کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار کم کم مپنا را فراموش می کنه
فعلا شبندر لیدر بازار است وتقریبا 70درصد بازار از این سهم تاثیر می گیرند!
به نظرمیاد مپنا نیازمند گره می باشد تا متعادل شود
قطعه سازهای خودرویی در این بازار سراسر منفی درصف خرید قفل شدند!!!
این گروه میتونه بازدهی رویایی داشته باشه! برای فروشندگان ثتران نیز بسیار ناراحت هستم!!
روزی 50درصد بالاتر ازقیمت های فعلی درصف خرید خواهند بود
روند کوتاه مدت سهم برای بنده هیچ اهمیتی ندارد
سهامداری کنید
دوستان سه سهم قطعه ساز با توجه به ارزش بازار/ میزان فروش/ افزایش قیمت سال 93/ روند سود سازی سالهای اخیر در سال 93 کانون توجه بازار هستند. پیش بینی قیمتی انها حداکثر تا پایان سال 93:
1- خاذین 1500 تومان
2- خکمک 800 تومان
3- خمحرکه 650 تومان ( با توجه به فروش بلوک پارسیان که حداکثر تا پایان خرداد 93 انجام خواهد پذیرفت)
تحلیل های مفصل بنیادی در مورد خاذین و خکمک را جناب ظفر در تاپیک این دو سهم از ماهها پیش کرده اند که میتوانید مطالعه نمایید و ارزش توفانی انها پی ببرید. نگاهی هم به سهامداران انها بیندازید بد نیست
با سپاس از اقا محسن که این سهکم رو مجددا به بچه ها شناسوندن.
گول نوسانگیرا رو نخورید و سهمتونو حداقل تا پایان 93 نگهدارید
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
دوستان سه سهم قطعه ساز با توجه به ارزش بازار/ میزان فروش/ افزایش قیمت سال 93/ روند سود سازی سالهای اخیر در سال 93 کانون توجه بازار هستند. پیش بینی قیمتی انها حداکثر تا پایان سال 93:
1- خاذین 1500 تومان
2- خکمک 800 تومان
3- خمحرکه 650 تومان ( با توجه به فروش بلوک پارسیان که حداکثر تا پایان خرداد 93 انجام خواهد پذیرفت)
تحلیل های مفصل بنیادی در مورد خاذین و خکمک را جناب ظفر در تاپیک این دو سهم از ماهها پیش کرده اند که میتوانید مطالعه نمایید و ارزش توفانی انها پی ببرید. نگاهی هم به سهامداران انها بیندازید بد نیست
با سپاس از اقا محسن که این سهکم رو مجددا به بچه ها شناسوندن.
گول نوسانگیرا رو نخورید و سهمتونو حداقل تا پایان 93 نگهدارید
باسلام دوست عزیز
به نظر بنده دربلندمدت خکمک قیمتی فراتر از خاذین خواهد داشت
هرعرضه ای فرصت خرید است
نظر