معرفي سهم هاي زير خاکي و کشف نشده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • norther_68
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 1306

پاسخ : معرفي سهم هاي زير خاکي و کشف نشده

سلام وشب بخیر
    ابطال 80 درصد معاملات اخابر را به فال نیک میگرم هر چند از قیمت پایانی کم شد ولی برای فردا صف خریدش دیدن داره و میتونه نقش لیدره بازار را بازی کنه و بازار را پشت سره خودش بکشونه و بازار مثبت خواهد بود.با ابطال معاملات امروز اخابر درس خوبی به این حقوقیهای رانخوار داد و دستشان برای همه رو شد اخابری که از شنبه مشکل پر کردن حجم مبنا داشت توسط حقوقی عرضه نمیشد ولی امروز با خبری از مجلس در مورد نرخ خوراک هماهنگ و مهندسی شده سنگین عرضه شد متاسفانه رانخوران گروه پتروشیمی در همه جا رخنه کردند ولی دیگ کور خوندن زهره نرخ خوراک دیگه از بازار گرفته شده و به اندازه کافی بازار جایشان جرعشان را کشیدند و دیگر باید هر گروهی ریسک خودش را به دوش بگیرد .و بازار منطقی تر خواهد شد و راهشو از دیگر گروهای که دارای ریسک سیستماتیک میباشند جدا خواهند کرد برای فردا هم بازار متعادل و سبز پیشبینی میکنم و هیجان امروز را فردا کمتر مشاهده خواهیم کرد و منطقی تر معامله خواهد شد اساسا اکثره سهمهایی هنوز در کف قیمت خودشان قرار دارند و هنوز رشدی نکردند و اکثره سهامداران تو ضرر هستند و منتظره برگشت بازار.امیدوارم فردا سهامداران با عقلانیت و سهامداری اخرین گردنه رو هم با نفروختن و هیجانی نشده و سهامداری فردا کنار بزنند و بازار مجدد به روال طبیعی خود برگردد که یحتمل اینچنیین خواهد شد.دوباره تاکید میکنم حفظ دارایی از واجبات میباشد در این 2 روز خودتان مشاهد کردید که در صورت منطقی بودن بازار خرید در اکثره سهمها غیره ممکن میباشد.
    امروز خوشبختانه تمام سبد سیگنالی بنیادی و فاندامنتالی بنده همشان در شریط خوب و مثبتی داشتند و تا اخره وقت هم رو به بالا در حال معامله بودند.
    ولصنم.وصنعت.خبهمن.وساپا.اخابر.بصادر .ثاخت.تمامی این سهمها دارای بنیادی قوی و فاند میباشند و در کف قیمت خودشان قرار دارند.
    امروز که گزارش فعالیت شرکت با دقت مطالعه کردم مصمم تر متوجه شدم ثاخت با این همه پروژه در حال تکمیل دارای فاند انفجاری میباشد که در کف قیمت خودش در حال معامله میباشد.

رنگین کمان نصیب کسانی خواهد شد که تا اخر زیره باران می مانند.
    آخرین ویرایش توسط norther_68؛ 2014/02/17, 20:47.

نظر

• norther_68
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 1306

سلام درود.
      متاسفانه بازاره جو گیری داریم زودی با خوردن یک غوره سردیشان میگیرد دوباره سهامداران هیجانی و دست های پنهان بازار شاخص را منفی کرده که من بیشتر به دست پنهان بازار برای منفی امروز بیشتر اعتقاد دارم اون از عرضه خصوصی سازی که خوشبختانه دستش رو شد. در کل امروز هم خواهد گذشت و بازار بتدریج منطقی تر خواهد شد بنظرم امروز بازار داره فرصت اتفاقی خرید میده و دوستان هم یقین داشته باشید بازار خواهد برگشت و حفظ دارایی از واجبات میباشد.کافیست یک خبر از مجلس یا از شورای رقابت بیاد بیرون همانطور که دیروز بازار از مثبت به منفی رسید امروز هم از منفی و صف فروش به مثبت و صف خرید خواهد رسید.

بورس محل انتقال ثروت از سهامداران عجول به سهامداران صبور میباشد.

