کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فزرین را بازار ابتدای سال باسرمایه جدید 3000تومن هم خریده .... درواقع سهم دو تا منفی دیگه بخوره درهمین 3ماه ابتدای سال نصف شده!
کل شناور شرکت500-600تاست ... باتوجه به پیش بینی سود امسالش خیلی نمیتونه زیر1500 بره .... هرجا جمع بشه10-15درصدی خوابیده درسهم حداقل!
دوست خیلی خوب روش کارتون داره یه نمه تو ذوق میزنه
کاری به فزرین ندارما . اخرین کامنت را نقل کردم فقط برای نقل قول
سهمی که فکر میکنیم به کف رسیده و ممکنه برگرده باید بهش چند روز فرصت داد
داریم می بینیم که هم وزنی های خوب با کمی شل کن سفت کن و ادا اطوار برمیگردند و در این قیمتها هم فروشنده خیلی کم شده . حتی با صف خریدی اندک هم دیگه تا 2-3 ساعت نمیشه خریدشون
برخی هم انی همون روز برمیگردند . بستگی به بازیگر دارد . ولی در خوبها باید کمی صبوری بیشتر به خرج داد
بازیگر افتاده در هم وزنی ها و خب ما هم رانت نداریم که ، ولی باید کمی صبوری کرد
بازار حالش خیلی جا نیست که سهمی با رسیدن به کف بلافاصله برگرده و کولاک کنه ، به همین دلیل بازی زیاد در میارند ولی صبوری در نمادهای پر حجم و به کف و حمایت های معتبر رسیده با صبوری دارند بهتر جواب میدهند تا از این سریع رو اون و از اون رو یکی دیگه
بازار فقط یه نمه اعتماد میخواد . اینا که میخرید و به سودی جزئی میفروشید یهو دیدید 20% بالاتر هم رفت . کم کم داره علائم ظاهر میشه
کلاس نوسان گیری روزانه و جزئی را باید کم کم ازش فاصله گرفت . حالا شخصیش بماند ولی عمومیش و تاثیر گذاریش هم بحثی دیگر است
سهم های خوب رفتند . حالا بشینیم یکی یکی چشم انتظار صف فروشی ها که ایا کی صفشون جمع شود و بتونیم بخریم و اگر بلافاصله صف خرید نشد همون روز بفروشیم ، این کار زیاد چاره ساز نیست
یکی یکی بشینیم منتظر صف فروشی های به اخر خط رسیده و بخواهیم اینا رو زوم کنیم یهو دیدی شاخص 1300 شده و ما هم هیچی به هیچی شدیم . این فقط مثال بود نه الزاما واقعیت
دوست خیلی خوب روش کارتون داره یه نمه تو ذوق میزنه
کاری به فزرین ندارما . اخرین کامنت را نقل کردم فقط برای نقل قول
سهمی که فکر میکنیم به کف رسیده و ممکنه برگرده باید بهش چند روز فرصت داد
داریم می بینیم که هم وزنی های خوب با کمی شل کن سفت کن و ادا اطوار برمیگردند و در این قیمتها هم فروشنده خیلی کم شده . حتی با صف خریدی اندک هم دیگه تا 2-3 ساعت نمیشه خریدشون
برخی هم انی همون روز برمیگردند . بستگی به بازیگر دارد . ولی در خوبها باید کمی صبوری بیشتر به خرج داد
بازیگر افتاده در هم وزنی ها و خب ما هم رانت نداریم که ، ولی باید کمی صبوری کرد
بازار حالش خیلی جا نیست که سهمی با رسیدن به کف بلافاصله برگرده و کولاک کنه ، به همین دلیل بازی زیاد در میارند ولی صبوری در نمادهای پر حجم و به کف و حمایت های معتبر رسیده با صبوری دارند بهتر جواب میدهند تا از این سریع رو اون و از اون رو یکی دیگه
بازار فقط یه نمه اعتماد میخواد . اینا که میخرید و به سودی جزئی میفروشید یهو دیدید 20% بالاتر هم رفت . کم کم داره علائم ظاهر میشه
کلاس نوسان گیری روزانه و جزئی را باید کم کم ازش فاصله گرفت . حالا شخصیش بماند ولی عمومیش و تاثیر گذاریش هم بحثی دیگر است
سهم های خوب رفتند . حالا بشینیم یکی یکی چشم انتظار صف فروشی ها که ایا کی صفشون جمع شود و بتونیم بخریم و اگر بلافاصله صف خرید نشد همون روز بفروشیم ، این کار زیاد چاره ساز نیست
یکی یکی بشینیم منتظر صف فروشی های به اخر خط رسیده و بخواهیم اینا رو زوم کنیم یهو دیدی شاخص 1300 شده و ما هم هیچی به هیچی شدیم . این فقط مثال بود نه الزاما واقعیت
درود وعرض ادب
این نمادهایی که روزانه عرض میشه ازقبل درواچ لیست هست .. وبه واسطه جو بازار دارن یکی یکی حجم پرمیکنن وبه نقاط ارزنده میرسند
درواقع بازار فعلی باعث شده هر روزگزینه نوسان های نسبتا قابل قبول وجود داشته باشه واین باعث میشه نیازی به نگهداری سهم نباشه چون برا روزاتی میشه به سهم دیگری امید داشت!
