کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظرم از قصد مجمع رو برگزار نکردن و به تنفس خورد تا بتونن ی تعداد افراد خاص با توجه به فروش اعتضاد غدیر بخرن
به نظرم تو مجمع 12 تومن تقسیم میکنه و بالا باز میشه
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
من هم چنین حسی دارم .. امروز ولع عجیبی برای خرید وجود داشت ... انگار برنامه ریزی شده بود تا بدن به کد شخصی های خودشون .. راستش وقتی دیدم حقوقی فروشنده است با حجم بالا یه مقدار مردد شدم ولی وقتی دیدم حقیقی با حجم بالا میخره و پیاپی هم صف میشه حسم عوض شد ...
خصوصا اینکه از 74 تومن به اینجا رسیده و تقریبا روی صعود آخری 61.8 اصلاح شده ....
تقریبا تعداد مناسبی ( با توجه به کمبود نقدینگی ام ) خریدم !!
هر چند که خاطره خوبی از این سهم نداشتم ولی امیدوارم این بار جبران کنه و اشتباه نکرده باشم ....
به نظرم از قصد مجمع رو برگزار نکردن و به تنفس خورد تا بتونن ی تعداد افراد خاص با توجه به فروش اعتضاد غدیر بخرن
امروز عالی معامله کرد ...
نظریه تقسیم سود بالا برای تقویت سهامداران عمده شاید درست باشه ...
قبل از اعلام اظهار نظر به سود انباشته شرکت توجه کنید و سپس سود تقسیمی را اعلام کنید
موفق باشید
قبل از اعلام اظهار نظر به سود انباشته شرکت توجه کنید و سپس سود تقسیمی را اعلام کنید
موفق باشید
من نظرم رو گفتم میتونه درست باشه و میتونه غلط باشه گذر زمان درست بودن یا نبودنش رو مشخص میکنه شما هم به جای اینکه بگردی مچ بگیری میتونی نظرت رو بگی
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
ولغدر برای سال مالی 91 که البته 9/30 هست کلا تونسته یه چیزی حدود 15 تومن بسازه
ولی توی عملکرد 3 ماهه سال مالی 92 تونسته 50% سود 22 تومنی خودش رو پوشش بده
خب پس خیلی اوضاعش بهتر شده و تعدیل این سود 22 تومنی هم مثل روز روشنه
حالا خودتون حساب کنید این سهم چه آسیه و چقدر میتونه رشد کنه
به شدت توصیه به سهامداری می کنم
ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم
دوستان همه سعی کنید بیایید مجمع این بیشرفا مخصوصا صبح زود میندازن که کسی نیاد
دوست عزیز آخه این تحلیل های آب دوغی رو از کجا میاری
اکثر مجمع ها صبح بین ساعت های 9 تا 11 هست
من نمیدونم چرا همش دنبال منفی بافی و دلیل های بیخود میگردیم
دوست عزیز آخه این تحلیل های آب دوغی رو از کجا میاری
اکثر مجمع ها صبح بین ساعت های 9 تا 11 هست
من نمیدونم چرا همش دنبال منفی بافی و دلیل های بیخود میگردیم
اینها از دایره فکری امثال شما خارج هست حالا حالا باید تو این بازار فعالیت کنی شاید بتونی بفهمی اینجور چیزهارو
در ضمن هر وقت کسی از شما نطر خواست خودتو بنداز وسط نه اینجوری مثل قاشق نشسته بیایی اظهار وجود کنی
یاد گرفتم تحلیل هایی مثل شما رو که چرت هستن و بی منطق هستن جواب بدم
مثلا شما فکر کردی اگر مجمع را مثلا ساعت 16 برگزار میکردن و شما تشریف میبردید از شما کسب اجازه میکردن که چقدر تقسیم سود کنن ؟:))
دوست گرامی کمی از خواب بیدار شو
یاد گرفتم تحلیل هایی مثل شما رو که چرت هستن و بی منطق هستن جواب بدم
مثلا شما فکر کردی اگر مجمع را مثلا ساعت 16 برگزار میکردن و شما تشریف میبردید از شما کسب اجازه میکردن که چقدر تقسیم سود کنن ؟:))
دوست گرامی کمی از خواب بیدار شو
از من سهامدار باید اجازه بگیرن و حداقلش اینه که من تلاشمو میکنم و برای خودم ارزش قایلم ولی ظاهرا شما خودتو داخل .........
بقیشو دیگه ننوشتم بیخیال برو با این افکارت خوش باش ... اصلا هم تو زندگیت مبارزه نکن اروم اروم باش رام رام ..
از من سهامدار باید اجازه بگیرن و حداقلش اینه که من تلاشمو میکنم و برای خودم ارزش قایلم ولی ظاهرا شما خودتو داخل .........
بقیشو دیگه ننوشتم بیخیال برو با این افکارت خوش باش ... اصلا هم تو زندگیت مبارزه نکن اروم اروم باش رام رام ..
واقعا از این جوابی که در خط اول نوشتی به دو نتیجه رسیدم . اول اینکه یا تو ایران زندگی نمیکنی . یا اینکه واقعا خودتو به .... زدی
تقسیم سود رو خودشون از قبل توافق کردن و چه شما بری چه نری فرقی نمیکونه . ولی سعی کن بری که مثل قبل به تنفس نخوره
چیزی رو که شما اسمش رو گذاشتی مبارزه و رام شدن بر میگرده به شما ، چون هنوز انقدر نمیفهمی که سود تقسیمی را از قبل خودشون تصمیمشو گرفتن و شما رم نکن و خودتو تو مجمع به زحمت ننداز که قصد جفتک انداختن طرف هیئت مدیره را داشته باشی
در کل مجامع رفتن خوبه و هر کدوم از دوستان توانستن برن و فشار بیارن تا سوده خوبی شرکت تقسیم کنه
انشا ال ...
اگر 100 باز بشه که دیگه خیلی خوب میشه
البته شرایط بازار روز بازگشایی هم خیلی مهم هست .
احتمال 95% شنبه 18 باز میشه
بازار این 2 روز مانده کمی دیگر اصلاح میکنه و هفته بعد از تعطیلات هم مثبت
نظر