نظر

• norther_68
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 1306

بعضی از سهمها بتدریج دارند راهشونو جدا میکنند در اواسط بازار بتدریج نماد های سبز نمایان خواهند شد. تحمل نرخ خوراک دیگر باید بره بر دوش گروه خودش و بازار باید راه خودش را برود و منطقی شود.
        بانکیها و ساختمانیها بتدریج دارند خودشونو از بقیه بازار متمایز میکنند.و احتمال مثبت شدنشان وجود دارد.
        آخرین ویرایش توسط norther_68؛ 2014/02/18, 10:24.

نظر

• norther_68
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 1306

همانطور که عرض کردم بازار بتدریج در حال برگشت و مثبت میباشد و از فردا مجدد بازار قفل خواهد شد امروز فقط فرصت اتفاقی بود برای یک خرید اکازیون و بی دردسر.
          تنها مشکل امروز اینه که نوسانگیر های فرصت طلب خرید تو منفی 4 و فروش رو مثبت 4 بازار را یک کوچولو نوسانی خواهند کرد و نوسان 8 درصدی خواهد گرفت ولی از فردا دیگه این خبرها نخواهد بود و این نوسانگیرها هم باید تو صف خرید منتظر بشینند.
          آخرین ویرایش توسط norther_68؛ 2014/02/18, 11:28.

نظر

• norther_68
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 1306

تبریک به سهامداران و همراهان وصنعت تو 12 ماهه 1153 ریال سود ساخته. وصنعت اینچنیین سهامدارانش را سوپرایز میکند.مفت ترین سهم بازار با 1153 ریال سود و تقسیم سود حداقلی 60 تومان در مجمع. ازین تعدیل ولصنم هم متنبع خواهد شد.
            اطلاعات و صورتهای مالی 12 ماهه منتهی به1392/09/30(حسابرسی نشده)
            آخرین ویرایش توسط norther_68؛ 2014/02/18, 11:44.

نظر

• norther_68
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 1306

بنام خدا
              طبق پیشبینی کرده بودم تمام سبد سیگنالی بنیادی و فاندامنتالی بنده یکی پس از دیگری برای تعدیل مثبت بسته شده و یا تعدیل شان وارد کدال شده.
              امروز بعد از تعدیل عالی وصنعت در گزارش 12 ماهه حسابرسی نشده 1153 ریال سود اعلام کرد و از همه مهم تر تعدیل 33 درصدی کپارس در گزارش 93 هم جالب بود در گزارش 3 ماهه اول سال 1913 ریال سود اعلام کرده
              وساپا هم برای تعدیل پیشبینی سود سال 93 بسته شد که انشالا این هم تعدیل مثبت خواهد بود گزارش یکی از زیر مجنمو عه های پرتفوی خارج از بورس وساپا هم وارد کدال شد که جالب بود.گزارش صورت مالی شرکت تامین سرمایه گذاری لوتوس پارسیان هم وارد کدال شد که وساپا سهامداره عمده 18 درصد و 192 میلیون سهم لوتوس پارسیان میباشد.6 ماهه 206 ریال سود.وساپا برای سال 93 دارای فاند انفجاری و پتانسیل سود اوری خوبی خواهد داشت.ببینیم برای 3 ماهه اول چقدر اعلام میکنه؟
              اعلام کرده که نسبت به پارسال 62 درصد تعدیل داشته.
              ونفت که از اول هفته برای تعدیل پیشبینی سود سال 93 نمادش بسته شده در ضمن ونفت برای سال 92 تعدیل بالای 200 درصدی سود حاصل از فروش ساختمان مرکزی دارد که هنوز به بازار اعلام نشده

نظر

• j_farhud
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 77

استاد تبریک از تاسیس تاپیک جدید ارزو دارم همیشه مثل گذشته پر توان بتوانیید فعالیت کنیید و از نوشته های شما بتوانید هچون گذشته بهره مند بشویم الحق والنصاف جزء 10 تحلیگر برتر بازار هستید و همیشه به نوشته هایتان اعتقاد داشتم و دارم و در رکاب شما درس های زیادی اموختم امیدوارم همیشه در تمام کارهایتان موفق و سربلند باشید.

نظر

• norther_68
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 1306

.
                  در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post
                  از معاملات ثاخت خوشم میاد بازیگره سهم خیلی با حوصله و شیک داره سهامداره عجول و کم صبر رو خارج میکنه که در ادامه برای یک صعود سرکش لازم میباشد.بتدرج صف خرید میشهبورس محل انتقال ثروت از سهامداره عجول به سهامداره صبور میباشد.

