سرمايه گذاري اعتلاء البرز (اعتلا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

پاسخ : سرمايه گذاري اعتلاء البرز (اعتلا)

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
    بیا عزیزم، 150 که شد خرج 1 سالم رو برمیدارم و تک سهمت میشم انشاا... اونوقت برو بشو 100 تومن !
    این بورس هر کاری از دستش بر میاد#:-S
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• ائلچی
      ستاره دار (2)
      • Jul 2013
      • 1945

9 ماهه شرکت هم اومد
      150 تومن سود قابل تخصیص داره! سهامدارا بخ بخت شدین رفتین پی کارتون :D
      آخرین ویرایش توسط ائلچی؛ 2015/01/12, 19:57.
      أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

9 ماهه شرکت هم اومد
        150 تومن سود قابل تخصیص داره! سهامدارا بخ بخت شدین رفتین پی کارتون :D
        حق این بازار است له شود و پودر شود

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3238

​ریسک وسپه وصنا اعتلا،مربوط به اصلاح قانون شماره 15 حسابداریه.چون این قانون از ستل آینده اجرایی میشه و شرکتهای سرمایه گذاری باید مالیات بیشتر پرداخت کنند.شاید دلیل عدم اقبال بازار به وسپه وصنا، اون هم امروز که تقریبا همه سهام بالای 3 درصد مثبت بودند همین باشه.بهر حال این یک ریسک هست که قابل بررسی هستش و سود آوری سرمایه گذاری ها را تحت تاثیر میزاره و حتما سودشون را کاهش میده
          Honesty is the best policy

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
            ​ریسک وسپه وصنا اعتلا،مربوط به اصلاح قانون شماره 15 حسابداریه.چون این قانون از ستل آینده اجرایی میشه و شرکتهای سرمایه گذاری باید مالیات بیشتر پرداخت کنند.شاید دلیل عدم اقبال بازار به وسپه وصنا، اون هم امروز که تقریبا همه سهام بالای 3 درصد مثبت بودند همین باشه.بهر حال این یک ریسک هست که قابل بررسی هستش و سود آوری سرمایه گذاری ها را تحت تاثیر میزاره و حتما سودشون را کاهش میده
            اونوقت بازار چرا وپترو ، ونیرو ، ونیکی ، وملت ، وبادبادک و وبالن رو خوب میخرد !!!

اونا حتما جز سرمایه گذاری نیستند!

بازار بادبادک دوست دارد ...من بعد از یک سال فهمیدم بازار چی دوست داره

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 9 ماهه منتهی به 1393/09/30 (حسابرسی نشده)

9 ماهه 93 نسبت به 92 :

1- جمع درآمدها : 27 درصد کاهش
              2- سود عملیاتی : 26 درصد کاهش

3- سود خالص : 26 درصد کاهش
              4- سود شناسایی شده برای هرسهم در 9 ماهه : 486 ریال

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3238

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                اونوقت بازار چرا وپترو ، ونیرو ، ونیکی ، وملت ، وبادبادک و وبالن رو خوب میخرد !!!

اونا حتما جز سرمایه گذاری نیستند!

