۱۰ ۱۲۰ بسازد. اگر تسعیر ارز داشته باشد این سود اضافه یا کم میشه.

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4097

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                    بیفور جان وکادو رو دیدم گفتید دارین. روی NAV پایینش مانور میدن. پرتفوش اصلاح بشه رو اون NAV نمیشه اتکا کرد. دیروز میخواستم بگم گفتم بابا با این نسبت ها شاید میخوان

روش بازی کنند. ممکن باعث بشم مصمم به فروش بشی بره بالا شرمندت بشم.
                    من کاری به ناو و این بازی هاش نداشتم و ندارم . به درک که ناوش چیه و قابل اتکا هست یا نه . لعنت به هر چی تعصب به این دیوانه خانه و قمار خانه که خوش بختانه من سر سوزنی روی هیچ نمادی از این کازینو کمترین تعصبی ندارم . گور بابا همه شرکت هاش و سر در همه شون .... نقطه چین بخوبی نشون میده منظورم چیست

من فقط افتادم پشت سفته بازها و خریدم و هرچند میدونستم این یهو منفی و قفل میشه همچون سایر سفته بازی های بازار پایه ، در این شکی نداشتم ولی فکر نمیکردم با این وضعیت که با صف دیروز ببنده و امروز منفی و یهو 2 ثانیه بعد قفل در صف فروش . گفتم امروز یه بالا میزنه و فرصت خروج با سود بیشتر از دیروز میده که نشد . فاجعه عمقش بیشتر از حد تصور بود
                    ورود به اینطور دغل بازی ها و سفته بازی ها از قمار واقعی هم بدتر است

هر چند 100 هزار سهم بیشتر ندارم ولی خیلی خرابه اعصابم . فقط از اینکه بازیچه شدیم و شخصیت و روح و روان و جسم و همه چیمون را گرفتند و داغونمون کردند در این 10 ماه اخیر
                    رسما و علنااااااااااااااااااا قمارخانه باز کردند بی شرف ها

نظر

• مدافع
                      ستاره‌دار(5)
                      • Oct 2020
                      • 2446

دیروز آقا محسن اون پست زد تو ذهن کسی که خبر نداره این شائبه ایجاد شد که حفاری پی به ایش بالاس!!!

منتظر بودم آقای حسنی بیاد وسط نیومد.
                      آخرین ویرایش توسط مدافع؛ 2021/06/01, 09:29.

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                        مگه اصلا قرار بود اونم آپدیت شه؟

اصلا در مورد قیمت سهم مگه کسی صحبت کرد، اینکه چقدر سود ساخته به قیمت سهم و اینکه از سقف چقد ریخته ربط داره؟
                        در افزایش سرمایه تا وقتی که افزایش سرمایه ثبت نشده باشه اون بخش از دارایی به پرتفوی سهام دارا اضافه نمیشه، نه حقیقی نه حقوقی. طبیعتا میزان نمایشش در سایت نباید هم آپدیت بشه.

اطلاعات مربوط به افزایش سرمایه هم در سایت tse در تب دیگه ای (تب اطلاعات تکمیلی) نمایش داده میشه که طبیعتا منظور من از اپدیت شدن اون بخش هست.

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

من کاری به ناو و این بازی هاش نداشتم و ندارم . به درک که ناوش چیه و قابل اتکا هست یا نه . لعنت به هر چی تعصب به این دیوانه خانه و قمار خانه که خوش بختانه من سر سوزنی روی هیچ نمادی از این کازینو کمترین تعصبی ندارم . گور بابا همه شرکت هاش و سر در همه شون .... نقطه چین بخوبی نشون میده منظورم چیست

من فقط افتادم پشت سفته بازها و خریدم و هرچند میدونستم این یهو منفی و قفل میشه همچون سایر سفته بازی های بازار پایه ، در این شکی نداشتم ولی فکر نمیکردم با این وضعیت که با صف دیروز ببنده و امروز منفی و یهو 2 ثانیه بعد قفل در صف فروش . گفتم امروز یه بالا میزنه و فرصت خروج با سود بیشتر از دیروز میده که نشد . فاجعه عمقش بیشتر از حد تصور بود
                          ورود به اینطور دغل بازی ها و سفته بازی ها از قمار واقعی هم بدتر است
                          والا ما به نظر خودمون هم پایبند نیستیم!!!

چند بار پست زدیم نباید رفت سمت شرکت هایی که روند معاملاتیشون خراب. بازم تکرار میکنیم.

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

این سود حفاری قبل و بعد افزایش سرمایه اش. صلوات

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11250

خساپا 200تومن بود .... خبهمن 150 .... خساپا اومد حوالی خبهمن

حالا خبهمن داره میره نزدیک قیمت اسمی!!!.... این فاصله باید میان مدت ازبین بره!

نظر

• nasserm
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 564

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                                این سود حفاری قبل و بعد افزایش سرمایه اش. صلوات

سلام

درآمد دو ماهه ی اول امسالش هم عالیه240 میلیارد تومن ،این در حالیه که سال قبل 57 میلیارد بود

نظر

در حال کار...
                                X