کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام و احترام جناب محسن خان
مي خواستم جهت بهبنه نمودن سبدم بنده را راهنمايي بفرماييد
غبشهر 17000 سهم
پرديس 32000سهم
ستران 26000سهم
كگاز 17000سهم
وساخت 42000سهم
بمپنا 4050 سهم
تاپيكو 16500 سهم
خبهمن 46000سهم
خواهش مي كنم راهنمايي فرماييد.
باسلام
غبشهر-وساخت-بمپنا را سهامداری کنید
خبهمن را به سهم دیگیری در گروه خودرو همچون خساپا یا خکاوه تبدیل کنید
پردیس و ستران را نیز به ثتران تبدیل کنید
کگاز را نیز به فاذر تبدیل کنید
بترانس با کاهش قیمت جهانی مس افق روشنی دراینده خواهد داشت
درکوتاه مدت سد500تومانی را پیش رو خواهد داشت
در میان مدت میتواند سقف قبلی 700تومان را باردیگر لمس کند
قیمت جهانی طلا با20دلار افزایش به 1370دلار در هر انس رسیده است
اگراین سطح شکسته شود تا1430 میتونه رشد داشته باشه
به نظر بنده از همین محدوده انس جهانی به سمت 1200برخواهد گشت
جهانی طلا از 1375 برگشت زده
اگر نتونه بالای این سطح تثبیت شود بزودی انس جهانی واردکانال 1200دلاری خواهد شد
قیمت جهانی مس نیز با افزایش جزیی به بالای 6500دلار درهر تن برگشته است
در مورد این فلز نیز به نظر بنده دربلندمدت قیمت های زیر6000 را نیز خواهد دید در مورد فلز روی سطح2000تومانی بسیار مهم خواهد بود
.................................................. .........
همچنان توصیه می کنم از گروه فلزی ومعدنی وسنگ اهنی دوری کنید
قیمت جهانی روی با20دلار کاهش به زیر1990دلار در هر تن رسیده است
این فلز نیز درصورتی که بالای 2000 تثبیت نشود وارد کانال نزولی خواهد شد
با سلام بنده مقداری از سهم ثتران گرفتم صرفا جهت نوسانگیری ولی گویا شما این سهم رو توصیه به نگهداری دارید چه موردفوق العاده ای در گزارشات یا عملکرد این سهم دیده اید؟ صرفا از لحاظ تکنیکال سیگنال خرید داده اید؟
با سلام بنده مقداری از سهم ثتران گرفتم صرفا جهت نوسانگیری ولی گویا شما این سهم رو توصیه به نگهداری دارید چه موردفوق العاده ای در گزارشات یا عملکرد این سهم دیده اید؟ صرفا از لحاظ تکنیکال سیگنال خرید داده اید؟
باسلام
بنده این سهم را با دیدمیان مدت 3-6ماهه معرفی کردم ولیکن درکوتاه مدت 280-290 را دوباره خواهد دید
قبلا هم گفته بودم تکنیکال را فعلا قبول ندارم
سهم را بنده به دلیل بنیادی بسیار قوی peپایین ودارایی های فراوان و..... خریداری کردم
در مورد گزارش سهم واینده سهم بهتر است به صفحات قبلی مراجعه کنید
در مورد این سهم بیش از2صفحه مطلب گفته شده
قوی ترین موج صعودی بازار برای این گروه خواهد بود
آقا محسن سلام من یه اشتباهی کردم پلاسک رو روی 250 تومن خریدم و یه اشتباه دیگه کردم که روی 290 تومن نفروختم البته زیاد نیست حدود 10000تاست نظری داری درباره اش؟
آقا محسن سلام من یه اشتباهی کردم پلاسک رو روی 250 تومن خریدم و یه اشتباه دیگه کردم که روی 290 تومن نفروختم البته زیاد نیست حدود 10000تاست نظری داری درباره اش؟
باسلام
سهم فعلا بسته است نظرخاصی در مورد این سهم ندارم
ولیکن باتوجه به افت نسبتا زیادی که داشت محدوده180-200 کف سهم خواهد بود