نظر

• norther_68
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 1306

سلام دورد.
                    خدا رو شاکرم امروز تمام سبد های سیگنالی بنیادی و فاندامنتالی بنده همه صف خرید دارند و یا مشکل پر کردن حجم مبنا دارند و یا برای تعدیل بسته شدند دوستان مستحضر باشند سبد سیگنالی من همشان رصد شده و کارشناسی شده از باب بنیادی و فاندامنتالی تحلیل شده و همشان چشم انداز مثبت و بهینه و تعدیل دارند و در راستای توافقات ژنو بهینه و از گزند جزییات لایحه بودجه از جمله نرخ خوراک گاز و هدفمند کردن یارانه ها و از گرانی حامل های انرژی و بهره مالکانه واکسینه میباشند سبد بنده با بررسی صورت مالی ها و تحقیق و مطالعه و کارشناسی صورت مالی ها و فاند سهم انتخاب شدند صرفا جهت تبلیغ و سهم چاق کنی نمیباشند و هیچ گونه جنبه تبلیغاتی ندارند دوستان در تالار اختصاصی بورس بیشتر با سیگنال های بنده و رزومه کاری بنده اشنا هستند دوستان بنیادی کار و تحلیلی بهتر میتوانند سبد کاری بنده رو درک کنند.
                    سبد اختصاصی جدید norther_68
                    وصنعت.ولصنم.وساپا.خبهمن.اخابر.بصادر.ثاخت.ونفت جزء اکازیون های بازار هستند و دارای بنیادی مطلوب و فاندامنتال میباشند و همشان دارای تعدیل مثبت.در ضمن یاداور و متذکر بشم سیگنال های بنده میان مدتی میباشد و استراتژیک بنده گین بالای 100 درصدی میباشد و گنجشک روز نمیباشم و با نوسانگیری هم زیاد حال نمیکنم.چون تجربه نشان داده ازین شاخه به ان شاخه پریدن در بلند مدت موجب پشیمانی و حسرت خواهد شد با اعتقاد کامل وا طمینان از سبدم سهامداری میکنم و کاری هم به منفی و مثبت بازار ندارم.
                    رزومه سیگنال های سابق northr_68_.خگستر 108 تومانی.وصندوق.160 تومانی.وپترو 120 تومانی.کهمدا 300 تومانی.واتی 300 تومانی.ونفت 140 تومانی. که در پیک قیمت خارج شدیم امسال ازین سیگنال ها بنده و دوستانم میانگین کلی 350 درصد سیو سود داشتیم.

نظر

• تکنیکالیست
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1101

بازگشايي فارس امروز تکليف پتروشيمي ها را هم مشخص کرد و معلوم شد که اين گروه هم اکنون در کف قيمتي خودشان هستند و به عبارتي اين خبر منفي 13 سنت قبلا در پتروشيمي ها بصورت منفي پيش خور شده است .و افتي براي اين گروه نبايد متصور بود . مخصوصا امروز در کل بازار شاهد حمايتهاي پر قدرت حقوقي ها بوديم.از همین فارس گرفته تا خودرو و پالایشی ها همه مورد استقبال حقوقی ها بودند و اين يعني اعتماد به بازار برگشته دوستان. حقیقی ها تا حمایت حقوقی ها را در بازار می بینند به روند بازار مطمئن میشوند

در هفته پيش رو بازاري سبز و صعودي را شاهد خواهيم بود اما در اين بازار صعودي دو گروه ساختماني و پالايشي واقعا کولاک کردند. به اينا ميگن سهام بنيادي .

امروز در کل گروه پالايشي آمار خريدار فروشنده و خريد حقوقي را برين نگاهي بياندازيد. خود نشانگر خيلي مسايل بود. پالايشي ها را دو دستي بچسبيد که دارن جمع ميکنن از بازار

شاوان ليدر بلامنازع پالايشي ...............
                      ......

نظر

• shemshal
                        عضو جدید
                        • Feb 2014
                        • 4

سلام آقای
                        norther_68

خیلی خوشحالم که بالاخره پیداتون کردم از وقتی اون جریانات تو تالار بوس پیش آمد و شما رفتید واقعا ناراحت شدم بهرحال ما همیشه از نظرات شما استفاده کردیم و تحلیل های شما رو مطالعه کردیم .