بازار بادبادک دوست دارد ...من بعد از یک سال فهمیدم بازار چی دوست داره
                متاسفانه مشکل بازار ما دقیقا همینه.مثلا امروز خراسان 22 درصد تعدیل منفی داده ولی باز هم صف خرید بوده! در سال 92 ، کارگزاری ها اقدام به دادن رمز خرید و فروش اینترنتی به بسیاری افراد کردند بدون اینکه دانش بورسی آنها را مورد ارزیابی قرار بدند.من چندین بار به دفاتر کارگزاری ها رفتم.طرف به کارگزاری زنگ میزنه میپرسه الان در این لحظه چه سهمی را داران میخرن؟ چه سهمی را میفروشند؟ بعدش شروع به خرید فروش میکنه.اصلا نمی دونه چرا ابن سهم را خریده؟ چرا فروخته؟ حتی نمیدونه شرکت مربوط به چه صنعتیه؟ سود و زیانش چقدره؟ چشم تندازش چیه؟ آیا سیگنال خرید داده یا نه؟ خوب همین میشه دیگه.غیر از این باشه باید تعجب کرد.مثلا همین سهام پتروشیمی با این افت قیمت محصولات و ابهام نرخ گاز واقعا خرید اینها اون هم در صف خرید چه لطفی داره؟ من از همین حالا عرض کنم که سهمی مثل تاپیکو که غول این صنعته ، حالا حالا ها حرکتش را شروع نمی کنه .خوب هیچ بعید نیست فردا همه برن توی صف خرید میلیونی.جالبه که مردم با التماس در صف خرید میخرند بعدش هم با التماس و ضرر در صف فروش میفروشند.خوب واقعا تکلیف چیه؟ من شخصی را میشناسم که از بورس فقط این دا بلده که بورس را با س می نویسند نه با (ث) و نه با (ص).متاسفانه این شخص هر روز از صبح تا ظهر خرید فروش میکنه و امثال این شخص اینروزا فراوان یافت میشن.اگر به پستهای اینجانب دقت کرده باشید همواره و به صورت روزانه ، دوستان را به انجام تحلیل و دوری از هیجانات روزانه دعوت می کنم ولی خیلی ها هنوز از تجربیات تلخ گذشته درس نگرفتند.چه باید کرد؟ من امروز به بعضی از این حضرات گفتم جوگیر نشید و اینجوری خرید نکنید.کو گوش شنوا؟ من شخصا تمام خرید هامو در منفی انجام میدم و از خریدن در صف خرید متنفرم.باید همه کمک کنیم که بازار به آرامش برسه.می بخشید زیاد نوشتم .وقت دوستان را گرفتم.

نظر

• ائلچی
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2013
                  • 1945

دوست من 150 قابل تخصیص تا 9 ماهه درسته؟!
                  175 هم ارزش پرتفو بورسی.
                  قیمت سهم 185 /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3238

دوست من 150 قابل تخصیص تا 9 ماهه درسته؟!
                    175 هم ارزش پرتفو بورسی.
                    قیمت سهم 185 /:.ph34r-smiley.:/
                    دوست عزیز در ارزنده بودن این سهم هیچ شکی نیست همونطور که در ارزنده بودن وسپه وصنا هیچ شکی نیست.من فقط ریسکهای این سهام را عرض کردم.تمام سهام بکرس مزایا و ریسکهای خودشان را دارند.هیچ سهم مطلقا خوب و یا مطلقا بدی در بازار وجود ندارد.موافقید؟

نظر

• ائلچی
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2013
                      • 1945