اطلاعی از بنیاد سهم ندارم
بنیادش خوب نیست زیاد متاسفانه بدون مطالعه خریدم فقط امروز رو کدال صورت مالیش اومده بود یه نگاه کردم دیدم تا برج 6 امسال زیان داشته اما الان از زیان در اومده
بنیادش خوب نیست زیاد متاسفانه بدون مطالعه خریدم فقط امروز رو کدال صورت مالیش اومده بود یه نگاه کردم دیدم تا برج 6 امسال زیان داشته اما الان از زیان در اومده
به نظر بنده درصورت بازگشایی با سهم شارپی از گروه ساختمانی تعویض کنید
سلام محسن شنبه می خوام یک ملیون بکشم بیرون برابیمه ماشینم از بین سهمای سبدم کدومو کم کنم
بمپنا
ثشرق
ثتران
بملت
خموتور
خزامیا
مفاخرم ۲۰۰تومان چهارشنبه وارد شد
سلام محسن شنبه می خوام یک ملیون بکشم بیرون برابیمه ماشینم از بین سهمای سبدم کدومو کم کنم
بمپنا
ثشرق
ثتران
بملت
خموتور
خزامیا
مفاخرم ۲۰۰تومان چهارشنبه وارد شد
باسلام
تقریبا90درصد سبد شما از دید بنده ارزنده می باشد
ولیکن به نظر بنده بمپنا در کوتاه مدت باتوجه به گزارش مپنا میتونه اثرمنفی بپذیره
بهترین گزینه را بمپنا میدانم
البته سهم با دید میان مدت مشکلی نخواهد داشت
توصيه هايي براي سرمايه گذاري در بورس(برای دوستان تازه وارد)
در مورد بورس که مورد نظر ماست، خبرگان بازار سرمايه توصيه هايي به مشتريان دارند و معتقدند اگر افراد اين توصيه ها را به کار گيرند فعاليت هايشان با موفقيت بيشتر و پيامدهاي منفي کمتري همراه خواهد بود. در ادامه برخي از اين توصيه ها را شرح مي دهيم:
1- سرمايه ي مازاد خود را به کار گيريد
معمولاً افراد، با توجه به اتفاقات مختلفي که در زندگي شان پيش مي آيد، بخشي از درآمد خود را به عنوان هزينه هاي ضروري کنار مي گذارند تا در روز مبادا از آن استفاده کنند. از آنجا که بازار سهام يکي از بازارهاي پرنوسان مي باشد خبرگان بازار توصيه مي کنند که بهتر است افراد از بکارگيري سرمايه هاي اصلي و ضروري خود در اين بازار پرهيز کنند. آنها معتقدند کساني که مي خواهند در اين بازار سرمايه گذاري کنند بايستي نه تنها اولويت را به رفع نيازهاي اوليه ي زندگي خود بدهند، بلکه حتي از بکارگيري آن بخش از درآمد خود که براي هزينه هاي اتفاقي در نظر گرفته اند در بازار بورس صرف نظر کنند. خبرگان بازار سرمايه مي گويند بهتر است افراد پس اندازهاي اضافي خود را وارد بازار سهام کنند.
2- به شايعات توجه نکنيد
يکي از مشکلات مردم اين است که در برخي مواقع از احساسات خود تبعيت مي کنند و يا تحت تأثير حرف هاي ديگران قرار مي گيرند. هر چند اين نکته در بسياري از تصميم گيري ها تأثير چنداني ندارد اما در فعاليت هاي اقتصادي و بخصوص در بازار سهام مي تواند موجب ضرر براي افرادي باشد که به احساسات خود ميدان مي دهند. واقعيت امر اين است که سرمايه گذاري در بازار سهام بايد براساس تحقيق و اطلاعات صحيح انجام شود. زيرا در اين بازار عوامل متعددي همچون وضعيت اقتصاد کشور، عملکرد شرکت، اتفاقات جهاني و... در تغيير قيمت ها مؤثرند؛ در نتيجه هرگز نبايد تنها براساس توصيه ي دوستان و يا تبليغات و يا حتي عملکرد خويشاوندان براي سرمايه گذاري در اين بازار تصميم گيري کرد.