اگه خاطرتان باشد من تو تالار با همین نام کاربری هستم و سهامدار وصنعت هستم و همیشه تحلیل های شما رو درباره وصنعت دوست داشتم مطالعه کنم و یادم میاد که در روزهای سخت بازار هر موقع صحبت شما رو درباره وصنعت میشنیدم بیشتر به نگهداری سهم پایبند میشدم و الان واقعا خوشحال هستم که این سهم رو هنوز دارم و نفروختم البته پشیمانم که چرا یه خورده میانگین رو پایین نیاوردم الان میانگینم 312 است .
                        بهرحال خوشحالم که بازم شما رو پیدا کردم .
                        :D

نظر

• norther_68
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 1306

سلام دورد.
                          خدا رو شاکرم امروز تمام سبد های سیگنالی بنیادی و فاندامنتالی بنده همه صف خرید دارند و یا مشکل پر کردن حجم مبنا دارند و یا برای تعدیل بسته شدند دوستان مستحضر باشند سبد سیگنالی من همشان رصد شده و کارشناسی شده از باب بنیادی و فاندامنتالی تحلیل شده و همشان چشم انداز مثبت و بهینه و تعدیل دارند و در راستای توافقات ژنو بهینه و از گزند جزییات لایحه بودجه از جمله نرخ خوراک گاز و هدفمند کردن یارانه ها و از گرانی حامل های انرژی و بهره مالکانه واکسینه میباشند سبد بنده با بررسی صورت مالی ها و تحقیق و مطالعه و کارشناسی صورت مالی ها و فاند سهم انتخاب شدند صرفا جهت تبلیغ و سهم چاق کنی نمیباشند و هیچ گونه جنبه تبلیغاتی ندارند دوستان در تالار اختصاصی بورس بیشتر با سیگنال های بنده و رزومه کاری بنده اشنا هستند دوستان بنیادی کار و تحلیلی بهتر میتوانند سبد کاری بنده رو درک کنند.
                          سبد اختصاصی جدید norther_68
                          وصنعت.ولصنم.وساپا.خبهمن.اخابر.بصادر.ثاخت.ونفت جزء اکازیون های بازار هستند و دارای بنیادی مطلوب و فاندامنتال میباشند و همشان دارای تعدیل مثبت.در ضمن یاداور و متذکر بشم سیگنال های بنده میان مدتی میباشد و استراتژیک بنده گین بالای 100 درصدی میباشد و گنجشک روز نمیباشم و با نوسانگیری هم زیاد حال نمیکنم.چون تجربه نشان داده ازین شاخه به ان شاخه پریدن در بلند مدت موجب پشیمانی و حسرت خواهد شد با اعتقاد کامل وا طمینان از سبدم سهامداری میکنم و کاری هم به منفی و مثبت بازار ندارم.
                          رزومه سیگنال های سابق northr_68_.خگستر 108 تومانی.وصندوق.160 تومانی.وپترو 120 تومانی.کهمدا 300 تومانی.واتی 300 تومانی.ونفت 140 تومانی. که در پیک قیمت خارج شدیم امسال ازین سیگنال ها بنده و دوستانم میانگین کلی 350 درصد سیو سود داشتیم.
                          سلام و درود
                          تبریک بابت توافق برای دور بعدی مذاکرات 29 اسفند در یک چارچوب مشخص و سند مشخص.خوشبختانه تمامی سبد سیگنالی بنده در راستای توافقات ژنو بهینه میباشد و از قبل تمامی ریسک های سیتماتیک پیرامون سبد را رصد و کارشناسی کرده ایم.
                          امروز تعدیل مثبت بصادر هم وارد کدال شد وصنعت هم دیروز تعدیل مثبت داد.منتظره تعدیل ونفت و وساپا و خبهمن هم هستیم.برای هفته اینده سبد پیشنهادی بنده روزهای خوبی را پشت سر خواهند گذاشت و یک رالی حداقل 15 درصدی برای سبدم متصورم.
                          توافق ایران و 5+1 درباره چارچوب گفت و گوها

