کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جالب است کی بی سی با سود150تومان قیمتش2000دسبحا صاحبش با سود150تومان 900است....
سود سازی سهم نوشان زیادی داشته ..در 6سال اخیر یک دفعه یک ششم یا 6برابر می شده است
ولی در این قیمت باید سودش300اقلا بشود
https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
tom cruise in face book
جالب است کی بی سی با سود150تومان قیمتش2000دسبحا صاحبش با سود150تومان 900است....
سود سازی سهم نوشان زیادی داشته ..در 6سال اخیر یک دفعه یک ششم یا 6برابر می شده است
ولی در این قیمت باید سودش300اقلا بشود
دلیلش میدونی چی هست؟؟
تعداد سهام دو شرکت رو مقایسه کن
این تفاوت قیمت ناشی از اونجاست
دلیلش میدونی چی هست؟؟
دقیقا موافقم. یک افزایش سرمایه تپل بالای 100 درصدی بزودی روانه بازار خواهد شد. به جرات میگم جز معدود سهمهای آینده داره بازاره این کی بی سی. از آخرین عرضه های حقوقی نهایت استفاده را ببرید
دقیقا موافقم. یک افزایش سرمایه تپل بالای 100 درصدی بزودی روانه بازار خواهد شد. به جرات میگم جز معدود سهمهای آینده داره بازاره این کی بی سی. از آخرین عرضه های حقوقی نهایت استفاده را ببرید
خوب افزایش سرمایه دهد چه اتفاقی می افتد ...الان دتولید افزایش سرمایه داد چه شد؟
tom cruise in face book
دلیلش میدونی چی هست؟؟
نصف گروه دارو حجمشان 100ملیون سهم است د دیران 90دپارس70و سبحان دتولید و....
این سهم با خرید دو حقیقی بالا امد.....
کار شرکت هم دلالی و واردات دارو است در واقع خط تولید ندارد.....
tom cruise in face book
نصف گروه دارو حجمشان 100ملیون سهم است د دیران 90دپارس70و سبحان دتولید و....
این سهم با خرید دو حقیقی بالا امد.....
کار شرکت هم دلالی و واردات دارو است در واقع خط تولید ندارد.....
دوست عزیز حرف من هم همینه
شما دیران 90 ملیونی رو ببین که از قیمت 50 تومان رسیده به قیمت 1300 تومان وسبحان رو هم ببین که از 700 تومان رسیده به قیمت4000 تومان
و تازه افزایش سرمایه هم داشته
خوب برای کی بی سی هم همین اتفاق میتونه رخ بده
درضمن ما خیلی از داروها رو نمیتونیم بسازیم و مجبوریم وارد کنیم و تا اونجایی که من تحقیق کردم واردات دارو جز پر سود ترین کارهای ممکن هست
حالا ممکنه شما بگی دلالی و سخیف جلوه بدی این کار رو ولی بدون که حداقل 40%سود برای واردات هر نوع دارو وجود داره
دقت کن حداقل40% و کمتر از اون اگه باشه اصلا دارو رو وارد نمیکنن و نیازی نیست که خط تولید داشته باشند
پی نوشت هم باید این مطلب رو بگم که بنده یعضی ار کارخانه های به اصطلاح تولید دارو رو رفتم به دلیل شغلم و باید عرض کنم که کار این کارخانه ها دقیقا مثل دلالی میمونه بلکه پست تر
برخی از این شرکت ها داروی وارداتی مثلا 20%رو وارد میکنن و با رقیق سازی به میزان5% میرسونن و به بازار میدهند و اسمشون رو میذارن کارخانه تولید دارو
موفق و پر سود باشید
شرکت کی بی سی که بیشتر زیر مجموعه هایش شرکت هایی دارویی می باشد در جدید ترین گزارش حسابرسی نشده سال 92 سود هر سهم خود را نسبت به آخرین پیش بینی که برای سود سال 93 ارائه داده بود نزدیک به 18 درصد تعدیل مثبت داد . طوری که از 2004 ریال به 2359 ریال رسانده است . لازم به ذکر است سود سال 93 خود را نیز مبلغ 1417 ریال پیش بینی کرده است . از مهم ترین عوامل این تعدیل می توان افزایش مبلغ فروش 17.5 درصدی نسبت به گزارش قبلی اعلام کرد طوری که از 1,453,961 میلیون ریال به 1,707,83 میلیون ریال افزایش یافته است .
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
کی بی سی ..
امروز خوب سهم رو خریدند ...
من هم اضافه کردم...
سهمی با سرمایه کم و پتانسیلهای فراوان و سابقه زیاد در تجارت دارو ...
کی بی سی 17 درصد هم تعدیل مثبت داده است ../:.winksmiley02.:/
نظر