کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من 3500 تا از ثتران دارم
میخوام 2500 تا دیگه اضافه کنم
به نظرتون صلاح هست فردا اضافه کنم
ممنون میشم کمک کنید من هنوز زیاد وارد نیستم....
نمیدونم چیکار کنم....
سلام یک استکان چای بخور خستگیت در میشه/.:biggrinsmiley.:/(گفتم بگم یکم فضا عوض بشه به دل نگیری;))
من 3500 تا از ثتران دارم
نمیدونم چیکار کنم....
من 3500 تا از ثتران دارم
نمیدونم چیکار کنم....
باسلام دوست عزیز اگر به پست های قبلی توجه کنید حتما جوابتان را خواهید فهمید!!!
ثتران دراین قیمت ها بدون ریسک است دیدمیان مدت دارید وارد شوید
دوست عزیز همانطور که در اخر معاملات شاهدش بودیم با اتمام کار کارگزازان برا خرید عرضه اولیه شاهد اقبال شدید به گروه ساختمانی بودیم که در عرض فقط 10 دقیقه ثتران صف خرید شد و ثشرق از منفی به مثبت دو امد و وساخت هم تا 437 بالا اومد و اگر فقط 5 دقیقه معاملات ادامه پیدا میکرد وساخت هم صف خرید میشد
با این تفاسیر فردا روز خوبی برا سهام ساختمانی خواهد بود.
معاملات ثتران و وساخت در 10 روز کاری گذشته بسیار بسیار نکته ها در دلش دارد. امیدوارم شما هم نتیجه برسسی هایتان رو اعلام کنید تا استفاده بیشتری داشته باشیم
با سلام خدمت دوستان عزیز
دیدم خبر رانتی قبل ازمعاملات ثتران امروز نیز درسایت همسایه قرارگرفته! برج در حال ساخت اداری خدامی به قیمت 200 میلیارد تومن فروخته شد
این هم افزایش سود برای ثتران نقل قول ازتاپیک همسایه:
اینجاست که پروژه های پر تقاضا و لوکس ثتران ارزشش مشخص می شود، در رکود بازار ساختمان برج در حال ساخت اداری خدامی به قیمت 200 میلیارد تومن فروخته شد به عبارتی متری 17 میلیون تومن. سهم ای پی اس 51 تومنی خود را محقق کرده و با تعدیل ای پی اس روبرو خواهد شد. 40 درصد از درآمد فروش این برج در سال مالی فعلی و 60 درصد در سال مالی آتی شناسایی خواهد شد و به عبارتی از همین الان شرکت 40 تومن هم برای سال مالی آتی پوشش قطعی داده است فقط و فقط از فروش این برج!!!طبق استانداردهای حسابرسی.
حال باید منتظر دو خبر دیگر یعنی تعیین تکلیف زمین شهریار و شروع به ساخت پروژه عظیم 122 هزار متری حقانی ونک با کاربری اداری باشیم
این هم برای وبیمه داران
از وبیمه خبر رسیده بانک قوامین خرید ساختمان های پروژه گلستان را با مالکیت وبیمه عملیاتی کرده و از محل فروش این پروژه وبیمه با تعدیل با اهمییت همراه شده است.
با سلام خدمت دوستان عزیز
دیدم خبر رانتی قبل ازمعاملات ثتران امروز نیز درسایت همسایه قرارگرفته! برج در حال ساخت اداری خدامی به قیمت 200 میلیارد تومن فروخته شد
این هم افزایش سود برای ثتران نقل قول ازتاپیک همسایه:
اینجاست که پروژه های پر تقاضا و لوکس ثتران ارزشش مشخص می شود، در رکود بازار ساختمان برج در حال ساخت اداری خدامی به قیمت 200 میلیارد تومن فروخته شد به عبارتی متری 17 میلیون تومن. سهم ای پی اس 51 تومنی خود را محقق کرده و با تعدیل ای پی اس روبرو خواهد شد. 40 درصد از درآمد فروش این برج در سال مالی فعلی و 60 درصد در سال مالی آتی شناسایی خواهد شد و به عبارتی از همین الان شرکت 40 تومن هم برای سال مالی آتی پوشش قطعی داده است فقط و فقط از فروش این برج!!!طبق استانداردهای حسابرسی.
حال باید منتظر دو خبر دیگر یعنی تعیین تکلیف زمین شهریار و شروع به ساخت پروژه عظیم 122 هزار متری حقانی ونک با کاربری اداری باشیم
تبریک به همه ثتران داران عزیز
>:D:D:D:D:D:D:D<
عرض کردم فروشندگان این سهم افسوس خواهند خورد
خیلی امید داشتم فردا بهم برسه اما بعید میدونم با این وضعیت که اعلام شده خبرش...
نظر