نظر

• norther_68
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 1306

تبریک به سهامداران صبور ونفت بالاخره سهم برای تعدیل بسته شد.ببینیم چقدر اعلام میکنه یقینا بالای 35 تومان به ازای هر سهم خواهد بود و تعدیل بالای 200 درصدی خواهد بود
                            بارها اعلام کردم ونفت طلای سیاه بازار سرمایه میباشد و باید با دید بلند مدت سرمایه گذاری کرد مهمترین فاند ونفت برای سال 93 بالفعل خواهد شد امیدواریم با اعلام یک تعدیل عالی یقینا چشمگیر خواهد بود رو قیمت بالا بازگشایی بشود و دوستانی که بالا خرید داشتند جبران بشه.این سهم فعلا فروی نیست با ونفت سهامداری کنیید تا پاداش خوبی نصیبتان بشود.
                            دوستان و سروران گرامی تبریک بابت تعدیل ونفت
                            تعدیل مثبت پی در پی سبد اختصاصی norther_68
                            ونفت برای گزارش سال 93 در اولین گزارش 3 ماهه اول سال 93 را 146 ریال اعلام کرده که نسبت به گزارش پیشبینی 3 ماه اول سال 92 نزدیک به 1000 درصد تعدیل داشته
                            و در گزارش 9 ماهه سال 92 با تعدیل 200 درصدی 454 ریال سود اعلام کرده مبارک تمام دوستان و سروران و همراهان ونفت باشد.
                            آخرین ویرایش توسط norther_68؛ 2014/02/20, 16:57.

نظر

• norther_68
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 1306

سلام درود.
                              با توجه به توافقات ژنو برای دوره بعدی مذاکرات در چاچوب سند ژنو فردا یک پله دیگر سهم هایی که در راستای توافقات ژنو بهینه و واکسینه میباشند خرید خواهم که همگی فعلا در کف قیمت خودشان قرار دارند.داشت.خبهمن.وصنعت.ولصنم.ثاخت.
                              خرید فردا خبهمن زیره 250 تومان بسیار تاپ و اکازیون میباشد و درصد ریسکش صفر میباشد.
                              خرید وصنعت با اعلام سود 115 تومانی زیره 320 تومان با تقسیم سود حداقلی 60 تومان را چشم بسته خرید خواهم کرد.
                              ولصنم هم با لغو تحریمها دارای چشم انداز مثبت میباشد گروه لیزینگ برای سال بعد از گروهایی خواهد بود که مورد توجه قرار خواهد گرفت سود حاصل از عملیات درامد لیزینگ ولصنم بطوره چشمگیر در حال رشد میباشد و تقسیم سود زیر مجموعه ها هم از دیگر فاند های سهم میباشد.
                              ثاخت هم در گروه ساختمانی دارای کمترین p/e گروه میباشد که با 40 درصد ناو خود هم اکنون در حال معامله میباشد.
                              شاخص هم فعلا اگر اتفاق غیره منتظره ای برای بازار نیافتد تا 84 هزار واحد رشد خواهد داشت.مقاومت بعدی شاخص 85 هزار واحد میباشد که اگر این مقاومت رو هم بشکند سقف قبلی را هم پس خواهد گرفت با توجه به رکود دیگر بازار های موازی فعلا بازار سرمایه بهترین و پر بازده و نقد شوند ترین بازار کشور میباشد.فقط باید نقطه ورود و خروج را خوب تشخیص داد.
                              شب بر همگی خوش به امید فردایی سبز سبز.

نظر

• norther_68
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 1306

سلام دورود و صبح بخیر خدمت سروران گرامی.
                                امروز از سبد سیگنالی بنده اخابر و خبهمن هم برای تعدیل متوقف شدند تا اینجا تمامی سبد سیگنالی اختصاصی بنده نمادشان بابت تعدیل مثبت بسته شدند.اول وقت رو ثاخت ناخونکی زدم امروز اخرین فرصت خرید میباشد.ولصنم هم اضافه شد وصنعت تو صف خرید هستیم کلیت بازار هم جو خوب و ارامی دارد و شاخص هم بطرف 84 هزار واحد در حال حرکت میباشد.
                                بصادر هم با رد شدن از 110 تومان سیگنال خرید صادر خواهد کرد.
                                آخرین ویرایش توسط norther_68؛ 2014/02/22, 09:57.

نظر

در حال کار...
                                X