شب تعداد خریدار حقوقی در سایت زده میشه و فکر کنم نصف معاملات رو خریده باشه
ليزينگ خودروغدير ( ولغدر )
Collapse
X
-
-
گزارش خنده دار بود مدیر عامل میگه از فروش زمینها منصرف شدیم اثرات احتمالی را تو آینده میگیم ( مثلا " الان نمیگه ها ) عدم فروش زمینها 89 ریال تعدیل منفی برای سود 220 ریالی سال 92 داره که میشه 131 ریال از اونطرف میگه 3 ماهه 110 ریال پوشش دادم یعنی 80 درصد سود محقق شده حالا تو گزارش 6 ماهه با این وضعیت تعدیل منفی خواهد داد ؟در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
سلام
من داشتم الان مطالب دوستان رو نگاه میکردم و میتونم فقط بگم بعضی ها بی سواد تشریف دارن و نمیدونم رو چه حسابی سهم میخرند و مطلب میزنن
این عزیزانی که میگن شرکت تعدلیل منفی داره و این دوستان احمقی که صبح داشتن رو منفی رقابت فروش میکردن دیگه میشه گفت براشون من متاسفم
دوستان گزارش 3 ماه شرکت را در کدال با دقت بیشتری نگاه کنن و درست بودن حرف منو تاییید میکنن
شرکت اومده گفته از فروش ساختمان مازاد منصرف شده که 8 تومان از سود شرکت هست و در گزارش تاثیر داره
حالا در گزارش 3 ماهه شرکت اومده 11 تومان سود عملیاتی ساخته . اگر از این 11 تومان 8 تومانش از فروش ساختمان بود میشد گفت که تعدلیل منفی داره ولی شرکت 3 ماهه کل سود سال قبل را ساخته و فروش زمینی از این سود حساب نکرده که بخواد تعدلیل منفی بده
شرکت بدون فروش ساختمان امسال حدود 40 راحت سود میسازه
امروز هم خوب سهم رو جارو کردن و قیمت سهم 72 تومان نیست
آخه من چطور بگم که قیمت مفته . بابا زامیاد 20 تومان زیان ساخته و امروز 83 باز شده و حالا رو چه حسابی 29 میل سهم رو امروز میفروشند
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postسلام
من داشتم الان مطالب دوستان رو نگاه میکردم و میتونم فقط بگم بعضی ها بی سواد تشریف دارن و نمیدونم رو چه حسابی سهم میخرند و مطلب میزنن
این عزیزانی که میگن شرکت تعدلیل منفی داره و این دوستان احمقی که صبح داشتن رو منفی رقابت فروش میکردن دیگه میشه گفت براشون من متاسفم
دوستان گزارش 3 ماه شرکت را در کدال با دقت بیشتری نگاه کنن و درست بودن حرف منو تاییید میکنن
شرکت اومده گفته از فروش ساختمان مازاد منصرف شده که 8 تومان از سود شرکت هست و در گزارش تاثیر داره
حالا در گزارش 3 ماهه شرکت اومده 11 تومان سود عملیاتی ساخته . اگر از این 11 تومان 8 تومانش از فروش ساختمان بود میشد گفت که تعدلیل منفی داره ولی شرکت 3 ماهه کل سود سال قبل را ساخته و فروش زمینی از این سود حساب نکرده که بخواد تعدلیل منفی بده
شرکت بدون فروش ساختمان امسال حدود 40 راحت سود میسازه
امروز هم خوب سهم رو جارو کردن و قیمت سهم 72 تومان نیست
آخه من چطور بگم که قیمت مفته . بابا زامیاد 20 تومان زیان ساخته و امروز 83 باز شده و حالا رو چه حسابی 29 میل سهم رو امروز میفروشنددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
همونطوري که پيش بيني کرده بوديم حجم معاملات بورس به 200ميليارد تومان خواهد رسيد.خوشبختانه ديروز از 200ميليارد هم گذشت و به 240ميليارد تومان رسيد.
احتمال مي دهم از هفته اينده حجم معاملات به 300ميليارد تومان برسد.نقدينگي که به بورس امده است هر مقاومتي را خرد خواهد کرد.
تصور کنيد همين الان بگويند قرار هست ليزينگ غدير پذيره نويسي شود.
ايا ميداني براي خريد اسمي 100توماني سهم چه صفي تشکيل مي شود.
.................................................. .......
به والغدر 200توماني فکر کنيد.
بهيچ عنوان اين سهم را نفروشيد.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postهمونطوري که پيش بيني کرده بوديم حجم معاملات بورس به 200ميليارد تومان خواهد رسيد.خوشبختانه ديروز از 200ميليارد هم گذشت و به 240ميليارد تومان رسيد.
احتمال مي دهم از هفته اينده حجم معاملات به 300ميليارد تومان برسد.نقدينگي که به بورس امده است هر مقاومتي را خرد خواهد کرد.
تصور کنيد همين الان بگويند قرار هست ليزينگ غدير پذيره نويسي شود.
ايا ميداني براي خريد اسمي 100توماني سهم چه صفي تشکيل مي شود.
.................................................. .......
به والغدر 200توماني فکر کنيد.
بهيچ عنوان اين سهم را نفروشيد.
نظر
-
ليزينگ رايان سايپا بست براي تعديل.احتمالا ديگه زير 150تومان رايان را نبينيم.
...............................
ولغدر فردا به مقاومت محکمي برخورد خواهد کرد.شايد فردا دوباره 20ميليون سهم معامله شود.فرصت خوبي براي خريد هست.
............................
گروه بانک و ليزينگ در دوره رياست جمهوري اقاي روحاني رشد زيادي خواهد کرد.شايد پي به اي 10را براي بانکها بتوان متصور شد .
.........................
همانطور که گروه پتروشيمي-فلزات-معدن-سيمان-دارو و............رشد کردند حالا نوبت گروه بانک و ليزينگ هست.
.........................
شايد به دو ماه نرسه والغدر به قيمت 150تومان برسه.اين گروه کافي هست يک باز و بسته بشود.اوليش که ولساپا بود بست ببينيم چند باز ميشه.
..........................
از فردا هم وايران صف خريد خواهد شد .وايران هم حداقل 200تومان را خواهد ديد.
فعلا اين گروه ليدر بازار شده اند.
نظر
-
دوره طلایی بورس فرا رسیده
نماینده ویژه رییس جمهور منتخب اقای نعمت زاده در گفتگوی اختصاصی با بورس نیوز اعلام کرد:
توسعه و آرامش بورس با انتخاب دولت تدبیر و امید
http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=98645
مهمترین جمله ایشان ...................
چراکه درست نیز همین است تا سرمایه های سرگردان و نقدینگی موجود در جامعه به سمت بورس سرازیر شود.
یادش بخیر داره دوره شبیه دوره بورس 81 و 82 میشه اون دولت هم همین نظر رو داشت و هر سهمی رو میخریدیم بالا میرفت
نظر
-
در اصل توسط mohsen66 پست شده است View Postدوره طلایی بورس فرا رسیده
نماینده ویژه رییس جمهور منتخب اقای نعمت زاده در گفتگوی اختصاصی با بورس نیوز اعلام کرد:
توسعه و آرامش بورس با انتخاب دولت تدبیر و امید
http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=98645
مهمترین جمله ایشان ...................
چراکه درست نیز همین است تا سرمایه های سرگردان و نقدینگی موجود در جامعه به سمت بورس سرازیر شود.
یادش بخیر داره دوره شبیه دوره بورس 81 و 82 میشه اون دولت هم همین نظر رو داشت و هر سهمی رو میخریدیم بالا میرفت
نظر
نظر