3- براي کوتاه مدت سرمايه گذاري نکنيد
سرمايه گذاران نبايد نگران نوسانات و افت و خيزهاي روزانه ي بازار باشند که در مورد بازار سهام امري عادي است، بلکه پيوسته بايد روند بلندمدت را مورد توجه قرار دهند؛ چرا که شرکت هاي بورسي معمولاً شرکت هاي بزرگي هستند و طبيعتاً کارها و پروژه هايي که در دست انجام دارند کلان و بسيار بزرگ خواهد بود. پرواضح است که سود پروژه هاي بزرگ در کوتاه مدت به دست نمي آيد و در بلندمدت حاصل مي شود. در نتيجه سرمايه گذاران مي بايست براي دريافت واقعي سودِ سرمايه هاي خود در بازار سهام، به سرمايه گذاري با ديد بلندمدت نگاه کنند.
4- سبد سهام تشکيل دهيد
بازار سهام داراي ويژگي هايي است که از آن جمله مي توان به بالا و پايين رفتن قيمت ها و ريسک يا خطر افت شديد قيمت ها اشاره کرد. از آنجا که به طور معمول و در طي زمان قيمت برخي سهام افزايش و قيمت برخي کاهش مي يابد، براي درامان ماندن از خطر کاهش قيمت سهام خريداري شده، خبرگان بازار توصيه مي کنند که خريداران بهتر است سبدي از سهام خريداري کنند و از خريدن يک نوع سهم پرهيز نمايند؛ چرا که وقتي سهامدار سرمايه ي خود را به سهام متعدد و متنوعي اختصاص مي دهد پايين آمدن احتمالي قيمت برخي از اين سهام از طريق بالا رفتن قيمت برخي ديگر از سهام موجود در سبد جبران مي شود و در اين صورت سرمايه گذار مي تواند به راحتي خطر احتمالي کاهش قيمت ها را رفع کند.
بورس
5- نسبت به سرمايه گذاري خود بي توجه نباشيد
سرمايه گذار پس از تشکيل سبد سهام نبايد نسبت به وضعيت آن بي تفاوت باشد، بلکه بايد به طور مرتب آن را مورد بررسي قرار دهد و وضعيت آن را نسبت به وضعيت بازار بسنجد تا بداند که آيا سبد سهام او هماهنگ با بازار است و يا نياز به بازنگري و تغيير دارد يا نه. براي اين کار او مي تواند با خبرگان، مشاوران و کارگزاران بورس نيز مشورت نمايد و از راهنمايي آنها بهره ببرد.
6- غيرمستقيم سرمايه گذاري کنيد
کساني که مي خواهند در بورس سرمايه گذاري کنند دو راه در پيش دارند:
راه اول اين که خودشان مستقيماً سهام مورد نظر خود را خريداري کنند که طبعاً خودشان نيز پي گير نوسانات بازار و وضعيت سهام خود خواهند بود؟ و يا شخصاً به تشکيل سبد سهام اقدام کنند. البته خبرگان، انتخاب شيوه ي سرمايه گذاري مستقيم را براي همه مناسب نمي دانند. زيرا چنين کاري نيازمند تجربه و تخصص براي بررسي وضعيت بازار، شرکت، اقتصاد کشور و... است، علاوه بر اين که سرمايه گذار مي بايست بخش عمده اي از وقت خود را صرف اين کار بنمايد که مقرون به صرفه نيست.
از اين رو، راه دومي را توصيه مي کنند و آن سرمايه گذاري غيرمستقيم است. در اين روش سرمايه گذار اقدام به خريد واحدهاي صندوق هاي سرمايه گذاري مي کند، که از اين طريق علاوه بر انتخاب يک سبد سهام مناسب از تخصص، تجربه، امکانات و ساير خدمات صندوق ها بهرهمند مي شود.
نظر