متاسفانه مشکل بازار ما دقیقا همینه.مثلا امروز خراسان 22 درصد تعدیل منفی داده ولی باز هم صف خرید بوده! در سال 92 ، کارگزاری ها اقدام به دادن رمز خرید و فروش اینترنتی به بسیاری افراد کردند بدون اینکه دانش بورسی آنها را مورد ارزیابی قرار بدند.من چندین بار به دفاتر کارگزاری ها رفتم.طرف به کارگزاری زنگ میزنه میپرسه الان در این لحظه چه سهمی را داران میخرن؟ چه سهمی را میفروشند؟ بعدش شروع به خرید فروش میکنه.اصلا نمی دونه چرا ابن سهم را خریده؟ چرا فروخته؟ حتی نمیدونه شرکت مربوط به چه صنعتیه؟ سود و زیانش چقدره؟ چشم تندازش چیه؟ آیا سیگنال خرید داده یا نه؟ خوب همین میشه دیگه.غیر از این باشه باید تعجب کرد.مثلا همین سهام پتروشیمی با این افت قیمت محصولات و ابهام نرخ گاز واقعا خرید اینها اون هم در صف خرید چه لطفی داره؟ من از همین حالا عرض کنم که سهمی مثل تاپیکو که غول این صنعته ، حالا حالا ها حرکتش را شروع نمی کنه .خوب هیچ بعید نیست فردا همه برن توی صف خرید میلیونی.جالبه که مردم با التماس در صف خرید میخرند بعدش هم با التماس و ضرر در صف فروش میفروشند.خوب واقعا تکلیف چیه؟ من شخصی را میشناسم که از بورس فقط این دا بلده که بورس را با س می نویسند نه با (ث) و نه با (ص).متاسفانه این شخص هر روز از صبح تا ظهر خرید فروش میکنه و امثال این شخص اینروزا فراوان یافت میشن.اگر به پستهای اینجانب دقت کرده باشید همواره و به صورت روزانه ، دوستان را به انجام تحلیل و دوری از هیجانات روزانه دعوت می کنم ولی خیلی ها هنوز از تجربیات تلخ گذشته درس نگرفتند.چه باید کرد؟ من امروز به بعضی از این حضرات گفتم جوگیر نشید و اینجوری خرید نکنید.کو گوش شنوا؟ من شخصا تمام خرید هامو در منفی انجام میدم و از خریدن در صف خرید متنفرم.باید همه کمک کنیم که بازار به آرامش برسه.می بخشید زیاد نوشتم .وقت دوستان را گرفتم.
                      آقا من کلا با این موضوع که یه عده ای که فرق بورس رو با بورص نمیدونن و الکی می خرن می فروشن هیچ تحلیلی هم ندارن ، و سر آخر باعث ریزش میشن مشکل دارم!!!
                      مگه این افراد چقدر پولدارن؟؟؟ مگه این فردی که اصلا بزاریم بی سواد که لااقل این پول رو تو20-30 سال زحمت جمع کرده چند درصد سرمایش رو میاره یلخی تو یه بازار؟ اقا نگین این حرفا رو. کل آنلاینی هایی مثل من و شما قادر نیستن سهم فارس رو یه هفته بازی بدن ، چه برسه به کل بازار

نظر

• علی نظامی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1033

سلام. طبق اخرین صورتهای مالی ناو سهم حدود 195 تومن هست.

اگر همین روند رو ادامه بده سود امسال 55 تومن و سود سال بعد حدود 40 تومن خواهد بود.

شاید بازار احتمال رشد ناو سهم رو میده که روی ناو خریدارش هست. هرچند در عرضه اولیه هم سهم تقریبا برابر ناو قیمت خورد

نظر

• Saied.h
                          عضو عادی
                          • May 2014
                          • 31

با سلام خدمت استادان گرامی و استاد آریوی عزیز
                          استاد با توجه به حدود 120 تومن سود انباشته و 486 ریال سودی که تا حال ساخته اعتلا و سود احتمالی 60 تومانی تا پایان سال احتمال افزایش سرمایه از انباشته رو تا چه حد میدونید و اینکه DPS رو طبق پیشنهاد هیئت مدیره میدونید یا بیشتر سود تقسیم خواهد شد؟
                          ممنون

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط Saied.h پست شده است View Post
                            با سلام خدمت استادان گرامی و استاد آریوی عزیز
                            استاد با توجه به حدود 120 تومن سود انباشته و 486 ریال سودی که تا حال ساخته اعتلا و سود احتمالی 60 تومانی تا پایان سال احتمال افزایش سرمایه از انباشته رو تا چه حد میدونید و اینکه DPS رو طبق پیشنهاد هیئت مدیره میدونید یا بیشتر سود تقسیم خواهد شد؟
                            ممنون

سلام
                            ما شاگرد هستیم

سود امسال 57 تا 60 تومان هست حدودا

اعتلا شرکت کوچک با صورت های مالی تمیزی است ... و هنوز جا برای افزایش سرمایه از انباشته برایش بالا است .. حتما در سال 94 نیز افزایش سرمایه خواهد داد

سیاست تقسیم سود شرکت در گزارش هیئت مدیره آمده است .. همین طور در صورت های مالی والبر نیز دیده میشود

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 3358

نمودار سهم وضعیتش چطوره؟

نظر

• ائلچی
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2013
                                • 1945

داره خشک میشه، 10:30 شده هنوز 10000 تا حجم نخورده.
                                توصیه ای برای خرید و فروش ندارم فردا یه عده بیان اینجا علم شنگل راه بندازن ها ! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X