درمورد بازار ..چون دیدگاه رشد شاخص به بالای1200 را تااخرخردادماه ندارم... همچنان به نظرم این روش کم ریسکترین مدل در این بازار هست
همچنان از نظر زمانی هرچه به اواخر ماه نزدیک بشیم وشاخص زیر1180-1200باشه پتانسیل یک پایین دیگه داریم ...
همه این ذهنیت های شخصی باعث میشه به واسطه خرید با بخش بالایی از سرمایه ... ریسک نگهداری را متحمل نشم
کرازی هم بالای1900 نفدش میکنیم خرد خرد ... البته به نظر خریدار خوبی داره
حریل -بورس درواچ
درود
حریل که میدونید کف سالش 315 است و حمل و نقلی ها هم همگی حتی کف های قلبلی را نه تنها دیدند بلکه سوراخ کردند
نمیخوام بگم حریل الزاما تا 315 میاد و سوراخ میکنه ، بازار جون دار تر شده و مسلما نقاط تعادلی هم میاد بالا ولی خب حریل هنوز خیلی فاصله داره تا کف قبلی . نقطه تعادل را 15% هم بیارم بالا میرسیم به حدود 370
نکته مثبتش اینه که چند روز است هر چند کم ولی داره حجم میخوره
بورس هم که سهم خاصی است و دست خودشون است ولی خب با وضعیت سود سازی بدی که امسال در پیش داره شاید به ضرب و زور بتونند رو 2 نگهش دارند . حالا نوسان دادنش را دیگه نمیدونم
با انصاف بنگریم این فراکابی ها باید در بهترین حالت درجا بزنند . وضعیت بنیاد امسالشون اصلا خوب نیست و به قول معروف برای اینا عروس خلاص خلاص شده
فزرین را بازار ابتدای سال باسرمایه جدید 3000تومن هم خریده .... درواقع سهم دو تا منفی دیگه بخوره درهمین 3ماه ابتدای سال نصف شده!
کل شناور شرکت500-600تاست ... باتوجه به پیش بینی سود امسالش خیلی نمیتونه زیر1500 بره .... هرجا جمع بشه10-15درصدی خوابیده درسهم حداقل!
جنبه انتقاد پذیری شما دوست خوب بالاست و این یک حسن بزرگ است . منم با حسن نیت دارم فقط نظر میدم و تبادل نظر میکنیم /:.smilingsmiley.:/
نیک میدانی که برخی نمادها هستند و بودند که در ریزش 10 ماه اخیر ، بعد از افزایش سرمایشون بیخود و بی جهت با سفته بازی محض بازم باد شدند و ریزش انها را نباید از سقف بعد از افزایش حساب کنیم چون غلط انداز میشه
نمونه ، بامای مورد بحث روزهای گذشته ، بعد از افزایش تا 2800 هم رفت و تعدیل شده سهم خیلییییییی بالا رفت . در واقع ریزش سهم تازه از 2800 شروع شد و حدود 5 ماه پیش نه از 10 ماه پیش . ریزش از 5 ماه پیش شروع شد
به همین دلیل سهامدارن عمدتا اماتور ( نه در این سایت . جای دیگر منظورم است ) می نالیدند که از 2800 سهم چقدر باید بریزه و از اینجور ناله ها ، در حالی که حواسشون نیست که یه سری نمادها از اون نقطه مورد ناله ، تازه اول ریزششون بوده
در مورد فزرین هم من تا حدودی همینطور فکر میکنم . 3000 اول سال خریدند ولی اون قیمت فوق کذائی بود و تعدیل شده سهم 5000 بود !!!! در حالی که سقف مرداد سال قبلش 3600 بود
در واقع فزرین تازه از 3000 ریزشش با قیمت تعدیل شده ، از بالاتر از سقف مرداد سال قبل شروع شده و این 50% افت فعلی از اول سال تا کنون ، افت زیادی محسوب نمیشه . تعدیل شده الان 2750 است که بازم بالاست
اینا که میگم دلیل بر این نیست که نوسان نشه بگیری ازش . چه حریل یا بورس و چه فزرین یا دیگری . این موارد با بامای 770 و پتایر 260 تومنی فرق دارند
یهو یه روز صفش جمع میشه و هیجانی تا صفر تابلو هم ممکنه بره یا حتی تا مثبت و میشه سریع و با چاشنی استرس نوسانی گرفت ولی من فکر میکنم این نوسان های این مدلی را در این بازار با فراغ بال بهتری در دیگر نمادها میشه گرفت
