کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا جناب شبندر پیش بینی کرد تا 500 میره بالا
همین شنبه دوستان زودتر خارج بشن که ممکنه بریزه
خخخخخخخخخخخخخخخ
جناب شبندر شوخی کردم برادر ناراحت نشی
:D:D:D:D
امروزم تا الان 900 نفر فروختن 45 نفر همه رو خریدن. :O
روزای قبلم همین بود. این خریدارا چی میدونن که ما نمیدونیم.
دوست عزیز توی بورس و اینجور بازار های مالی جریان پول مهم هست نه تعداد سهامدارانی که میفروشن یا میخرن
البته اون هم مهم هست ولی نه اینجا که هر فردس تعداد محدودی سهام بهش رسیده
برفرض 10 نفر که بفروشن و هر کدوم 400 تا سهم داشته باشن کلا میشه 4000سهم که یک خریدار مثلا اردر 10 هزار تایی میذاره و میتون دوبرابر اون رو بخره
دوست عزیز توی بورس و اینجور بازار های مالی جریان پول مهم هست نه تعداد سهامدارانی که میفروشن یا میخرن
البته اون هم مهم هست ولی نه اینجا که هر فردس تعداد محدودی سهام بهش رسیده
برفرض 10 نفر که بفروشن و هر کدوم 400 تا سهم داشته باشن کلا میشه 4000سهم که یک خریدار مثلا اردر 10 هزار تایی میذاره و میتون دوبرابر اون رو بخره
دوست عزیز کاملا حق با شماست ولی به طور کلی جالبه که بعد از رشد 30 35 درصدی دارن با میانگین هر نفر 15 تا 20 هزار سهم خرید میکنن.
سود امسالش در 9ماهه135 است ...
سود سال اتیش 95 طبق گزارش والبر
در واقع پی بر ای کمی دارد
میگویند بالای ناوش است ..ولی سود سرمایه گذاریها را شناسایی کرده در گزارش6ماهه در حالیکه باید بعد از مجمع از شرکتها زیر مجموعه باید این سود شناسایی شود
به نظرتان ایا مثلا سود دپارس را 300تقسیمی در 92 گرفتهکه سال اتی تقسیم می شود یا مثلا285 تقسیمی امسال؟
https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
tom cruise in face book
سود امسالش در 9ماهه135 است ...
سود سال اتیش 95 طبق گزارش والبر
در واقع پی بر ای کمی دارد میگویند بالای ناوش است ..ولی سود سرمایه گذاریها را شناسایی کرده در گزارش6ماهه در حالیکه باید بعد از مجمع از شرکتها زیر مجموعه باید این سود شناسایی شود
به نظرتان ایا مثلا سود دپارس را 300تقسیمی در 92 گرفتهکه سال اتی تقسیم می شود یا مثلا285 تقسیمی امسال؟
البته اون دوستانی که میگن بالای ناوش هست فکر کنم فردا بعد از خرید اونوقت رو سود حداقل 150 تومنی امسالش مانور بدن و پی بر ای پایینشو بیشتر یادآوری کنن
دوستان یک حساب کتاب سر انگشتی کردم دیدم تو این چند روز اخیر نزدیک همون تعداد سهمی که عرضه شده معامله شده و به قولی سهم دست به دست شده
خودم خرید کردم به دوستان هم پیشنهاد میکنم خرید پله ای لا اقل داشته باشند
البته سهمی رو که سهامدار عمده داده رو حساب نکردم
ولی به نظرم مثل مفاخر حرکت رو شروع کنه و احتمالا سود خوبی مثل مفاخر بده پ ن:مفاخر در عرض 70 روز کاری حدود 300%رشد داشته
موفق و پرسود باشید
دوستان یک حساب کتاب سر انگشتی کردم دیدم تو این چند روز اخیر نزدیک همون تعداد سهمی که عرضه شده معامله شده و به قولی سهم دست به دست شده
خودم خرید کردم به دوستان هم پیشنهاد میکنم خرید پله ای لا اقل داشته باشند
البته سهمی رو که سهامدار عمده داده رو حساب نکردم
ولی به نظرم مثل مفاخر حرکت رو شروع کنه و احتمالا سود خوبی مثل مفاخر بده پ ن:مفاخر در عرض 70 روز کاری حدود 300%رشد داشته
موفق و پرسود باشید
دوستان خیلی خوب دست به دست شده سهم
احتمال داره این بار صف بشه
نظر