سرمايه گذاري اعتلاء البرز (اعتلا)
Collapse
X
-
پاسخ : سرمايه گذاري اعتلاء البرز (اعتلا)
اعتلاي البرز بازوي اجرائي والبر در بورس مي باشدوپرتفوليوي آن مملو از سهام داروئي وديگر شركت هاي ارزشمند است
اين شركت توسط محمدعلي شيرازي يكي از چهره هاي حرفه اي بازار ومسلط به اداره وبازارسازي سهام داروئي اداره ميشود
اين شركت درنه ماهه 132 تومان سودبه ازاي هرسهم ساخته ولي هنوزبودجه سال 93 راروي كدال منتشر نكرده
نظر
-
خرید400سهم:.thumbsupsmileyanimبهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی
نظر
-
-
-----در اصل توسط mtm2424 پست شده است View Postخرید400سهم:.thumbsupsmileyanim
هر كس آنلاينش مربوط به شركت رايانه هم افزا ، نتونسته بخره ، كارگزاري حافظ ، كارگزاري پارسيان
شركت رايانه هم افزا بي كفايت ترين شركت رايانه اي در ارائه خدمات آنلاين قطعي پي در پي و در هنگام عرضه اوليه ها دسترسي آنلاين ها را مي بندند.
اعتراض به مدير عامل بي لياقت : تلفن 88920445-50
نظر
-
انلاین من رایان هم افزا هست و هر دو عرضه رو بدون کمترین مشکل خریدمدر اصل توسط agahi پست شده است View Post-----
هر كس آنلاينش مربوط به شركت رايانه هم افزا ، نتونسته بخره ، كارگزاري حافظ ، كارگزاري پارسيان
شركت رايانه هم افزا بي كفايت ترين شركت رايانه اي در ارائه خدمات آنلاين قطعي پي در پي و در هنگام عرضه اوليه ها دسترسي آنلاين ها را مي بندند.
اعتراض به مدير عامل بي لياقت : تلفن 88920445-50درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
بچه ها من خیلی دوستون دارمدر اصل توسط mtm2424 پست شده است View Postخرید400سهم:.thumbsupsmileyanim
بخدا راست میگم
دمتون گرم من نتونستم بخرم
نفری 1 سهم بمن میدید؟:p[FONT=palatino linotype]شاید نه امشب، نه فردا و نه روز دیگر.اما سرانجام همه چیز درست خواهد شد.[/FONT]
نظر

نظر