من با افت کرده های زیاد و تقریبا در مایه های به ناحق و با زور منفی شده موافق ترم . بنیاد خوب باشه و ریزش تا حدی که دیگه نشه بیشترش را تصور کنیم . نه مواردی که ریزش بیشتر هم براشون متصور باشیم از جمله همه این موارد
من قبل ظهر گفتم حریل محدوده ۳۲۰ شیرین ولی اینم میدونم بازیگران قدری دارد. از پای سیستم پاشی بری یک چایی بریزی برگردی میبینی صف فروش ۲۰ میلیونی شده صف خرید ۲۰ میلیونی. سابقش که اینجوری بود هیچ وقت هم اجازه ورود در روز اول برگشت به من نداد (تا حالا حریل نداشتم فکر هم نمیکنم بازم قسمت بشود)
جنبه انتقاد پذیری شما دوست خوب بالاست و این یک حسن بزرگ است . منم با حسن نیت دارم فقط نظر میدم و تبادل نظر میکنیم /:.smilingsmiley.:/
نیک میدانی که برخی نمادها هستند و بودند که در ریزش 10 ماه اخیر ، بعد از افزایش سرمایشون بیخود و بی جهت با سفته بازی محض بازم باد شدند و ریزش انها را نباید از سقف بعد از افزایش حساب کنیم چون غلط انداز میشه
نمونه ، بامای مورد بحث روزهای گذشته ، بعد از افزایش تا 2800 هم رفت و تعدیل شده سهم خیلییییییی بالا رفت . در واقع ریزش سهم تازه از 2800 شروع شد و حدود 5 ماه پیش نه از 10 ماه پیش . ریزش از 5 ماه پیش شروع شد
به همین دلیل سهامدارن عمدتا اماتور ( نه در این سایت . جای دیگر منظورم است ) می نالیدند که از 2800 سهم چقدر باید بریزه و از اینجور ناله ها ، در حالی که حواسشون نیست که یه سری نمادها از اون نقطه مورد ناله ، تازه اول ریزششون بوده
در مورد فزرین هم من تا حدودی همینطور فکر میکنم . 3000 اول سال خریدند ولی اون قیمت فوق کذائی بود و تعدیل شده سهم 5000 بود !!!! در حالی که سقف مرداد سال قبلش 3600 بود
در واقع فزرین تازه از 3000 ریزشش با قیمت تعدیل شده ، از بالاتر از سقف مرداد سال قبل شروع شده و این 50% افت فعلی از اول سال تا کنون ، افت زیادی محسوب نمیشه . تعدیل شده الان 2750 است که بازم بالاست
اینا که میگم دلیل بر این نیست که نوسان نشه بگیری ازش . چه حریل یا بورس و چه فزرین یا دیگری . این موارد با بامای 770 و پتایر 260 تومنی فرق دارند
یهو یه روز صفش جمع میشه و هیجانی تا صفر تابلو هم ممکنه بره یا حتی تا مثبت و میشه سریع و با چاشنی استرس نوسانی گرفت ولی من فکر میکنم این نوسان های این مدلی را در این بازار با فراغ بال بهتری در دیگر نمادها میشه گرفت
من با افت کرده های زیاد و تقریبا در مایه های به ناحق و با زور منفی شده موافق ترم . بنیاد خوب باشه و ریزش تا حدی که دیگه نشه بیشترش را تصور کنیم . نه مواردی که ریزش بیشتر هم براشون متصور باشیم از جمله همه این موارد
درود
واقعیتش هدف ازبالا اوردن این تاپیک صرفا تبادل نظرات درمورد سهم های مختلف وگزینه های نوسانی و... بود
طبیعی هست در دل تبادلات انتقادات و تضاد افکار وجود داره واین خودش دراین بازار بسیارهم سودمند هست وشخصا استفاده میکنم ....
درمورد حریل .... صرفا از باب مدل معاملات عرض میکنم.. وبرگشت هایی که داشته که عمدتا از فروش به خرید رفته!....
حریل یکبارتا330 ریخته وبعدش به مرور تا750رفته ... وحتی ایام عید هم حوالی600 بوده ...
ازنظر بنیادی سهم جذابیتی نداره ...و نمیشه چندان بنیادی امیدی به سهم داشت ... اما از باب نوسان روزانه وساعتی بعید نیست طی1-2روزاتی یک منفی به مثبت خوب داشته باشیم
بالاخره روی کاعذ سهمی بوده که ابتدای سال 600بوده ... یک بارهم اواخر فروردین حدود 570 جمع شده و نرخ فردا 30درصد پایین تر ازاین ارقام هست حدودا...
فرزین به نسبت پرریسک تر ازحریل هست برافردا و شخصا اگر هردو جمع بشن حریل را انتخاب میکنم برا خرید .... تاببینیم چی پیش میاد
نظر